Επισκέπτης
Aν θες καλύτερα να ασχοληθείς με αντερ και οβερ στο τσαμπ. λιγκρε τσακαλια πως το βλεπεται?
μιλαν 1
μπαρτσα χ
Aν θες καλύτερα να ασχοληθείς με αντερ και οβερ στο τσαμπ. λιγκρε τσακαλια πως το βλεπεται?
μιλαν 1
μπαρτσα χ
λες ε?Aν θες καλύτερα να ασχοληθείς με αντερ και οβερ στο τσαμπ. λιγκ
ειδικά το Χ/1 μ'αρέσει και το σκορ 1-0 με γκολ του ΠίποΤα σημερινά τα βλέπω πιο κοντά στο όβερ...εκτός από την Μίλαν που την σκέφτομαι για
Χ ημίχρονο-1 τελικό!
Ομαδα που εχει κερδιση εκτος και δεν θελει οποσδηποτε την νικη εγω την φοβαμαι, η διαφορα τον δυο ομαδον ειναι μεγαλη αλλα δεν ειναι απιθανο το χ.ρε τσακαλια πως το βλεπεται?
μιλαν 1
μπαρτσα χ
γιαυτο και εγω ψιλο ειδα τη μπαρτσαΟμαδα που εχει κερδιση εκτος και δεν θελει οποσδηποτε την νικη εγω την φοβαμαι, η διαφορα τον δυο ομαδον ειναι μεγαλη αλλα δεν ειναι απιθανο το χ.
Εγω βλεπω
Μαντζεστερ-Λυων 1 και απο ημιχρονο.
Μιλαν- Αρσεναλ 1
Σεββιλη- Φενερ 1 και κατι μου λεει και αυτο απο ημιχρονο.
Μπαρτσελονα- Σελτικ 1x
Για το Μιλαν-Αρσεναλ θα το παιξω ασσο γιατι πιστευω οτι θα περασει η Μιλαν και γιατι δεν θελω να χαραμησω μια διπλη.
να πρθεσω στη προηγουμενη δυαδα μιλαν σεβιλη και τον ασο της τσελσι αν και τοκογλυφικοι αποδοση!!Ομαδα που εχει κερδιση εκτος και δεν θελει οποσδηποτε την νικη εγω την φοβαμαι, η διαφορα τον δυο ομαδον ειναι μεγαλη αλλα δεν ειναι απιθανο το χ.
Εγω βλεπω
Μαντζεστερ-Λυων 1 και απο ημιχρονο.
Μιλαν- Αρσεναλ 1
Σεββιλη- Φενερ 1 και κατι μου λεει και αυτο απο ημιχρονο.
Μπαρτσελονα- Σελτικ 1x
Για το Μιλαν-Αρσεναλ θα το παιξω ασσο γιατι πιστευω οτι θα περασει η Μιλαν και γιατι δεν θελω να χαραμησω μια διπλη.
Αξιζει να το παιξεις λογο αποδοσης αλλα εγω η θα το βαλω διπλη 1χ η χ με ζητουμενα.γιαυτο και εγω ψιλο ειδα τη μπαρτσα
πολυ το φοβαμαι οτι θα το κανει το χηναρι της
X2 αρσεναλ .Τι θα παίξουμε αύριο ρε ταύρε?Είναι αστείες οι αποδόσεις!Εγώ μόνο την Πόρτο σκέφτομαι και κάνα underάκι overάκι...
εγω τις πιο πολλες φορες οχι μονο τσ λ παιζω ημιχρονα τελικαΑξιζει να το παιξεις λογο αποδοσης αλλα εγω η θα το βαλω διπλη 1χ η χ με ζητουμενα.
¨Εχω βάλει 250€ στο κατά και αν παίξω τώρα Μίλαν θα βγάζω περίπου 15€ σε κάθε αποτέλεσμα, μόνο από τις αλλαγές των αποδόσεων στo ανταλλακτήριοX2 αρσεναλ .
βασικά κατά της Μίλαν. Το έπαιξα στο 2.14 και έχει φτάσει στο 2.28 τωρα (το κατά λειτουργεί ανάποδα).
Η Σεβίλλη κατρακυλάει, έπεσε στο 1,40
Κοιτα αν το βλεπεις μπορεις να το παιξεις απο ημιχρονο εγω την Μαντζεστερ και την Σεβιλλη θα της βαλω απο ημιχρονο γιατι μονο τελικο δεν λενε οι αποδοσεις.να πρθεσω στη προηγουμενη δυαδα μιλαν σεβιλη και τον ασο της τσελσι αν και τοκογλυφικοι αποδοση!!
για καλυτερη αποδοση χημιχρονο 1 τελικοΚοιτα αν το βλεπεις μπορεις να το παιξεις απο ημιχρονο εγω την Μαντζεστερ και την Σεβιλλη θα της βαλω απο ημιχρονο γιατι μονο τελικο δεν λενε οι αποδοσεις.
Για Μπαρτσα και Μαντζεστερ αν της βλεπεις για ασσο οι αποδοσεις του οβερ ειναι καλυτερες.Προτιμώ να παίξω στο οβερ Μαντσεστερ και Μπαρτσα και στο αντερ την Μιλαν
ρουφιάνε προβοκάτορα. καλά κάνει και σας κατηγορεί ο αλέξης.gatto...κοντράρουν τη Μίλαν
ουστ ρε που θα με πεις και ρουφιάνο...ρουφιάνε προβοκάτορα. καλά κάνει και σας κατηγορεί ο αλέξης.
Μόλις είδα ότι πίσω αντί του Τουρέ παίζει ο Σεντέρος. 15€ σε κάθε αποτέλεσμα μου φαίνονται κάπως καλύτερα