Νέα

Strip Σκουπίδια και Βλακείες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα solitonios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ασε καλύτερα....
Ακου τον θείο Περσόνα.....
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Βασικά...η μαλακία...είναι οτι το γκομενάκι είναι γλυκούλι στο προσωπάκι...κ την πατάς....
Δεν ήξερα ομως πως ήταν φόλα στα ποτά....γενικά πέρασε καλά η ώρα...αλλά τελικά βαρέθηκα μόνο με 5 ποτακια (δλδ 90 λεπτά).....
Λες κι εσύ οτι είναι μάπα ΚΑΙ στους χορούς....(αν κ με τους περισσότερους διαφωνώ στον τομέα χορός)....

ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ....

Αννούλα κ πάλι Αννούλα μου φαίνεται θα προτιμώ....xa xa xa xa....

Επισκέπτης
ολοι οι ρουφ μαζευτηκανε δο περα,γαμο τη μαλακια μου που δε ξερο αγλικα να αρχισο να πεζο αγλικο ιποδρομο

στο νετ μπορείς να παίξεις μέχρι και σκυλιά, δοκίμασε τον ringo, πάντα βγαίνει από την εσωτερική για να πιάσει το κουνέλι  :2funny: :2funny: :2funny:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
στο νετ μπορείς να παίξεις μέχρι και σκυλιά, δοκίμασε τον ringo, πάντα βγαίνει από την εσωτερική για να πιάσει το κουνέλι  :2funny: :2funny: :2funny:
γκρειχαουντ λεγοντε ,και κινιγανε μιχανακι ,εχο πεξει με τον αδερφο μου,οταν γιρισει ολα πουτανα θα τα κανουμε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Βασικά...η μαλακία...είναι οτι το γκομενάκι είναι γλυκούλι στο προσωπάκι...κ την πατάς....
Πριν από 3 χρόνια ούτε 10 ευρώ δε θα χάλαγα.....
Ο Tempora O Mores.....

Δεν ήξερα ομως πως ήταν φόλα στα ποτά....γενικά πέρασε καλά η ώρα...αλλά τελικά βαρέθηκα μόνο με 5 ποτακια (δλδ 90 λεπτά).....

Εγώ το ήξερα αλλά στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι.....................
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

μακριά..... πλέον έχεις καταλάβει ότι κάνω χάβαλο.....
με ρωτάει ...
χορεύω ωραία;
ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΟΥΡΕΓΙΕΦ κοπελάρα μου... Σας χαλάω εγώ χατήρι;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε μαλακισμένο..... 1.5 ώρα και δεν έμαθες πόσο την έχει το μαμά;
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ζωντανά είναι πολύ πιο ωραία....
κολιτε εγο τρελενομε με τις κουρσες,παρολο που για να με χρονομετρισης στα 100 χριαζεσε ημερολογιο
πος να παμε,ρε σι θα στουμποσουν τα καντουνια

Επισκέπτης
για στείλε πμ ή εδώ την πρόταση...να γίνει σύσκεψη...κ βλέπουμε....

πάμε βουνό, καθόμαστε σε δικό μας τραπέζι black jack καμια ώρα, δεν αφήνoυμε κανένα μαλάκα να μας χαλάσει το παιχνίδι και κατεβαίνουμε με τα κέρδη στο Alcatraz ή το Gold :rockon: :rockon:

γκρειχαουντ λεγοντε ,και κινιγανε μιχανακι ,εχο πεξει με τον αδερφο μου,οταν γιρισει ολα πουτανα θα τα κανουμε

ναι ρε το ξέρω, αλληγορικό ήταν το κουνελάκι :dancing:

Δικός μας...είναι ο Πάθος ρεεεεε.......

;)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
πάμε βουνό, καθόμαστε σε δικό μας τραπέζι black jack καμια ώρα, δεν αφήνoυμε κανένα μαλάκα να μας χαλάσει το παιχνίδι και κατεβαίνουμε με τα κέρδη στο Alcatraz ή το Gold :rockon: :rockon:

ναι ρε το ξέρω, αλληγορικό ήταν το κουνελάκι :dancing:

;)
ρε σι πριν κανα 15αρι μερες ειχε στο Μεγα μια εκπομποι αργα κατα τις 1 που πεζανε ποκα,κατι σα τον κουκο,αλα λιγο διαφορετικη σιρα στα φυλα,και πεζουν και στο ιντερνετ ,εχης ασχοληθη καθολου???

Επισκέπτης
ρε σι πριν κανα 15αρι μερες ειχε στο Μεγα μια εκπομποι αργα κατα τις 1 που πεζανε ποκα,κατι σα τον κουκο,αλα λιγο διαφορετικη σιρα στα φυλα,και πεζουν και στο ιντερνετ ,εχης ασχοληθη καθολου???

πόκα, η βασίλισα της τράπουλας... δεν ξέρω καλή αλλά στόχος της φετινής χρονιας να μάθω... πάντως είναι πιο ωραίο παιχνίδι, έχει σασπένς και άμα ασχοληθείς μπορεί να έχεις κ αξιοπρεπέστατα κέρδη  ;)

Το μεγαλύτερο παιχνίδι πόκας που διοργανώθηκε στην ιστορία της ανθρωπότητας, είχε διάρκεια 6 μηνές και πρωταγωνιστής φυσικά ήταν ο Nick the Greek.  :rockon:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
πόκα, η βασίλισα της τράπουλας... δεν ξέρω καλή αλλά στόχος της φετινής χρονιας να μάθω... πάντως είναι πιο ωραίο παιχνίδι, έχει σασπένς και άμα ασχοληθείς μπορεί να έχεις κ αξιοπρεπέστατα κέρδη  ;)

Το μεγαλύτερο παιχνίδι πόκας που διοργανώθηκε στην ιστορία της ανθρωπότητας, είχε διάρκεια 6 μηνές και πρωταγωνιστής φυσικά ήταν ο Nick the Greek.  :rockon:
κολιτε ποκα πεζο,το θεμα εινε οτι εξο πεζουν και στα καζινα και στο ιντερνετ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom