ε σοπιον την εχι μικρι ετσι κανι,εμενα με το μονοποντο του δοσα ενα 2εβρο και μου χροσταη και 1 ευρο ρεσταμην τον ακουτε σε εμενα το εδωσε με 30 ευρω μονο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Strip Σκουπίδια και Βλακείες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα solitonios
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 192
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
ε σοπιον την εχι μικρι ετσι κανι,εμενα με το μονοποντο του δοσα ενα 2εβρο και μου χροσταη και 1 ευρο ρεστα
με ποντους πουτσας πανε δηλαδη και τα ευρω?
μα καλα που ζεις και γο τις εκενοσεις με το κυβικο της χρεονο,τον περασες για μαλακοπουστα!!!!!!με ποντους πουτσας πανε δηλαδη και τα ευρω?
πρεπι να δοσις υψος-παχος και σκλιροτιτα,εμενα ασπουμε εινε ζελεδενια γιαυτο τοσο φτινα!!!!!!!!!
Επισκέπτης
μα καλα που ζεις και γο τις εκενοσεις με το κυβικο της χρεονο,τον περασες για μαλακοπουστα!!!!!!
πρεπι να δοσις υψος-παχος και σκλιροτιτα,εμενα ασπουμε εινε ζελεδενια γιαυτο τοσο φτινα!!!!!!!!!
Καποιο λαθος θα καναμε τοτε στην εξισωση και βγηκε σε εμενα φτηνα γιατι σιγουρα ειναι σκληρος σαν ατσαλι!
Η ισως να μου πηρε μονο 30 ευρω επειδη του αρεσε που του διελυσα το κωλαρακι του ο περσονας!
ψευτη!!!!!!!!!!ο Περσονας εινε φιλοχριματος του κερατα,μαλον στο ονιρο σου ταδεςΚαποιο λαθος θα καναμε τοτε στην εξισωση και βγηκε σε εμενα φτηνα γιατι σιγουρα ειναι σκληρος σαν ατσαλι!
Η ισως να μου πηρε μονο 30 ευρω επειδη του αρεσε που του διελυσα το κωλαρακι του ο περσονας!
Επισκέπτης
ψευτη!!!!!!!!!!ο Περσονας εινε φιλοχριματος του κερατα,μαλον στο ονιρο σου ταδες
στυγνη πουστροπουτανιτσα δηλαδη!
απλα επαγελματιας στο χορο του,οπος εγο,ο Μακλειν και ο Περσονας,στυγνη πουστροπουτανιτσα δηλαδη!
πριν λιγο ιρθε ενας παπαρας και ηθελε ξεβοθριασμα σε ενα κολοβουνι στα Πισια και μολις ακουσε τιμη μονο σιγκοπι δεν επαθε οι μαλακες πεθαναν
Επισκέπτης
αλα πλιρονης με αστακομακαρουναδες,
Και να τις έτρωγαν...κάτι γίνεται...πόσες φορές έχουμε πλερώσει τσάμπα....
Θέλουν οι ξεβράκωτες λούσα κ παπάδες....λες κ είχαν κ στα χωριά τους....
Επισκέπτης
Εδώ θέλω να σημειώσω...οτι είμαι επαγγελματίας μαλάκας...όχι τίποτα πονηρό κ περίεργο....απλα επαγελματιας στο χορο του,οπος εγο,ο Μακλειν και ο Περσονας,
Μιας κ ειμαστε μια ωραια παρέα...κ επειδή μου περισσεύει ενα 2χίλιαρο...απο κάτι που έτυχε σήμερις...
ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΒΑΤΑΡ ΜΟΥ Η ΚΑΠΟΙΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΓΙΑ ΓΑΜΗΣΙ ΜΟΝΟ ?????? χαχαχαχα
Που να στην αφησω αδελφε ?? Δωσε μου μια αντρεσσα..
ΥΓ - 4 the record...Το ποιο ομορφο μωρο που εχεις ποσταρει, ηταν εκεινο το μελαχροινο με το μαγιω...Σκετη γλυκα..!!!
Επισκέπτης
Που να στην αφησω αδελφε ?? Δωσε μου μια αντρεσσα..
ΥΓ - 4 the record...Το ποιο ομορφο μωρο που εχεις ποσταρει, ηταν εκεινο το μελαχροινο με το μαγιω...Σκετη γλυκα..!!!
Εσύ δεν είσαι αξιόπιστος στις παραγγελίες....μπορεί να τη φέρεις χρησιμοποιημένη....άσε που δν ξέρουμε αν θα ερθει....
Tελικά πολλά τα ωραία μουνάκια...εμείς μόνο κοιτάμε....xa xa xa
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
απο σένα πήρα αγάπη και προδέρμ......μην τον ακουτε σε εμενα το εδωσε με 30 ευρω μονο
Επισκέπτης
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
τώρα τελευταία είναι της μόδας να πλερώνουμε και τις γαμωμάνες τους....Και να τις έτρωγαν...κάτι γίνεται...πόσες φορές έχουμε πλερώσει τσάμπα....
Θέλουν οι ξεβράκωτες λούσα κ παπάδες....λες κ είχαν κ στα χωριά τους....
Τις κατεβάζουν για τα οικιακά και τις λοιπές διευκολύνσεις.......
Μα όλες να μένουν με τη μαμά τους ένα πράμα;
Εγώ πάντως εχθές στο όνειρό μου, και κατά τη διάρκεια που ο ανεψιός ήταν στο νταρκ ρούμ (μη φανταστείτε κάτι πονηρό, απλά οι τουαλέττες δεν είχαν φως)
λέω στη ρωσσίδα....
Μόνη σου μένεις;
Οχι με το μαμά μου.
Α... και πόσους ποντους την έχει το μαμά σου;
Απάντηση δεν πήρα αλλά μάλλον ακόμα θα σκέφτεται τι ρώτησα.......
Μόνη σου μένεις;
Οχι με το μαμά μου.
Εγραψεεεε....
Επισκέπτης
...λέω στη ρωσσίδα....
Μόνη σου μένεις;
Οχι με το μαμά μου.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
είδες τι χάνεις άμα πηγαίνεις για κατούρημα;
Επισκέπτης
Δεν παρατήρησες που άργησα ??? Χέσιμο ήταν....είδες τι χάνεις άμα πηγαίνεις για κατούρημα;
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
πάλι εμείς πληρώνουμε και ο πούστης ο βόθρος τα κονομάει......Δεν παρατήρησες που άργησα ??? Χέσιμο ήταν....
Επισκέπτης
πάλι εμείς πληρώνουμε και ο πούστης ο βόθρος τα κονομάει......
τα είπαμε...αλλους τους έπλασε...εμένα μ'έκλασε....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 5K