Νέα

Στοματικό σε γυναίκες. Βελτίωση τεχνικής. Γνώμες, απόψεις, συμβουλές.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Aftokratoras777
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 92
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.553
Πόντοι
3.057
Πολύ ενδιαφέρον θέμα.

Η προσωπική μου ''τακτική'',από την ελάχιστη εμπειρία μου,είναι η εξής.

Στην αρχή γλείψιμο περιφερειακά του αιδοίου και λίγα χάδια με τα δάχτυλα,ύστερα ανοίγω λίγο τα χείλη με τα δάχτυλα μου και γλείφω το εσωτερικό των χειλιών.Βάζω στην αρχή τον δεξί δείκτη μέσα με μαλακές κινήσεις και δαγκώνω πολύ πολύ ελαφρά με τους κοπτήρες την κλειτορίδα.Εκεί ασχολούμαι πολύ ώρα με πιπίλισμα και χάδια.
Έπειτα βάζω και το μεσαίο δάχτυλο και κάνω παλινδρομικές κινήσεις.Προσωπικά μου αρέσει να γλείφω όλη την περιοχή απέξω με τη γλώσσα ''αλλά το θέμα δεν είναι τι αρέσει εμένα  :) ''
Από αντιδράσεις δεν είχα ποτέ δυνατές κραυγές και λοιπά συναφή, μόνο βογγητά αναστεναγμούς και το καλύτερο που αποκόμισα ήταν κάτι γρατζουνιές στην πλάτη.

Η εμπειρία μου είναι από μια κοπέλα και μόνο οπότε δεν νομίζω να βοηθάω και πολύ, απλά αισθάνθηκα ότι ήθελα να το μοιραστώ  :cheesy:

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
πως φαίνεται ότι είναι ανέραστες όσες θρούμπες κυκλοφορούν εδώ μέσα, τόσες μέρες είναι το θρεντ πάνω και μία δεν βγήκε να δώσει καμιά ουσιαστική πληροφορία. :jerking:

έχει γυναίκες το μπου τύπε?  :think:

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
πως φαίνεται ότι είναι ανέραστες όσες θρούμπες κυκλοφορούν εδώ μέσα, τόσες μέρες είναι το θρεντ πάνω και μία δεν βγήκε να δώσει καμιά ουσιαστική πληροφορία. :jerking:

γιατι νομιζεις οτι το χει ζησει και καμια απ αυτες?  :grin:

η αλλη λεει ειναι αναλογα τον ανθρωπο  :2funny:

neFelina

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2013
Like
228
Πόντοι
21
Με χώρισε επειδη ηθελα συχνα να του κανω στοματικό. εκανα βλακεία?
νομιζα αρεσε πολυ στους αντρες...

manos33

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αυτος που σε χωρισε επειδη εκανες συχνα στοματικο πρεπει να ηταν τουλαχιστον χαζος για να μην πω κομπλεξικος!

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
γιατι νομιζεις οτι το χει ζησει και καμια απ αυτες?  :grin:

η αλλη λεει ειναι αναλογα τον ανθρωπο  :2funny:

:S

1. η αλλη εχει και νικ :sunglasses:
2. ε ειναι αναλογα την γυναικα. Καποιες το θελουν
περισσότερο απαλά, αισθησιακα σαν να τις χαιδευεις με την γλωσσα
και καποιες άλλες σκληρότερα με φτυσιματα
και ρουφηγματα.
Καποιες το θελουν με δακτυλο, καποιες αλλες οχι.
ειναι τι ερεθιζει την καθε μια.

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Έχει κυκλοφορήσει καί βιβλίο σχετικά με το θέμα στα Ελληνικά , εκδόσεις IntroBooks ,με τον τίτλο : "OI ΚΥΡΙΕΣ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ " , IAN KERNER,Ph .D. σελίδες 206. SERAPIS.

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Με χώρισε επειδη ηθελα συχνα να του κανω στοματικό. εκανα βλακεία?
νομιζα αρεσε πολυ στους αντρες...

Εγω δεν εχω τετοια κολληματα ισα ισα μου αρεσει η ωραια πιπα...
Θες να δοκιμασεις??? :) :)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
901
Πόντοι
96
Εγώ ξεκινάω σιγά σιγά, ανοίγω λίγο τα χείλη με τα δάχτυλα, γλύφω ξεκινώντας από κάτω αργά αργά ως πάνω στην κλειτορίδα, μένω κι επιμένω εκεί με κυκλικές κινήσεις και ρούφηγμα, μετά βάζω τον δεξιό δείκτη μέσα, γυρίζω την άκρη του δαχτύλου λίγω προς τα πάνω (σαν αγκίστρι), και γλύφωντας/ρουφώντας την κλειτορίδα και το πάνω μέρος των χειλιών, ταυτόχρονα βάζω δάχτυλο, στην αρχή αργά και βασανιστικά, μετά γρήγορα και δυνατά. Συνήθως σε περίπου κανά λεπτό ή δίλεπτο, την παίρνουν τα ζουμιά, και αρχίζει να βρίσκει το δάχτυλο αφόρητο, θέλοντας σώνει και καλά να το βγάλω και να σταματήσω (γιατί όπως λέει δεν αντέχει άλλο), κι εντωμεταξύ από τις συσπάσεις τα χείλη μισοκλείνουν κι η τρύπα "μικραίνει". Όταν συνέλθει λίγο της το γλείφω όλο, μέσα έξω, και την "γαμάω" με τη γλώσσα, κάνοντάς την όσο πιο μακρυά και σκληρή γίνεται και βάζοντάς την μέσα έξω γρήγορα, ενώ τρίβω μια μια τις ρώγες της εναλλάξ και κατόπιν την κλειτορίδα.

Μας κάβλωσες ρε φίλε

Κάποιος που σέβεται τον εαυτό του και την [size=20pt]εκάστοτη [/size]παρτενέρ, .....

:2funny: :2funny:  την εκατοστή επρεπε να γράψεις .

Αντώνης 2025

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2023
Like
1
Πόντοι
0
:S

1. η αλλη εχει και νικ :sunglasses:
2. ε ειναι αναλογα την γυναικα. Καποιες το θελουν
περισσότερο απαλά, αισθησιακα σαν να τις χαιδευεις με την γλωσσα
και καποιες άλλες σκληρότερα με φτυσιματα
και ρουφηγματα.
Καποιες το θελουν με δακτυλο, καποιες αλλες οχι.
ειναι τι ερεθιζει την καθε μια.
Δεν έχω κάνει ποτέ μου γλεκφωμούνι.

xristina35ara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2017
Like
2.484
Πόντοι
446
Νιώστε όπως όταν μας φιλατε με πάθος στο στόμα... Βαθιά παθιαρικα φιλιά που αγκαλιάζουν τα μουνοχειλα και ξαφνικη πολιορκία της τρυπουλας από τη γλώσσα.... Ζήλος, απόλαυση και ηδονή πρέπει να μεταφέρονται στο μυαλό μας για να σας προσφέρουμε τα πρώτα υγρά στο στόμα

Teacher2017

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιαν 2017
Like
32.215
Πόντοι
5.956
Νιώστε όπως όταν μας φιλατε με πάθος στο στόμα... Βαθιά παθιαρικα φιλιά που αγκαλιάζουν τα μουνοχειλα και ξαφνικη πολιορκία της τρυπουλας από τη γλώσσα.... Ζήλος, απόλαυση και ηδονή πρέπει να μεταφέρονται στο μυαλό μας για να σας προσφέρουμε τα πρώτα υγρά στο στόμα
Η το εχεις ή οσο και να προσπαθεις δεν θα καταφερεις τιποτα.

Πρεπει να σου αρεσει.

Να θελεις να το φας.

xristina35ara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2017
Like
2.484
Πόντοι
446
Η το εχεις ή οσο και να προσπαθεις δεν θα καταφερεις τιποτα.

Πρεπει να σου αρεσει.

Να θελεις να το φας.
Να το τρως και να με κάνεις να νιώθω την απόλαυση που σου δίνω

Teacher2017

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιαν 2017
Like
32.215
Πόντοι
5.956
Να το τρως και να με κάνεις να νιώθω την απόλαυση που σου δίνω
Θελει αργα και απολαυστικα.

Οχι γρηγορες κινησεις με την γλωσσα.

Στο τελος να νιωθεις την γυναικα να σπαρταραει απο ηδονη χυνωντας.

openminded69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Like
1.346
Πόντοι
201
Από τις πιο ηδονικές στιγμές "προσφοράς" στη γυναίκα είναι να τη νιώθεις να χύνει στο στόμα σου και να σε παρακαλάει να σταματήσεις, γιατί δεν αντέχει άλλο την ένταση. Νομίζω ότι ο κλειτοριδικός οργασμός είναι σαν τον αντρικό, χρειάζεται λίγο χρόνο να συνέλθει η γυναίκα για να συνεχίσει. Πάντως το μουνί της γυναίκας είναι απίστευτα γκαυλωτικό για γλύψιμο μετά από δυνατό γαμήσι, γιατί έχει πλημμυρίσει. Η μυρωδιά του και η γεύση του είναι μοναδικά, αρκεί βέβαια να είναι καθαρό και περιποιημένο

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.784
Πόντοι
2.816
Κάποιος που σέβεται τον εαυτό του και την εκάστοτη παρτενέρ, οφείλει να είναι γνώστης της καλύτερης δυνατής τεχνικής ικανοποίησης. Για αυτό, η προσωπική εμπειρία και η πρακτική εξάσκηση, σπανίως αρκούν. Οπότε πρέπει να καταφεύγουμε και στις κατασταλαγμένες γνώσεις αυτών που το δέχονται ή αυτών που το εξασκούν εδώ και καιρό. Σπεύσατε λοιπόν. Με ενδιαφέρει περισσότερο η άποψη των ίδιων των γυναικών.

Εγώ ξεκινάω σιγά σιγά, ανοίγω λίγο τα χείλη με τα δάχτυλα, γλύφω ξεκινώντας από κάτω αργά αργά ως πάνω στην κλειτορίδα, μένω κι επιμένω εκεί με κυκλικές κινήσεις και ρούφηγμα, μετά βάζω τον δεξιό δείκτη μέσα, γυρίζω την άκρη του δαχτύλου λίγω προς τα πάνω (σαν αγκίστρι), και γλύφωντας/ρουφώντας την κλειτορίδα και το πάνω μέρος των χειλιών, ταυτόχρονα βάζω δάχτυλο, στην αρχή αργά και βασανιστικά, μετά γρήγορα και δυνατά. Συνήθως σε περίπου κανά λεπτό ή δίλεπτο, την παίρνουν τα ζουμιά, και αρχίζει να βρίσκει το δάχτυλο αφόρητο, θέλοντας σώνει και καλά να το βγάλω και να σταματήσω (γιατί όπως λέει δεν αντέχει άλλο), κι εντωμεταξύ από τις συσπάσεις τα χείλη μισοκλείνουν κι η τρύπα "μικραίνει". Όταν συνέλθει λίγο της το γλείφω όλο, μέσα έξω, και την "γαμάω" με τη γλώσσα, κάνοντάς την όσο πιο μακρυά και σκληρή γίνεται και βάζοντάς την μέσα έξω γρήγορα, ενώ τρίβω μια μια τις ρώγες της εναλλάξ και κατόπιν την κλειτορίδα. Μια παλιότερα, την ξαναπήραν τα ζουμιά μετά από αυτό, άλλες όμως όχι.

Φυσικά, δεν μπορώ ούτε να κατανοήσω ούτε να αντιληφθώ πως νιώθει κατά τη διάρκεια αυτής της πράξης η γυναίκα που της το κάνω, εκτός από λίγα βογγητά και αναστεναγμούς, που ποτέ δεν τους έδωσα βάση ή βαρύτητα, καθώς πολλοί ισχυρίζονται πως είναι ψεύτικοι ή προσποιητοί. Οπότε περιμένω να ακούσω γνώμες, εκτιμήσεις, συμβουλές ή διορθώσεις/βελτιώσεις.
Ο τύπος νηματοθετης έκατσε δέκα μέρες στο μπου.κομ

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.784
Πόντοι
2.816

Stories