pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Εντάξει έχω δει πολλά σε strip clubs και φυσικά όλα έχουν την τιμή τους,αλλά ρε παιδιά σας εμπνέει το περιβάλλον να γαμήσετε εκεί μέσα;
Δεν ξέρω άλλα δεν μου πάει με τίποτα να το κάνω αυτό εκεί μέσα...
Και μενα δε με εμπνέει να πηδάω σε ρδελα , στούντιο κ.λπ.
Τί να πω γούστα είναι αυτά .
Π.Χ. ο ξάδερφός μου ο Μάκης γουστάρει να πηδάει στην εξοχή . Πέρσι 24 Νοεμβρίου , είχε πάρει μια περιπατητική , και την πήδηξε εκτός αυτοκινήτου κοντά στον Άλιμο . Η κακομοίρα πλευριτώθηκε . Μια φορά ένας αδέσποτος σκύλος , εκεί που γάμαγε στην εξοχή του δάγκωσε το κωλομέρι .
Ένας φίλος γουστάρει να πηδάει σε ασανσέρ . Μπαίνει μέσα , πατάει τη στάση κ.λπ. Τώρα μια φορά του φέρανε την Πυροσβεστική , γιατί μια γιαγιά που περίμενε να πάρει το ασανσέρ επιστρέφοντας από την επίσκεψη στον τάφο του μακαρίτη μπάφιασε να περιμένει και νόμισε ότι είχε χαλάσει το ασανσέρ . Οι πυροσβέστες τον χειροκροτάγανε .
Ένας άλλος πήδαγε τη γυναίκα του καφετζή , σε καφενείο , πίσω από τον πάγκο , όταν εκείνη απαθής σέρβιρε τις μισές , και κουβέντιαζε με τον άντρα της που έπαιζε τάβλι , δίπλα στον πάγκο . Το περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν χυλοπιτωθείς καβλιάρης , τράβηξε τον πάγκο .
Εν τέλει υπάρχουν και πιο παράξενα μέρη .