alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Δεν νομιζω ρε τύπε. Εσυ εχεις αλλη αποψη?πιστευω πως <το φλωροι> θα το αντιλαμβανομαστε με διαφερετικη σημασια
Δεν νομιζω ρε τύπε. Εσυ εχεις αλλη αποψη?πιστευω πως <το φλωροι> θα το αντιλαμβανομαστε με διαφερετικη σημασια
Στο τέλος της πρώτης εβδομάδας μας χρεώσανε όπλα. Όταν καταστάλαξαν τα περισσότερα γιώτα δηλαδή.Μετά τα πρωτα μέσα εξω στη βροχουλα χρεωνεσαι και τ οπλο. Οταν φευγεις το ξεχρεωνεσαι
Παιδια καλησπερα... Εχει παρουσιαστει κανεις στοβστρατοπεδο της τριπολης να μου τι παιζει γενικα γτ τον αλλο μηνα μπαινω κ δεν ξερω τπτ αππ ολα αυτα?? Ευχαριστω εκ των προτερων!!
Λοιπον ακουστε. Μπαινεις , πρωτη μερα εξετασεις.Μα το λεει και ο Saul.![]()
τυπε μου αν εισαι ωραιος κ δεν κανεις μαγκιες θα περασεις ομορφα
μην κανεις ουτε τον εξυπνο ουτε τον χαζο,να ακους κ να λες ναι κ θα περασεις ζαχαρη
οταν σου λενε να κανεις κατι ......πες ναι κ καντο μεσα σε 2 ωρες στα παπαρια σου
ολο το θεμα ειναι να μην λες οχι κ να κανεις τον εξυπνο κ τον μαγκα
ακουσε με κ θα με θυμηθεις
υ.γ.1
στην τριπολη εχει πολυ κρυο παρα πολυ ομως
υ.γ.2
παρε γερα λουκετακια να εχεις μαζι σου(οχι της πλακας)
υ.γ.3
κανε υπομονη.....μονο οι φλωροι κ τα λαμογια τα παρατανε!!!
Παλι καλα...Στο τέλος της πρώτης εβδομάδας μας χρεώσανε όπλα. Όταν καταστάλαξαν τα περισσότερα γιώτα δηλαδή.
σωστος σε ολαΛοιπον ακουστε. Μπαινεις , πρωτη μερα εξετασεις.
Πας σε μοιρα, διμοιρια, ακομα δεν εχει τελειωσει τιποτα 2 μερα γιατι μπαινουν φευγουν βυσματα ανωμαλοι πρεζονια , αναρωτικες.
Θαλαμαρχες, υπευθυνοι καθαριοτητων κλπ παει κι ητριτη μερα..τρως 4-5 μεσα εξω με πανικο..χαλαρωνεις
Πας για μαθημα, λυση αρμωση χρεωνεσαι οπλο..βδομαδα με 10 μερες.
Βολη, εξομοιοτης.. Τι αλλο θελετε;
Παλι καλα...
Γνώμη μου εσύ κοίτα να κρατήσεις χαρακτήρα, μην εισαι πολυ ανοιχτος αλλά ούτε και απόμακρος.
Εχεις αγωνια ποια θα με πιπώνει???ο καμμενος θελει να παει και η ροζυ στρατο χααχχαχα....να δω ποια θα σε πιπωνει μετα![]()
Εχεις αγωνια ποια θα με πιπώνει???
Το μυστικό για μια ήρεμη θητεία είναι ένα καλό βύσμα η έστω ένα καλό πόστοΤα μυστικά μίας ήρεμης θητείας είναι γυάλισμα, ξύρισμα να μην προκαλείς στελέχη και παλιούς και να μην κάνεις μαλακίες στις υπηρεσίες. Αν πιάνει και λίγο το χέρι σου και ξέρεις να οδηγάς θα είσαι και από τους άρχοντες εκεί! Το μόνο που δεν μετράει στο στρατό είναι τα γράμματα.
Τύπε τι ηλικια εχεις? Παιζει ρολο κι αυτο. Οι μεγαλοι περνανε καλυτερα, υπαρχει ενας σεβασμος παραδοξως (μηπως αλλαξε κι αυτο ρε νεοι????)δεν εχω σκοπο ουτε ν κανω μαγκιεσ ουτε τπτ.. δεν ειναι ο τυπος.. θελω ν ειμαι σωστος σε αυτο π κανω κ θ ατ κανω.. ευχαριστω για τισ πληροφοριες μαν..
Γαμιεσαι.ναταλια ?
Δεν νομιζω ρε τύπε. Εσυ εχεις αλλη αποψη?
Το μυστικό για μια ήρεμη θητεία είναι ένα καλό βύσμα η έστω ένα καλό πόστο![]()
Λαθος.Τα μυστικά μίας ήρεμης θητείας είναι γυάλισμα, ξύρισμα να μην προκαλείς στελέχη και παλιούς και να μην κάνεις μαλακίες στις υπηρεσίες. Αν πιάνει και λίγο το χέρι σου και ξέρεις να οδηγάς θα είσαι και από τους άρχοντες εκεί! Το μόνο που δεν μετράει στο στρατό είναι τα γράμματα.