kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.294
- Πόντοι
- 7.885
Την ευλογία σου στα κορίτσια του πληρωμένου έρωτα πάτερ μου,και τις συμβουλές σου στα μέλη του φόρουμ .Αμήν.
το θεμα ειναι να ειμαστε ολοι χαρουμενοι..γέλα ρε μαλακα αθεόφοβε .
Εσύ γελάς με μας και μεις με σενα όργιο
εγκού ντεν γκζέρου απου τετοια..Την ευλογία σου στα κορίτσια του πληρωμένου έρωτα πάτερ μου,και τις συμβουλές σου στα μέλη του φόρουμ .Αμήν.
μηπως να σου βαλουμε και στρωμα με πανωσέντονο ????άκου ρε μεγάλε 150 στα άνευ κουρτίνα . Και που γίνεται το πανηγύρι δεν κατάλαβα !
μηπως να σου βαλουμε και στρωμα με πανωσέντονο ????
η περιεργεια σκοτωνννννννει..Όχι αλλά διερωτώμαι για τη μέθοδο εκ λόγων φιλομάθειας !
δεν χρειαζεται τραπεζι..Ρωτώ διότι δεν έχει εσωπλάγιο αριστερό τραπέζι εκεί .
Κατάλαβες ?
Ήφκιάσανε δωμάτια , πατάρια ?
ε τοτε να σε μαθουμε..Όχι ρε δεν ξέρω τίποτα .
οοοολα θα στα μαθουμε.. :-* :-*Ναι ρε !
Για το μη κουρτινάτο όμως !
Το κουρτινάτο και το παταράτο το γνωρίζουμε .
Λοιπόν οι εντός πριβέ κουρτίνες επεκτείνονται .
Τα πατάρια και τα πριβέ ζούνε στιγμές δόξας .
Κάτι ακούω για 150άρια σε «σοβαρά καταστήματα» και δεν το πιστεύω.
Ξυπνήσαμε ρε μαλάκες ?
Πέρασμα από το μαγαζί με το πατάρι χαμηλά στη λεωφόρο της αμαρτίας πρίν λίγες μέρες και η προτροπή του σερβιτόρου για μία μελαχρινή αδύνατη (δεν θυμάμαι όνομα) ότι θα περάσω καλά μαζί της με έκανε να την κεράσω ποτάκι... επιβεβαιώθηκε το παραπάνω σχόλιο.... Κατά τ' άλλα, μαύρο χάλι σε όλους τους τομείς... Πέρασαν οι παλιές καλές στιγμές του ιδρύματος....
έχεις pm....φιλτάτιωσον ού παραπληροφορείς περι χαμηλού παταρέισιον steakhouse!το πατάριον ετυμολογικά δεν μπορεί να βρίσκεται χαμηλά.Πάντα είναι εκεί ψηλά.Οπότε ονοματοποίησε at least the strip foundation so as to ξέρουμε πού να πάμε και τί to ask!Love for ever(patarion & coffee girls)!