Νέα

Στοματικό σε γυναίκες. Βελτίωση τεχνικής. Γνώμες, απόψεις, συμβουλές.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Aftokratoras777
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 92
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.113
Πόντοι
11.956
Κάποιος που σέβεται τον εαυτό του και την εκάστοτη παρτενέρ, οφείλει να είναι γνώστης της καλύτερης δυνατής τεχνικής ικανοποίησης. Για αυτό, η προσωπική εμπειρία και η πρακτική εξάσκηση, σπανίως αρκούν. Οπότε πρέπει να καταφεύγουμε και στις κατασταλαγμένες γνώσεις αυτών που το δέχονται ή αυτών που το εξασκούν εδώ και καιρό. Σπεύσατε λοιπόν. Με ενδιαφέρει περισσότερο η άποψη των ίδιων των γυναικών.

Εγώ ξεκινάω σιγά σιγά, ανοίγω λίγο τα χείλη με τα δάχτυλα, γλύφω ξεκινώντας από κάτω αργά αργά ως πάνω στην κλειτορίδα, μένω κι επιμένω εκεί με κυκλικές κινήσεις και ρούφηγμα, μετά βάζω τον δεξιό δείκτη μέσα, γυρίζω την άκρη του δαχτύλου λίγω προς τα πάνω (σαν αγκίστρι), και γλύφωντας/ρουφώντας την κλειτορίδα και το πάνω μέρος των χειλιών, ταυτόχρονα βάζω δάχτυλο, στην αρχή αργά και βασανιστικά, μετά γρήγορα και δυνατά. Συνήθως σε περίπου κανά λεπτό ή δίλεπτο, την παίρνουν τα ζουμιά, και αρχίζει να βρίσκει το δάχτυλο αφόρητο, θέλοντας σώνει και καλά να το βγάλω και να σταματήσω (γιατί όπως λέει δεν αντέχει άλλο), κι εντωμεταξύ από τις συσπάσεις τα χείλη μισοκλείνουν κι η τρύπα "μικραίνει". Όταν συνέλθει λίγο της το γλείφω όλο, μέσα έξω, και την "γαμάω" με τη γλώσσα, κάνοντάς την όσο πιο μακρυά και σκληρή γίνεται και βάζοντάς την μέσα έξω γρήγορα, ενώ τρίβω μια μια τις ρώγες της εναλλάξ και κατόπιν την κλειτορίδα. Μια παλιότερα, την ξαναπήραν τα ζουμιά μετά από αυτό, άλλες όμως όχι.

Φυσικά, δεν μπορώ ούτε να κατανοήσω ούτε να αντιληφθώ πως νιώθει κατά τη διάρκεια αυτής της πράξης η γυναίκα που της το κάνω, εκτός από λίγα βογγητά και αναστεναγμούς, που ποτέ δεν τους έδωσα βάση ή βαρύτητα, καθώς πολλοί ισχυρίζονται πως είναι ψεύτικοι ή προσποιητοί. Οπότε περιμένω να ακούσω γνώμες, εκτιμήσεις, συμβουλές ή διορθώσεις/βελτιώσεις.
Χύσαμε μύστη με την περιγραφή

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.564
Πόντοι
9.297
Και αυτή που σου παίρνει πίπα αντίστοιχα γεύεται τον κόλπο της πρώην σου, τύπε.
Εν τώ μεταξύ, συζήτηση για το γλειφομούνι σε φόρουμ για πουτανες;
Εκπλήσσομαι!!
Ουδαμως...
Δεν παίρνουμε μόνο ηδονή...την προσφέρουμε κιόλας.Γιατι δεν είμαστε τσιγκούνηδες ούτε στο σάλιο ούτε στα αισθήματα.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Η τεχνική του πινέλου, το εξηγούν τα ημισκούμπρια

Πες τα τσέλο
Θα σου μάθω το πινέλο
Πες τα τσέλο
Θα σου μάθω βιολοντσέλο

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.881
Πόντοι
1.446
Ουδαμως...
Δεν παίρνουμε μόνο ηδονή...την προσφέρουμε κιόλας.Γιατι δεν είμαστε τσιγκούνηδες ούτε στο σάλιο ούτε στα αισθήματα.
Στο γλυφομούνι ειδικός, Argyrotoxos είναι αυτός...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.564
Πόντοι
9.297
Στο γλυφομούνι ειδικός, Argyrotoxos είναι αυτός...
Ευχαριστώ αγαπητέ...
Δεν παρέλειψα να προσφέρω τις στοματικές μου περιποιήσεις στην 65χρονη που της αφιέρωσα την τελευταία μου κριτική...:angel:

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.591
Πόντοι
456
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.308
Πόντοι
3.246
για να δεις πώς γίνεται το σωστό στοματικό τσέκαρε βιντεάκια με λεσβίες! μόνο η γυναίκα ξέρει πού ακριβώς θα γλύψει μια γυναίκα

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
12.122
Πόντοι
6.166
Η καλυτερη τεχνικη για γλειψιμο ειναι να πατε στην αγορα να αγοραζετε γυαλιστερες ,η κυδωνια οστρακα και να αρχιζεται μολις τα ανοιξετε σαν τα μουνοχειλα ενα πραγμα το γλειψιμο συνεχεια εκει και μετα ελατε να μου πειτε οτι δεν εχετε γινει εξπερ .
Μιλαει εμπειρια χρονων σου λεω τωρα.

Τελευταία τροποποίηση:

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.881
Πόντοι
1.446
Ευχαριστώ αγαπητέ...
Δεν παρέλειψα να προσφέρω τις στοματικές μου περιποιήσεις στην 65χρονη που της αφιέρωσα την τελευταία μου κριτική...:angel:
Σε 65 χρονη γλυφομούνι...:kneel:
Να΄σαι καλά να γλύφεις τα μουνιά που θες και να μας γράφεις τις κριτικές σου...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.564
Πόντοι
9.297
ΕΠ...που την πετυχες;
Τροφωνίου 13 εν Αθήναις!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

γλυφομούνι σε τριχωτό αλλά καθαρό μουνι το απολαμβάνετε ή αηδιαζετε;
Εξτραδακι μπόνους η τρίχα στην ροχαλα...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.564
Πόντοι
9.297
Τα γαλονια μου τα απέκτησα με αιματοβαμμένη εμπειρία και άφθονο σάλιο σε κάθε επιφάνεια γυναικειων σωμάτων.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Με συγκινεις...:cry::angel:...δεν παρέλειψα και γλειφοκωλαδα στην 65χρονη!

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.308
Πόντοι
3.246
Η καλυτερη τεχνικη για γλειψιμο ειναι να πατε στην αγορα να αγοραζετε γυαλιστερες ,η κυδωνια οστρακα και να αρχιζεται μολις τα ανοιξετε σαν τα μουνοχειλα ενα πραγμα το γλειψιμο συνεχεια εκει και μετα ελατε να μου πειτε οτι δεν εχετε γινει εξπερ .
Μιλαει εμπειρια χρονων σου λεω τωρα.
το μόνο πράγμα
που έχω μάθει τόσα χρόνια τρώγοντας μύδια, γυαλιστερές και κυδώνια είναι να τσεκάρω από πριν το που βρίσκεται το wc

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.564
Πόντοι
9.297

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
12.122
Πόντοι
6.166
το μόνο πράγμα
που έχω μάθει τόσα χρόνια τρώγοντας μύδια, γυαλιστερές και κυδώνια είναι να τσεκάρω από πριν το που βρίσκεται το wc
εμεις δεν λεμε να τα φας αλλα να τα γλειψεις σαν μουνακι ειναι οτι σου λεω και αν ειναι μπροστα γκομενα και το κανεις μπορει να χυσει εκεινη την ωρα τα εχουμε κανει αυτα στην Γουαδελουπη

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.285
Πόντοι
456
Τύπε βγες από το συννεφάκι σου, εκτός βέβαια εάν έχεις βρει κανένα παρθένο μουνί. Εκεί πάω πάσο.
Μέχρι τότε εσείς που βάζετε τη γλώσσα μέσα γλείφετε τα χύσια του πρώην. Τέλος

Και άμα φιλήσεις κάποια γκόμενα, παίρνεις τους πούτσους που έχει ρουφήξει στο παρελθόν, άρα είσαι πούστης

Τι σκατα κουβαλάτε στο κεφάλι σας μερικοί εδώ μεσα?

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.710
Πόντοι
216
Και άμα φιλήσεις κάποια γκόμενα, παίρνεις τους πούτσους που έχει ρουφήξει στο παρελθόν, άρα είσαι πούστης

Τι σκατα κουβαλάτε στο κεφάλι σας μερικοί εδώ μεσα?

Ναι ρε και σε ότι πεις καθρεφτάκι. Έλεος ρε μάγκες. Δηλαδή γουστάρετε να πηγαίνετε Μεταξουργείο και να γλείφετε ή μήπως εκεί το βρίσκετε βρώμικο;

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.285
Πόντοι
456
Ναι ρε και σε ότι πεις καθρεφτάκι. Έλεος ρε μάγκες. Δηλαδή γουστάρετε να πηγαίνετε Μεταξουργείο και να γλείφετε ή μήπως εκεί το βρίσκετε βρώμικο;

Δε μιλάμε για Μεταξουργείο ή πουτανες γενικά, υπάρχουν κ κανονικές γκόμενες εκεί έξω που αμα τους γλύψεις το μουνι, δε σημαίνει ότι παίρνεις τα χυσια των πρώην

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Like
367
Πόντοι
21
Μάγκες σε ποια στάση πιστεύετε γίνεται το καλύτερο γλυφομούνι; Σε 69 η στο κλασσικό να σ'ανοιγει τα πόδια;

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.285
Πόντοι
456

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom