ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.265
- Πόντοι
- 5.006
η βραζηλιανα που ειναι?τι συστηματακι ειχες παιξει ρε μαν ?
η βραζηλιανα που ειναι?τι συστηματακι ειχες παιξει ρε μαν ?
οχι και μπουρδελιαρηδες ....κουμαροσκυλα..ετσι ρε μπουρδελιαριδες ..παρτε τους τα λεφτα!!
opapτι συστηματακι ειχες παιξει ρε μαν ?
η βραζηλιανα που ειναι?
:S :S :'(τωρα παιζω ρωσσικη ρουλετα
gl μην αγχονεσαι..θα το παρει το παιχνίδι..και εγω την φοβήθηκα και δεν το επαιξα το ματσακι..αλλα απο οσο βλέπω θα το πάρει το παιχνιδι.αλλα το ρουφηξε η χιμπερνιαν οποτε πιανω προς στιγμην 20 κατι ευρω....αν κερδισει παιρνω τα πολλα....ειχα πολλαπλασιαστη στις τριαδες και τετραδα 4
αι να δουμεgl μην αγχονεσαι..θα το παρει το παιχνίδι..και εγω την φοβήθηκα και δεν το επαιξα το ματσακι..αλλα απο οσο βλέπω θα το πάρει το παιχνιδι.
είδαμεαι να δουμε
χωρις να θέλω να παίξω έξυπνος ή προφήτης ήμουν σίγουρος για τη Χιμπέρνιαν η χαρτς έχει τα μαύρα της τα χάλια, πιο πολύ φοβόμουν το μη ρθει 1 απο ημίχρονο
οτι ριξειςgl ετοιμάσου για το ΣΚ. κάτω απο 150 κέρδος δε θα δεχθώ για το σκ
2αδα στο 3,152 για το απόγευμα.
NοGοαλ Ερντριεόνιανς - Ρέιντζερς 1,60
Συνολικά γκολ: 2-3 Χιμπέρνιαν - Χαρτς 1,97
για το βράδυ μου έχει καρφωθεί στο μπάσκετ να ποντάρω οβερ 7 τον Παππά στο 1,87
χρησταρα υπομονη και μετρο και ψυχραιμια μπας και νικησουμε τα μπουκιακαλημερα. σε 10 λεπτα απο τωρα 10,30 ωρα ελλαδος αρχιζει ενα ματς αδελαιδα γιουναιντεντ-σιδνευ. Και οι 2 αυτες ομαδες παιζουν χωρις σκοπιμοτιτα. Τωρα θα το επαιζα οβερ εξαρχης αλλα η 5αρα που εφαγε η συδνεη την προηγουμενη αγωνιστικη με προβλιματισε λιγακι και θα το παιξω αν το παιξω με την ροη των γκολ. Προιστορια εχει βρεξει γκολ στα αναμεταξυ τους παιχνιδια τωρα την αδελαιδα που την εχω παρακουλουθησει στην εδρα τις Παιζει ανοιχτα δηλαδη πιεζει αλλα το τρωει κιολας αμα λαχει και πασης ελλαδος τωρα η συδνευ βαθμολογικα ειναι λιγο καλυτερη ομαδα αυτο εξισοροπειται απο την εδρα καπως οποτε μπορουμε να παμε οτι αν τρωει ο ενας γκολ μετα θα δουμε και αλλα γκολ σαν την τραμπαλα που καναμε μικροι μια ο ενας ανεβενε μια ο αλλος Τωρα και οι 2 ομαδες ειναι οβεριαριες οχι τρελα αλλα ειναι οποτε οποιος θελει να το παιξει ας κρινει μονος του εγω θα παω με την ροη των γκολ αν υπαρξει που λογικα θα υπαρξουν γκολ ετσι δειχνει τουλαχιστον
χρησταρα υπομονη και μετρο και ψυχραιμια μπας και νικησουμε τα μπουκια