1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ρεεεεεεεεεεεεεε μας βγήκε πονόψυχο το στριπερ-ακι.....
[youtube=425,350]tBgLiBbAM-E[/youtube]
Ρεεεεεεεεεεεεεε μας βγήκε πονόψυχο το στριπερ-ακι.....
[youtube=425,350]tBgLiBbAM-E[/youtube]
-Τι δουλειά κάνεις ?
-Απολαμβάνω τη ζωή...
Σιγά σιγά θα με αγαπήσεις κι εσύ....
με σενα δεν εχω τιποτα, με τον Μεφ ειχαμε μια μικρη παρεξηγηση ;) ;)Σιγά σιγά θα με αγαπήσεις κι εσύ....
Θα δείς...είμαι καλό παιδί...λίγη φροντίδα κ προδέρμ ζητάω μόνο....
εγο ξερο τι ζιτασ,τουρ με ΤΙR μαζι με το ΒοθρατζακοΣιγά σιγά θα με αγαπήσεις κι εσύ....
Θα δείς...είμαι καλό παιδί...λίγη φροντίδα κ προδέρμ ζητάω μόνο....
γι αυτό και γω του άλλαξα ονοματεπώνυμο.....με σενα δεν εχω τιποτα, με τον Μεφ ειχαμε μια μικρη παρεξηγηση ;) ;)
εγο μονο επονιμο βλεπογι αυτό και γω του άλλαξα ονοματεπώνυμο.....
δικελογιες ψαχνο απο Δευτερα για να τιν κανο απο τη μποουζου που θα χο δεσμοφιλακα το μπαζακι
[youtube=425,350]HPUKzD4nwhw[/youtube]Είχα κάνει τόσα όνειρα για εμάς....
τα αλογα τα κοκαλα τα ξενοδοχια δε πανε,το μπαζακι θα παη,απλα θα το στιλο επαγελματικα...στελνοντασ μεΣε τύλιξαν κι εσένα μαλάκα ???? Πάνε τα άλογα...πάνε τα στρίπ...πάνε τα ζάρια...
Είχα κάνει τόσα όνειρα για εμάς....
Πήγαινε συστημένος στην Αντζελίνα (Μούσσες)...λατρεύει την αδερφή...κ το καλύτερο παιδί....
Yπουργός είναι...ότι θέλει κάνει...οσον αφορα τα αλογα ,τι παπαριες κανι ο ιπουργος το διελισε το μαγαζι!!!!!!!!!
ρε παη να διαλισι τι Φιλιπο ενοσι,ιποδρομιες ακιρονοντε,σιμετοχες της πλακας,παη να βαλη 4χρονο με 7χρονα τι εινε αυτα ,Yπουργός είναι...ότι θέλει κάνει...
ρε παη να διαλισι τι Φιλιπο ενοσι,ιποδρομιες ακιρονοντε,σιμετοχες της πλακας,παη να βαλη 4χρονο με 7χρονα τι εινε αυτα ,
απαξιονουν το μαγαζι για να το πουλισουν,ντροπι,ας το πουλισουν οσ εχει
Ασε καλύτερα....Πoλυ θα θελα να δοκιμάσω τους χορούς της με τα ωραία κ μεγάλα βυζάκια της...
Προχθές...τον πήγα στα καρουσέλ στου Ρέντη το Αλού Φαν Πάρκ....βοθράκο πότε πήγες για αλογάκια τελευταία φορά?