Νέα

Στριπτιτζάδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lamogios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 413
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
22
Like
1.572
Πόντοι
6.820
Δυστυχώς ο εγκέφαλος του λευκού άντρα είναι φτιαγμένος κατά τέτοιο τρόπο ώστε όσο πιο λευκή βλέπει την επιδερμίδα του πλάσματος που έχει απέναντι του, τόσο πιο θηλυκό και ελκυστικό να το αντιλαμβάνεται. Αντιθέτως όσο πιο σκούρα είναι η γυναίκα που έχει απέναντι του, τόσο πιο αρρενωπή αίσθηση του βγάζει και τον απωθεί αντί να τον φτιάχνει. Έτσι οι Ουκρανές και οι Ρωσίδες θα βρίσκονται πάντα σε εκλεκτή θέση σε σχέση με τις μαυριδερές Λατίνες και τις κατάμαυρες Αφρικανές. Αυτός είναι και ο λόγος που οι μαύρες έσκορτς έχουν πάντα πολύ χαμηλότερη ζήτηση και παίρνουν λιγότερα λεφτά. Τίποτα δεν καβλώνει έναν λευκό άντρα στον κόσμο αυτό όσο μια κάτασπρη γυναικεία επιδερμίδα. Είναι νευρολογικό και ψυχολογικό θέμα καθαρά, έτσι μας έφτιαξε η φύση.
Εγώ όλο αυτό που είπες το λέω σεξουαλικό κόμπλεξ, αλλά τεσπα, ο καθένας με τα γούστα του.
Επίσης άσπρο δέρμα δεν έχουν μόνο τα ουκρανορωσίδια όπως και μαυριδερές δεν είναι μόνο οι λατίνες και οι αφρικανές.

luposolitario1261

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
20
Πόντοι
0
Ναι αυτή είναι η Τζοαννα . Κάνει τα πάντα στο 100αρικο , είναι τρελή.
Κάρεν η άλλη, μια μικρή αδύνατη με κωλάρα , μια ελιά στο σαγόνι και ένα μεγάλο τατού στο στήθος.
Τρομερή στο 100αρικο και πολύ καθαρή. Πήγα πριν 2 βδομάδες περίπου , το 80% του ρόστερ είναι ίδιο , λατίνες σχεδόν όλες ίδιες.
Φίλε αυτές οι δύο γαμιουνται στο 100αρικο; Κατάλαβα καλά;

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.552
Πόντοι
206
Εγώ όλο αυτό που είπες το λέω σεξουαλικό κόμπλεξ, αλλά τεσπα, ο καθένας με τα γούστα του.
Επίσης άσπρο δέρμα δεν έχουν μόνο τα ουκρανορωσίδια όπως και μαυριδερές δεν είναι μόνο οι λατίνες και οι αφρικανές.
Ψυχολογία είναι, δηλαδή θεωρητικό αντικείμενο και όχι κόμπλεξ. Το άσπρο χρώμα στον ψυχισμό του λευκού άντρα είναι ταυτισμένο με την θηλυκότητα. Επιστήμονες το έχουν γράψει.

nightmoments15

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2024
Like
84
Πόντοι
0
Για ποιό μαγαζί μιλάμε? Τζοάννα και Κάρεν εθνικότης και ηλικία?
Caissa , Κολομβιανές και οι δυο .
Δεν έχω ρωτήσει ηλικίες, αλλά η Καρεν μου κάνει για 22-23 και η Τζοανα για 28-29

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
22
Like
1.572
Πόντοι
6.820
Το 100ρικο είναι 20λεπτο ή μισάωρο?

Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
2
Like
145
Πόντοι
0
Το 100ρικο είναι 20λεπτο ή μισάωρο?
Μιση ωρα 100 δεν παιζει στο καησσα. 30λ. 150 ευρω, 45λ. 200 ευρω, 60λ. 250 ευρω. Οι τιμες ειναι στανταρ εκτος αν τις εχουν ριξει πραγμα απιθανο.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.854
Πόντοι
4.180
Δυστυχώς ο εγκέφαλος του λευκού άντρα είναι φτιαγμένος κατά τέτοιο τρόπο ώστε όσο πιο λευκή βλέπει την επιδερμίδα του πλάσματος που έχει απέναντι του, τόσο πιο θηλυκό και ελκυστικό να το αντιλαμβάνεται. Αντιθέτως όσο πιο σκούρα είναι η γυναίκα που έχει απέναντι του, τόσο πιο αρρενωπή αίσθηση του βγάζει και τον απωθεί αντί να τον φτιάχνει. Έτσι οι Ουκρανές και οι Ρωσίδες θα βρίσκονται πάντα σε εκλεκτή θέση σε σχέση με τις μαυριδερές Λατίνες και τις κατάμαυρες Αφρικανές. Αυτός είναι και ο λόγος που οι μαύρες έσκορτς έχουν πάντα πολύ χαμηλότερη ζήτηση και παίρνουν λιγότερα λεφτά. Τίποτα δεν καβλώνει έναν λευκό άντρα στον κόσμο αυτό όσο μια κάτασπρη γυναικεία επιδερμίδα. Είναι νευρολογικό και ψυχολογικό θέμα καθαρά, έτσι μας έφτιαξε η φύση.
επισης οι μαυρες βρωμανε οταν ιδρωσουν ή καλβωσουν

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.552
Πόντοι
206
Μιση ωρα 100 δεν παιζει στο καησσα. 30λ. 150 ευρω, 45λ. 200 ευρω, 60λ. 250 ευρω. Οι τιμες ειναι στανταρ εκτος αν τις εχουν ριξει πραγμα απιθανο.
Σωστός αλλά πρόσεξε όμως, στα λίγα λεφτά είναι σαφώς κατώτερης εμφάνισης γυναίκες και στα πιο πολλά χρειάζονται τέσσερα γερά κεράσματα πιο πριν ή ένα μπουκάλι που πηγαίνει τα ίδια λεφτά.

Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
2
Like
145
Πόντοι
0
Σωστός αλλά πρόσεξε όμως, στα λίγα λεφτά είναι σαφώς κατώτερης εμφάνισης γυναίκες και στα πιο πολλά χρειάζονται τέσσερα γερά κεράσματα πιο πριν ή ένα μπουκάλι που πηγαίνει τα ίδια λεφτά.
Μα και οι μέτριες και οι καλές τα ιδια χρήματα παιρνουν για πρίβε. Με σεξ η χωρίς. Δεν χρειάστηκε ποτέ να κεράσω ποτό. Μιλούσαμε λίγο και κατευθείαν φεύγαμε για το πριβέ. Οι πιο πολλές δεν ζήταγαν καν ποτό. Πως χρειάζονται 4 κεράσματα?? Για καησσα μιλάω πάντα.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.552
Πόντοι
206
Μα και οι μέτριες και οι καλές τα ιδια χρήματα παιρνουν για πρίβε. Με σεξ η χωρίς. Δεν χρειάστηκε ποτέ να κεράσω ποτό. Μιλούσαμε λίγο και κατευθείαν φεύγαμε για το πριβέ. Οι πιο πολλές δεν ζήταγαν καν ποτό. Πως χρειάζονται 4 κεράσματα?? Για καησσα μιλάω πάντα.
Τι λες; Αρχίσανε οι Ρωσίδες επιπέδου Αλκατράζ να δουλεύουν χωρίς κεράσματα; Αξιοπερίεργο μου ακούγεται. Μέχρι και πριν από έξι μήνες που πήγα ζήταγαν σαμπάνιες ή να κεράσεις 4 ποτά ή να έχεις ένα μπουκάλι βότκα στο τραπέζι. Να έχεις υπόψιν σου ότι ο πιο μεγάλος σε διάρκεια χορός είναι στα 250 στα καλά strip. Άλλαξε κάτι στο τελευταίο διάστημα; Δεν ξέρω. Δύσκολα αυτά τα πράγματα ποτέ θα αλλάζανε νομίζω.

Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
2
Like
145
Πόντοι
0
Τι λες; Αρχίσανε οι Ρωσίδες επιπέδου Αλκατράζ να δουλεύουν χωρίς κεράσματα; Αξιοπερίεργο μου ακούγεται. Μέχρι και πριν από έξι μήνες που πήγα ζήταγαν σαμπάνιες ή να κεράσεις 4 ποτά ή να έχεις ένα μπουκάλι βότκα στο τραπέζι. Να έχεις υπόψιν σου ότι ο πιο μεγάλος σε διάρκεια χορός είναι στα 250 στα καλά strip. Άλλαξε κάτι στο τελευταίο διάστημα; Δεν ξέρω. Δύσκολα αυτά τα πράγματα ποτέ θα αλλάζανε νομίζω.
Οχι δεν μιλάω για αλκα, δεν το θεωρώ στριπ αυτό. Δεν έχω πατήσει εκεί. Μιλάω για κάησσα, μπάμπιλον, μούσσες,λίντο που πηγαίνω. Οι λατίνες δεν ζητάνε συνήθως ποτό, ζητάνε οι ουκρανές πάντα αλλά πολύ απλά τρώνε άκυρο. Μετά παρακαλάνε για πριβέ. Ποτέ καμιά δεν απαίτησε σε αυτά τα μαγαζιά ποτό για να γίνει πριβέ. Μόνο fbi το απαίτησε μια και μόλις έφαγε άκυρο δέχτηκε το πριβέ μόνο χωρίς ποτό μην χάσει το χρήμα. Στο αλκα μπορεί να ισχύει όντως αυτό που λες για κεράσματα. Σε όλα πάνω κάτω 250 είναι με εξαίρεση το λιντο που είναι πιο φθηνό αλλά αυτό δεν είναι καλό στριπ. Τωρα αν είναι επιπέδου αλκα οι Ουκρανές στα άλλα στριπ δεν ξέρω. Άσχημη ουκρανή δεν εχω δει ποτέ σε αυτά. Αντίθετα τις λες και ψιλοτούμπανα τις περισσότερες. Οι τιμές ειναι στάνταρ στα περισσότερα ανεξαρτήτου εμφάνισης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom