Δεν πα να καεί...Φέθρυ....σε τρώει ο ποπός σου ή μ'φαινιτι...???
όποιος γράφει τέτοια πράγματα να του καει το βίντεο
Δουλεύουμε ντι βι ντι πια!
Δεν πα να καεί...Φέθρυ....σε τρώει ο ποπός σου ή μ'φαινιτι...???
όποιος γράφει τέτοια πράγματα να του καει το βίντεο
Σχεδόν...έριξα 2 οβεράκια(Μπαρτσα-1.65 και Σεβίλλη1.65)Κατέληξες για σήμερα?
Οβερ Σεβίλη και Μαντσεστερ απο Τσ.Λιγκ!Σχεδόν...έριξα 2 οβεράκια(Μπαρτσα-1.65 και Σεβίλλη1.65)
Μια δυάδα
Σεβίλλη να προκριθεί στο 1.45(καλύτερο από τον άσο του 1.40)μαζί με τον άσο της Μαντσεστερ(1.40)
Σκέφτομαι να ρισκάρω σε μονό αποδεκτό τον άσο της Μίλαν αλλά έπεσε στο 1.90 η απόδοση στο ιντερνετ!!!!
πάντως ποντάρω στην εμπειρία την πονηριά αλλά και τη στόφα της Μίλαν παρά στην ταχύτητα,τη δύναμη και τον ενθουσιασμό της αρσεναλ...ίσως αντί για τον άσο να το ρισκάρω στο Χ/1 που δίνει και 4.00 ποσοστό
Εσύ...που κατέληξες???
Eσύ θα προτείνεις τιποτα για σήμερα ή θα ασχολείσαι με φήμες???Δεν πα να καεί...
Δουλεύουμε ντι βι ντι πια!
Μας υποχρέωσες....Η διαίσθησή μου για σήμερα λέει ΜΗ ΕΓΓΙΖΕΤΕ.
Πηγενε πρακτορειο ακομα στο 2 την εχει την Μιλαν ο Οπαπ.Σχεδόν...έριξα 2 οβεράκια(Μπαρτσα-1.65 και Σεβίλλη1.65)
Μια δυάδα
Σεβίλλη να προκριθεί στο 1.45(καλύτερο από τον άσο του 1.40)μαζί με τον άσο της Μαντσεστερ(1.40)
Σκέφτομαι να ρισκάρω σε μονό αποδεκτό τον άσο της Μίλαν αλλά έπεσε στο 1.90 η απόδοση στο ιντερνετ!!!!
Και καλά έκανες, εγώ έβαλα κάτι ψιλά στο under!Μας υποχρέωσες....
Ταράτσα θα μπουμπουνίσω και τη Μίλαν...να πάει να γαμηθεί
Πακαρά.....ΠΙΠΟΟΟΟ ΠΙΠΟΟΟΟΟΟΟ ΠΙΠΟΟΟΟΟΟΟ
ετοιμάσου για γλέντια Μιλανέζικα
ρε τσακαλια να ρωτησω κατι?Και καλά έκανες, εγώ έβαλα κάτι ψιλά στο under!
ρε τσακαλια να ρωτησω κατι?
πολλες φορες ακουμε ψιλα χοντρα
γιατι δεν γινεστε πιο συγκεκριμενοι
εκτος και αν υπαρχει καποιος λογος οπου εκει παω πασο
και συγνωμη κιολλας
Θα σου πω αμέσως!ρε τσακαλια να ρωτησω κατι?
πολλες φορες ακουμε ψιλα χοντρα
γιατι δεν γινεστε πιο συγκεκριμενοι
εκτος και αν υπαρχει καποιος λογος οπου εκει παω πασο
και συγνωμη κιολλας
μπορει που ξερειςγιατι μπορει τα ψηλα τα δικα του να ειναι τα χοντρα τα δικα σου οποτε ο ταρατσας δεν θελει να μας κομπλαρει...
ρε ταρατσα τωρα που ειπες οτι επαιξες κατι ψιλα ποσα επαιξεςΘα σου πω αμέσως!
Στα μεγάλα ποσοστά βάζω περίπου 30-40 το παχνίδι και στα μικρα 70-80!
Εκτος απο κάποιες περιπτώσεις που μπορεί και να βάλω και 1000 το παιχνίδι όταν το πιστεύω πολύ!
Το προηγούμενο Σ.Κ βρήκα το Σελτικ-Ινβερνες με απόδοση 1.20 στον Άσσο και έβγαλα 400 ευρω κέρδος, κάνε τον υπολογισμό και δες ποσα εβαλα!μπορει που ξερεις
εγω οταν λεω ψιλα ας πουμε λεω 10 ευρω
ενα φιλαρακι μου επαιξε κατι ψιλα την μιλαν
αλλα επαιξε 90 ευρω
Και οι στραβές μέσα στο πρόγραμμα είναι!εβγαλες 100 αλλα αξιζει το ρισκο ρε ταρατσα; αν γινει καμια στραβη;
Το προηγούμενο Σ.Κ βρήκα το Σελτικ-Ινβερνες με απόδοση 1.20 στον Άσσο και έβγαλα 400 ευρω κέρδος, κάνε τον υπολογισμό και δες ποσα εβαλα!