φιλε μου πολυ καλα τα λες,κ εγω μαζι σου...να σου πω την αληθεια οταν μιλαω ΑΣΧΗΜΑ για ανθρωπους κ δη ταλαιπωρημενους κ πεσμενους κατω πληγωνομαι μεσα μου κ δεν το θερω σωστο...στην ζωη ομως ετσι ειναι τα πραγματα ΠΑΝΤΑ κ καλο να κανεις καποιοι θα υπαρχουν που θα σε βριζουν...εγω δεν τα εχω με την νταρια αλλα με την καθε νταρια που με χαρακτηριζει εμενα κ τον καθε εμενα ΄΄μαλακα΄΄ το εαν ειμαι κοπλεξικος επειδη θιχτηκα,δεν το νομιζω αλλα κ εσενα αμα σε δω στο δρομο κ σε πω μαλακα δεν νομιζω να σε εξυψωνω??ειναι δικαιωμα στην ζωη της να ακολουθει τον ευκολο δρομο για να βγαλει χρηματα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΜΩΣ να χαρακτηριζει ανθρωπους κ δη ανθρωπους που μεσα απο αυτους ζει...
Αν σού έχω σούρει τά εξ'αμάξης καί μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο λόγο και με δείς μπροστά σου καί μέ πείς μαλάκα μπορεί νά σού πώ ότι έχεις δίκιο.Δέν ξέρω άν ήταν μεθυσμένη όπως είπε όταν έβρισε γιά πρώτη φορά,αλλά επειδή παρακολουθούσα τό thread ,είδα ότι τήν βρίζανε καί τήν προσβάλανε γιά πολύ καιρό προτού αντιδράσει έτσι.Καί εγώ στή δουλειά μου μπορεί νά ανεχτώ πολλά(καθότι στό χαμηλοτερο κομμάτι τής ιεραρχίας),αλλά έρχοντε στιγμές πού ξεσπάω όταν νιώθω ότι αδικούμαι.Αυτή γιατί δέν έχει τό δικαίωμα νά τό κάνει?
το εαν ειναι ψευτικα,το εαν πηγαινει καποιος στις πουτανες επειδη δεν βρισκει γκομενα,επειδη ειναι ασχημος,επειδη επειδη,επειδη δεν γουσταρει συναισθηματα κλπ κλπ ειναι δικο του θεμα οπως κ δικο της θεμα ειναι να κανει το μουνι της χωνη...κ ναι ειναι αδικη η κοινωνια κ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ οπως την χαρακτηριζει...γιατι ολοι εσεις που βγαινετε κ προστευετε τις πουτανες δεν βγαινετε να υπερασπιστειτε τους πακιστανους,τους ζητιανους,τα πρεζονια, κ ολες αλλες τις παραμμελλειμενες κοινωνικες ταξεις???γιατι προφανως κατι σου δινει η καθε νταρια ενω ο πακιστανος τι εχει να σου δωσει...κ το ξαναλεω δεν μ αρεσει να τις βριζω αλλα μην νομιζεις οτι στενοχωριεται κιολας...απο το ενα αυτι μπαινει κ απο το αλοο βγαινει ;) ειναι πολυ καλα μαθημενες πλεον για να στεναχωτηθουν..