παιδιά αν ξέρει κάποιος ας ενημερώσει για το πότε είναι στην Αθανασίας η Μαρία και αν δουλεύει και πουθενά αλλού, ευχαριστώ.
Εχω την εντυπωση πως θα την βρεις στο στουντιο Κατεχάκη 8
παιδιά αν ξέρει κάποιος ας ενημερώσει για το πότε είναι στην Αθανασίας η Μαρία και αν δουλεύει και πουθενά αλλού, ευχαριστώ.
Νέα σελίδα του www.athanasias3.com/]Studio Geisha (Αθανασίας 3)[/url] και έτοιμο το πρώτο πρόγραμμα www.athanasias3.com/schedule]βαρδιών του Studio[/url].
Ρε παιδιά αυτή η Τζέσσικα που είναι σήμερα μεχρι τις 18¨00 λέει τίποτα??? την έχει πάρει κανείς? απο πρόσωπο καλό?? από σώμα όπως φαίνεται στις φωτογραφίες έχει φοβερό !!!!Καταγωγή?????
Ρε παιδιά αυτή η Τζέσσικα που είναι σήμερα μεχρι τις 18¨00 λέει τίποτα??? την έχει πάρει κανείς? απο πρόσωπο καλό?? από σώμα όπως φαίνεται στις φωτογραφίες έχει φοβερό !!!!Καταγωγή?????
πολύ λεπτή μου φαίνεται στις φωτογραφίες απο Σπύρου Πάτση (ιδίως στα πόδια), λέει τίποτα απο πρoσωπο φίλε??? thanks anywayη ιδια απο σπυρου πατση ειναι αλλα με αλλο μαλλι ;)
Eχει δουλεψει Βριλλησου60,57,55 κλπ!Μελαχρινη με κορμαρα αλλα μετρια φατσα!Για την Νεαρή "Roxana", γνωρίζεις κάποιος κάτι !; ... Φαινέται τούμπανο στις φωτογραφίες!!!
Δουλεύει και στο στούντιο Φυλής 104 νομίζω!Εχω διαβάσει τις κριτικές για τη Μαρία. Την ψάχνω εδώ και καιρό στο Παγκράτι και δεν τη βρίσκω. Ήξερα ότι δουλεύει κάθε Κυριακή.Πήγα τις δύο Κυριακές 5 και 11 του μήνα και πάλι δεν τη βρήκα.Αυτή τη φορά μου είπαν όι δεν θα ξαναδουλέψει.(γράφω γιά τη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη). Την ξέρω πολύ καιρό. Αν σταμάταγε δεν θα μου το έλεγε? Αν κάποιος ξέρει πού αλλού δουλεύει να μου απαντήσει αν μπορεί.. Μαρία μου, πού χάθηκες?
Εχω διαβάσει τις κριτικές για τη Μαρία. Την ψάχνω εδώ και καιρό στο Παγκράτι και δεν τη βρίσκω. Ήξερα ότι δουλεύει κάθε Κυριακή.Πήγα τις δύο Κυριακές 5 και 11 του μήνα και πάλι δεν τη βρήκα.Αυτή τη φορά μου είπαν όι δεν θα ξαναδουλέψει.(γράφω γιά τη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη). Την ξέρω πολύ καιρό. Αν σταμάταγε δεν θα μου το έλεγε? Αν κάποιος ξέρει πού αλλού δουλεύει να μου απαντήσει αν μπορεί.. Μαρία μου, πού χάθηκες?
Εχω διαβάσει τις κριτικές για τη Μαρία. Την ψάχνω εδώ και καιρό στο Παγκράτι και δεν τη βρίσκω. Ήξερα ότι δουλεύει κάθε Κυριακή.Πήγα τις δύο Κυριακές 5 και 11 του μήνα και πάλι δεν τη βρήκα.Αυτή τη φορά μου είπαν όι δεν θα ξαναδουλέψει.(γράφω γιά τη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη). Την ξέρω πολύ καιρό. Αν σταμάταγε δεν θα μου το έλεγε? Αν κάποιος ξέρει πού αλλού δουλεύει να μου απαντήσει αν μπορεί.. Μαρία μου, πού χάθηκες?
εφυγε οριστικα η Μαρια απο το αθανασιας :-
θα τη βρεις στο κασανδρας αλλα οχι με το ονομα μαρια, να σου πω την αληθεια δεν θυμαμαι το καινουργιο της ονομα