redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ελληνικο τυπε εχω κατι καλα σημεια να ξερεις ;)έτσι ..το σκ πάμε γερα![]()
ελληνικο τυπε εχω κατι καλα σημεια να ξερεις ;)έτσι ..το σκ πάμε γερα![]()
ελληνικο τυπε εχω κατι καλα σημεια να ξερεις ;)
ειδικα το ελληνικο
λες να κουραστηκαν τυπε? θα εχουν γυρισει ολοι με +5 κιλαΔεν ξερω σε τι κατασταση θα ειναι οι ομαδες μετα τη διακοπη :S,
και τα πιο πολλα ελληνικα αυτο το σκ ειναι αμφιρροπα.
καλα θα δεις το σαββατο ;)μας ετοιμαζει παλι για κουβα μαν ... :S
καλα θα δεις το σαββατο ;)
* Σας έχουν κάνει ποτέ παρατήρηση άλλοι για τις συνήθειές σας σχετικά με το στοίχημα;
*Έχετε πει ποτέ ψέματα για να μην αναφέρετε το ποσό που έχετε παίξει ή το χρόνο που έχετε δαπανήσει σ’ αυτό;
*Αποφεύγετε τη δουλειά ή τις σπουδές σας για να στοιχηματίσετε;
*Δυσκολεύεστε να ξοδέψετε χρήματα που προορίζονται για στοίχημα σε οτιδήποτε άλλo
*Αφού χάσετε, νιώθετε πως πρέπει να προσπαθήσετε να παίξετε για να κερδίσετε πίσω τα χαμένα σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα;
*Όταν παίζετε στοίχημα και σας τελειώνουν τα χρήματα νιώθετε χαμένος και σε απόγνωση και νιώθετε πως πρέπει να παίξετε ξανά όσο το δυνατόν γρηγορότερα;
*Παίζετε μέχρι να ξοδέψετε και τα τελευταία σας χρήματα;
Προβληματικό Στοίχημα
Εάν προβληματίζεστε πως το στοίχημα αποτελεί πρόβλημα στη ζωή σας (ή στη ζωή κάποιου άλλου) οι απαντήσεις στις παρακάτω ερωτήσεις ίσως σας βοηθήσουν:
* Σας έχουν κάνει ποτέ παρατήρηση άλλοι για τις συνήθειές σας σχετικά με το στοίχημα;
*Έχετε πει ποτέ ψέματα για να μην αναφέρετε το ποσό που έχετε παίξει ή το χρόνο που έχετε δαπανήσει σ’ αυτό;
*Μήπως τσακωμοί, δυσκολίες ή η δυσαρέσκεια σας κάνει να θέλετε να παίξετε στοίχημα;
*Παίζετε στοίχημα μόνοι σας για μεγάλα διαστήματα;
*Αποφεύγετε τη δουλειά ή τις σπουδές σας για να στοιχηματίσετε;
*Παίζετε στοίχημα για να ξεφύγετε από μια βαρετή ή δυστυχισμένη ζωή;
*Δυσκολεύεστε να ξοδέψετε χρήματα που προορίζονται για στοίχημα σε οτιδήποτε άλλο;
*Έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας για την οικογένεια, τους φίλους και τα χόμπι σας εξαιτίας του στοιχήματος;
*Αφού χάσετε, νιώθετε πως πρέπει να προσπαθήσετε να παίξετε για να κερδίσετε πίσω τα χαμένα σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα;
*Όταν παίζετε στοίχημα και σας τελειώνουν τα χρήματα νιώθετε χαμένος και σε απόγνωση και νιώθετε πως πρέπει να παίξετε ξανά όσο το δυνατόν γρηγορότερα;
*Παίζετε μέχρι να ξοδέψετε και τα τελευταία σας χρήματα;
*Έχετε πει ψέματα, έχετε κλέψει ή έχετε δανειστεί μόνο και μόνο για να παίξετε στοίχημα ή παίξατε στοίχημα για να πληρώσετε για χρωστούμενα;
*Νιώθετε κατάθλιψη ή ακόμα και τάσεις αυτοκτονίας εξ' αιτίας του στοιχήματος;
Αυτές οι ερωτήσεις υπάρχουν για να βοηθήσουν κάποιον να αποφασίσει εάν έχει πρόβλημα και χρειάζεται να ζητήσει βοήθεια.
Ευτυχως που εμεις παιζουμε παρεα στοιχημα
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω μια φορα ειδα τα προγνωστικα του, που προτεινε το Αρης-Ολυμπιακος 1Χ.χαιρετω την παρέα και καλή χρονιά σ όλους
θελώ να πω στο φίλο τον redmanftw να μην απογοτευεται
όταν δεν έρχονται τα σημεία ή όταν τον πειράζουν οι συναγωνιστές περι κουβας
συνεχίσε να δινεις προγνωστικά
(θυμάμαι μια μερα που έλεγες οτι δεν θα ξαναδώσεις σημεία)
Δεν θα βαλει γκολ η Ρειντζερς λες :o2αδα στο 3,152 για το απόγευμα.
NοGοαλ Ερντριεόνιανς - Ρέιντζερς 1,60
Συνολικά γκολ: 2-3 Χιμπέρνιαν - Χαρτς 1,97
για το βράδυ μου έχει καρφωθεί στο μπάσκετ να ποντάρω οβερ 7 τον Παππά στο 1,87
Δεν θα βαλει γκολ η Ρειντζερς λες :o