Καντηλανάφτης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 38
- Like
- 4.758
- Πόντοι
- 5.646
Αυτό ξέρει κανείς αν είναι ανοιχτό; Σε μια από τις επισκέψεις μου Αθήνα είχα περάσει με Ζανέτ. Δεν βλέπω να υπάρχει ενημέρωση
Η Ζανετ εργάζεται και σαν call girl. Παράλληλα μπορεί να εργάζεται και στο στούντιο αν είναι ανοιχτό!!!Αυτό ξέρει κανείς αν είναι ανοιχτό; Σε μια από τις επισκέψεις μου Αθήνα είχα περάσει με Ζανέτ. Δεν βλέπω να υπάρχει ενημέρωση
Η Ζανετ εργάζεται και σαν call girl. Παράλληλα μπορεί να εργάζεται και στο στούντιο αν είναι ανοιχτό!!!
Όχι φίλε δεν το έχω, αλλά άμα ψάξεις στις ιστοσελίδες με call girls θα το βρεις!!!έχεις λινκ;
Όχι φίλε δεν το έχω, αλλά άμα ψάξεις στις ιστοσελίδες με call girls θα το βρεις!!!
Στην γερμανοαλυσιδα δεν καθάριζε η τσατσά, αλλά άλλη κυρία, την είχα πετύχει να βγαίνει από άλλο δωμάτιο με τα καθαριστικά, ενώ εγώ έμπαινα σε άλλο δωμάτιο!!!Μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι έχει πάρει την κατηφόρα ! Νέες κοπέλες δεν βλέπουμε όπως παλιά ! Σε πρόσφατες επισκέψεις μου στα στάνταρακια Αλισα και Kate ενώ πέρασα πολύ καλά αρχίζει και με ενοχλεί η μυρωδιά δημοσίων ουρητήρων από τα ντουζ και η γλίτσα με αποτέλεσμα να σιχαίνομαι να ξαναπάω ! Βάλτε τις τσατσαδες να καθαρίσουν λίγο καλύτερα !
Ισχύουν αυτά για το χώρο είχα πάρει τη Μαράια στο αρ6 πριν 3 μήνες και θυμάμαι το σπιραλ ήταν σπασμένο στο δωμάτιο 2 αν δεν κάνω λάθοςΧθεσινή επίσκεψη στο μαγαζί στοχευμένη για την Μαράια. Με ρωτάει η υποδοχή αν ξέρω ( το τονίζω) κάποια. Απαντώ ότι ξέρω τον κοριτσαρο αλλά επειδή μου αναφέρει άλλες 3 ακόμη, θα ήθελα να δω και τις υπόλοιπες. Στραβωνει την μούρη της τότε κ με αρχίζει ότι αυτό δεν είναι σωστό κ θα εκνευρίσει (???) τις κοπέλες...Με ξαναρωταει θυμωμένα αν θα περάσω με την Μαράια; Απαντώ κ πάλι ευγενικά αν γίνεται απλά να δω κ τις υπόλοιπες αλλά θα μπω με την Μαράια κ μάλιστα όχι με απλό πρόγραμμα αλλά μεγαλύτερης διάρκειας. Με τα πολλά τις είδα...Μου αναφέρει το δωμάτιο που θα μπω. Ανακαλύπτω αφού αρχίζω να ξεντυνομαι ότι δεν έχει αφήσει πετσέτα κλειστή σφραγισμένη κ παντόφλες. Έχει μόνο μια ανοιχτή στο κρεβάτι. Μπαίνω στη ντουζιέρα, το σαπούνι στα τελειώματα με το ζόρι έβγαινε. Και το καλύτερο από όλα σπασμένο το σπιράλ στην ντουζιέρα. Έκανα ένα δωμάτιο λίμνη χωρίς να το θέλω.τα έδειξα όλα κ στην κοπέλα για να γίνω πιστευτός...Αν δεν ήταν η Μαράια που έψαχνα καιρό δεν θα καθόμουν καθόλου. Για να είμαι ξεκάθαρος, τα παράπονα μου είναι για τον χώρο κ όχι την κοπέλα που κάθε φορά τιμάει τα λεφτά της
Εγώ λέω να πηγαίνουμε με το δικό μας τηλέφωνο ντους να το κουμπωνουμε και μετά να το παίρνουμε πίσω.Ισχύουν αυτά για το χώρο είχα πάρει τη Μαράια στο αρ6 πριν 3 μήνες και θυμάμαι το σπιραλ ήταν σπασμένο στο δωμάτιο 2 αν δεν κάνω λάθος