Νέα

Στοματικό σε γυναίκες. Βελτίωση τεχνικής. Γνώμες, απόψεις, συμβουλές.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Aftokratoras777
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 92
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.285
Πόντοι
456
δεν παρέλειψα και γλειφοκωλαδα στην 65χρονη!

Προσκυνώ και δίνω τα σέβη μου

Στον ερωτικό ναό με τις μεγαλοκοπέλες (κοινώς Τροφωνίου 13) έγινε αυτό? Θελω και εγω να γλειψω κωλοτρυπα γριας
:evil:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.564
Πόντοι
9.297
Προσκυνώ και δίνω τα σέβη μου

Στον ερωτικό ναό με τις μεγαλοκοπέλες (κοινώς Τροφωνίου 13) έγινε αυτό? Θελω και εγω να γλειψω κωλοτρυπα γριας
:evil:
Ακριβώς αγαπητέ...Τροφωνίου 13 ,πρωινή βάρδια η γιαγιά Όλγα θα σου δώσει όλη την αγάπη της και τις τρυπουλες της για γλειφιτζουρι.

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.881
Πόντοι
1.446
...και ομοιοκαταληξία;
Σε ενέπνευσα τα μάλα προφανώς....
Το εμπνεύστηκα από το παλιό διαφημιστικό σλόγκαν: "Στις μπαταρίες ειδικός, Σταδίου και Μπενάκη 6, Γερμανός"...

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.803
Πόντοι
2.356
Μάγκες σε ποια στάση πιστεύετε γίνεται το καλύτερο γλυφομούνι; Σε 69 η στο κλασσικό να σ'ανοιγει τα πόδια;
Ανάλογα τι θελεις να πετύχεις. Σκέτο οργασμό στάση cow, οργασμό μετά εκτόξευσης υγρών αναγκαστικά αυτή ξαπλωμένη άνετα στο κρεβάτι.
Αν βρεις μπαλαρινούλα και τη γλείφεις ενώ κάνει σπαγγάτο, θα έχεις πετύχει το απόλυτο άνοιγμα μουνοχειλέων και λογικά θα κάνεις πάρτυ σπατουλαριστό.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.710
Πόντοι
216
Δε μιλάμε για Μεταξουργείο ή πουτανες γενικά, υπάρχουν κ κανονικές γκόμενες εκεί έξω που αμα τους γλύψεις το μουνι, δε σημαίνει ότι παίρνεις τα χυσια των πρώην

Σε τι διαφέρει το Μεταξουργείο με τη μέση ελλεηνιδα; Ότι εκεί ο αριθμός είναι 3-4 ψηφιος ενώ στην ελλεηνιδα 2-3 ψηφιος;

Πολλοί συναγωνιστές που έχω δει στη Φυλής όταν βρίσκουν 1-2 στο σαλόνι να περιμένουν ξενερώνουν και φεύγουν. Εκεί μας πειράζει και στις ελλεηνιδες είναι καλά;

Προτιμώ να γλείψω εκεί που ξέρω ότι έχει πέσει καποτα παρά στην οποιαδήποτε που μπορεί ο καθένας να της τον έχει δώσει από κώλο απευθείας στόμα.

Στα studio τουλάχιστον σου αλλάζουν καποτα όταν από κώλο πας μουνί.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.406
Πόντοι
2.356
Ουδαμως...
Δεν παίρνουμε μόνο ηδονή...την προσφέρουμε κιόλας.Γιατι δεν είμαστε τσιγκούνηδες ούτε στο σάλιο ούτε στα αισθήματα.
Σε ενδιαφέρει να προσφέρεις ηδονή στις πουτάνες, τύπε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σε τι διαφέρει το Μεταξουργείο με τη μέση ελλεηνιδα; Ότι εκεί ο αριθμός είναι 3-4 ψηφιος ενώ στην ελλεηνιδα 2-3 ψηφιος;

Πολλοί συναγωνιστές που έχω δει στη Φυλής όταν βρίσκουν 1-2 στο σαλόνι να περιμένουν ξενερώνουν και φεύγουν. Εκεί μας πειράζει και στις ελλεηνιδες είναι καλά;

Προτιμώ να γλείψω εκεί που ξέρω ότι έχει πέσει καποτα παρά στην οποιαδήποτε που μπορεί ο καθένας να της τον έχει δώσει από κώλο απευθείας στόμα.

Στα studio τουλάχιστον σου αλλάζουν καποτα όταν από κώλο πας μουνί.
Το καλύτερο είναι να ψάχνεις μουνί έξω από μοναστήρια τύπε.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.187
Πόντοι
6.946
Αυτά τα μυστικά των γλυφομουνιασμάτων είναι γνωστά μόνο στους συχνάζοντες στο νήμα των Ελλεηνίδων... εκεί θα βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε από έμπειρους μύστες...

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.340
Πόντοι
1.346
Αυτά τα μυστικά των γλυφομουνιασμάτων είναι γνωστά μόνο στους συχνάζοντες στο νήμα των Ελλεηνίδων...

Υπάρχουν κι αλλού τύπε
Δυστυχώς το bou είναι σε ελεύθερη πτώση, αφού τα λαγωνικά του αφενός δεν ενημερώνουν, αφετέρου δεν ανεβάζουν ποιοτικά θέματα
κι επειδή γράφετε για γλυφομουνιάσματα παίρνουν αέρα όχι μόνο οι ελλεηνίδες αλλά και τα τσόκαρα της TV :confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.564
Πόντοι
9.297
Σε ενδιαφέρει να προσφέρεις ηδονή στις πουτάνες, τύπε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το καλύτερο είναι να ψάχνεις μουνί έξω από μοναστήρια τύπε.
Δεν είμαι σαν τον μέσο Νεοέλληνα που έχει μαθει μόνο να παίρνει...

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.101
Πόντοι
456
Εγω εχω ακουσει η Ρωσσικη μαφια κανει λεει δυο αστερια στα γονατα τατουαζ γιατι ποτε δε γονατιζουν για γυναικα (για γλυφομουνι δηλαδη)
Κι εγω αυτης της σχολης ειμαι μονο τα αστερια μου λειπουν

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.340
Πόντοι
1.346
Έτσι… πες τα !
Από σοβαρό site 2007 μέχρι το 2012 το έχουμε κάνει
Εμ αυτά είναι τα επακόλουθα του ΔΝΤ με ανακοίνωση εξ Καστελόριζου, γενικός ξεπεσμός στην κοινωνία, τα οικονομικά ακόμη και το bou :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom