Νέα

Στρατος Τρίπολη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 272
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Μετά τα πρωτα μέσα εξω στη βροχουλα χρεωνεσαι και τ οπλο. Οταν φευγεις το ξεχρεωνεσαι
Στο τέλος της πρώτης εβδομάδας μας χρεώσανε όπλα. Όταν καταστάλαξαν τα περισσότερα γιώτα δηλαδή.

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.199
Πόντοι
486
Παιδια καλησπερα... Εχει παρουσιαστει κανεις στοβστρατοπεδο της τριπολης να μου τι παιζει γενικα γτ τον αλλο μηνα μπαινω κ δεν ξερω τπτ αππ ολα αυτα?? Ευχαριστω εκ των προτερων!!

Δεν παρουσιάστηκα Τρίπολη αλλά για να είμαι ειλικρινής με αυτά που έχω ακούσει από συγγενείς και φίλους που πήγαν εκεί είναι από τα  χειρότερα κέντρα γενικά για να παρουσιαστεί κάποιος...

Τωρα αυτό δε σημαίνει κάτι για σένα, είναι και θέμα λόχου που θα σε βάλουνε, θέμα τύχης και πάνω από όλα θέμα χαρακτήρα... Στο κέντρο ειδικά θα δεις πολλά παιδιά να μυξοκλαίγονται με το παραμικρό, να γκρινιάζουν, άλλους να το παίζουν μάγκες και σκληροί, άλλοι χαβαλέδες κλπ...

Γνώμη μου εσύ κοίτα να κρατήσεις χαρακτήρα, μην εισαι πολυ ανοιχτος αλλά ούτε και απόμακρος. Κάνε ότι σου λένε οι ανώτεροι και δεν θα έχεις πρόβλημα. Γενικά ότι και να σου πουν μη φέρεις αντίρρηση σε ανώτερο γιατί πιθανό να σου κάνει τη ζωή δύσκολη/σπάσιμο νεύρων και να ξενερώσεις....

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.624
Πόντοι
506
Μα το λεει και ο Saul. :think:
Λοιπον ακουστε. Μπαινεις , πρωτη μερα εξετασεις.
Πας σε μοιρα, διμοιρια, ακομα δεν εχει τελειωσει τιποτα 2 μερα γιατι μπαινουν φευγουν βυσματα ανωμαλοι πρεζονια , αναρωτικες.
Θαλαμαρχες, υπευθυνοι καθαριοτητων κλπ παει κι ητριτη μερα..τρως 4-5 μεσα εξω με πανικο..χαλαρωνεις
Πας για μαθημα, λυση αρμωση χρεωνεσαι οπλο..βδομαδα με 10 μερες.
Βολη, εξομοιοτης.. Τι αλλο θελετε;

Επισκέπτης
τυπε μου αν εισαι ωραιος κ δεν κανεις μαγκιες θα περασεις ομορφα
μην κανεις ουτε τον εξυπνο ουτε τον χαζο,να ακους κ να λες ναι κ θα περασεις ζαχαρη
οταν σου λενε να κανεις κατι ......πες ναι κ καντο μεσα σε 2 ωρες στα παπαρια σου
ολο το θεμα ειναι να μην λες οχι κ να κανεις τον εξυπνο κ τον μαγκα
ακουσε με κ θα με θυμηθεις

υ.γ.1
στην τριπολη εχει πολυ κρυο παρα πολυ ομως
υ.γ.2
παρε γερα λουκετακια να εχεις μαζι σου(οχι της πλακας)
υ.γ.3
κανε υπομονη.....μονο οι φλωροι κ τα λαμογια τα παρατανε!!!

δεν εχω σκοπο ουτε ν κανω μαγκιεσ ουτε τπτ.. δεν ειναι ο τυπος.. θελω ν ειμαι σωστος σε αυτο π κανω κ θ ατ κανω.. ευχαριστω για τισ πληροφοριες μαν..

Επισκέπτης
Λοιπον ακουστε. Μπαινεις , πρωτη μερα εξετασεις.
Πας σε μοιρα, διμοιρια, ακομα δεν εχει τελειωσει τιποτα 2 μερα γιατι μπαινουν φευγουν βυσματα ανωμαλοι πρεζονια , αναρωτικες.
Θαλαμαρχες, υπευθυνοι καθαριοτητων κλπ παει κι ητριτη μερα..τρως 4-5 μεσα εξω με πανικο..χαλαρωνεις
Πας για μαθημα, λυση αρμωση χρεωνεσαι οπλο..βδομαδα με 10 μερες.
Βολη, εξομοιοτης.. Τι αλλο θελετε;
σωστος σε ολα

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Γνώμη μου εσύ κοίτα να κρατήσεις χαρακτήρα, μην εισαι πολυ ανοιχτος αλλά ούτε και απόμακρος.

Έλα τύπε, παραδέξου το ότι κάναμε τις ίδιες σκέψεις, ότι με το που θα μπει θα διαβάσει το θρεντ όλη η σειρά του...

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Τα μυστικά μίας ήρεμης θητείας είναι γυάλισμα, ξύρισμα να μην προκαλείς στελέχη και παλιούς και να μην κάνεις μαλακίες στις υπηρεσίες. Αν πιάνει και λίγο το χέρι σου και ξέρεις να οδηγάς θα είσαι και από τους άρχοντες εκεί! Το μόνο που δεν μετράει στο στρατό είναι τα γράμματα.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Τα μυστικά μίας ήρεμης θητείας είναι γυάλισμα, ξύρισμα να μην προκαλείς στελέχη και παλιούς και να μην κάνεις μαλακίες στις υπηρεσίες. Αν πιάνει και λίγο το χέρι σου και ξέρεις να οδηγάς θα είσαι και από τους άρχοντες εκεί! Το μόνο που δεν μετράει στο στρατό είναι τα γράμματα.
Το μυστικό για μια ήρεμη θητεία είναι ένα καλό βύσμα η έστω ένα καλό πόστο  :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
δεν εχω σκοπο ουτε ν κανω μαγκιεσ ουτε τπτ.. δεν ειναι ο τυπος.. θελω ν ειμαι σωστος σε αυτο π κανω κ θ ατ κανω.. ευχαριστω για τισ πληροφοριες μαν..
Τύπε τι ηλικια εχεις? Παιζει ρολο κι αυτο. Οι μεγαλοι περνανε καλυτερα, υπαρχει ενας σεβασμος παραδοξως (μηπως αλλαξε κι αυτο ρε νεοι????)

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Δεν νομιζω ρε τύπε. Εσυ εχεις αλλη αποψη?

εγω φλωρους κ λαμογια ενοω τα εξης τυπακια
τους πουστηδες(μερικοι βεβαια πανε κ περνανε κ καλα)
τα πρεζακια που το παιζουν μαγκια κλανια κ ο κωλος φιλιστρινι κ στο τελος σπανε
τους αναρχοαριστερους που κ καλα δεν αποδεχονται τον στρατο  :jerking:
τωρα εσυ πιστευω οτι βαζεις στην ιδια μηρα την ουσια του βλακα κ του φλωρου

αν ειναι ετσι,τοτε μπορω να συμφονισω μαζι σου ,οτι βλακες υπαρχουν πολλοι

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Το μυστικό για μια ήρεμη θητεία είναι ένα καλό βύσμα η έστω ένα καλό πόστο  :rockon:

φιλε δυστυχως τελος τα βυσματα....να ειναι καλα ο αντωνακης ο σαμαρας με εφτιαξε ασχημα...εκανα ζωαρααα....και τον προδωσα ψηφισα Συριζα :(

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Λαθος.
Μετραει.

Επισης ξερετε τι μετρουσε πολυ στην εποχη μου? (θα αρχισω να λεω για την εποχη μου, γιατι πλεον δεν ξερω τι σκατα γινεται, ολα τα μπαχαλεψανε).
Να ξερεις τουρκικα.
Τρια ατομα που ξερανε τουρκικα απο το λοχο μου, τους χασαμε.
Και δεν μιλαμε για μουσουλμανους της θρακης, ετσι?

Επισης την εποχη μου, οσοι δηλωναν ναρκαλιευτες, εκαναν 12μηνο (ενω οι υπολοιποι καναμε 15, 17 ή 19, αναλογως το πού απολυόσουν).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom