Νέα

Στοματικό σε γυναίκες. Βελτίωση τεχνικής. Γνώμες, απόψεις, συμβουλές.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Aftokratoras777
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 92
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Aftokratoras777

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Κάποιος που σέβεται τον εαυτό του και την εκάστοτη παρτενέρ, οφείλει να είναι γνώστης της καλύτερης δυνατής τεχνικής ικανοποίησης. Για αυτό, η προσωπική εμπειρία και η πρακτική εξάσκηση, σπανίως αρκούν. Οπότε πρέπει να καταφεύγουμε και στις κατασταλαγμένες γνώσεις αυτών που το δέχονται ή αυτών που το εξασκούν εδώ και καιρό. Σπεύσατε λοιπόν. Με ενδιαφέρει περισσότερο η άποψη των ίδιων των γυναικών.

Εγώ ξεκινάω σιγά σιγά, ανοίγω λίγο τα χείλη με τα δάχτυλα, γλύφω ξεκινώντας από κάτω αργά αργά ως πάνω στην κλειτορίδα, μένω κι επιμένω εκεί με κυκλικές κινήσεις και ρούφηγμα, μετά βάζω τον δεξιό δείκτη μέσα, γυρίζω την άκρη του δαχτύλου λίγω προς τα πάνω (σαν αγκίστρι), και γλύφωντας/ρουφώντας την κλειτορίδα και το πάνω μέρος των χειλιών, ταυτόχρονα βάζω δάχτυλο, στην αρχή αργά και βασανιστικά, μετά γρήγορα και δυνατά. Συνήθως σε περίπου κανά λεπτό ή δίλεπτο, την παίρνουν τα ζουμιά, και αρχίζει να βρίσκει το δάχτυλο αφόρητο, θέλοντας σώνει και καλά να το βγάλω και να σταματήσω (γιατί όπως λέει δεν αντέχει άλλο), κι εντωμεταξύ από τις συσπάσεις τα χείλη μισοκλείνουν κι η τρύπα "μικραίνει". Όταν συνέλθει λίγο της το γλείφω όλο, μέσα έξω, και την "γαμάω" με τη γλώσσα, κάνοντάς την όσο πιο μακρυά και σκληρή γίνεται και βάζοντάς την μέσα έξω γρήγορα, ενώ τρίβω μια μια τις ρώγες της εναλλάξ και κατόπιν την κλειτορίδα. Μια παλιότερα, την ξαναπήραν τα ζουμιά μετά από αυτό, άλλες όμως όχι.

Φυσικά, δεν μπορώ ούτε να κατανοήσω ούτε να αντιληφθώ πως νιώθει κατά τη διάρκεια αυτής της πράξης η γυναίκα που της το κάνω, εκτός από λίγα βογγητά και αναστεναγμούς, που ποτέ δεν τους έδωσα βάση ή βαρύτητα, καθώς πολλοί ισχυρίζονται πως είναι ψεύτικοι ή προσποιητοί. Οπότε περιμένω να ακούσω γνώμες, εκτιμήσεις, συμβουλές ή διορθώσεις/βελτιώσεις.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Μου έχει τύχει να τελειώσει με γλυφομούνι. Τώρα αλήθεια ψέμματα δεν ξέρω. Έτσι έδειξε και ειπε.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μάστορα πιστεύω ότι γίνεσαι πολύ βίαιος σε σημείο που δεν της αρέσει.
δες κανένα επιμορφωτικό βίντεο
μερικές από αυτές τις "λαβές" δεν τις ήξερα, μόλις επιστρέψω στη γερμανίδα θα τις εφαρμόσω.

Photographer

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
1
Ποιο επιστημονικά και εμπεριστατωμένα δεν γίνεται άντε και καλές πρακτικές.

[xvideos]
]

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Εξαρτάται απο την κοπέλα πως της αρέσει ακριβώς. Διαθεση και φαντασία να υπαρχει μόνο.

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Πάντως αυτό πρέπει να είχε κατά νου καί ό στιχουργός του γνωστού πολύ αγαπημένου τραγουδιού " μην μιλάς άλλο για αγάπη " που έγραψε " πρωί καί ορθάνοιξα τα δυό σου πέταλα μ' ένα φιλί "  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: !!!!

OP
OP
A

Aftokratoras777

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Μα ακριβώς. Οι γνώμες, οι εντυπώσεις κι οι εμπειρίες, διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Γι' αυτό ακριβώς και άνοιξα κουβέντα. Εντωμεταξύ τα βίντεο, πολύ επιμορφωτικά. Έχει η τεχνολογία και τα καλά της. Είμαι ευτυχής που δεν κατέληξε η συζήτηση σε παιδική χαρά.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Οτι κι αν κανετε, καντε το με απαλο τροπο, οχι βιαια.
Απαλο τριψιμο της κλειτοριδας, γλυψειμο και ο οργασμος ειναι εγγυημενος.
Κυριως επικεντρωστε στην κλειτορειδα, κυκλικα και γυρω απο αυτην.
Αν χωσετε και κανα δαχτυλακι θα βοηθησει πολυ την κατασταση. ;)

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
αυτά είναι θέματα, ενδιαφέροντα και αξίζουν το κόπο

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ποιο επιστημονικά και εμπεριστατωμένα δεν γίνεται άντε και καλές πρακτικές.

[xvideos]
]
τους δουλευει ολους η γκομενα :cheesy:...εχω δει γυναικες στο μεταξουργειο να δινουν καλυτερες παραστασεις απο αυτην...ηθελε μαλλον να του τονωσει τον εγωισμο οτι ειναι αντρακλας

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16

Συνημμένα

• ρεγγα.jpg
    ρεγγα.jpg
    8,5 KB · Εμφανίσεις: 34
  • φετα.jpg
    φετα.jpg
    7,7 KB · Εμφανίσεις: 42
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
 Σε όσες γκόμενες είχα, μόνο μία δεν είχε πρόβλημα με το δαχτυλιασμα. Επειδή μου χε κανει εντυπωση, τις ρωτούσα. Όλες μου είπαν πως το δάχτυλο είναι πολύ σκληρό και τις πονάει. Επισης πρέπει τα δάχτυλα μας να είναι πολύ καθαρά. Τα χερια ειναι οι μεγαλύτερες εστίες μικροβίων και πρέπει να πλένονται σχολαστικά πριν την σεξουαλική επαφή.

Αυτό που πάντα καύλωνε όσες γυναικες έχω γνωρίσει είναι ένα απαλό, αισθησιακό γλειφομούνι, παιξιμο της γλώσσας με την κλειτορίδα τους, χωσιμο της γλωσσας βαθειά στο μουνί τους (μία μάλιστα όταν απενοχοποιηθηκαμε αρκετά φώναζε κατα τη διάρκεια της πραξης " γαμα με καριόλη με την γλώσσα σου γάμα με!") και υπομονετικά στοματική περιποιηση πέριξ της περιοχής, όχι μόνο μέσα στο αιδοίο τους.

ΠΟλλές επίσης καύλωναν πολύ οταν τις έγλειφα στην αρχιδοακουμπίστρα (το σημείο μεταξύ μουνιού και κωλοτρυπίδας), και στις περιοχές εξωτερικά του αιδοίου, μέχρι τα σημεία που ξεκινούν τα πόδια.

Γενικά όλη η περιοχη εκεί είναι ερωτογενής ζώνη για τη γυναικα, όπως και για μας είναι τα αρχιδάκια και οι περιοχές πέριξ.

Επίσης πολύ ερεθιστικό γίνεται  το στοματικό όταν η γυναίκα δεν βρίσκεται στην κλασσική στάση ανάσκελα, αλλά στημμένη στα 4. Αλλά για λίγη ώρα γιατί είναι πολύ κουραστικό για τον άντρα.

Τέλος να υπενθυμίσω πως όλο το κορμί μιας γυναίκας είναι για γλείψιμο. Από τα δαχτυλάκια των ποδιών μέχρι τον σβέρκο και από τα αυτάκια μέχρι τα ακροδάχτυλα των χεριών...

Οι γυναίκες είναι ένα ποίημα.... Υποκλίνομαι στην δύναμή τους.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
 Σε όσες γκόμενες είχα, μόνο μία δεν είχε πρόβλημα με το δαχτυλιασμα. Επειδή μου χε κανει εντυπωση, τις ρωτούσα. Όλες μου είπαν πως το δάχτυλο είναι πολύ σκληρό και τις πονάει. Επισης πρέπει τα δάχτυλα μας να είναι πολύ καθαρά. Τα χερια ειναι οι μεγαλύτερες εστίες μικροβίων και πρέπει να πλένονται σχολαστικά πριν την σεξουαλική επαφή.

Αυτό που πάντα καύλωνε όσες γυναικες έχω γνωρίσει είναι ένα απαλό, αισθησιακό γλειφομούνι, παιξιμο της γλώσσας με την κλειτορίδα τους, χωσιμο της γλωσσας βαθειά στο μουνί τους (μία μάλιστα όταν απενοχοποιηθηκαμε αρκετά φώναζε κατα τη διάρκεια της πραξης " γαμα με καριόλη με την γλώσσα σου γάμα με!") και υπομονετικά στοματική περιποιηση πέριξ της περιοχής, όχι μόνο μέσα στο αιδοίο τους.

ΠΟλλές επίσης καύλωναν πολύ οταν τις έγλειφα στην αρχιδοακουμπίστρα (το σημείο μεταξύ μουνιού και κωλοτρυπίδας), και στις περιοχές εξωτερικά του αιδοίου, μέχρι τα σημεία που ξεκινούν τα πόδια.

Γενικά όλη η περιοχη εκεί είναι ερωτογενής ζώνη για τη γυναικα, όπως και για μας είναι τα αρχιδάκια και οι περιοχές πέριξ.

Επίσης πολύ ερεθιστικό γίνεται  το στοματικό όταν η γυναίκα δεν βρίσκεται στην κλασσική στάση ανάσκελα, αλλά στημμένη στα 4. Αλλά για λίγη ώρα γιατί είναι πολύ κουραστικό για τον άντρα.

Τέλος να υπενθυμίσω πως όλο το κορμί μιας γυναίκας είναι για γλείψιμο. Από τα δαχτυλάκια των ποδιών μέχρι τον σβέρκο και από τα αυτάκια μέχρι τα ακροδάχτυλα των χεριών...

Οι γυναίκες είναι ένα ποίημα.... Υποκλίνομαι στην δύναμή τους.
δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο απο το να φιλας και να γλυφεις ενα γυναικειο σωμα

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
πως φαίνεται ότι είναι ανέραστες όσες θρούμπες κυκλοφορούν εδώ μέσα, τόσες μέρες είναι το θρεντ πάνω και μία δεν βγήκε να δώσει καμιά ουσιαστική πληροφορία. :jerking:

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Κανέανα video δεν παίζει , εκτός αυτό με την Joko Ono. Κάνω κάτι λάθος?? SERAPIS.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom