tomcat00
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
eu nu stiu....
Άιντε καυλιάρηδες καλό απόγευμα και εδώ!!!!
trebuie sa fie mai serios ;)
eu nu stiu....
Άιντε καυλιάρηδες καλό απόγευμα και εδώ!!!!
καθε συζητηση δεν εχει το μαλακα της ?
ε πες και τιποτα δικο σου..η αυτοκριτικη σε κανει καλυτερο αν8ρωπο - συνεχισε
Το θεμα ειναι οτι τωρα που δεν υπαρχουν λεφτα στον κοσμο, ανοιξαν οι πορτες και τα μπουτια για ολους η παραμενει μαλακωδως για οσους πελατες τους εχουν μαθει ετσι ? ιδου η αποροια
Προφανως η απαντηση ειναι καπου στη μεση...
μιας κ είμαστε nicknames...
η κυνηγετική περίοδος τελείωσε πάντως...
πάντα το ίδιο λάθος έκανες...
δεν καταλαβαίνεις οτι αυτή που εγώ γαμάω με 50€ , εσύ την γαμάς με 300€...και αυτή που γαμάς εσύ τσάμπα...εγώ δεν μπορώ να την γαμήσω με λιγότερα απο 500€...
όσο για το γαμησάκι indoor...
αν και δεν με ενθουσιάζει η ιδέα του γαμησιού στα γρήγορα...με κάποιον μαλάκα κ εννίοτε ζηλιάρη δίπλα μου...όποιος θυμάται baby o στα καλά του...όποιος πέρασε απο amazon στα καλά του (αλλά κ στα σκατά του)...και όποιος ήταν μάγκας γενικώς...γαμούσε αδιακρίτως...ότι κινούνταν κ μάζευε κάρτες...το πόσες κάρτες ήταν - είναι - θα είναι..παραμένει άλυτος γρίφος...μιας κ είμαστε nicknames...
Αλλα κι ολοι εσεις γενικα αντιλαβου οτι υπαρχουν και 10-20 τρυπακια που ΔΕΝ τα γαμας δεν πα να χεις το θεο μπαρμπα! Απο την πιο ωραια ως την πιο σαυρα , ακριβως επειδη ΔΕΝ υπαρχει λογικη
Φίλε μου η αγένειά σου δεν επικυρώνει την άποψή σου. Όσο περισσότερο φωνάζεις τόσο λιγότερο ακούγεσαι και εν κατακλείδι οι τρόποι μας είναι αυτοί που μας χαρακτηρίζουν Έλληνες -όπως οι πρόγονοί μας- και όχι Νεοελληνάρες.Α. Η γνωστη διαδικτυακη μαγκια του ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΡΑ τις γαμαει ολες απο το Ιντερνετ και μετα ψαχνει για κανενα φραπε. Ουδεν αλλον σχολιον....
Β. Και εγω μπορω να ελπιζω να μου κατσει το Τζοκερ..... το θεμα δεν ειναι σε τι ελπιζουν αλλα τι πραγματικα γινεται και αυτο που γινεται ειναι στην καλυτερη για αυτες να παρουν τα φραγκα και καποια στιγμη να γυρισουν στις χωρες τους πλουσιες και να παντρευτουν καποιον που δεν θα ξερει τι εκαναν εδω, αυτο βεβαια στην καλη περιπτωση αν γλιτωσουν απο ναρκωτικα, νταβατζηδες κ.τ.λ.π και αν δεν καταληξουν στα 40 τους σε κανενα μπουρδελο του Μεταξουργειου η των Τιρανων