1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εγώ προτιμάω στριπ πόκερ σε κωλόμπαρο με σημαδεμένη τράπουλαααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Πριν από 3 χρόνια ούτε 10 ευρώ δε θα χάλαγα.....
Ο Tempora O Mores.....
Ναι....δεν έπαιζε κάτι καλύτερο....για ποτοθεραπεία λεμε....Εγώ το ήξερα αλλά στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι.....................
μακριά..... πλέον έχεις καταλάβει ότι κάνω χάβαλο.....
με ρωτάει ...
χορεύω ωραία;
ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΟΥΡΕΓΙΕΦ κοπελάρα μου... Σας χαλάω εγώ χατήρι;
Ρε μαλακισμένο..... 1.5 ώρα και δεν έμαθες πόσο την έχει το μαμά;
αμα πεξουμε παρεα θα ξερασης,σα τη λουιζα του Αμαζον ειμε...εγώ προτιμάω στριπ πόκερ σε κωλόμπαρο με σημαδεμένη τράπουλαααααααααααααααααααααααααααααααααααα
κολιτε ποκα πεζο,το θεμα εινε οτι εξο πεζουν και στα καζινα και στο ιντερνετ
εγώ προτιμάω στριπ πόκερ σε κωλόμπαρο με σημαδεμένη τράπουλαααααααααααααααααααααααααααααααααααα
πόκα, η βασίλισα της τράπουλας... δεν ξέρω καλή αλλά στόχος της φετινής χρονιας να μάθω... πάντως είναι πιο ωραίο παιχνίδι, έχει σασπένς και άμα ασχοληθείς μπορεί να έχεις κ αξιοπρεπέστατα κέρδη ;)
Πρέπει να συμβαδίζεις με τη στατιστική ????Και αυτή και την πρέφα άμα δεν τις μάθεις και τις εμπεδώσεις ως φοιτητής, μετά είναι πολύ αργά....
έχω κ υποψίες για άλλες καταστάσεις....πάντως καλό κοριτσάκι ήταν ρε μαλάκα...σχεδόν το λυπόμουν...μόνο το ακρωτήρι ήξερε καλά..κ στον Πλούταρχο που πήγε την πρωτοχρονιά στις 29.... ...(ήξερε κ τα άλλα κλαμπ...απλά ακρωτήρι είναι το φειβοριτ)...
Και αυτή και την πρέφα άμα δεν τις μάθεις και τις εμπεδώσεις ως φοιτητής, μετά είναι πολύ αργά....
κεντα εινε ευκολο να πιασεις κεντα χρομα θες να πεις,μεχρι στο ριγανα εχο κανει κεντα χρομα σε απλο 5φιλοκαι εδώ μπορείς να παίξεις από το νετ brother...
έχεις πετύχει ποτέ κέντα
να γινο φοιτητης....εινε οντος πολι αργαποτέ δεν είναι αργά ;)
έχεις πετύχει ποτέ κέντα
κεντα εινε ευκολο να πιασης ,κεντα χρομα εινε δισκολο!!!!!!!!!!!!!!!μια φορά που έπαιξα, άλλαξα και τα πέντε και κέντ-ησα........
κεντα εινε ευκολο να πιασεις κεντα χρομα θες να πεις,μεχρι στο ριγανα εχο κανει κεντα χρομα σε απλο 5φιλο
η πρεφα εινε το μπριτζ του καφενιου,δε μα αρεση γιατι θελει πολι σκεπσι
να γινο φοιτητης....εινε οντος πολι αργα
την πρώτη φορά κέντησα και τη δεύτερη έκανα βασιλικό φλός............κεντα εινε ευκολο να πιασης ,κεντα χρομα εινε δισκολο!!!!!!!!!!!!!!!
και το πιο δισκολο φλος ρογιαλ ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΟΝ!!!!!!!!!!!!
μια φορά που έπαιξα, άλλαξα και τα πέντε και κέντ-ησα........
Πρέπει να συμβαδίζεις με τη στατιστική ????
μικρέ στ αρχίδια μου......
βαρέθηκα να κάνω τον αλβέρτο σβάιτσερ σε πουτανάκια βλαχάκια εκ ρωσσίας........
Ούτε κου κου δε μου κάνουν τέτοια γκομενάκια πλέον.......
Παίζουμε σε άλλες κατηγορίες εμείς...........
Αλέξια και οβερ.......
Εάν η γκόμενα δεν έχει κωλαράκι 10 με τόνο μόνο τις κούκλες θα παίξουμε...
κολιτε απο τα 16 μου στους βοθρους,τα καφενια,και το ταισμα ασχολουμε...τα προτιμο και απο τις γινεκεςτο ξέρω ;)
μπορείς να κάνεις μεταπτυχιακό στο χαρτί
τι στατιστικη και πρασιναλογα,ο παπατζης εινε ταχιδακτιλουργος,μακρια απο παπαΤα τυχερά παίγνια είναι προϋπόθεση για να καταλάβεις στατιστική (να συμμετέχεις, όχι να τα βλέπεις. Εγώ τόσες φορές έχω δει παπατζήδες στο δρόμο, ποτέ δεν κατάλαβα πως γίνεται το κόλπο).
Μια φορά είχα βρει έναν μπόσικο κ έφαγα ένα μωβ....τι στατιστικη και πρασιναλογα,ο παπατζης εινε ταχιδακτιλουργος,μακρια απο παπα