Νέα

Στριπτιτζάδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lamogios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 423
  • Εμφανίσεις 72K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
QUESTION.jpg

αλήθεια,είναι αλήθεια?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
papas_anomalias_O.jpg

αν είναι δυναμόν!!!!!!!έχει πέσει στην αντίληψη κανενός κάτι τόσο οικτρό?

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Με  αυτά  τα  τρυπάκια  γιατί να  ασχοληθούμε ?
Οι εποχές  του  ρομαντισμού  και των ερώτων , φευ , παρήλθον .

Ναι, συμφωνω κι επαυξανω.. εμπρος στο κυνηγι του σκετου γαμησιου !

Αλλα ρε συ πουρουλη, μεχρι να φτασεις στο σημειο να πεις αυτη την κουβεντα περασες κι εσυ απο 40 κυμματα... 

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ναι, συμφωνω κι επαυξανω.. εμπρος στο κυνηγι του σκετου γαμησιου !

Αλλα ρε συ πουρουλη, μεχρι να φτασεις στο σημειο να πεις αυτη την κουβεντα περασες κι εσυ απο 40 κυμματα... 

Σαν  βγεις  στον πηγαιμό για  την Ιθάκη  είναι  μακρύς ο δρόμος !

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.722
Πόντοι
22.785
Μια φορά και ένα καιρό έκαιγαν σουτιέν στο Σύνταγμα, το έχω διασταυρώσει!!!

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.616
Πόντοι
2.637
Καλή  σας  ημέρα .
Πράγματι .
Όχι  ξενοδοχιάστηκα  το  απόγευμα .

μα πως τα λετε πως τα λετε ......  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αυτο το .... ξενοδοχιάστηκα μοιαζει με το .....

ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΤΗΚΑ !!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
Πράγματι .
Όχι  ξενοδοχιάστηκα  το  απόγευμα .

...άλλο ευγενές σπόρ! Είσθε ένας gentleman, ιδανικός για άτακτες κορασίδες.

Συνεχίσθε έτσι, για να μην αφήνουμε τον θήλυ λαό διψασμένο!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
μα πως τα λετε πως τα λετε ......  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αυτο το .... ξενοδοχιάστηκα μοιαζει με το .....

ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΤΗΚΑ !!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι παρηχεί
Αλλά  τι  να  πεις ?
Η πράξη  είναι  δεδομένη , το χωροχρονικο σημείο παραλάσσει .

Επισκέπτης
Βρε μαλακα μου δεν εχεις καταλαβει οτι ΔΕΝ ξερω ποιες γαμιουνται με φραγκα γιατι ΔΕΝ το εχω αναζητησει ποτε μου ? Μεχρι τωρα αναζητουσα σχεσεις. ΑΛΛΑ τελικα ο τριςμεγιστος φραπανταρ (τοτε ζωγραφιζε τωρα δεν καταλαβαινω το νεο του στυλ και γιατι το επελεξε) ειχε απολυτο δικιο. Τσιμπουκια φραπεδες γαμησια. Τιποτα αλλο εκει μεσα. Και με οσες περισσοτερες γινεται. Δεν προσπαθω να το παιζω παντογνωστης ρε συ Μακ
3 φορες εχω γαμησει στριπερ  και με τις τρεις περασαμε συνολικα 5 χρονια σχεσης. Λες να γινοταν κατι τετοιο αν ημουν μπριζολιαρης ? Βλακεντιος ειμαι και το παραδεχομαι και μου το υπενθιμιζω καθε φορα που ησυζητηση ερχεται στο στριπ.. ΕΝ οιδα οτι ουδεν οιδα για εδω.. respect σε οσους εχουν δει και εχουν ζησει καταστασεις που εμεις λογω εποχης δεν προκειται να ξαναζησουμε..

Αλλα κι ολοι εσεις γενικα αντιλαβου οτι υπαρχουν και 10-20 τρυπακια που ΔΕΝ τα γαμας δεν πα να χεις το θεο μπαρμπα! Απο την πιο ωραια ως την πιο σαυρα , ακριβως επειδη ΔΕΝ υπαρχει λογικη Μακ,
μην πας να τα σκεφτεις ολα εκει μεσα με τη λογικη γιατι ναι μεν ειναι καλα και λογικα και ισχυουν σε μεγαλο βαθμο αυτα που λες. Αλλα αλλο τοσο σωστα και ισχυοντα σε μεγαλο βαθμο ειναι και αυτα που δεν μπορεις να εξηγησεις εσυ κι εγω με τη λογικη μας..

Εγώ πάλι...δεν αναζήτησα ΠΟΤΕ...ΤΙΠΟΤΑ...το μόνο που ήθελα ήταν παρέα εντός στριπ..γιατί απλά ήμουν γαμημένος ολόκληρη μέρα κ νύχτα...κ ήθελα 2-3 ώρες να ακούσω κ να πω μαλακίες/παραμύθια...γιατί απλά αυτό χρειαζόμουν ή έτσι νόμιζα.

Έχω κάνει μια σχεδόν νορμάλ σχέση...μερικές ξεπέτες...κ μια σχέση-ξεπέτα...κάπου ανάμεσα στο 5 κ το 10 είμαι πάντως...γιατί δεν έβρισκα όμορφες (για μένα) όλες τις υπόλοιπες.

Μέσα σε στριπ...δν έχω γαμήσει...δν έχω πάρει φραπέ...δν..δν...δν...μόνο χεράκι-μπουτάκι-φιλάκι στο μάγουλο...(κ δεν κάνω πλάκα)!

Είμαι κι εγώ χαζός..γιατί ξόδεψα περισσότερο χρόνο απ'όσο έπρεπε...αλλά άμα δεν χάσεις δεν μαθαίνεις...πάραυτα δεν μετανοιώνω για τίποτα...όλα για καλό !

Επίσης,έζησα..ότι ήθελα να ζήσω...ακόμη κ στημένο το έζησα..επειδή το ήθελα...κάποια που δεν τα σκέφτηκα τότε...κ δεν τα έζησα...απλά θα μείνουν στο παρελθόν...αλλά όχι ως μαλακία που δεν τα έκανα...μόνο μαλακία που δεν τα σκέφτηκα νωρίτερα...

Για τα 5-10-100 τρυπεράκια που λες οτι δεν γαμιούνται...διαφωνώ...όλα θέλουν τον χρόνο τους...είναι αυτό που λένε οτι πρέπει να βρίσκεσαι στον σωστό τόπο τον σωστό χρόνο...αμα είσαι και μάγκας κ διαμορφώνεις τον τόπο κ τον χρόνο όλα γίνονται πιο γρήγορα..(αν βιάζεσαι)...

Όταν διασκεδάζω...δεν προσπαθώ να εξηγήσω το οτιδήποτε συμβαίνει...ούτε με λογική...ούτε με τίποτα...απλά ζω την στιγμή...το ίδιο γινόταν κ στα στριπ...το άφηνα...κ με πήγαινε !

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16

Έχω δει μέχρι και doggy style :fuck2: σε πριβέ, αλλά αυτό δεν είναι συχνό και φυσικά δεν το κάνουν όλες.

Ειδικά αυτήν (την κα doggy style) εγώ δεν θα την έπαιρνα με τίποτα. :uglystupid:

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Εγώ πάλι...δεν αναζήτησα ΠΟΤΕ...ΤΙΠΟΤΑ...το μόνο που ήθελα ήταν παρέα εντός στριπ..γιατί απλά ήμουν γαμημένος ολόκληρη μέρα κ νύχτα...κ ήθελα 2-3 ώρες να ακούσω κ να πω μαλακίες/παραμύθια...γιατί απλά αυτό χρειαζόμουν ή έτσι νόμιζα.

Έχω κάνει μια σχεδόν νορμάλ σχέση...μερικές ξεπέτες...κ μια σχέση-ξεπέτα...κάπου ανάμεσα στο 5 κ το 10 είμαι πάντως...γιατί δεν έβρισκα όμορφες (για μένα) όλες τις υπόλοιπες.

Μέσα σε στριπ...δν έχω γαμήσει...δν έχω πάρει φραπέ...δν..δν...δν...μόνο χεράκι-μπουτάκι-φιλάκι στο μάγουλο...(κ δεν κάνω πλάκα)!

Είμαι κι εγώ χαζός..γιατί ξόδεψα περισσότερο χρόνο απ'όσο έπρεπε...αλλά άμα δεν χάσεις δεν μαθαίνεις...πάραυτα δεν μετανοιώνω για τίποτα...όλα για καλό !

Επίσης,έζησα..ότι ήθελα να ζήσω...ακόμη κ στημένο το έζησα..επειδή το ήθελα...κάποια που δεν τα σκέφτηκα τότε...κ δεν τα έζησα...απλά θα μείνουν στο παρελθόν...αλλά όχι ως μαλακία που δεν τα έκανα...μόνο μαλακία που δεν τα σκέφτηκα νωρίτερα...

Για τα 5-10-100 τρυπεράκια που λες οτι δεν γαμιούνται...διαφωνώ...όλα θέλουν τον χρόνο τους...είναι αυτό που λένε οτι πρέπει να βρίσκεσαι στον σωστό τόπο τον σωστό χρόνο...αμα είσαι και μάγκας κ διαμορφώνεις τον τόπο κ τον χρόνο όλα γίνονται πιο γρήγορα..(αν βιάζεσαι)...

Όταν διασκεδάζω...δεν προσπαθώ να εξηγήσω το οτιδήποτε συμβαίνει...ούτε με λογική...ούτε με τίποτα...απλά ζω την στιγμή...το ίδιο γινόταν κ στα στριπ...το άφηνα...κ με πήγαινε !

respect

πς οι υπολοιποι, εχουν το 8αρρος της γνωμης τους ή συνεχιζουν να ζουν το διαδυκτιακο παραμυ8ι τους;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom