giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
..ποσα εισται διατεθιμενει να [size=40pt]σπροξεται[/size]..
..ποσα εισται διατεθιμενει να [size=40pt]σπροξεται[/size]..
θα το κανω οταν θα γραψεις μια ολοκληρη προταση, άνω των 25 λεξεων χωρις λαθος..βρε μαλακα με διπλομα... γιατη δεν δοκιμαζεις να βαλεις το οπλο πουθενα αλλου,που ξερεις μπορει να σου αρεσει κιολας..
Δεν υπαρχει καμια περιπτωσηθα το κανω οταν θα γραψεις μια ολοκληρη προταση, άνω των 25 λεξεων χωρις λαθος..
ρασπουτιν σιγουρα παιζει γιατι πηρα τηλεφωνο απο γκομενα...Ρασπουτιν η Σταρ μεταμορφωση γινεται καμια φαση??εχει κανει κανεις?
Παντου και παντα παιζουν ολα.
ΤΟ θεμα εχει να κανει με το πως θα το χειριστητε και με το ποσα εισται διατεθιμενει να σπροξεται..
Αν υπαρχει χρημα οτι τεμαχιο γουσταρεις το φορτωνεις,μη σου πω οτι αμα γουσταρεις φορτωνεις και το μετρ
Όπως είπε κάποτε μια σοφή ξανθιά "Όλα παίζουν"."Παίζει" συνενόηση με τον "μετρ" (bar fine δηλαδή) ή οι "διαπραγματεύσεις" γίνονται σε προσωπικό επίπεδο?
Tο "έργο" λαμβάνει χώρα υποχρεωτικά σε "παρακείμενο" χώρο ή ενδέχεται να αναχωρήσεις μετά του τεμαχίου?
Τι σε κανει να πιστευεις οτι αν βρεθουμε τα δυο μας θα καταφερεις να με γαμησεις?? και αν σε γαμησω εγω/???πόσα θέλεις να σε φορτώσω ?
Τι σε κανει να πιστευεις οτι αν βρεθουμε τα δυο μας θα καταφερεις να με γαμησεις?? και αν σε γαμησω εγω/???
Τι σε κανει να πιστευεις οτι αν βρεθουμε τα δυο μας θα καταφερεις να με γαμησεις?? και αν σε γαμησω εγω/???
Πειτε και εμενα μπρε ;)..Στειλτε και κανενα πμ με τα πιπερατα κατορθωματα σας ..Αραχνες επιασε απο την απραξια..
Αυτα..
inside info ειναι αυτο ?Το αρχοντόπουλο δεν πλακώνεται , κάνει προτάσεις για μπίζνες
Εκτίμηση !inside info ειναι αυτο ?
το ''εκτιμητής'' ειναι νεα ενασχόληση ??Εκτίμηση !
Εγώ δεν ξέρω τίποτα είμαι ένας σεμνός και ταπεινός 6άστερος.
να κανω το σαλαμάκι ??αν θα καταφέρω ? μα δεν είναι αυτό το θέμα αλλά αν θα μ'αρέσει το κωλαράκι σου για να στο ξεκωλιάσω...ε,άμα είσαι κι εσύ γκέη κ θες να με γαμήσεις...τότε θα παίξουμε με ενεργοπαθητικούς ρόλους εναλλάξ...