redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
την σοσιεδαδ την βλεπω με 1xred πως τα βλεπειςσ αυτα που έδωσα παραπάνω ?
την σοσιεδαδ την βλεπω με 1xred πως τα βλεπειςσ αυτα που έδωσα παραπάνω ?
για χιλιάρικα μαλλον θα λεει τυπε.κατοστάρικα;
κατοστάρικα;
over την γουλβς και ασο ο χιγκινς για σημερα
over την γουλβς και ασο ο χιγκινς για σημερα
γουλβς διπλό τύπεover την γουλβς και ασο ο χιγκινς για σημερα
ενα 500αρικο εβαλα , απλα ελεγα να βαλω , οβερ 4,5
τζογαδόροι τύπε τι περίμενες....Καλα οχι οτι ειμαστε αρρωστοι , οτι να ναι παιζουμε ....
Και μονο που ειναι Παρασκευη πρεπει καπου να πονταρουμε ...
τζογαδόροι τύπε τι περίμενες....
nipple ευκολη ειναι η ρουλετα ? δεν εχω παιξει ποτε..θέλει μονο τύχη η και καμια γνώση ?Θα βαλω να παιξω καμια ρουλετα , μεχρι να απογευματιασει και να αρχισουν τα ματς
Ανοιξε και το Ελληνικο τραπεζι , παω να γελασω με τις ατακες ..
Πρεπει να μπουμε μια μερα απο εκει να το μπαχαλεψουμε και εκεινο το τσατ
το Κούμπαν - ΤΣΣΚΑ είναι και γαμώ τα ντέρμπυ. Έπιασα κάτι ψιλά στο λαιβ και ίσως ξαναποντάρω στο β'
Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
1η Περίοδος - Συνολικοί Πόντοι: Over (Handicap: +44.5) Κούμπαν - ΤΣΣΚΑ Μ.
Euroleague - Αγώνες 1,90 03/01, 15:00 Won
ωραιος τυπε..
nipple ευκολη ειναι η ρουλετα ? δεν εχω παιξει ποτε..θέλει μονο τύχη η και καμια γνώση ?
με ψησες να μπω.
το τι θα παιξει ο καθενας ειναι θεμα γουστου και φιλοσοφιας φιλε μου αλεξ Για μενα προσωπικα αν θες την γνωμη μου προτιμω να παιξω JUVENTUS και οχι βεροια γιατι ξερω στην γουβεντους ακομα και πως λενε στο παρατσουκλι τον θυρωρο του γιουβεντους σταντιουμ αρενα ξερω τον προπονητη την φιλοσοφια τις ομαδας πονταρω σε μεγαλη φανελα για την βεροια περα απο οτι εχει ενα μαγαζι πισω απο τον αγιο αντωνιο που πουλαει ρεβανι βεροιας δεν ξερω τιπ αλλοΟταν υπαρχουν οι ασοι της Βεροιας και του Πανθρακικου, για ποιον λογο να παιξει καποιος το Γιουβεντους-Ρομα?
σε ακολουθησα φιλε μου .. τον πρωτο αγώνα τον πήραμε . παμε για τους 2.basket το απογευμα τριαδα καλη
CSKA MOSCOW
OLYMPIAKOS
ZALGIRIS KAUNAS
νικες μονο (χωρις πλεονεκτημα) αποδοση στο internet περιπου 4 αναλογα με το site αντε παμε γερα και καλα κερδη σε ολους μας