Νέα

Στριπτιτζάδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lamogios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 387
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Παντως ακομα θυμαμαι μια Γαλλιδα ξανθια στο Λιντο το 2008 βγαινοντας απο το πριβε να τρεχει στην τουαλετα με το στομα φουσκεωμενο -μπουκωμενο γεματο με κατι... την ειχα ξαναπετυχει να βριζει εναν πελατη δυνατα στα αγγλικα (φανταστειτε οτι ακουγα εγω στο πριβε πεντακαθαρα τι ελεγε) κατι του στυλ " you were suppose to tell me before you... "..αυτος ο διαολογος γινοταν ενω αυτη σηκωνοταν απο γονατιστη σταση αναμεσα στα ποδια του πελατη..

Γαμησι με τα ιδια μου τα ματια δεν ειδα και δεν εκανα. πιπες ειδα αλλα δεν μου εχουν κανει..

Παντως θυμαμαι τα στριποζωα να το συζητουν ποσο ευκολο ειναι να βγαζουν λεφτα αν εκαναν μονο φραπε .. υπηρχαν φραπεδιαρες που δεν επαιρναν λιγοτερα απο 250 ευρω τη βραδυα.

παντως αρκετες τις εμπηχνα κι εγω εστω και στο πριβε μιας και καποιες που εβλεπα η πηγαιναμε σπιτι τους μαζι με την ετσι μου φυσικα, ελεγαν και στο φως της μερας...

Το θεμα ειναι οτι τωρα που δεν υπαρχουν λεφτα στον κοσμο, ανοιξαν οι πορτες και τα μπουτια για ολους η παραμενει μαλακωδως για οσους πελατες τους εχουν μαθει ετσι ? ιδου η αποροια
Προφανως η απαντηση ειναι καπου στη μεση...
Τομκατ παπα γιωργη φτανει παιδια..

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
μην αυθαδιαζεις τομκατ :s&m_1:

Επισκέπτης
Το θεμα ειναι οτι τωρα που δεν υπαρχουν λεφτα στον κοσμο, ανοιξαν οι πορτες και τα μπουτια για ολους η παραμενει μαλακωδως για οσους πελατες τους εχουν μαθει ετσι ? ιδου η αποροια
Προφανως η απαντηση ειναι καπου στη μεση...

πάντα το ίδιο λάθος έκανες...

δεν καταλαβαίνεις οτι αυτή που εγώ γαμάω με 50€ , εσύ την γαμάς με 300€...και αυτή που γαμάς εσύ τσάμπα...εγώ δεν μπορώ να την γαμήσω με λιγότερα απο 500€...

όσο για το γαμησάκι indoor...
αν και δεν με ενθουσιάζει η ιδέα του γαμησιού στα γρήγορα...με κάποιον μαλάκα κ εννίοτε ζηλιάρη δίπλα μου...όποιος θυμάται baby o στα καλά του...όποιος πέρασε απο amazon στα καλά του (αλλά κ στα σκατά του)...και όποιος ήταν μάγκας γενικώς...γαμούσε αδιακρίτως...ότι κινούνταν κ μάζευε κάρτες...το πόσες κάρτες ήταν - είναι - θα είναι..παραμένει άλυτος γρίφος...μιας κ είμαστε nicknames...

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
μιας κ είμαστε nicknames...

+

η ανωνυμια παντως δεν πρεπει να αποτελει αλλο8ι, εννιοτε, για συμπεριφορες ή/και...ευσεβεις πο8ους - χωρις καμια δια8εση μομφης στον φιλτατο, κατα τ αλλα, giorgospapa

Επισκέπτης
η κυνηγετική περίοδος τελείωσε πάντως...

%CE%9A%CE%A5%CE%9D%CE%97%CE%93%CE%9F%CE%99+%CE%93%CE%A5%CE%9D%CE%91%CE%99%CE%9A%CE%95%CE%A3.jpg

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
137
Πόντοι
6
το καλυτερο το ειχα περασει στο στριπτιζαδικο απεναντι απο το Καζινο Λουτρακιου.Πηγα για να ρεφαρω στις γκομενες.Παιρνω απλη καρτα μια που μου τριβοταν,εδειχνε οτι γουσταρε πολυ και με πιεζε για πριβε(50ευρω).Της ειπα ολοκαθαρα οτι θα ερθω πριβε,μονο αν με ξελαφρωνε,καθως δεν μπορουσα να περπατησω απο την καυλα..Ναι ναι,εννοειται,ελα να δεις..Τελικα πηγαμε και ολο το απεφευγε..ΜΑΥΡΟ ΜΑΚΡΥΑ.Μην της κακομαθαινετε

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
πάντα το ίδιο λάθος έκανες...

δεν καταλαβαίνεις οτι αυτή που εγώ γαμάω με 50€ , εσύ την γαμάς με 300€...και αυτή που γαμάς εσύ τσάμπα...εγώ δεν μπορώ να την γαμήσω με λιγότερα απο 500€...

όσο για το γαμησάκι indoor...
αν και δεν με ενθουσιάζει η ιδέα του γαμησιού στα γρήγορα...με κάποιον μαλάκα κ εννίοτε ζηλιάρη δίπλα μου...όποιος θυμάται baby o στα καλά του...όποιος πέρασε απο amazon στα καλά του (αλλά κ στα σκατά του)...και όποιος ήταν μάγκας γενικώς...γαμούσε αδιακρίτως...ότι κινούνταν κ μάζευε κάρτες...το πόσες κάρτες ήταν - είναι - θα είναι..παραμένει άλυτος γρίφος...μιας κ είμαστε nicknames...

Βρε μαλακα μου δεν εχεις καταλαβει οτι ΔΕΝ ξερω ποιες γαμιουνται με φραγκα γιατι ΔΕΝ το εχω αναζητησει ποτε μου ? Μεχρι τωρα αναζητουσα σχεσεις. ΑΛΛΑ τελικα ο τριςμεγιστος φραπανταρ (τοτε ζωγραφιζε τωρα δεν καταλαβαινω το νεο του στυλ και γιατι το επελεξε) ειχε απολυτο δικιο. Τσιμπουκια φραπεδες γαμησια. Τιποτα αλλο εκει μεσα. Και με οσες περισσοτερες γινεται. Δεν προσπαθω να το παιζω παντογνωστης ρε συ Μακ
3 φορες εχω γαμησει στριπερ  και με τις τρεις περασαμε συνολικα 5 χρονια σχεσης. Λες να γινοταν κατι τετοιο αν ημουν μπριζολιαρης ? Βλακεντιος ειμαι και το παραδεχομαι και μου το υπενθιμιζω καθε φορα που ησυζητηση ερχεται στο στριπ.. ΕΝ οιδα οτι ουδεν οιδα για εδω.. respect σε οσους εχουν δει και εχουν ζησει καταστασεις που εμεις λογω εποχης δεν προκειται να ξαναζησουμε..

Αντιλαμβανομαι απολυτα αυτο που λες οτι αυτη που σε εχει μαθει να τη γαμας (οχι εσυ ντε και καλα ) με 50 ευρω ,εμενα θα μου κατσει με οσα νομιζει οτι μπορω να δωσω. Και νομιζω οτι αυτο λεω στην παραθεση που εκανες απο το σχολιο μου.

Αλλα κι ολοι εσεις γενικα αντιλαβου οτι υπαρχουν και 10-20 τρυπακια που ΔΕΝ τα γαμας δεν πα να χεις το θεο μπαρμπα! Απο την πιο ωραια ως την πιο σαυρα , ακριβως επειδη ΔΕΝ υπαρχει λογικη Μακ,
μην πας να τα σκεφτεις ολα εκει μεσα με τη λογικη γιατι ναι μεν ειναι καλα και λογικα και ισχυουν σε μεγαλο βαθμο αυτα που λες. Αλλα αλλο τοσο σωστα και ισχυοντα σε μεγαλο βαθμο ειναι και αυτα που δεν μπορεις να εξηγησεις εσυ κι εγω με τη λογικη μας..

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Αλλα κι ολοι εσεις γενικα αντιλαβου οτι υπαρχουν και 10-20 τρυπακια που ΔΕΝ τα γαμας δεν πα να χεις το θεο μπαρμπα! Απο την πιο ωραια ως την πιο σαυρα , ακριβως επειδη ΔΕΝ υπαρχει λογικη

Με  αυτά  τα  τρυπάκια  γιατί να  ασχοληθούμε ?
Οι εποχές  του  ρομαντισμού  και των ερώτων , φευ , παρήλθον .

Gourounakos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Α. Η γνωστη διαδικτυακη μαγκια του ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΡΑ τις γαμαει ολες απο το Ιντερνετ και μετα ψαχνει για κανενα φραπε. Ουδεν αλλον σχολιον....
Β. Και εγω μπορω να ελπιζω να μου κατσει το Τζοκερ..... το θεμα δεν ειναι σε τι ελπιζουν αλλα τι πραγματικα γινεται και αυτο που γινεται ειναι στην καλυτερη για αυτες να παρουν τα φραγκα και καποια στιγμη να γυρισουν στις χωρες τους πλουσιες και να παντρευτουν καποιον που δεν θα ξερει τι εκαναν εδω, αυτο βεβαια στην καλη περιπτωση αν γλιτωσουν απο ναρκωτικα, νταβατζηδες κ.τ.λ.π και αν δεν καταληξουν στα 40 τους σε κανενα μπουρδελο του Μεταξουργειου η των Τιρανων
Φίλε μου η αγένειά σου δεν επικυρώνει την άποψή σου. Όσο περισσότερο φωνάζεις τόσο λιγότερο ακούγεσαι και εν κατακλείδι οι τρόποι μας είναι αυτοί που μας χαρακτηρίζουν Έλληνες -όπως οι πρόγονοί μας- και όχι Νεοελληνάρες. 

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
http://[URL unfurl="true"]www.xrisima.gr/components/com_gallery/pictures/hotdogs.jpg[/img[/URL]]

ιδού η φημολογούμενη μπριζόλα.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom