Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τι συστηματακι ειχες παιξει ρε μαν ?  :think:
opap

3,4 συστημα τα δυο διπλα που εδωσε ο σεντρινο και δυο ημιχρονα τελικα το 163 και αυτο που παιζει που εδωσε ο πιροκαυλος δλδ εκανα μια πετυχημενη μιξη των δυο και την προσαρμοσα στον οπαπ

σημειωτεον οτι στον οπαπ ολα παιζονταν τριαδες σημερα και δεν παιζονταν ολα τα ημιχρονα τελικα που δωσαν τα παιδια

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αλλα το ρουφηξε η χιμπερνιαν οποτε πιανω προς στιγμην 20 κατι ευρω....αν κερδισει παιρνω τα πολλα....ειχα πολλαπλασιαστη στις τριαδες και τετραδα 4

Centr1no_Duo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
4
Πόντοι
1
αλλα το ρουφηξε η χιμπερνιαν οποτε πιανω προς στιγμην 20 κατι ευρω....αν κερδισει παιρνω τα πολλα....ειχα πολλαπλασιαστη στις τριαδες και τετραδα 4
gl μην αγχονεσαι..θα το παρει το παιχνίδι..και εγω την φοβήθηκα και δεν το επαιξα το ματσακι..αλλα απο οσο βλέπω θα το πάρει το παιχνιδι.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σωπατε ρε.....το βαλε....πως το παθε; :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
χωρις να θέλω να παίξω έξυπνος ή προφήτης ήμουν σίγουρος για τη Χιμπέρνιαν η χαρτς έχει τα μαύρα της τα χάλια, πιο πολύ φοβόμουν το μη ρθει 1 απο ημίχρονο :)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
χωρις να θέλω να παίξω έξυπνος ή προφήτης ήμουν σίγουρος για τη Χιμπέρνιαν η χαρτς έχει τα μαύρα της τα χάλια, πιο πολύ φοβόμουν το μη ρθει 1 απο ημίχρονο :)
images

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
2αδα στο 3,152 για το απόγευμα.

NοGοαλ Ερντριεόνιανς - Ρέιντζερς  1,60

Συνολικά γκολ: 2-3 Χιμπέρνιαν - Χαρτς 1,97

για το βράδυ μου έχει καρφωθεί στο μπάσκετ να ποντάρω οβερ 7 τον Παππά στο 1,87

Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες;: Όχι (NG) Ερντριεόνιανς - Ρέιντζερς
1η Κατηγορία 1,60 02/01, 19:30 Won
Συνολικά γκολ: 2-3 Χιμπέρνιαν - Χαρτς
Premier League 1,97 02/01, 21:45 Won

ευτυχώς δεν έπαιξα τον παπάρα τον Παππά, γιατί θα έχανα αυτά που έβγαλα απ' τη 2αδα  :s&m_2:

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
καλημερα προβέψεις για σημερα Στην εικονα δεν φαινεται καλα
Kallithea - Fokikos 1Χ

Συνημμένα

• predictions.PNG
    predictions.PNG
    15,2 KB · Εμφανίσεις: 16

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.611
Πόντοι
606
καλημερα. σε 10 λεπτα απο τωρα 10,30 ωρα ελλαδος αρχιζει ενα ματς αδελαιδα γιουναιντεντ-σιδνευ. Και οι 2 αυτες ομαδες παιζουν χωρις σκοπιμοτιτα. Τωρα θα το επαιζα οβερ εξαρχης αλλα η 5αρα που εφαγε η συδνεη την προηγουμενη αγωνιστικη με προβλιματισε λιγακι και θα το παιξω αν το παιξω με την ροη των γκολ.  Προιστορια εχει βρεξει γκολ στα αναμεταξυ τους παιχνιδια τωρα την αδελαιδα που την εχω παρακουλουθησει στην εδρα τις :grin: Παιζει ανοιχτα δηλαδη πιεζει αλλα το τρωει κιολας αμα λαχει και πασης ελλαδος τωρα η συδνευ βαθμολογικα ειναι λιγο καλυτερη ομαδα αυτο εξισοροπειται απο την εδρα καπως :grin: οποτε μπορουμε να παμε οτι αν τρωει ο ενας γκολ μετα θα δουμε και αλλα γκολ σαν την τραμπαλα που καναμε μικροι μια ο ενας ανεβενε μια ο αλλος :grin: Τωρα και οι 2 ομαδες ειναι οβεριαριες  οχι τρελα αλλα ειναι οποτε οποιος θελει να το παιξει ας κρινει μονος του εγω θα παω με την ροη των γκολ αν υπαρξει που λογικα θα υπαρξουν γκολ :grin: ετσι δειχνει τουλαχιστον :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλημερα. σε 10 λεπτα απο τωρα 10,30 ωρα ελλαδος αρχιζει ενα ματς αδελαιδα γιουναιντεντ-σιδνευ. Και οι 2 αυτες ομαδες παιζουν χωρις σκοπιμοτιτα. Τωρα θα το επαιζα οβερ εξαρχης αλλα η 5αρα που εφαγε η συδνεη την προηγουμενη αγωνιστικη με προβλιματισε λιγακι και θα το παιξω αν το παιξω με την ροη των γκολ.  Προιστορια εχει βρεξει γκολ στα αναμεταξυ τους παιχνιδια τωρα την αδελαιδα που την εχω παρακουλουθησει στην εδρα τις :grin: Παιζει ανοιχτα δηλαδη πιεζει αλλα το τρωει κιολας αμα λαχει και πασης ελλαδος τωρα η συδνευ βαθμολογικα ειναι λιγο καλυτερη ομαδα αυτο εξισοροπειται απο την εδρα καπως :grin: οποτε μπορουμε να παμε οτι αν τρωει ο ενας γκολ μετα θα δουμε και αλλα γκολ σαν την τραμπαλα που καναμε μικροι μια ο ενας ανεβενε μια ο αλλος :grin: Τωρα και οι 2 ομαδες ειναι οβεριαριες  οχι τρελα αλλα ειναι οποτε οποιος θελει να το παιξει ας κρινει μονος του εγω θα παω με την ροη των γκολ αν υπαρξει που λογικα θα υπαρξουν γκολ :grin: ετσι δειχνει τουλαχιστον :grin:
χρησταρα υπομονη και μετρο και ψυχραιμια μπας και νικησουμε τα μπουκια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom