Αδερφέ μόλις διάβασα την κριτική και έκλαψα :'(
Έδωσες 100€ για να κάνεις τίποτα στην ουσία, στη φυλής να πήγαινες καλύτερα θα ήταν.
Δυστυχώς δεν έχω λεφτά για πέταμα...
Κοίτα , επειδή μόλις διάβασα το νήμα και συγγνώμη για την αργοπορία αλλά... , Πρώτων η Emily σίγουρα
ναι είναι αδύνατη όπως παρατήρησες αλλά όχι το αδύνατο το καχεκτικό που παραπέμπει και σε άλλες καταστάσεις.. Είναι το αδύνατο το μοντελέ το Super με πρώτη απόδειξη (που δύσκολα την βλέπεις ακόμα και σε μοντέλα) έχει στήθος και μάλιστα φυσικό & καλό μέγεθος για το σωματότυπο της (βλ.& κριτική Lagonisian).
Σίγουρα βέβαια , η συγκεκριμένη συνίσταται σε τύπους που γουστάρουν Skinny.
Η Tamta ? Σ'αρέσει ? ε , τούτη είναι και 15 χρόνια νεότερη (αυτό σημαίνει πολλά.. πάρα πολλά..)
Δεύτερον και ενώ δεν θα ήθελα να αναφέρω το παραμικρό αρνητικό (ναι, μάλλον είμαι λίγο GFakias) , και έχοντας διαβάσει την κρητική του σεβαστού συναγωνιστή Lagonisian , σίγουρα (και με 100αρι πρόγραμμα) θα πρέπει να συμφωνήσω σ'αυτά που λέει αλλά και στο ότι τα έγραψε με ισορροπία και όχι με ενθουσιασμό. Ας όψεται όμως και η δική μου η οποία , ναι , δεν είμαι σίγουρος αν θα τα καταφέρω να είναι συνταγμένη άνευ ενθουσιασμού.
Θα είναι πιστή πάντως.
Τρίτων & τέλος , αγαπητέ (χωρίς να έχω πάει ποτέ /Φυλής/ και απ'ότι φαίνεται ούτε και πρόκειται/σε λίγο θα μας ζητούν τις δικές μας ιατρικές εξετάσεις στα studio μ'αυτά που λέμε..
) δεν μπορείς να συγκρίνεις μία πένσα , ένα σφυρί , ένα τρυπάνι -ακόμα και το καλύτερο- , με ένα Πλατινένιο Περιδέραιο που φέρει διαμάντια.. άλλη δουλειά κάνει το εργαλείο και άλλη τα κοσμήματα..
Τι να λέμε τώρα..
Άλλο 4Χ4 και άλλο Luxury Car, και η Emily σίγουρα δεν κάνει για βουνό..
..ανάλογα με το που έχεις διάθεση να οδηγήσεις , θα διαλέξεις όχημα.
________________________________________________________________________________________________________________
Σεβαστή βέβαια πάντα και η χρήση που θέλει να κάνει ο καθένας προκειμένου να αποσυμπιέσει.
Δεν σε κατακρίνω δηλαδή , για να μην παρεξηγηθώ.. αντιθέτως απλά σε πληροφορώ (που αυτός είναι και ο βασικός σκοπός του συγκεκριμένου ιστότοπου.)