redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ελληνικο τυπε εχω κατι καλα σημεια να ξερεις ;)έτσι ..το σκ πάμε γερα
ελληνικο τυπε εχω κατι καλα σημεια να ξερεις ;)έτσι ..το σκ πάμε γερα
ελληνικο τυπε εχω κατι καλα σημεια να ξερεις ;)
ειδικα το ελληνικο
λες να κουραστηκαν τυπε? θα εχουν γυρισει ολοι με +5 κιλαΔεν ξερω σε τι κατασταση θα ειναι οι ομαδες μετα τη διακοπη :S,
και τα πιο πολλα ελληνικα αυτο το σκ ειναι αμφιρροπα.
καλα θα δεις το σαββατο ;)μας ετοιμαζει παλι για κουβα μαν ... :S
καλα θα δεις το σαββατο ;)
* Σας έχουν κάνει ποτέ παρατήρηση άλλοι για τις συνήθειές σας σχετικά με το στοίχημα;
*Έχετε πει ποτέ ψέματα για να μην αναφέρετε το ποσό που έχετε παίξει ή το χρόνο που έχετε δαπανήσει σ’ αυτό;
*Αποφεύγετε τη δουλειά ή τις σπουδές σας για να στοιχηματίσετε;
*Δυσκολεύεστε να ξοδέψετε χρήματα που προορίζονται για στοίχημα σε οτιδήποτε άλλo
*Αφού χάσετε, νιώθετε πως πρέπει να προσπαθήσετε να παίξετε για να κερδίσετε πίσω τα χαμένα σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα;
*Όταν παίζετε στοίχημα και σας τελειώνουν τα χρήματα νιώθετε χαμένος και σε απόγνωση και νιώθετε πως πρέπει να παίξετε ξανά όσο το δυνατόν γρηγορότερα;
*Παίζετε μέχρι να ξοδέψετε και τα τελευταία σας χρήματα;
Προβληματικό Στοίχημα
Εάν προβληματίζεστε πως το στοίχημα αποτελεί πρόβλημα στη ζωή σας (ή στη ζωή κάποιου άλλου) οι απαντήσεις στις παρακάτω ερωτήσεις ίσως σας βοηθήσουν:
* Σας έχουν κάνει ποτέ παρατήρηση άλλοι για τις συνήθειές σας σχετικά με το στοίχημα;
*Έχετε πει ποτέ ψέματα για να μην αναφέρετε το ποσό που έχετε παίξει ή το χρόνο που έχετε δαπανήσει σ’ αυτό;
*Μήπως τσακωμοί, δυσκολίες ή η δυσαρέσκεια σας κάνει να θέλετε να παίξετε στοίχημα;
*Παίζετε στοίχημα μόνοι σας για μεγάλα διαστήματα;
*Αποφεύγετε τη δουλειά ή τις σπουδές σας για να στοιχηματίσετε;
*Παίζετε στοίχημα για να ξεφύγετε από μια βαρετή ή δυστυχισμένη ζωή;
*Δυσκολεύεστε να ξοδέψετε χρήματα που προορίζονται για στοίχημα σε οτιδήποτε άλλο;
*Έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας για την οικογένεια, τους φίλους και τα χόμπι σας εξαιτίας του στοιχήματος;
*Αφού χάσετε, νιώθετε πως πρέπει να προσπαθήσετε να παίξετε για να κερδίσετε πίσω τα χαμένα σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα;
*Όταν παίζετε στοίχημα και σας τελειώνουν τα χρήματα νιώθετε χαμένος και σε απόγνωση και νιώθετε πως πρέπει να παίξετε ξανά όσο το δυνατόν γρηγορότερα;
*Παίζετε μέχρι να ξοδέψετε και τα τελευταία σας χρήματα;
*Έχετε πει ψέματα, έχετε κλέψει ή έχετε δανειστεί μόνο και μόνο για να παίξετε στοίχημα ή παίξατε στοίχημα για να πληρώσετε για χρωστούμενα;
*Νιώθετε κατάθλιψη ή ακόμα και τάσεις αυτοκτονίας εξ' αιτίας του στοιχήματος;
Αυτές οι ερωτήσεις υπάρχουν για να βοηθήσουν κάποιον να αποφασίσει εάν έχει πρόβλημα και χρειάζεται να ζητήσει βοήθεια.
Ευτυχως που εμεις παιζουμε παρεα στοιχημα
Εγω μια φορα ειδα τα προγνωστικα του, που προτεινε το Αρης-Ολυμπιακος 1Χ.χαιρετω την παρέα και καλή χρονιά σ όλους
θελώ να πω στο φίλο τον redmanftw να μην απογοτευεται
όταν δεν έρχονται τα σημεία ή όταν τον πειράζουν οι συναγωνιστές περι κουβας
συνεχίσε να δινεις προγνωστικά
(θυμάμαι μια μερα που έλεγες οτι δεν θα ξαναδώσεις σημεία )
Δεν θα βαλει γκολ η Ρειντζερς λες :o2αδα στο 3,152 για το απόγευμα.
NοGοαλ Ερντριεόνιανς - Ρέιντζερς 1,60
Συνολικά γκολ: 2-3 Χιμπέρνιαν - Χαρτς 1,97
για το βράδυ μου έχει καρφωθεί στο μπάσκετ να ποντάρω οβερ 7 τον Παππά στο 1,87
Δεν θα βαλει γκολ η Ρειντζερς λες :o