γιατι εισε καρφις του μπαζακιουβοθράκο πότε πήγες για αλογάκια τελευταία φορά?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Strip Σκουπίδια και Βλακείες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα solitonios
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 192
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Προχθές...τον πήγα στα καρουσέλ στου Ρέντη το Αλού Φαν Πάρκ....
φωτογραφίες τον έβγαλες?
ολοι οι ρουφ μαζευτηκανε δο περα,γαμο τη μαλακια μου που δε ξερο αγλικα να αρχισο να πεζο αγλικο ιποδρομοφωτογραφίες τον έβγαλες?
Επισκέπτης
γιατι εισε καρφις του μπαζακιου
έχω καλή πρόταση για βουνό... ακολουθεί κανείς;
Επισκέπτης
Ασε καλύτερα....
Ακου τον θείο Περσόνα.....
Βασικά...η μαλακία...είναι οτι το γκομενάκι είναι γλυκούλι στο προσωπάκι...κ την πατάς....
Δεν ήξερα ομως πως ήταν φόλα στα ποτά....γενικά πέρασε καλά η ώρα...αλλά τελικά βαρέθηκα μόνο με 5 ποτακια (δλδ 90 λεπτά).....
Λες κι εσύ οτι είναι μάπα ΚΑΙ στους χορούς....(αν κ με τους περισσότερους διαφωνώ στον τομέα χορός)....
ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ....
Αννούλα κ πάλι Αννούλα μου φαίνεται θα προτιμώ....xa xa xa xa....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Προχθές...τον πήγα στα καρουσέλ στου Ρέντη το Αλού Φαν Πάρκ....
ρε μαλακισμένα το κλείνω θα πεθάνω απ τα γέλια δεν αντέχω αλλο.....
Επισκέπτης
ολοι οι ρουφ μαζευτηκανε δο περα,γαμο τη μαλακια μου που δε ξερο αγλικα να αρχισο να πεζο αγλικο ιποδρομο
στο νετ μπορείς να παίξεις μέχρι και σκυλιά, δοκίμασε τον ringo, πάντα βγαίνει από την εσωτερική για να πιάσει το κουνέλι
ρε σι κοροδεβεις τον αροστο!!!!!!!!!!!!!!έχω καλή πρόταση για βουνό... ακολουθεί κανείς;
Επισκέπτης
για στείλε πμ ή εδώ την πρόταση...να γίνει σύσκεψη...κ βλέπουμε....έχω καλή πρόταση για βουνό... ακολουθεί κανείς;
Επισκέπτης
ρε μαλακισμένα το κλείνω θα πεθάνω απ τα γέλια δεν αντέχω αλλο.....
Πάλι σ'έφτιαξε ο μικρός....
γκρειχαουντ λεγοντε ,και κινιγανε μιχανακι ,εχο πεξει με τον αδερφο μου,οταν γιρισει ολα πουτανα θα τα κανουμεστο νετ μπορείς να παίξεις μέχρι και σκυλιά, δοκίμασε τον ringo, πάντα βγαίνει από την εσωτερική για να πιάσει το κουνέλι
Επισκέπτης
Δικός μας...είναι ο Πάθος ρεεεεε.......ολοι οι ρουφ μαζευτηκανε δο περα,γαμο τη μαλακια μου που δε ξερο αγλικα να αρχισο να πεζο αγλικο ιποδρομο
Επισκέπτης
Ζωντανά είναι πολύ πιο ωραία....γκρειχαουντ λεγοντε ,και κινιγανε μιχανακι ,εχο πεξει με τον αδερφο μου,οταν γιρισει ολα πουτανα θα τα κανουμε
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
πουτανόφιδο......
αφιερωμένο εξαιρετικά.....
[youtube=425,350]3I4wSM9YYTs[/youtube]
ΜΟΝΟ ΜΕ ΗΧΟ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ
Είσαι τέρας
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Πριν από 3 χρόνια ούτε 10 ευρώ δε θα χάλαγα.....Βασικά...η μαλακία...είναι οτι το γκομενάκι είναι γλυκούλι στο προσωπάκι...κ την πατάς....
Ο Tempora O Mores.....
Δεν ήξερα ομως πως ήταν φόλα στα ποτά....γενικά πέρασε καλά η ώρα...αλλά τελικά βαρέθηκα μόνο με 5 ποτακια (δλδ 90 λεπτά).....
Εγώ το ήξερα αλλά στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι.....................
ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ....
μακριά..... πλέον έχεις καταλάβει ότι κάνω χάβαλο.....
με ρωτάει ...
χορεύω ωραία;
ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΟΥΡΕΓΙΕΦ κοπελάρα μου... Σας χαλάω εγώ χατήρι;
Ρε μαλακισμένο..... 1.5 ώρα και δεν έμαθες πόσο την έχει το μαμά;
κολιτε εγο τρελενομε με τις κουρσες,παρολο που για να με χρονομετρισης στα 100 χριαζεσε ημερολογιοΖωντανά είναι πολύ πιο ωραία....
πος να παμε,ρε σι θα στουμποσουν τα καντουνια
Επισκέπτης
για στείλε πμ ή εδώ την πρόταση...να γίνει σύσκεψη...κ βλέπουμε....
πάμε βουνό, καθόμαστε σε δικό μας τραπέζι black jack καμια ώρα, δεν αφήνoυμε κανένα μαλάκα να μας χαλάσει το παιχνίδι και κατεβαίνουμε με τα κέρδη στο Alcatraz ή το Gold
γκρειχαουντ λεγοντε ,και κινιγανε μιχανακι ,εχο πεξει με τον αδερφο μου,οταν γιρισει ολα πουτανα θα τα κανουμε
ναι ρε το ξέρω, αλληγορικό ήταν το κουνελάκι
Δικός μας...είναι ο Πάθος ρεεεεε.......
;)
ρε σι πριν κανα 15αρι μερες ειχε στο Μεγα μια εκπομποι αργα κατα τις 1 που πεζανε ποκα,κατι σα τον κουκο,αλα λιγο διαφορετικη σιρα στα φυλα,και πεζουν και στο ιντερνετ ,εχης ασχοληθη καθολου???πάμε βουνό, καθόμαστε σε δικό μας τραπέζι black jack καμια ώρα, δεν αφήνoυμε κανένα μαλάκα να μας χαλάσει το παιχνίδι και κατεβαίνουμε με τα κέρδη στο Alcatraz ή το Gold
ναι ρε το ξέρω, αλληγορικό ήταν το κουνελάκι
;)
Επισκέπτης
ρε σι πριν κανα 15αρι μερες ειχε στο Μεγα μια εκπομποι αργα κατα τις 1 που πεζανε ποκα,κατι σα τον κουκο,αλα λιγο διαφορετικη σιρα στα φυλα,και πεζουν και στο ιντερνετ ,εχης ασχοληθη καθολου???
πόκα, η βασίλισα της τράπουλας... δεν ξέρω καλή αλλά στόχος της φετινής χρονιας να μάθω... πάντως είναι πιο ωραίο παιχνίδι, έχει σασπένς και άμα ασχοληθείς μπορεί να έχεις κ αξιοπρεπέστατα κέρδη ;)
Το μεγαλύτερο παιχνίδι πόκας που διοργανώθηκε στην ιστορία της ανθρωπότητας, είχε διάρκεια 6 μηνές και πρωταγωνιστής φυσικά ήταν ο Nick the Greek.
κολιτε ποκα πεζο,το θεμα εινε οτι εξο πεζουν και στα καζινα και στο ιντερνετπόκα, η βασίλισα της τράπουλας... δεν ξέρω καλή αλλά στόχος της φετινής χρονιας να μάθω... πάντως είναι πιο ωραίο παιχνίδι, έχει σασπένς και άμα ασχοληθείς μπορεί να έχεις κ αξιοπρεπέστατα κέρδη ;)
Το μεγαλύτερο παιχνίδι πόκας που διοργανώθηκε στην ιστορία της ανθρωπότητας, είχε διάρκεια 6 μηνές και πρωταγωνιστής φυσικά ήταν ο Nick the Greek.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 5K