Νέα

Στριπτιτζάδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lamogios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 387
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
27
Like
2.453
Πόντοι
1.196
Κατα την γνωμη μου δεν αξιζουν τοσα λεφτα για να γαμισεις σε στριπ.
Αντικειμενικά δεν αξίζουν γιατί μπορείς να πάρεις ένα CG στο σπίτι σου με όλες τις ανέσεις σε αυτό το budget, αλλά ποντάρουν ότι θα καυλώσεις πάνω στη φάση θα έχεις πιει και 2-3 ποτά και θα τα δώσεις.

Εγγρ.
20 Μαρ 2022
Κριτικές
2
Like
321
Πόντοι
21
Mousses και Golden η πλειοψηφία των στριπερ πηδιούνται στην στάνταρ τιμή των 80€ και για τα δυο μαγαζιά.
Μετά στο kinky opera αρκετές και από κει πηδιούνται αλλά όχι με λιγότερο από 150€ που προφανώς δεν αξίζει να τα δώσεις

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
973
Πόντοι
366
Mousses και Golden η πλειοψηφία των στριπερ πηδιούνται στην στάνταρ τιμή των 80€ και για τα δυο μαγαζιά.
Μετά στο kinky opera αρκετές και από κει πηδιούνται αλλά όχι με λιγότερο από 150€ που προφανώς δεν αξίζει να τα δώσεις
Ξεχασες το πρωην lido ακα dream girls bar που και εκει γαμιουνται με ενα 100 και τα ιδρυματα στο γκαζι. Επισης υπαρχει το babylon και caisa που και εκει γαμας αλλα με 200αρι

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
973
Πόντοι
366
το μουσες εχει χορο για γαμησι σε πριβε δεν ειναι λιγο μικρο δεν ειχα ξανακουσει για το μουσες οτι παιζει μπριζολιτσα?

Εγγρ.
20 Μαρ 2022
Κριτικές
2
Like
321
Πόντοι
21
Ξεχασες το πρωην lido ακα dream girls bar που και εκει γαμιουνται με ενα 100 και τα ιδρυματα στο γκαζι. Επισης υπαρχει το babylon και caisa που και εκει γαμας αλλα με 200αρι
Δεν τα ανέφερα γιατί δεν έχω εμπειρία από κει , συγκεκριμένα για το lido έχω ακούσει από συμφοιτητή που το επισκέπτεται συχνά ότι παίζει γαμησι με μόλις 50€ !!!!

Εγγρ.
20 Μαρ 2022
Κριτικές
2
Like
321
Πόντοι
21
το μουσες εχει χορο για γαμησι σε πριβε δεν ειναι λιγο μικρο δεν ειχα ξανακουσει για το μουσες οτι παιζει μπριζολιτσα?
Μέσα στο πρίβε έχει κάτι έξτρα δωματιάκια εντός του πριβέ που κλείνουνε με κουρτίνα και εκεί μέσα πέφτουν τα γαμησια. Όλες σχεδόν οι λατινες εκεί μέσα πηδιούνται . Όσες λατινες έχω πάρει χώρο στις mousses όλες μου είπαν για γαμησι

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
973
Πόντοι
366
Δεν τα ανέφερα γιατί δεν έχω εμπειρία από κει , συγκεκριμένα για το lido έχω ακούσει από συμφοιτητή που το επισκέπτεται συχνά ότι παίζει γαμησι με μόλις 50€ !!!!
σωστα λεει ο φιλος βεβαια ειναι πολυ λιγες που κανουν στο dream girls bar με 50 και ειναι και ασχημες οι πλειοψηφία με 100 αλλα η ποιοτητα ειναι χαλια

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.475
Πόντοι
206
Στο caissa 250 είχε από καιρό ο μεγάλος χορός, όχι 200. Έχω λίγο καιρό να πάω. Άλλαξε η τιμή όντως ή το πέταξες επειδή κάπου το άκουσες; Συνήθως οι τιμές πάντα ανεβαίνουν, δεν κατεβαίνουν. Τον μεσαίο χορό τον είχε πάει από 100 στα 150. Άλλαξε κάτι;

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
973
Πόντοι
366
Στο caissa 250 είχε πάντα ο μεγάλος χορός, όχι 200. Έχω λίγο καιρό να πάω. Άλλαξε η τιμή όντως ή το πέταξες επειδή κάπου το άκουσες;
εμενα μια τυπισσα λατινα τι σκατα ηταν μου ειπε 150 μπριζολα και 100 πιπα. Αλλη τυπισσα δεν μου ειπε καν τιμη μου λεει κανονισε με το μαναζτερ. Βεβαια να σημειωσω οτι στισ 5 κοπελες μονο οι 2 να κανουν εχτρα οι υπολοιπες μονο χορο

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.475
Πόντοι
206
Στο caissa 250 είχε από καιρό ο μεγάλος χορός, όχι 200. Έχω λίγο καιρό να πάω. Άλλαξε η τιμή όντως ή το πέταξες επειδή κάπου το άκουσες; Συνήθως οι τιμές πάντα ανεβαίνουν, δεν κατεβαίνουν. Τον μεσαίο χορό τον είχε πάει από 100 στα 150. Άλλαξε κάτι;

εμενα μια τυπισσα λατινα τι σκατα ηταν μου ειπε 150 μπριζολα και 100 πιπα. Αλλη τυπισσα δεν μου ειπε καν τιμη μου λεει κανονισε με το μαναζτερ. Βεβαια να σημειωσω οτι στισ 5 κοπελες μονο οι 2 να κανουν εχτρα οι υπολοιπες μονο χορο
Οπότε για μέτρια ποιότητα έχει παραμείνει στα 150 ευρώ, άρα για πιο πάνω θα έχει παραμείνει στα 250. Αυτή την φάση "κανόνισε με τον μάνατζερ" δεν την έχω ακούσει ξανά. Σου λέει η κοπέλα τι χρειάζεται και περνάς μετά από το μπαρ.

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
973
Πόντοι
366
Οπότε για μέτρια ποιότητα έχει παραμείνει στα 150 ευρώ, άρα για πιο πάνω θα έχει παραμείνει στα 250. Αυτή την φάση "κανόνισε με τον μάνατζερ" δεν την έχω ακούσει ξανά. Σου λέει η κοπέλα τι χρειάζεται και περνάς μετά από το μπαρ.
σε πληροφορω αυτη που μου ειπε 150 δεν ηταν μετρια ηταν αρκετα εμφανισιμη μια αδυνατουλα ηταν ψηλη. Με αλλες κοπελες με λιγο παζαρι εκει το 200 γινεται 150 ειναι να εισαι τυχερος αλλα το 200 ειναι το αρχικο μονο εκει στο βαβυλον π.χ οσο και να χτυπας τον κωλο σου δεν πεφτει.

Εγγρ.
20 Μαρ 2022
Κριτικές
2
Like
321
Πόντοι
21
σε πληροφορω αυτη που μου ειπε 150 δεν ηταν μετρια ηταν αρκετα εμφανισιμη μια αδυνατουλα ηταν ψηλη. Με αλλες κοπελες με λιγο παζαρι εκει το 200 γινεται 150 αλλα μονο εκει στο βαβυλον π.χ οσο και να χτυπας τον κωλο σου δεν πεφτει.
Μαγαζία του τύπου Babylon - kinky - Alcatraz που έχουν 15€ την είσοδο με ποτό μόνο δεν αξίζουν απλά , και ας έχουν καλύτερο ρόστερ μουνιών μέσα ή πιο προσέγμενο χορό , την ίδια στιγμή που υπάρχουν μαγαζία όπως μούσσες και golden που με ένα 10ρικο κανεις παπάδες και με 80€ γαμας Φουλ προγραμμα , μου είχε τύχει λατίνα στις μούσες με 80€ γαμησα και κωλο

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
973
Πόντοι
366
Μαγαζία του τύπου Babylon - kinky - Alcatraz που έχουν 15€ την είσοδο με ποτό μόνο δεν αξίζουν απλά , και ας έχουν καλύτερο ρόστερ μουνιών μέσα ή πιο προσέγμενο χορό , την ίδια στιγμή που υπάρχουν μαγαζία όπως μούσσες και golden που με ένα 10ρικο κανεις παπάδες και με 80€ γαμας Φουλ προγραμμα , μου είχε τύχει λατίνα στις μούσες με 80€ γαμησα και κωλο
συγνωμη τυπε εσενα σε πηραξε το 5 ευρω απο 10 σε 15 η το 200 για μαμησι σε συγκριση με το 80?

Εγγρ.
20 Μαρ 2022
Κριτικές
2
Like
321
Πόντοι
21
συγνωμη τυπε εσενα σε πηραξε το 5 ευρω απο 10 σε 15 η το 200 για μαμησι σε συγκριση με το 80?
Αναλογικά είναι τα ποσά αυτά , διπλό κόστος ο χορός διπλό κόστος και το γαμησι . Αλλά μιας και η τσέπη μου είναι λίγο σφιχτή ακόμη και το τάληρο κάνει διαφορά . :2funny:

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
973
Πόντοι
366
Αναλογικά είναι τα ποσά αυτά , διπλό κόστος ο χορός διπλό κόστος και το γαμησι . Αλλά μιας και η τσέπη μου είναι λίγο σφιχτή ακόμη και το τάληρο κάνει διαφορά . :2funny:
o απλος χορος στο babylon alca,kinky εχει 20???????

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.310
Πόντοι
206
:confused:

Εγγρ.
20 Μαρ 2022
Κριτικές
2
Like
321
Πόντοι
21
o απλος χορος στο babylon alca,kinky εχει 20???????
Οι τιμές που παίζουν σε αλκα , κινκυ και αλλά high end στριπ κλαμπ , είναι ακριβώς οι διπλάσιες από τα low end στριπ κλαμπ τύπου μούσσες και golden . Από την στιγμή που στα low end ο χορός έχει 5 στα high θα έχει 10€ αντίστοιχα και η τιμή του γαμησιου

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
22
Like
1.550
Πόντοι
6.820
Babylon το έχω ξανα πεί, παίζει και με 150€ μπριζολίτσα, όχι απο όλες προφανώς.
Χοροί kinky, babylon απο 10€, Alka δεν ξέρω, μόνο απ'εξω περνάω και αυτό αναγκαστικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom