Νέα

Στριπτιτζάδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lamogios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 423
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Εντάξει έχω δει πολλά σε strip clubs και φυσικά όλα έχουν την τιμή τους,αλλά ρε παιδιά σας εμπνέει το περιβάλλον να γαμήσετε εκεί μέσα;

Δεν ξέρω άλλα δεν μου πάει με τίποτα να το κάνω αυτό εκεί μέσα...

Και  μενα δε  με  εμπνέει να  πηδάω  σε  ρδελα  , στούντιο κ.λπ.
Τί να  πω  γούστα  είναι  αυτά .
Π.Χ.  ο ξάδερφός  μου ο Μάκης  γουστάρει  να  πηδάει στην εξοχή . Πέρσι  24 Νοεμβρίου , είχε  πάρει  μια  περιπατητική , και την πήδηξε  εκτός  αυτοκινήτου  κοντά  στον Άλιμο . Η  κακομοίρα  πλευριτώθηκε . Μια φορά  ένας  αδέσποτος  σκύλος , εκεί που  γάμαγε  στην εξοχή  του  δάγκωσε  το κωλομέρι .
Ένας  φίλος  γουστάρει  να  πηδάει  σε  ασανσέρ . Μπαίνει μέσα , πατάει  τη  στάση  κ.λπ. Τώρα μια  φορά  του  φέρανε  την Πυροσβεστική , γιατί μια  γιαγιά  που  περίμενε  να  πάρει το  ασανσέρ  επιστρέφοντας  από  την επίσκεψη  στον τάφο  του  μακαρίτη  μπάφιασε  να  περιμένει  και  νόμισε  ότι είχε  χαλάσει το ασανσέρ . Οι πυροσβέστες  τον χειροκροτάγανε .
Ένας  άλλος  πήδαγε  τη  γυναίκα  του  καφετζή , σε  καφενείο , πίσω  από τον πάγκο , όταν  εκείνη  απαθής  σέρβιρε  τις  μισές , και κουβέντιαζε  με τον άντρα  της  που  έπαιζε  τάβλι , δίπλα  στον πάγκο . Το περιστατικό  αποκαλύφθηκε  όταν  χυλοπιτωθείς  καβλιάρης , τράβηξε  τον πάγκο .

Εν  τέλει  υπάρχουν  και πιο παράξενα  μέρη .

yiannisxxx

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Σεβαστές όλες οι απόψεις. Άμα σε φτιάχνει όμως το γκομενάκι... εγώ προσωπικά πιο εύκολα θα μπορούσα εκεί με όλη τη κατάσταση που επικρατεί παρά αν το έβρισκα έξω και με έπιαναν τα "δεν και τα μη" από προσωπικής άποψης πάντα. Κάκά τα ψέματα εκεί μέσα όλοι μας πιστεύω ενδόμυχα και φυσικά αυτοί που γουστάρουν αυτά τα μέρη το παράνομο για όσους έχουν λόγο να νιώθουν έτσι είναι αυτό που τους εξιτάρει. Είναι άλλο πράμα!

yiannisxxx

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ΟΚ Λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Σεβαστές όλες οι απόψεις. Άμα σε φτιάχνει όμως το γκομενάκι... εγώ προσωπικά πιο εύκολα θα μπορούσα εκεί με όλη τη κατάσταση που επικρατεί παρά αν το έβρισκα έξω και με έπιαναν τα "δεν και τα μη" από προσωπικής άποψης πάντα. Κάκά τα ψέματα εκεί μέσα όλοι μας πιστεύω ενδόμυχα και φυσικά αυτοί που γουστάρουν αυτά τα μέρη το παράνομο για όσους έχουν λόγο να νιώθουν έτσι είναι αυτό που τους εξιτάρει. Είναι άλλο πράμα!

Αυτό  δε  λέω  και  εγώ ?
Άμα  τώρα  έχεις  πιει  ένα  ποτάκι , λέμε  τώρα , και  η  άλλη  σου  κωλοτρίβεται  και έχεις  φτιαχτεί , δεν ψήνεσαι  για  ένα  γρήγορο  επί τόπου ?

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Αυτό  δε  λέω  και  εγώ ?
Άμα  τώρα  έχεις  πιει  ένα  ποτάκι , λέμε  τώρα , και  η  άλλη  σου  κωλοτρίβεται  και έχεις  φτιαχτεί , δεν ψήνεσαι  για  ένα  γρήγορο  επί τόπου ?

Λέμε τώρα...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
καλά ρε ανίδεοι όλοι σας!είναι δυνατόν να ισχυρίζεστε ότι υπάρχουν τέτοια πράγματα όταν κανείς από εσάς(είμαι 100% σίγουρος) δεν το έχει κάνει πράξη διότι πολύ απλά δεν προσφέρεται?άκου εκεί γαμάς στα στριπτητζάδικα!!!!πόθεν?εκτός εάν έχω χάσει επεισόδια...τότε ζητάω συγγνώμη.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλά ρε ανίδεοι όλοι σας!είναι δυνατόν να ισχυρίζεστε ότι υπάρχουν τέτοια πράγματα όταν κανείς από εσάς(είμαι 100% σίγουρος) δεν το έχει κάνει πράξη διότι πολύ απλά δεν προσφέρεται?άκου εκεί γαμάς στα στριπτητζάδικα!!!!πόθεν?εκτός εάν έχω χάσει επεισόδια...τότε ζητάω συγγνώμη.

χου ρε καραγκιόζη ανίδεε πάνε να σου κάνει ιδιαίτερα ο βάσος...
ανεπρόκοπε που μιλάς για τα κωλόμπαρα....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
α. εισαι απολυτα σωστος, αν εξαιρεσεις βεβαια κατι πισωκολλητά που εχω κανει στα πριβέδια.
η μαμα μου βεβαια φωναζει, αλλα δεν της το λεω και ευτυχως δε μπαινει πλεον στο σάιτ..
βαρωνε, προσθεσε στη λιστα και το ιεραποστολικο..  :P

Gourounakos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Μπορεί να μην προσφέρεται στο μενού αλλά αν δεν πάρεις a la carte μπορεί να στο ετοιμάσει η κουζίνα. Τα καλά τα μπριζολάδικα σέβονται τον πελάτη.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
οι τύπισσες δεν θέλουν πολύ απλά να καταλάβουν και να δεχθούν ότι πρόκειται να στερηθούν αυτά τα προνομια που νόμιζαν ότι είχαν χτίσει στην "πιό πλούσια βαλκανική χώρα" την ελλάδα! 2funny.Οικονομικές θέσεις που είχαν λάβει με ποτάκι,χεράκι,απλό χοράκι,όχι πούτσα στο πριβεδάκι,φαγάκι κερασμένο,νοίκι πληρωμένο και διακοπές πληρωμένες από το ανδροτεμάχιο θύμα τους.Και η πλάκα είναι ότι είχαν μάθει από εμάς,τα ανδροτεμάχια, να βγάζουν ακούραστα λεφτά με αποτέλεσμα να δημιουργούν ανάγκες πιστεύοντας ότι θα είναι κάθε μέρα έτσι και καλύτερα.Τώρα λοιπόν που θα πέσει ο τζίρος του μουνιού γενικά,αυτό που θα πρέπει να κάνουν και αυτά τα ανίδεα γυφτάκια που έχουν κατακλύσει τη χώρα και οι ιδιοκτήτες όλων αυτών των μαγαζιών είναι οι μέν να πάρουν τον πούλο,οι δέ αν θέλουν να συνεχίσουν παρά την κρίση να δουλεύουν καλά πρέπει να φέρουν μουνάρες που να κάνουν τα πάντα και να μή κολώνουνε.Πρέπει να οργάνωσουν σωστό scouting ανά την ευρώπη και γιατί όχι βραζιλία-αργεντινή-βενεζουέλα κάποιοι άνθρωποι που γνωρίζουν και να φέρουν εδώ τα τεμάχια που είχαμε προ δεκαετίας...Δεν γίνεται να πηγαίνουμε σε ίδρυμα παρασκευή βράδυ και είτε να μή μας αρέσει σχεδόν καμμία,είτε αυτή που μας αρέσει να μήν κάνει τίποτα παραπάνω.Πώς ο άλλος θα δώσει λεφτά εκτός από το γαμωποτό του,πώς?Αυτό ισχύει για όλα σχεδόν τα μαγαζιά παντός τύπου σέξ στην ελλάδα(στούντιο,μασάζ,στρίπ,κωλόμπαρα που ημιγαμάς κλπ..).Όσοι γαμούσαν στη φυλής αρχές δεκαετίας 90 καταλαβαίνουν απόλυτα τί εννοώ...όταν με 2500 δρχ γαμούσες απίστευτης ομορφιάς και τσαχπινιάς μουνιά δεν γίνεται να βλέπεις εν έτει 2010 την αμίρα π.χ......

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Είσαστε σίγουροι ότι αυτό... είναι γυναίκα???  :think:

ανδροειδές είναι μωρέ που ξέπεσε από κάποια επιχειρησιακή άσκηση των εξωγήινων μόττα από τον γαλαξία γκαγκούρω!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οι τύπισσες δεν θέλουν πολύ απλά να καταλάβουν και να δεχθούν ότι πρόκειται να στερηθούν αυτά τα προνομια που νόμιζαν ότι είχαν χτίσει στην "πιό πλούσια βαλκανική χώρα" την ελλάδα! 2funny.Οικονομικές θέσεις που είχαν λάβει με ποτάκι,χεράκι,απλό χοράκι,όχι πούτσα στο πριβεδάκι,φαγάκι κερασμένο,νοίκι πληρωμένο και διακοπές πληρωμένες από το ανδροτεμάχιο θύμα τους.Και η πλάκα είναι ότι είχαν μάθει από εμάς,τα ανδροτεμάχια, να βγάζουν ακούραστα λεφτά με αποτέλεσμα να δημιουργούν ανάγκες πιστεύοντας ότι θα είναι κάθε μέρα έτσι και καλύτερα.Τώρα λοιπόν που θα πέσει ο τζίρος του μουνιού γενικά,αυτό που θα πρέπει να κάνουν και αυτά τα ανίδεα γυφτάκια που έχουν κατακλύσει τη χώρα και οι ιδιοκτήτες όλων αυτών των μαγαζιών είναι οι μέν να πάρουν τον πούλο,οι δέ αν θέλουν να συνεχίσουν παρά την κρίση να δουλεύουν καλά πρέπει να φέρουν μουνάρες που να κάνουν τα πάντα και να μή κολώνουνε.Πρέπει να οργάνωσουν σωστό scouting ανά την ευρώπη και γιατί όχι βραζιλία-αργεντινή-βενεζουέλα κάποιοι άνθρωποι που γνωρίζουν και να φέρουν εδώ τα τεμάχια που είχαμε προ δεκαετίας...Δεν γίνεται να πηγαίνουμε σε ίδρυμα παρασκευή βράδυ και είτε να μή μας αρέσει σχεδόν καμμία,είτε αυτή που μας αρέσει να μήν κάνει τίποτα παραπάνω.Πώς ο άλλος θα δώσει λεφτά εκτός από το γαμωποτό του,πώς?Αυτό ισχύει για όλα σχεδόν τα μαγαζιά παντός τύπου σέξ στην ελλάδα(στούντιο,μασάζ,στρίπ,κωλόμπαρα που ημιγαμάς κλπ..).Όσοι γαμούσαν στη φυλής αρχές δεκαετίας 90 καταλαβαίνουν απόλυτα τί εννοώ...όταν με 2500 δρχ γαμούσες απίστευτης ομορφιάς και τσαχπινιάς μουνιά δεν γίνεται να βλέπεις εν έτει 2010 την αμίρα π.χ......

υπάρχει και άλλη επιλογή.
να πάψεις να είσαι ρεμάλι και να πηγαίνεις παρασκευή βράδυ σε μπουρδέλα.

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ :rockon: :dancing: ;) :rockon: :dancing: ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom