Νέα

Studio Geisha (Αθανασίας 3)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 133K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

kfo

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
παιδιά αν ξέρει κάποιος ας ενημερώσει για το πότε είναι στην Αθανασίας η Μαρία και αν δουλεύει και πουθενά αλλού, ευχαριστώ.

Εχω την εντυπωση πως θα την βρεις στο στουντιο Κατεχάκη 8

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Ευχαριστώ πολύ μακάρι με βολεύει πολύ περισσότερο εκεί!

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Πάει η Μαρία:( μου είπε η τσατσά πως και καλά φτιάχνει τα χαρτιά της και θα ξαναδουλέψει σε κανά μήνα, αληθεύει αυτό ή την έκανε για άλλο μαγαζί;
Αν κάποιος τη βρει αλλού ας ενημερώσει!!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Καλως ηλθατε ...γειτονες.

Αν δεν το καταλαβατε ειμαι παγκρατιωτης......

FRM

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Κριτικές
48
Like
88
Πόντοι
11
Νέα σελίδα του www.athanasias3.com/]Studio Geisha (Αθανασίας 3)[/url] και έτοιμο το πρώτο πρόγραμμα www.athanasias3.com/schedule]βαρδιών του Studio[/url].

Επιτέλους ρε παιδια. Μπράβο σας . :dancing:
Μας εφαγαν τα τηλέφωνα και οι βόλτες. :headbang:
Απορία : Αφού η Μαρία είναι Ελληνίδα και μάλιστα απο τη Θεσσαλονίκη.... γιατί κάθε χρόνο φτιάχνει τα χαρτιά της ? :think:
(οι καρντάσιδες να μη το πάρουν σαν μομφή. Πραγματική απορία είναι...!)

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
Ρε παιδιά αυτή η Τζέσσικα που είναι σήμερα μεχρι τις 18¨00 λέει τίποτα??? την έχει πάρει κανείς? απο πρόσωπο καλό?? από σώμα όπως φαίνεται στις φωτογραφίες έχει φοβερό !!!!Καταγωγή?????

FRM

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Κριτικές
48
Like
88
Πόντοι
11
Ρε παιδιά αυτή η Τζέσσικα που είναι σήμερα μεχρι τις 18¨00 λέει τίποτα??? την έχει πάρει κανείς? απο πρόσωπο καλό?? από σώμα όπως φαίνεται στις φωτογραφίες έχει φοβερό !!!!Καταγωγή?????

Φιλε RoccoSiffredi
Εγω πρωτη φορά την ακούω. Ισως νεο αίμα ενεκα και upgrate στο studio. :grin:
Εφόσον την επισκευθείς κανε το κοπο μετά να μας ενημερωσεις .

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601

η ιδια απο σπυρου πατση ειναι αλλα με αλλο μαλλι ;)

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
η ιδια απο σπυρου πατση ειναι αλλα με αλλο μαλλι ;)
πολύ λεπτή μου φαίνεται στις φωτογραφίες απο Σπύρου Πάτση (ιδίως στα πόδια), λέει τίποτα απο πρoσωπο φίλε??? thanks anyway

ziggolo24

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
6
προσφέρει Πρωκτικό απ ότι βλέπω με 100ευρω  :rolleyes: >:( :S αλλά με  Συνεννόηση από πριν με την κοπέλα  :grin: :grin:

SG_mns

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Για την Νεαρή "Roxana", γνωρίζεις κάποιος κάτι !; ... Φαινέται τούμπανο στις φωτογραφίες!!!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Για την Νεαρή "Roxana", γνωρίζεις κάποιος κάτι !; ... Φαινέται τούμπανο στις φωτογραφίες!!!
Eχει δουλεψει Βριλλησου60,57,55 κλπ!Μελαχρινη με κορμαρα αλλα μετρια φατσα!

polski

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εχω διαβάσει τις κριτικές για τη Μαρία. Την ψάχνω εδώ και καιρό στο Παγκράτι και δεν τη βρίσκω. Ήξερα ότι δουλεύει κάθε Κυριακή.Πήγα τις δύο Κυριακές 5 και 11 του μήνα και πάλι δεν τη βρήκα.Αυτή τη φορά μου είπαν όι δεν θα ξαναδουλέψει.(γράφω γιά τη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη). Την ξέρω πολύ καιρό. Αν σταμάταγε δεν θα μου το έλεγε? Αν κάποιος ξέρει πού αλλού δουλεύει να μου απαντήσει αν μπορεί.. Μαρία μου, πού χάθηκες?

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Εχω διαβάσει τις κριτικές για τη Μαρία. Την ψάχνω εδώ και καιρό στο Παγκράτι και δεν τη βρίσκω. Ήξερα ότι δουλεύει κάθε Κυριακή.Πήγα τις δύο Κυριακές 5 και 11 του μήνα και πάλι δεν τη βρήκα.Αυτή τη φορά μου είπαν όι δεν θα ξαναδουλέψει.(γράφω γιά τη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη). Την ξέρω πολύ καιρό. Αν σταμάταγε δεν θα μου το έλεγε? Αν κάποιος ξέρει πού αλλού δουλεύει να μου απαντήσει αν μπορεί.. Μαρία μου, πού χάθηκες?
Δουλεύει και στο στούντιο Φυλής 104 νομίζω!

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601

εφυγε οριστικα η Μαρια απο το αθανασιας :-
θα τη βρεις στο κασανδρας αλλα οχι με το ονομα μαρια, να σου πω την αληθεια δεν θυμαμαι το καινουργιο της ονομα :P

polski

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

Φιλε θα σε στανοχωρησω....

Τελευταια φορα που ειδα (και τιμησα) την Μαρια ηταν πριν καμια δεκαπενατρια μερες περιπου στο Φυλης 104.
Ομως και απο εκει εχει ψιλοχαθει. Δυστυχως δεν εχω κατι νεοτερο.....

:headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
εφυγε οριστικα η Μαρια απο το αθανασιας :-
θα τη βρεις στο κασανδρας αλλα οχι με το ονομα μαρια, να σου πω την αληθεια δεν θυμαμαι το καινουργιο της ονομα :P

Βρε barozo δεν τα ξεχνανε αυτα τα πραγματα......

:grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom