Επισκέπτης
Παιδια καλησπερα... Εχει παρουσιαστει κανεις στοβστρατοπεδο της τριπολης να μου τι παιζει γενικα γτ τον αλλο μηνα μπαινω κ δεν ξερω τπτ αππ ολα αυτα?? Ευχαριστω εκ των προτερων!!
σε ποιο μπαινεις τυπε;Παιδια καλησπερα... Εχει παρουσιαστει κανεις στο στρατοπεδο της τριπολης να μου τι παιζει γενικα γτ τον αλλο μηνα μπαινω κ δεν ξερω τπτ απο ολα αυτα?? Ευχαριστω εκ των προτερων!!
πιξ λα μουν κωστακηΠαιδια καλησπερα... Εχει παρουσιαστει κανεις στο στρατοπεδο της τριπολης να μου τι παιζει γενικα γτ τον αλλο μηνα μπαινω κ δεν ξερω τπτ απο ολα αυτα?? Ευχαριστω εκ των προτερων!!
Παιδια καλησπερα... Εχει παρουσιαστει κανεις στοβστρατοπεδο της τριπολης να μου τι παιζει γενικα γτ τον αλλο μηνα μπαινω κ δεν ξερω τπτ αππ ολα αυτα?? Ευχαριστω εκ των προτερων!!
Παιδια καλησπερα... Εχει παρουσιαστει κανεις στο στρατοπεδο της τριπολης να μου τι παιζει γενικα γτ τον αλλο μηνα μπαινω κ δεν ξερω τπτ απο ολα αυτα?? Ευχαριστω εκ των προτερων!!
τι παει να πει μαυρο κεντρο αδερφε;φιλε θα φας δυνατο γαμησι...το πιο "μαυρο" κεντρο ειναι αυτην την στιγμη μαζι με μεγαλο πευκο ... κουραγιο
φιλε θα φας δυνατο γαμησι...το πιο "μαυρο" κεντρο ειναι αυτην την στιγμη μαζι με μεγαλο πευκο ... κουραγιο
[/quote :Τι γαμησι ...θα φάει. ...Τώρα ο στρατός είναι κολέγιο, ο στρατός είναι κολέγιο, οι μήνες είναι το πρόβλημα? ??τι να πούμε και εμείς που κάναμε 19
υπαρχει ακομα το 11 απεναντι εχει καλο σαντουιτσαδικο αμα εχεις παεισιγα ρε τυποι με τα μαυρα και τα ασπρα
καπως πιο δυσκολα ηταν παλια στο 11ο συνταγμα πεζικου και αυτο οχι σε ολους τους λοχους, σε 2 λοχους επαιζε γαμησι
οι αλλοι περασαμε κομπλε
τωρα που εκλεισε νομιζω εμεινε μονο η αεροπορια το 124 ΠΒ
νταξει κολεγια ειναι πλεον σε σχεση με παλια
τι του λες ρε παπαρα του παιδιου μια χαρα θα περασειΜου ειχε βγει να παρουσιαστω τριπολη κ εβαλα βυσμα για να παω θηβα.
(Γεροτατο βυσμα πριν αρχισετε να αμφισβητείτε)
Το μονο που μπορω να σου εγγυηθω ειναι οτι θα σταξεις
Ειναι ενα σκαλι πιο κατω απο πευκο η τριπολη.
Θα εχεις κ οπλο απο το κεντρο τυχερε αν ειναι αληθινες οι φημες.
Στο στρατο θα νοιωσεις σκουπιδι μπορει να εισαι μορφωμενος με χρημα με διασυνδεσεις αλλα ενας χοντρος ηλιθιος αμορφωτος εποπ θα σε διαταζει.
Επισης θα σου λειψει ο υπνος, το εξω , το φαγητο , η γκομενα σου κ πολλα αλλα.
Τελος το λενε τριεθνες κ εχει 3 σωματα εσυ σε ποιο εισαι?
εσυ πηγες η πηρες τρελοχαρτο;Γενικα ο στρατος είναι 3 φασεις
Η χειροτερη είναι πριν μπεις που είναι γαμησε τα. Ακους και τον κάθε γκασμά και νομιζεις ότι πας για κατεργα.
Η φαση όταν εισαι μεσα... Που δεν Γαμιεται τσουλάει
Και η φαση όταν βγεις που λες ποσα θελετε να ξαναπαω![]()
+1Γενικα ο στρατος είναι 3 φασεις
Η χειροτερη είναι πριν μπεις που είναι γαμησε τα. Ακους και τον κάθε γκασμά και νομιζεις ότι πας για κατεργα.
Η φαση όταν εισαι μεσα... Που δεν Γαμιεται τσουλάει
Και η φαση όταν βγεις που λες ποσα θελετε να ξαναπαω![]()
Ναι ρε τι να λεμε γκαυλα ο στρατος!τι του λες ρε παπαρα του παιδιου μια χαρα θα περασει