Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 318 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    990

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Ο Σεντέρος βάζ' κάτι ωραία αυτογκόοοοολλλλ....σαν τον Σιντιμπέ ένα πράμα :2funny:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ρε μην γαματε το θρεντ εδω ειμαστε για να δινουμε προγνωστικα για το στοιχημα. :grin:

Επισκέπτης
Γκρετνα-Νταντι είναι καλό το 2!
Η Γκρέτνα έχει ήση πέσει και η Νταντι κυνηγάει ευρωπη!

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
λοιπον για να μην το κουραζουμε
αφου στην πρωτη μου μερα στο νετ στοιχημα τσιμησα ενα κατοσταρικο
λεω να το σπρωξω και θα το κανω ως εξης
μιλαν 1 40 ευρω 2,28
μπαρτσα χ 40 ευρω 6
και απο 10 ευροπουλα
ενα στο χ και αλλο στο διπλο του ολυμπιακου με αποδοσεις 5,5 και 15,5
και το επαιξα για τον εξης λογο
ευτυχως η δυστυχως παλιοτερα οταν επαιζα ολυμπιακο καθοταν
συγκεκριμενα οσφπ-λυον ημι/τελ 2-2
οσφπ-λατσιο χ
οσφπ-λιβερπουλ 1
ε ας μου κατσει και τωρα ρε πουστη
οχι μονο για το στοιχημα ενοειτε

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Μόλις έριξα 50 ευρώ στο Χ2 του Ολυμπιακού για αύριο με απόδοση 3.60 και ότι κάτσει.

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Kυριοι, καλην σας εσπεραν. Το σεντονακι σε λιγες ωρες θα αρχισει να κουνιεται και ας ελπισουμε οτι τα <<μπετον αρμε>> παιχνιδια θα κυλυσουν βατως,γιατι αν δε συμβει αυτο παλι θα εχουμε αιματοχυσιες. Οι αποδοσεις στα φαβορι -οπως ηδη γνωριζετε-, ειναι επιεικως απαραδεκτες (ακομα και εκτος ΟΠΑΠ) κι ενω χθες ελεγα να κανω πολυ δυνατο χτυπημα στη δυαδα Σεβιλλη-Πορτο, σημερα σκεφτομαι αν αξιζει να ρισκαρεις σοβαρο ποσο πανω σε τετοιες κωλοαποδοσεις. Τελικως, μαλλον θα πονταρω καποια χρηματα πανω στη Σεβιλλη σε μονο αποδεκτο (οχι οσα αρχικως σκεφτομουν) και θα δω την Πορτο μεμονωμενα αυριο. Καπου εδω θα ηθελα να σας προτεινω, οσοι εχετε τη δυνατοτητα του live bet, αν προηγηθει το φαβορι που πονταρατε και πεσει η αποδοση του εξωφρενικα (που ειναι πολυ πιθανο), κοντραρετε το, διασφαλιζοντας ετσι το ποσο που παιξατε. Εγω δεν το εκανα το Σαββατο μολις προηγηθηκε η Μπαρτσελονα (γιατι πιστευα οτι θα επικρατησει ανετα) και το πληρωσα αδρα. Και για να μην φλυαρω αλλο, κλεινω με ενα fun bet. Μια πενταδα παρολι που ηδη επαιξα και περιλαμβανει Σεβιλλη 1, Πορτο 1, Ρεαλ 1, Μπενφικα 1, Μαρσειγ 1. Σας ευχομαι καλη επιτυχια κι εμπνευσμενες επιλογες σ 'οτι κι αν παιξετε.

Επισκέπτης
bull έλα απο εδω ρε γελοίε! :tickedoff:

funnypicturesflyingbullsc6.jpg

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Kυριοι, καλην σας εσπεραν. Το σεντονακι σε λιγες ωρες θα αρχισει να κουνιεται και ας ελπισουμε οτι τα <<μπετον αρμε>> παιχνιδια θα κυλυσουν βατως,γιατι αν δε συμβει αυτο παλι θα εχουμε αιματοχυσιες. Οι αποδοσεις στα φαβορι -οπως ηδη γνωριζετε-, ειναι επιεικως απαραδεκτες (ακομα και εκτος ΟΠΑΠ) κι ενω χθες ελεγα να κανω πολυ δυνατο χτυπημα στη δυαδα Σεβιλλη-Πορτο, σημερα σκεφτομαι αν αξιζει να ρισκαρεις σοβαρο ποσο πανω σε τετοιες κωλοαποδοσεις. Τελικως, μαλλον θα πονταρω καποια χρηματα πανω στη Σεβιλλη σε μονο αποδεκτο (οχι οσα αρχικως σκεφτομουν) και θα δω την Πορτο μεμονωμενα αυριο. Καπου εδω θα ηθελα να σας προτεινω, οσοι εχετε τη δυνατοτητα του live bet, αν προηγηθει το φαβορι που πονταρατε και πεσει η αποδοση του εξωφρενικα (που ειναι πολυ πιθανο), κοντραρετε το, διασφαλιζοντας ετσι το ποσο που παιξατε. Εγω δεν το εκανα το Σαββατο μολις προηγηθηκε η Μπαρτσελονα (γιατι πιστευα οτι θα επικρατησει ανετα) και το πληρωσα αδρα. Και για να μην φλυαρω αλλο, κλεινω με ενα fun bet. Μια πενταδα παρολι που ηδη επαιξα και περιλαμβανει Σεβιλλη 1, Πορτο 1, Ρεαλ 1, Μπενφικα 1, Μαρσειγ 1. Σας ευχομαι καλη επιτυχια κι εμπνευσμενες επιλογες σ 'οτι κι αν παιξετε.
παντως ετσι για πλακα δεν μπορω να καταλαβω αυτο το καλη επιτυχια
πως μπορεις να μου ευχεσαι καλη επιτυχια εκει που επαιξα πχ εγω μπενφικα 2?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Φίλτατε ταύρε,
αλήθεύει αυτό που σου προσάπτουν αρκετοί;
Οτι δηλαδή είσαι μονίμως συνδεδεμένος με τον κουβά;    :)

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
παντως ετσι για πλακα δεν μπορω να καταλαβω αυτο το καλη επιτυχια
πως μπορεις να μου ευχεσαι καλη επιτυχια εκει που επαιξα πχ εγω μπενφικα 2?
Γενικως το εγραψα. Που ξερεις? Μπορει να τα πιασεις ολα σημερα και αυριο, οποτε να πεις την Πεμπτη δεν πειραζει, ας κερδισει κατι και ο MR DRAMBUIE. ;)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Γενικως το εγραψα. Που ξερεις? Μπορει να τα πιασεις ολα σημερα και αυριο, οποτε να πεις την Πεμπτη δεν πειραζει, ας κερδισει κατι και ο MR DRAMBUIE. ;)
οχι βρε συ πλακιτσ εκανα
απλα λεω αυτο το καλη επιτυχια καποιες φορες και ειδικα στους ''αντιπαλους''
ακουγεται αστειο
ετσι ρε ντραμπουι να χαμε να λεγαμε μωρε

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Φίλτατε ταύρε,
αλήθεύει αυτό που σου προσάπτουν αρκετοί;
Οτι δηλαδή είσαι μονίμως συνδεδεμένος με τον κουβά;     :)
Φέθρυ....σε τρώει ο ποπός σου ή μ'φαινιτι...??? :knuppel:
όποιος γράφει τέτοια πράγματα να του καει το βίντεο :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom