OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
να πάρουμε και τη νόμιμη μαζί;
Υπάρχει κι άλλη;;;;; :o :o :o :o :o :o :o :o :S
να πάρουμε και τη νόμιμη μαζί;
ο μακ είναι η παράνομη εσύ είσαι η νόμιμη...Υπάρχει κι άλλη;;;;; :o :o :o :o :o :o :o :o :S
ο μακ είναι η παράνομη εσύ είσαι η νόμιμη...
Τι σκατά, πουρέ πρέπει να σας τα δίνω;
Χαλαρά...κανένα πρόβλημα....μόνο μη φύγουν οι στρίπερ....να πάρουμε και τη νόμιμη μαζί;
Eίμαι χαρούμενος που μου έδωσες αυτόγραφο τις προάλλες...κ απο τότε το έκανα "στίκερ"....xaxaxaMcLein γιατι με βαζεις και υπογραφω κατω απο τα post σου.
όταν είναι μαζί μου πάντως οι πουτάνες δεν πλησιάζουν ούτε στο ένα μέτρο.....Χαλαρά...κανένα πρόβλημα....μόνο μη φύγουν οι στρίπερ....
όταν είναι μαζί μου πάντως οι πουτάνες δεν πλησιάζουν ούτε στο ένα μέτρο.....
κοιμάται σαν πουλάκι το φιδάκι μου τώρα......άσε μην την φέρεις τότε....δε μας συμφέρει...γιατί δε θα γελάσουμε....
***Έχεις πμ...
κοιμάται σαν πουλάκι το φιδάκι μου τώρα......
έτσι.... φτερωτό φίδι.... έχει όλα τα πλεονεκτήματα των πουλιών και των ερπετών.....Φτερωτό φίδι...πρώτη φορά βλέπω λεμε.....χουι θείε βαζελάκο.....χαχαχαχαχαχα
Οχια εσις μποριτε να γραφετε εγο δε μποραο αλου να γραφο,μονο επιδι ο Μακλεινς μου το επιτρπι γραφο και μου τα στελνι μινιμα,[Βόθρε θα γράφω μαζί σου σ' αυτό το θρεντ Θεωρείται σπαμάρισμα να γράφω εδώ;;]
Θα ρθεις το βράδυ Μούσσες ????Προς Μακλειν ,ολο στι διετα μεχετε εμενα δε με καμι κανις σας παρεα,σου πα κανε μου δορο ενα αποσμιτικο!!!!!!!!!!
γιατι για να μην πατισετε εσις αφου θα σας αποτελιοσο με τη μιροδια μου!!!!!!!Θα ρθεις το βράδυ Μούσσες ????
Θα φορέσω τη στολή του αστροναύτη...γιατι για να μην πατισετε εσις αφου θα σας αποτελιοσο με τη μιροδια μου!!!!!!!
οκ κρατα θεσι για το πρασινο εξο απο το μαγαζι!!!!!!!!!!!!Θα φορέσω τη στολή του αστροναύτη...
κάτω από την ΕΤΕΚΑ θα το βάλουμε.......οκ κρατα θεσι για το πρασινο εξο απο το μαγαζι!!!!!!!!!!!!
οχι ρε μπροστα στι πορτα ακριβος,12 μετρα χορο μονο θελει εινε 30αρικάτω από την ΕΤΕΚΑ θα το βάλουμε.......
ΈΕεεεεεεεεεεεεεεεκλεισεεεεεεεεεεεεεε..........οκ κρατα θεσι για το πρασινο εξο απο το μαγαζι!!!!!!!!!!!!
οχι ρε μπροστα στι πορτα ακριβος,12 μετρα χορο μονο θελει εινε 30αρι