Νέα

Στριπτιτζάδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lamogios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 387
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παληκαρια, εγω πειστηκα οτι προκειται για ξηγημενο παληκαρι ο βαρωνος, οπότε προτεινω να σταματησουμε την πλακα και να τον βαλουμε στο πνευμα της παρεας..

λοιπον φιλε βαρωνε, η αληθεια ειναι αυτη που εγραψες εν αρχη. οτι δηλαδη ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να γαμησει καποιος μεσα στα πριβε των σε στριπ. να κανονισει βιζιτα δηλαδη κλπ, και γινεται και μαλιστα ακριβως με τον τροπο που τα περιεγραψες !

σου ζηταω συγνωμη εκ μερους των παληκαριων, αλλα οπως ευκολα καταλαβαινεις, ειναι ευλογο να περναμε καποιο καινουριο απο ενος ειδους στρατικοποιηση πριν τον κανουμε παρεα και του λεμε διαφορα.

μαλιστα, πειστηκαμε τοσο πολυ για τις γνωσεις σου που στο εξης οποιος πει το αντιθετο θα στον παραδιδουμε για τα καθέκαστα. ειναι ήδη απο μονο του αυτο μία μεγαλη τιμη και ενα καλωσορισμα στην παρεα μας.

εκ μερους λοιπον των παληκαριων ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΩ και σου ευχομαι καλη διαμονη !!!!

- περσονα ενταξει, σταμάτα ρε συ. μιλησαμε με τους αλλους και ο βαρωνος ειναι οκ παιδι. θα τα πουμε στη συσκεψη..  ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
να μιλήσει και μαζί μου όπως μιλάω εγώ με τις ζούδες.  :grin: :rolleyes: :uglystupid:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
τά στριπτιτζίδικα εδώ στήν ελλάδα είναι κοροιδια διότι γιά νά γαμίσεις πρέπει νά χαλασεις μιά περιουσία...
άντε καμμιά φράπα στήν καλύτερη περίπρωση πλήν ελάχιστων εξαιρέσεων πού δέν γράφοντε....
φυσικά τά πρά;ματα είναι διαφορετικά σέ κάτι ολλανδιες,πρώην ανατολικό μπλόκ κλπ...καί φυσικά κύπρο..πού υπάρχουν ποστ νά πληροφορηθείτε.
φυσικά αυτά πού γράφω είναι γιά πελάτες μέχρι 100 ευρώ καί φυσικά άμα πέσουν 400ρια πάνω κάτω κάτι μπορεί νά γίνει τήν επόμενη μέρα χωρίς νά τό ξέρει τό μαγαζί υποτίθετε..
γενικά μήν σάς πιάνουν κότσους καί μήν χαλάτε πάνω απο 60 ευρώ τά υπόλοιπα βάλτε τα σέ κανένα κουμπαρά καί πηγένετε καμμιά ταιλάνδη γερμανία κλπ..
πότε μήν κερνάτε πάνω από ένα ποτό καί ποτέ μήν ξανακεράσετε η χαλάσετε λεφτά μέ στριπτιτζού πού δέν απάντισε στό κινητό της καί δέν βγηκατε έξω τουλάχιστον γιά καφε...
τό ότι δέν είχαν καιρό κλπ είναι δικαιολογίες καί μία αναπάντητη άμα θέλουν πάντα κάνουν..
ποτέ μήν περιμένετε νά ξοδέψουν μονάδες ακόμα καί κάρτα νά τούς  πάρετε..
επίσης οί περισσότερες είναι χρόνια στήν ελλάδα καί τό μουνί τους τό έχουν προσκυνήσει πάρα πολλοι... κανένας δέν προσκύνησε τό μουνί περισσότερο από τόν έλληνα...μέ αποτέλεσμα νά είναι πάρα πολύ καλομαθημενες....
γενικά η συμβουλή μου στούς νεωτερους είναι αφήστε τά φιλάκια τά χαδάκια καί τά μπαλαμούτια τών στριπτιτζίδικων καί ρίξτε κανένα παλαμάρι σέ κανένα στούντιο μέ κανένα πενηντάρι τό πολύ διότι έρχοντε πολύ δύσκολες μέρες...

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
τά στριπτιτζίδικα εδώ στήν ελλάδα είναι κοροιδια διότι γιά νά γαμίσεις πρέπει νά χαλασεις μιά περιουσία...
άντε καμμιά φράπα στήν καλύτερη περίπρωση πλήν ελάχιστων εξαιρέσεων πού δέν γράφοντε....
φυσικά τά πρά;ματα είναι διαφορετικά σέ κάτι ολλανδιες,πρώην ανατολικό μπλόκ κλπ...καί φυσικά κύπρο..πού υπάρχουν ποστ νά πληροφορηθείτε.
φυσικά αυτά πού γράφω είναι γιά πελάτες μέχρι 100 ευρώ καί φυσικά άμα πέσουν 400ρια πάνω κάτω κάτι μπορεί νά γίνει τήν επόμενη μέρα χωρίς νά τό ξέρει τό μαγαζί υποτίθετε..
γενικά μήν σάς πιάνουν κότσους καί μήν χαλάτε πάνω απο 60 ευρώ τά υπόλοιπα βάλτε τα σέ κανένα κουμπαρά καί πηγένετε καμμιά ταιλάνδη γερμανία κλπ..
πότε μήν κερνάτε πάνω από ένα ποτό καί ποτέ μήν ξανακεράσετε η χαλάσετε λεφτά μέ στριπτιτζού πού δέν απάντισε στό κινητό της καί δέν βγηκατε έξω τουλάχιστον γιά καφε...
τό ότι δέν είχαν καιρό κλπ είναι δικαιολογίες καί μία αναπάντητη άμα θέλουν πάντα κάνουν..
ποτέ μήν περιμένετε νά ξοδέψουν μονάδες ακόμα καί κάρτα νά τούς  πάρετε..
επίσης οί περισσότερες είναι χρόνια στήν ελλάδα καί τό μουνί τους τό έχουν προσκυνήσει πάρα πολλοι... κανένας δέν προσκύνησε τό μουνί περισσότερο από τόν έλληνα...μέ αποτέλεσμα νά είναι πάρα πολύ καλομαθημενες....
γενικά η συμβουλή μου στούς νεωτερους είναι αφήστε τά φιλάκια τά χαδάκια καί τά μπαλαμούτια τών στριπτιτζίδικων καί ρίξτε κανένα παλαμάρι σέ κανένα στούντιο μέ κανένα πενηντάρι τό πολύ διότι έρχοντε πολύ δύσκολες μέρες...
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΦΙΛΕ!!!!!!!!! ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!!!

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
και φυσικα γαμας στα στριπ.

βεβαια οχι σε ολα και οχι ολες.

η τιμη ειναι 100ευρω ουτε σεντς παραπανω....
(γινεται και με 50  ;) )

αυτα γινονται μεσα στα πριβε.

τωρα ομως πιστευετε οτι αξιζει?

ααααααααααααααχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ετσι ετσι μιμικακι μουυυυυυυ :2funny: :2funny: :2funny:

τελικα τα καταφερες να χυσεις καθολου ; ; ; ;) :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Α. Ποιος ειναι ο Βασος? νεος διαδυκτιακος παραμυθας??
Β. Πολλα απο αυτα που λεγονται ειδικα στα θερντ για στριπτιζαδικα εν ειποθουν προσωπο με προσωπο και οχι ανωνυμα θα πεσει το τοσο γιαουρτι που η ΦΑΓΕ θα κανει υπερωριες.....
Α.βασοσ ιεν αφτοσ με τα κοτο, ο βοκτασ που λεμε
Β.μπαρβο ιεσ δασκλοσ μαθε με ορεα πραματα

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
παληκαρια, εγω πειστηκα οτι προκειται για ξηγημενο παληκαρι ο βαρωνος, οπότε προτεινω να σταματησουμε την πλακα και να τον βαλουμε στο πνευμα της παρεας..

λοιπον φιλε βαρωνε, η αληθεια ειναι αυτη που εγραψες εν αρχη. οτι δηλαδη ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να γαμησει καποιος μεσα στα πριβε των σε στριπ. να κανονισει βιζιτα δηλαδη κλπ, και γινεται και μαλιστα ακριβως με τον τροπο που τα περιεγραψες !

σου ζηταω συγνωμη εκ μερους των παληκαριων, αλλα οπως ευκολα καταλαβαινεις, ειναι ευλογο να περναμε καποιο καινουριο απο ενος ειδους στρατικοποιηση πριν τον κανουμε παρεα και του λεμε διαφορα.

μαλιστα, πειστηκαμε τοσο πολυ για τις γνωσεις σου που στο εξης οποιος πει το αντιθετο θα στον παραδιδουμε για τα καθέκαστα. ειναι ήδη απο μονο του αυτο μία μεγαλη τιμη και ενα καλωσορισμα στην παρεα μας.

εκ μερους λοιπον των παληκαριων ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΩ και σου ευχομαι καλη διαμονη !!!!

- περσονα ενταξει, σταμάτα ρε συ. μιλησαμε με τους αλλους και ο βαρωνος ειναι οκ παιδι. θα τα πουμε στη συσκεψη..  ;)

ξερω ξερω ειναι επικινδυνο να εχουμε εμεις δικιο οταν η εξουσια εχει αδικο ....
 ;)

[size=8pt]σε εκανε το βουλωσεις και ζητας και απο εμας το ιδιο? μεταξυ μας τωρα....[/size]   ;)

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΤΙΑΝΩΝ ΠΡΟΣΟΧΗξεφευγετε απο το θεμα το οποιο ειναι να γραψουμε εμπιριες απο στριπ που φαγαμε μπριζολαν και οχι να εχουμε αντιπαραθεση για το αν ναι η οχι γαμας . Οπως ολλοι ιδατε οι αποψεις διησταντε με αυτους που εχουν φαει μπριζολα και με αυτους που εχουν μηνει με  :jerking: στο χερι . Οποτες μην συνεχιζετε αλλο αυτη την ηληθεια αντιπαραθεση δεν βγενει ακρη , ας περασουμε στο ρεζουμε που ανοιχθηκε αυτο το θρεντ.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΤΙΑΝΩΝ ΠΡΟΣΟΧΗξεφευγετε απο το θεμα το οποιο ειναι να γραψουμε εμπιριες απο στριπ που φαγαμε μπριζολαν και οχι να εχουμε αντιπαραθεση για το αν ναι η οχι γαμας . Οπως ολλοι ιδατε οι αποψεις διησταντε με αυτους που εχουν φαει μπριζολα και με αυτους που εχουν μηνει με  :jerking: στο χερι . Οποτες μην συνεχιζετε αλλο αυτη την ηληθεια αντιπαραθεση δεν βγενει ακρη , ας περασουμε στο ρεζουμε που ανοιχθηκε αυτο το θρεντ.
:zfuck: :2funny:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290

Εσύ  ό,τι πεις !
Αλλά  επειδή  εγώ  ως  παθός  δεν  είμαι  σαν τους  άλλους  τους  σκληρούς  τους  Ρίνγκο  του  σάϊτ , και είμαι και λίγο λουκουμάς  που  έλεγε  και ο αλήστου , θα  μου  επιτρέψεις  να  σου  πω  κάτι , για  να  μη  σε  παίρνουνε , δικαιολογημένα  στο  μεζέ  τα  λαμόγια , που  σε  ταράξανε  ολόκληρο Φον Ροχτόφεν στην καρπαζιά .
Η νύχτα  είναι μικρή .
Οι περισσότεροι  παλιοί γνωριζόμαστε πλέον .
Και  όταν  δεν γνωριζόμασταν , «ακουμπάγαμε» ο ένας  τον άλλο και ξέραμε  ποιός  μας  πουλάει φούμαρα , ακόμα  και τότε  που  δε  βγαίναμε  5   άπαξ  της  εβδομάδος , αλλά  105 4-5 φορές  την  εβδομάδα.
Το ότι  δε  δίνουμε  τα  μαγαζιά  που  παρέχουν διασκεδάσεις  δε  σημαίνει  ότι  οι διασκεδάσεις  αυτές  υπάρχουν μόνο στην ταραγμένη ψυχοσύνθεσή  μας  και  διαστροφική  πορνοφαντασία  μας .
Δε  γουστάρουμε  να  δίνουμε  φόρα  παρτίδα κάτι  που  μας  αρέσει σαν εκτόνωση , βορά  στους  λύκους ( όχι στους λαγούς ) . Δεν  είμαστε οι ILLUMINATI  ROSICRUSIANS . Προσέχουμε  για  να  έχουμε .

Απλά  
Θέλω  να  ελπίζω  ότι  η  απολυτότητά σου  σε  σχέση  με  το επίπεδο των υπηρεσιών , δεν οφείλεται σε  νεαρά  που  σε  αγκαπάει και ορκίζεται  στην ζωή της  γιαγιάκας  της ( πεθαμένη  είναι ) ότι είναι καλό κουρίτσι και είναι  σπίτι γαμαζί και γαμαζί σπίτι , χωρίς στάση  στο Παγκράτι .
Ότι φεύγει  στις  2 το πρωϊ γιατί δεν έκανε  σεφτέ , και  όχι διότι τη  φόρτωσε  κάποιος  για  50 -60 - 70 - 80 - 90 - 100 ευρώ .
Ότι  όταν δεν απαντάει  στα  30 τηλ που  της κάνεις  κοιμάται ( κανείς  δεν  κοιμάται  από τις  5 το πρωϊ έως  τις 9 το βράδυ )  , ή  είναι κουμουτήριο , που  δεν πιάνει το τηλ . Ότι  τα  λεφτά  της  τα  βγάζει  μόνο με  πουτό χουρό .( και πουτέ  με  κλαρίνα μπριζόλες  και φραπέδες )
Ή  το χειρότερο ότι πεινάει  γιατί το κακός  Έλληνος  κάνουν  μεροκάματος  σε  όποια  γκαμιέται .
Για  τις  βίζιτες  απλά  μην  προτείνεις  ποτέ . Θα  σου  προτείνουνε  αυτές  , και  με τιμή  χαμηλότερη  από  αυτή που  θα  ήσουν  διατεθειμένος  να  καταβάλεις .

Τέρμα  τα  δίφραγκα  σήμερα .
Τα  ρέστα  άυριο .

Υ.Γ.
Ερευνάτε  τας  Γραφάς !  

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
παντως παπαγιωργη μας εχεις αποδειξει οτι εισαι αναξιοπιστος και ατομο υποτακτικης ψυχολογιας και ετσι δεν θεωρεισαι πλεον απο κανεναν μας ανθρωπος εμπιστοσυνης....

αυτα απο εναν ανθρωπο που η αποψη σου ειναι "οτι ειμαι ενα καθυστερημενο που με πας γαμησω"

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
περασ κε πιρα το γινεκακι καβαλα σε ασπρι αμακσα που σερνε κσεπαστριτο ραβικο αλογα
ιεν χορεφτρια κε πιανιστ στι ροσικι ενοσι παλε ποτε βουργουνδια
οπιοσ κσερι απο μοντερνα τεχνι παντα προτιμα το ελινικο κοτο

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Μην ανυσηχεις εχω αρκετη εμπειρια απο τετοια μαγαζια αρα κομματακι δυσκολο να φαω το παραμυθακι του οποιουδηποτε, παντως δεν νομιζεις οτι το πουθενα ειναι λιγουλακι τραβηγμενο? καπου θα γαμιουνται και αυτες γυναικες δεν ειναι?? :think: :think:
Φίλε ΠΑΝΤΟΥ γαμιούνται.
Αν εσύ δεν γουστάρεις να της τον καρφώσεις πισωκολλητά στα πριβέ καλά κάνεις και δικαίωμα σου. Οι υπόλοιποι δεν φαίνεται να έχουν πρόβλημα.
Ωστόσο να ξέρεις πως αφού δεν θέλεις την περίπτωση α) από το αρχικό σου πόστ την οποία μάλιστα κατα την άποψη σου δεν συμβαίνει με καμία Παναγία, τότε πας φουλ για τις περιπτώσεις β) και γ)...

Υποθετικά μιλάμε πάντα αν ισχύει η περίπτωση της μπριζόλας στο πριβέ, εσύ ποιος λες θα πληρώσει πιο πολλά? Αυτός που πριβεδιάζει ή αυτός που ξεροσταλιάζει μπας και του κάτσει εκτός μαγαζιού??? Αυτός που πληρώνει τη φίξ τιμή και ξέρει τί ζητάει (ένα πράμα σαν τις hi-5 να πούμε) ή αυτός που δεν ξέρει τί θα του ξημερώσει (και κυριολεκτώ εδώ)

Σκέψου το λίγο.
Σε διαβεβαιώνω πως έχω μπριζολιάσει αρκετές φορές στα πριβέ.
Σε διαβεβαιώνω πως έχω πάρει βίζιτα
Σε διαβεβαιώνω πως έχω κάνει και σχέση σοβαρή ή ασόβαρη.

Υ.Γ. Το ποστ του ΕναΠροσωποΜηΕπιθυμητό απλά στα λέει όλα.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Αντρικό να είναι και ότι να'ναι...

Stories