Νέα

Strip Σκουπίδια και Βλακείες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα solitonios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κουβέντα να γίνεται... :sunglasses:
Απλά πιστεύω οτι παίζει κ υπόθεση πλακωμουνάτου....(την έχω πετύχει κ κλάμπ σε κάτι περίεργες παρέες).... :think:
Να μας τις γνωρίσει τις παρέες της.....  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Αααα κ είναι Λιθουανή κ αντιπαθεί τους Ρώσσους... :2funny: :2funny:
Αμα σου πω ότι το έχω καταλάβει θα μου πεις ότι λέω μαλακίες;
Στην πουτάνα πουτανιές; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Εσύ θείε μου που είσαι όμορφο αγόρι...κ με σεξ-απιλ....μπορείς να παίξεις σε μεγάλες κατηγορίες...εγώ που είμαι ένας μέτριος τύπος...αρκούμαι με την Αννούλα... :boobies: :boobies:
Ο θείος γέρασε και αποσύρθηκε.... Μετά τη μονομαχία με Κορίνα απέσυρα τα ξίφη. Νικητής δεν υπήρξε αλλά ο μεγάλος ποδοσφαιριστής πρέπει να ξέρει πότε θα κρεμάσει τα παπούτσια του.....................

Για τον κώλο δε διαφωνώ...το διαφορικό της Αντζελίνας...δεν λέει...αλλά ντάξει μωρέ...5 ποτάκια ήπιε...ψυχικό κάναμε..... :booty: :booty:
αγγαρεία κάμω ποινή εκτείω.......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
είναι απλό... ο παπάς δεν είναι πουθενά.......... Οταν επιλέγεις.....
απλα ποτε δεν εινε εκι που πιστεβης οτι εινε,και αμα τιχι και κερδισης ολο τιχεα τη πεφτουν οι μπατσι και αντε γεια....

Επισκέπτης
Να μας τις γνωρίσει τις παρέες της.....  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Αμα σου πω ότι το έχω καταλάβει θα μου πεις ότι λέω μαλακίες;
Στην πουτάνα πουτανιές; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Ο θείος γέρασε και αποσύρθηκε.... Μετά τη μονομαχία με Κορίνα απέσυρα τα ξίφη. Νικητής δεν υπήρξε αλλά ο μεγάλος ποδοσφαιριστής πρέπει να ξέρει πότε θα κρεμάσει τα παπούτσια του.....................

αγγαρεία κάμω ποινή εκτείω.......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1.Άσε...να μου λείπει το βύσσινο...ακόμη κ η συγκάτοικος δε λέει μία... :S

2.Δεν ξέρω...εμένα πάντως μου το είπε ξεκάθαρα η κοπελίτσα.... :grin:

3.Εγώ τα έπλυνα...τα κρέμμασα...τα ξαναφόρεσα...τα ξαναπλυνα...τα ξανακρέμμασα..κ πάλι απ'την αρχή.....

4.Όχι κ ποινή...απλά δεν είδα κάτι αξιόλογο...κ είπα να μην φύγω σα μαλάκας σε 10 λεπτάκια.... :idiot:

Επισκέπτης
Ήρθε η ώρα της δουλειάς...τα λέμε το βράδυ κορίτσια....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
1.Άσε...να μου λείπει το βύσσινο...ακόμη κ η συγκάτοικος δε λέει μία... :S

2.Δεν ξέρω...εμένα πάντως μου το είπε ξεκάθαρα η κοπελίτσα.... :grin:

3.Εγώ τα έπλυνα...τα κρέμμασα...τα ξαναφόρεσα...τα ξαναπλυνα...τα ξανακρέμμασα..κ πάλι απ'την αρχή.....

4.Όχι κ ποινή...απλά δεν είδα κάτι αξιόλογο...κ είπα να μην φύγω σα μαλάκας σε 10 λεπτάκια.... :idiot:

1.
Ετσι ανεψιέ.... Ετσι...
2.
Είσαι το καλύτερο παιδί γι αυτό....
3.
Εμένα ξέφτισαν όλα και δεν έχω λεφτά για καινούργια.......
4.
Αμα δεν ήσουνα εσύ στ όνειρό μου με τη μάνα της θα μέτραγαν πόσο την έχει ακόμα......
Είναι πραγματικά να απορεί κανείς που φτάσαμε... Να πηγαίνω σε κωλόμπαρα να βλέπω τους δικούς μου ανθρώπους αντί για τις πουτάνες.......

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ κια για να μην ξεχνιόμαστε.....
Κλείστε τα τα γαμημέμνα....
Δεν τραβάει το πράμα δεν το βλέπετε....
Μαζέψτε τα πουρά σε ένα στάδιο να κάθονται αγκαλίτσα... Και με βροχή και με χιόνι πάλι εκεί θα είναι......
θα γλιτώσετε και τα ενοίκια......
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
1.
Ετσι ανεψιέ.... Ετσι...
2.
Είσαι το καλύτερο παιδί γι αυτό....
3.
Εμένα ξέφτυσαν όλα και δεν έχω λεφτά για καινούργια.......
4.
Αμα δεν ήσουνα εσύ στ όνειρό μου με τη μάνα της θα πέτραγαν πόσο την έχει ακόμα......
Είναι πραγματικά να απορεί κανείς που φτάσαμε... Να πηγαίνω σε κωλόμπαρα να βλέπω τους δικούς μου ανθρώπους αντί για τις πουτάνες.......

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ κια για να μην ξεχνιόμαστε.....
Μαζέψτε τα πουρά σε ένα στάδιο να κάθονται αγκαλίτσα... Και με βροχή και με χιόνι πάλι εκεί θα είναι......
θα γλιτώσετε και τα ενοίκια......
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
+1000 θείε

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Περσόνα στην καινούρια επιχείρηση θα με κάνεις μπράβο εμένα ή θα είμαι επί του καλλιτεχνικού προγράμματος; ΔΙάλεξε :2funny:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Περσόνα στην καινούρια επιχείρηση θα με κάνεις μπράβο εμένα ή θα είμαι επί του καλλιτεχνικού προγράμματος; ΔΙάλεξε :2funny:
γιατι το νεο βοθρατζιδικο που θα ανιξο μαζι με τον Περσονα χριαζετε μπραβουσ και καλιτεχνες

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γιατι το νεο βοθρατζιδικο που θα ανιξο μαζι με τον Περσονα χριαζετε μπραβουσ και καλιτεχνες

ΟΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...
νατα τ αραπάκια στο Νείλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom