Νέα

Strip Σκουπίδια και Βλακείες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα solitonios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ΈΕεεεεεεεεεεεεεεεκλεισεεεεεεεεεεεεεε..........

Κοίτα μη δεν έρθεις το βράδυ....
πος θα σε γνορισο???
γιατι εμενα σιγουρα θα με γνορισης θα φοραο κοκκινο πουκαμισο ,κιτρινι γραβατα και πρασινο παντελονι,και σαγιοναρι αλα Μουρινιο,διακριτικο ντισιμο!!!!!!!!

Επισκέπτης
πος θα σε γνορισο???
γιατι εμενα σιγουρα θα με γνορισης θα φοραο κοκκινο πουκαμισο ,κιτρινι γραβατα και πρασινο παντελονι,και σαγιοναρι αλα Μουρινιο,διακριτικο ντισιμο!!!!!!!!
εγώ θα φοράω πράσινο πουκάμισο,πράσινη γραβάτα κ πράσινο παντελόνι...
κ σαγιονάρα διχαλε....βαζελιακό ντύσιμο....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
εγώ θα φοράω πράσινο πουκάμισο,πράσινη γραβάτα κ πράσινο παντελόνι...
κ σαγιονάρα διχαλε....βαζελιακό ντύσιμο....
αφου ετσι θα νε ντιμενος ο Περσονα,θα σας μπερδεψο
θα ρθο αλα θελο να μου καμεις μια χαρη αυριο το προι με το Περσονα να ρθιτε στα Μεγαρα να οργανοσετε τα δρομολογια,γιατι εγο θα με στον Πριαμο...μπριτζολε

Επισκέπτης
αφου ετσι θα νε ντιμενος ο Περσονα,θα σας μπερδεψο
θα ρθο αλα θελο να μου καμεις μια χαρη αυριο το προι με το Περσονα να ρθιτε στα Μεγαρα να οργανοσετε τα δρομολογια,γιατι εγο θα με στον Πριαμο...μπριτζολε

Kαλώς.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγώ λέω να πάμε και οι τρεις με το στριγκάκι μας για να μην ξεχωρίζουμε και απ τις κοπέλες.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
εγώ λέω να πάμε και οι τρεις με το στριγκάκι μας για να μην ξεχωρίζουμε και απ τις κοπέλες.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πες στην αλέξια να σου δανείσει τα ρούχα της δουλειάς....
Μου αρέσουν πολύ αυτά τα πρασινάκια...σαν κάμπια θα είμαι....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Πες στην αλέξια να σου δανείσει τα ρούχα της δουλειάς....
Μου αρέσουν πολύ αυτά τα πρασινάκια...σαν κάμπια θα είμαι....
κολιτε το προβλιμα εινε οτι τα βραδια με πιανι τσιρλιπιπι,εχεις κανα στριγκι με ανιγμα στο πισο μερος,για να μην γδινομε και κουραζομε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
βουαλά

Συνημμένα

• FutureMensBathingSuits (7).gif
    FutureMensBathingSuits (7).gif
    58,6 KB · Εμφανίσεις: 30

Επισκέπτης
Μιας κ ειμαστε μια ωραια παρέα...κ επειδή μου περισσεύει ενα 2χίλιαρο...απο κάτι που έτυχε σήμερις...

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΒΑΤΑΡ ΜΟΥ Η ΚΑΠΟΙΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΓΙΑ ΓΑΜΗΣΙ ΜΟΝΟ ?????? χαχαχαχα

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Μιας κ ειμαστε μια ωραια παρέα...κ επειδή μου περισσεύει ενα 2χίλιαρο...απο κάτι που έτυχε σήμερις...

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΒΑΤΑΡ ΜΟΥ Η ΚΑΠΟΙΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΓΙΑ ΓΑΜΗΣΙ ΜΟΝΟ ?????? χαχαχαχα
ονομα του μορου???
παντος εγο κσερις οτι και με 2 κατοσταρικα σου δινο πλεροφοριες

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

με δυό χιλιάρια μπορείς να γαμήσεις το κωλαράκι μου...
θα σου κόψω και απόδειξη.

Επισκέπτης
ονομα του μορου???
παντος εγο κσερις οτι και με 2 κατοσταρικα σου δινο πλεροφοριες

Δε θυμαμαι...οταν γυρισω σπιτι το απογευμα...θα βαλω μεγαλη φωτο... :dancing: :dancing:

Ασε τα 200αρια....θελω κατι πολυυυυυυυυυυυ δυνατο.... :o :o :o :o

1 απιστια θα κανω.....κ αυτη θα ειναι η καλυτερη...αλλιως πλευριζω την Αννουλα(αν θυμαμαι καλα) απ'το Μουσσες που τα λεγαμε χθες....κ περναω φινα στο τσαμπα.... :2funny: :2funny: (τα γέλια είναι για το τσάμπα ρεεεε...) :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Δε θυμαμαι...οταν γυρισω σπιτι το απογευμα...θα βαλω μεγαλη φωτο... :dancing: :dancing:

Ασε τα 200αρια....θελω κατι πολυυυυυυυυυυυ δυνατο.... :o :o :o :o

1 απιστια θα κανω.....κ αυτη θα ειναι η καλυτερη...αλλιως πλευριζω την Αννουλα(αν θυμαμαι καλα) απ'το Μουσσες που τα λεγαμε χθες....κ περναω φινα στο τσαμπα.... :2funny: :2funny: (τα γέλια είναι για το τσάμπα ρεεεε...) :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
αλα πλιρονης με αστακομακαρουναδες,
σορι που αργισα αλα ηρθε πελατις και επρεπε να κανο διαγνοσι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom