Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

stoiximatakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
χρησταρα καλημερα!εγω εχω παρει το οβερ απο χθες γιατι το διαβασα το ματσακι και γκοαλ γκοαλ!επειδη αυτοι γενικα παιζουν λιγο με τα νευρα μας θα το καλυψω και λαιβ!ελεγα να ριξω ψιλα στο ντελ πιερο να σκοραρει!

stoiximatakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
τελεια μπηκε το πρωτο τεμαχιο μα καλα εδιναν το χ2 χρησταρα στο 2!παλι καλα π το πηρα και αυτο :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.718
Πόντοι
606
καλημερα γιωργο αλλα και στο φιλαρακι μου τον αντζελο που ειδα εκανε λογκιν :grin: Γιωργο αν δεν ειχα δει τον αγωνα που εφαγε 5 γκολ η σιδνευ θα το ειχα παιξει οβερ απο προχθες μονο του αλλα με προβληματισε το 2-5 μεσα στην εδρα της :grin: γιατι η σαντος εφαγε 8 στο φιλικο μεσα στην μπαρτσελονα και παρετηθικε ο προεδρος οι οπαδοι εβριζαν τους παιχτες εβαφαν συνθηματα στους τοιχους του γηπεδου τις σαντος και εκει μετα η σαντος εφερνε αντερ οι παικτες κλειστικαν στο καβαουκι τους.. Οποτε το σκεφτηκα ετσι :grin: προς το παρον το εβαλα 2,5 οβερ για το 1 ημιχρονο 2,20 ευρω αν το ειχε βαλει το γκολ η αδελαιδα θα το επαιζα 90 ευρω το επομενο μισο γκολ οβερ αλλα δεν ξερω πως θα παιξει η σιδνευ μετα την 5αρα οποτε το εβαλα 2,20 για να μπουν 2 γκολ ακομα :grin:

stoiximatakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
χρησταρα εγω επαιξα πιο συντηρτικα μπικα με ενα 30 στο χ2 μονο λογω αποδοσης,20 στο οβερ και 20 στο γκοαλ γκοαλ!οτι θελει ας κατεβασει!δεν ξερω απλα επειδη εφαγε 5 οπως λες θεωρησα θα μπει να φαει σιδερα και εστω ενα γκοαλ θα το βαλει!ειδα επισης ηα δελαιν ειχε αρκετες απουσιες μπροστα ενω η σιδνει πισω!οποτε λεω παρε το οβερ!!χαχαχ!τωρα οτι γινει!

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.718
Πόντοι
606
χρησταρα εγω επαιξα πιο συντηρτικα μπικα με ενα 30 στο χ2 μονο λογω αποδοσης,20 στο οβερ και 20 στο γκοαλ γκοαλ!οτι θελει ας κατεβασει!δεν ξερω απλα επειδη εφαγε 5 οπως λες θεωρησα θα μπει να φαει σιδερα και εστω ενα γκοαλ θα το βαλει!ειδα επισης ηα δελαιν ειχε αρκετες απουσιες μπροστα ενω η σιδνει πισω!οποτε λεω παρε το οβερ!!χαχαχ!τωρα οτι γινει!
:priest: :headbang2:

stoiximatakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
χρησταρα θελω την αποψη σ για 3 ματσακια!αρη,πανιωνιο και παοκ!εγω σκεφτομαι 1,χ και 2-3 γκοαλ!εσυ πως τα βλεπεισ εσυ τα ματσ?

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.718
Πόντοι
606
χρησταρα θελω την αποψη σ για 3 ματσακια!αρη,πανιωνιο και παοκ!εγω σκεφτομαι 1,χ και 2-3 γκοαλ!εσυ πως τα βλεπεισ εσυ τα ματσ?
δεν εχω ιδεα φιλαρακι μου για κανενα απο αυτα.  Παντως προσωπικα τον ΠΑΟΚ δεν θα τον επαιζα δεν εχει κινιτρο και μιλαω και σαν Παοκτσης :grin: Για τα αλλα 2 δεν εχω ιδεα καθολου :) :) :) :)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.368
Πόντοι
5.006
Καλημερα χρησταρα τι εχουμε?με ρομα κερδαμε και τελειωνει το παραμυθι? :grin: :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.718
Πόντοι
606
Καλημερα χρησταρα τι εχουμε?με ρομα κερδαμε και τελειωνει το παραμυθι? :grin: :grin:
ελα φιλε μου μολις ξανακοιταξα το σαιτ και ειδα την ερωτηση σου εβλεπα το αυστραλεζικο καθως ειμαι φαν τις εγγλεζικης φιλοσοφιας :grin:  Πιστευω  :grin:οτι ναι αυτο που λες αλλα για να δειξει ποιος ειναι το <αφεντικο> στην ιταλια ασσος αλλα ειναι λιγο μικρος :grin: αυτο το παιχνιδι θα το επαιζα καλυτερα ασσο ασσο για να ανεβει το ποσοστο αλλα το ασσοσ ασσος ειναι 2 αγωνες μαζι ενταξει ασσος δειχνει πιστευω θα το παιξει ολο το μπουρδελα κομ :grin: ΥΓ.. Παιδια να μην επιρεζουμε κανεναν ο καθενας να παιζει οτι βλεπει και θελει πραγματικα  :grin: Εδω εμεις ο καθενας μας μεμονομενα μπορει να εχει και προσωπικες προτιμησεις πχ εγω τωρα ειμαι Φολα γιουβεντους και μπορει μερικες φορες να μιλαω με ζηλο για τα παιχνιδια τις γιουβεντους και να μην τα βλεπω τα πραγματα τοσο αντικειμενικα αλλα υποκειμενικα :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.368
Πόντοι
5.006
ελα φιλε μου μολις ξανακοιταξα το σαιτ και ειδα την ερωτηση σου εβλεπα το αυστραλεζικο καθως ειμαι φαν τις εγγλεζικης φιλοσοφιας :grin:  Πιστευω  :grin:οτι ναι αυτο που λες αλλα για να δειξει ποιος ειναι το <αφεντικο> στην ιταλια ασσος αλλα ειναι λιγο μικρος :grin: αυτο το παιχνιδι θα το επαιζα καλυτερα ασσο ασσο για να ανεβει το ποσοστο αλλα το ασσοσ ασσος ειναι 2 αγωνες μαζι ενταξει ασσος δειχνει πιστευω θα το παιξει ολο το μπουρδελα κομ :grin: ΥΓ.. Παιδια να μην επιρεζουμε κανεναν ο καθενας να παιζει οτι βλεπει και θελει πραγματικα  :grin: Εδω εμεις ο καθενας μας μεμονομενα μπορει να εχει και προσωπικες προτιμησεις πχ εγω τωρα ειμαι Φολα γιουβεντους και μπορει μερικες φορες να μιλαω με ζηλο για τα παιχνιδια τις γιουβεντους και να μην τα βλεπω τα πραγματα τοσο αντικειμενικα αλλα υποκειμενικα :grin:
οντως ειναι μικρος ο ασσος για τετοιο παιχνιδι....και το γκολ γκολ ειναι καλο νομιζω... :grin: :cheesy:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.718
Πόντοι
606
οντως ειναι μικρος ο ασσος για τετοιο παιχνιδι....και το γκολ γκολ ειναι καλο νομιζω... :grin: :cheesy:
προσωπικα θα το παιξω ασσο ασσο χαλαρα :) θα ψαξω να βρω και κανα 2 ματς ακομα να κωλησω :) η γιουβεντους ειχε συνεχωμενα 8 νο γκολ και 9 νικες προσφατη προιστορια στα τελευταια 5 ματς την ειχε κερδισει την ρομα 3 φορες απο το 1 ημιχρονο :grin: Τωρα η ρομα υποτιθετε οτι ειναι μεγαλη ομαδα που ειναι μεγαλη ομαδα στο γιουβεντους σταντιουμ πιστευω θα ανοιχτει  :zfuck: και θα εχουμε γιορτη και πανυγιρι :grin: γκολ-γκολ δεν μου βγαινει γιατι 8 νο γκολ συνεχωμενα η γιουβεντους σφιχτη η ρομα απο πισω μπορει να φαει κανα 1-0 στο 1 ημιχρονο και μετα να τελειωσει ετσι αλλα ενταξει το πιο συνετο παιξιμο θα ελεγα ειναι ο ασσος σκετος χωρις φιλτρο :grin:. Μετα η ρομα εφερε ισοπαλια μεσα στην αταλαντα και μεσα στην μιλαν που η μια ειναι 13 στην βαθμολογια και η αλλη 15 τωρα παιζει με την ξεκουραστη γιουβεντους.. Απο οσα εχω  διαβασει αυτην την στιγμη η γιουβεντους εχει τον καλυτερο προπονητη στην ιταλια οποτε σαν καλυτερη ομαδα με τον καλυτερο προπονητη πιστευω να τους εχει βαλει στην πριζα καταληλα οστε να κερδησουν τον αγωνα οποτε ας βγει απο το 1 ημιχρονο που θα το παιξω και εγω :grin: Αλλα η λογικη αν το δουμε τελειως αντικειμενικα ειναι οτι ειναι ντερμπι και δεν χρειαζεται να πονταρουμε πολλα σε αυτον τον μικρο ασσο :grin: :grin: Ο καθενας αναλογα με την δυνατοτητα του και την σκεψη του παιδια. Οπως ειπε το φιλαρακι μου ο gl υπομονη ειναι και τελευτεο ματς ολος ο ντουνιας εκει θα πεσει ητε εχει κερδισει πριν ητε εχει χασει :grin: ο Τιγρης ο οπαπ οτι δινει μονο αποδεκτο δεν το δινει γιατι θελει να μας κανει μαγγες αλλα γιατι υπαρχει μεγαλος βαθμος δυσκολιας για να κερδισει το φαβορι αυτοι τα εχουν μελετησει 1000 φορες πιο πολλες φορες απο εμας+ ολο το προγραμμα λογισμικο που εχουν + που εχουν και τα παθη μας μαζι τους :grin: ειναι τελευτεο ματς θα παρει φορτωμα οσο δεν παει..ΥΓ.. Παω για κουλουρι και ζεστη σοκολατα σιγιου λετερ τουναιτ :grin:

Centr1no_Duo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
4
Πόντοι
1
καλημέρα μπουρδελιάριδες !!

κοίταξα λίγο τα ματσάκια για ΣΚ.

ενα απο τα δελτία που θα παίξω  ειναι αυτη η τριάδα μεικτο για ολο το ΣΚ :

158 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ   Χ/2

Απόδοση 5,00

212 ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ Χ/2

Απόδοση 6,50

227 ΛΑΤΣΙΟ - ΙΝΤΕΡ Χ/2

Απόδοση 6,00

Συνολική αξία3.00 €
Πιθανά μικτά κέρδη:585.00 €

πως σας φένεται ? καμία πρόταση..? ενοέιται πως θα παίξω και αλλα..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
προσωπικα θα το παιξω ασσο ασσο χαλαρα :) θα ψαξω να βρω και κανα 2 ματς ακομα να κωλησω :) η γιουβεντους ειχε συνεχωμενα 8 νο γκολ και 9 νικες προσφατη προιστορια στα τελευταια 5 ματς την ειχε κερδισει την ρομα 3 φορες απο το 1 ημιχρονο :grin: Τωρα η ρομα υποτιθετε οτι ειναι μεγαλη ομαδα που ειναι μεγαλη ομαδα στο γιουβεντους σταντιουμ πιστευω θα ανοιχτει  :zfuck: και θα εχουμε γιορτη και πανυγιρι :grin: γκολ-γκολ δεν μου βγαινει γιατι 8 νο γκολ συνεχωμενα η γιουβεντους σφιχτη η ρομα απο πισω μπορει να φαει κανα 1-0 στο 1 ημιχρονο και μετα να τελειωσει ετσι αλλα ενταξει το πιο συνετο παιξιμο θα ελεγα ειναι ο ασσος σκετος χωρις φιλτρο :grin:. Μετα η ρομα εφερε ισοπαλια μεσα στην αταλαντα και μεσα στην μιλαν που η μια ειναι 13 στην βαθμολογια και η αλλη 15 τωρα παιζει με την ξεκουραστη γιουβεντους.. Απο οσα εχω  διαβασει αυτην την στιγμη η γιουβεντους εχει τον καλυτερο προπονητη στην ιταλια οποτε σαν καλυτερη ομαδα με τον καλυτερο προπονητη πιστευω να τους εχει βαλει στην πριζα καταληλα οστε να κερδησουν τον αγωνα οποτε ας βγει απο το 1 ημιχρονο που θα το παιξω και εγω :grin: Αλλα η λογικη αν το δουμε τελειως αντικειμενικα ειναι οτι ειναι ντερμπι και δεν χρειαζεται να πονταρουμε πολλα σε αυτον τον μικρο ασσο :grin: :grin: Ο καθενας αναλογα με την δυνατοτητα του και την σκεψη του παιδια. Οπως ειπε το φιλαρακι μου ο gl υπομονη ειναι και τελευτεο ματς ολος ο ντουνιας εκει θα πεσει ητε εχει κερδισει πριν ητε εχει χασει :grin: ο Τιγρης ο οπαπ οτι δινει μονο αποδεκτο δεν το δινει γιατι θελει να μας κανει μαγγες αλλα γιατι υπαρχει μεγαλος βαθμος δυσκολιας για να κερδισει το φαβορι αυτοι τα εχουν μελετησει 1000 φορες πιο πολλες φορες απο εμας+ ολο το προγραμμα λογισμικο που εχουν + που εχουν και τα παθη μας μαζι τους :grin: ειναι τελευτεο ματς θα παρει φορτωμα οσο δεν παει..ΥΓ.. Παω για κουλουρι και ζεστη σοκολατα σιγιου λετερ τουναιτ :grin:
Οταν υπαρχουν οι ασοι της Βεροιας και του Πανθρακικου, για ποιον λογο να παιξει καποιος το Γιουβεντους-Ρομα?  :think:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
βαλένθια-λεβάντε under

μάλαγα-αθλέτικο μαδρίτης διπλό

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
Αν και οι ελληνικες ομαδες μετα απο τοσες ημερες διακοπης δεν ξερουμε σε τι επιπεδο βρισκονται... παρτε μια 3αδα σιγουρο ταμειο με καλη αποδοση
Εγω τις πονταρα τωρα γιατι μεχρι μεχρι αυριο και την κυριακη βλεπω τις αποδοσεις να πεφτουν

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ      1
ΒΕΡΟΙΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ                           1
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ              1

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
basket το απογευμα τριαδα καλη
CSKA MOSCOW
OLYMPIAKOS
ZALGIRIS KAUNAS

νικες μονο  (χωρις πλεονεκτημα) αποδοση στο internet περιπου 4 αναλογα με το site αντε παμε γερα και καλα κερδη σε ολους μας

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.854
Πόντοι
12.756
Στο τσακ περασε αυτο  :P

Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - JJ8730059610F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  03/01/2014 10:38:33 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 3.5 Αδελαίντ Γιουνάϊτεντ v Σίδνεϋ
(Εναλλακτικό Στοίχημα Γκολ) 03/01/2014 Κανένα 2.50 Κερδισμένο

και ελεγα να βαλω 4,5 ...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
Στο τσακ περασε αυτο  :P

Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - JJ8730059610F  - Flash   Ώρα στοιχήματος:  03/01/2014 10:38:33 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 3.5 Αδελαίντ Γιουνάϊτεντ v Σίδνεϋ
(Εναλλακτικό Στοίχημα Γκολ) 03/01/2014 Κανένα 2.50 Κερδισμένο

[size=16pt]και ελεγα να βαλω 4,5 ...[/size]

κατοστάρικα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom