Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 318 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    990

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ομαδα που εχει κερδιση εκτος και δεν θελει οποσδηποτε την νικη εγω την φοβαμαι, η διαφορα τον δυο ομαδον ειναι μεγαλη αλλα δεν ειναι απιθανο το χ.
Εγω βλεπω
Μαντζεστερ-Λυων 1 και απο ημιχρονο.
Μιλαν- Αρσεναλ 1
Σεββιλη- Φενερ 1 και κατι μου λεει και αυτο απο ημιχρονο.
Μπαρτσελονα- Σελτικ 1x

Για το Μιλαν-Αρσεναλ θα το παιξω ασσο γιατι πιστευω οτι θα περασει η Μιλαν και γιατι δεν θελω να χαραμησω μια διπλη.
Πουτανα Μιλαν. :headbang:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Δεν έχω να πω τίποτα άλλο.
Θα σε περιλάβει ο γάτος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κάνε κανα ευχέλαιο να περάσει η Σεβίλλη και άσε τις μαλακίες...άλλωστε και ο γάτος στο φαν-κλαμπ της Μίλαν ανήκει :rockon: και μάλιστα άρρωστος...δεν θα μιλιέται αυτός σήμερα!!!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μας υποχρέωσες.... :2funny:

Ταράτσα θα μπουμπουνίσω και τη Μίλαν...να πάει να γαμηθεί :rockon:
Πακαρά.....ΠΙΠΟΟΟΟ ΠΙΠΟΟΟΟΟΟΟ ΠΙΠΟΟΟΟΟΟΟ :rockon:
ετοιμάσου για γλέντια Μιλανέζικα :dancing:
πιπεεεες, πιπεεεες.Για πλακα.κριμα που δεν βαλαμε αλλο ενα για να βγαλουμε και το οβερ.
βγαλτε τις φανελες.....
Κριμα για τον τεραστιο μαλντινι, ο,τι και να πεις ειναι λιγο.εκοβε, εραβε,σιδερωνε.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
πιπεεεες, πιπεεεες.Για πλακα.κριμα που δεν βαλαμε αλλο ενα για να βγαλουμε και το οβερ.
βγαλτε τις φανελες.....
Κριμα για τον τεραστιο μαλντινι, ο,τι και να πεις ειναι λιγο.εκοβε, εραβε,σιδερωνε.
ουστ ρε.... :grin:πως γίνεται Παοκτσής και να υποστηρίζει τα φλωράκια της Αρσεναλ δεν το καταλαβαίνω... :birdman:

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ουστ ρε.... :grin:πως γίνεται Παοκτσής και να υποστηρίζει τα φλωράκια της Αρσεναλ δεν το καταλαβαίνω... :birdman:
φανατικος της λιβερπουλ, μεγαλος καημος(αντιποδοσφαιρο στο φουλ), αλλα οταν βλεπεις μια ομαδα να παιζει καλο ποδοσφαιρο το αναγνωριζεις(αν σε πληρωσει κιολας). η αναπτυξη της αρσεναλ φετος ειναι για σεμιναριο, αν και λειπουν τουρε,φαν περσι, ροζιτσκι,εντουαρντο κτλ.
αντιθετα τη μιλαν φετος δεν αντεχεις να τη δεις πανω απο 20 λεπτα (τον παοκ για 15 αντεχω)

Επισκέπτης
βγαλτε τις φανελες.....
Η Μίλαν σαν επιλογή ήταν μιά χαρά, και στα χειρότερα της μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε οπουδήποτε και αν μη τι άλλο έχει αποδείξει τόσα χρόνια πως παίρνει αποτελέσματα, το πιό σίγουρο αν υπάρχει σίγουρο σε τέτοια ματς ήταν το αντερ, επαναλαμβάνω τον 1 τον βρίσκω λογιή επιλογή!

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Είχα παίξει
113 Χ
126 Χ
136 1

και έχασα τη Μίλαν το 113....
Τώρα είδα ότι και το 126 έγινε 2 στο 90+

Επισκέπτης
Ρε bull και εσύ παίξε την Σεβίλλη οβερ,απο το 20΄ θα είχες πληρωθεί!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
φανατικος της λιβερπουλ, μεγαλος καημος(αντιποδοσφαιρο στο φουλ), αλλα οταν βλεπεις μια ομαδα να παιζει καλο ποδοσφαιρο το αναγνωριζεις(αν σε πληρωσει κιολας). η αναπτυξη της αρσεναλ φετος ειναι για σεμιναριο, αν και λειπουν τουρε,φαν περσι, ροζιτσκι,εντουαρντο κτλ.
αντιθετα τη μιλαν φετος δεν αντεχεις να τη δεις πανω απο 20 λεπτα (τον παοκ για 15 αντεχω)
Εχεις δίκαιο...αλλά και άλλες χρονιές έπαιζε ποδόσφαιρο ελκυστικό με αυτοματισμούς που σε καθήλωνε αλλά την κρίσιμη στιγμή βγάζανε όλη την ηττοπάθεια τους(αν εξαιρέσεις την χρονιά που έφτασαν τελικό)...Σήμερα πόνταρα πολύ στην στόφα του Κακά και του Πίρλο-οι οποίοι είναι γεννημένοι για τέτοια ματς-και στην ¨πουτανιά¨των ιταλών,αλλά ο Κακά και ο Πίρλο ήταν σε κακή μέρα!!!
Μαγκιά σου και...σε καλή μεριά ;)
Η Μίλαν σαν επιλογή ήταν μιά χαρά, και στα χειρότερα της μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε οπουδήποτε και αν μη τι άλλο έχει αποδείξει τόσα χρόνια πως παίρνει αποτελέσματα, το πιό σίγουρο αν υπάρχει σίγουρο σε τέτοια ματς ήταν το αντερ, επαναλαμβάνω τον 1 τον βρίσκω λογιή επιλογή!
Ευχαριστώ...!
Ρε bull και εσύ παίξε την Σεβίλλη οβερ,απο το 20΄ θα είχες πληρωθεί!
Την έπαιξα ρε παπάρα αλλά με λίγα χρήματα μονό...όπως και την Μάντσεστερ,όπως και την Μίλαν 1...
Η δυάδα μου είναι Σεβίλλη πρόκριση και Μάντσεστερ άσο!!!!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Γαμώ την Τουρκία μου μέσα :bottom:

Καληνύχτα σας....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ρε κιαρατάδες έλλειψα και βρήκατε την ευκαιρία να βγάλετε την χολή σας? :knuppel:
Και εσύ ρε γκαντεμόταυρε αφού δεν την πιάνεις ποτέ την Μίλαν τι θες και την παίζεις?
Όσον αφορά τους "εχθρούς" της Μίλαν θα τους υπενθυμίσω ότι η ομάδα σε μια κακή "παικτική" της χρονιά έχει σηκώσει 2 κούπες!!! :dancing:
Και για όσους δεν ξέρουν τα της ομάδας τους πληροφορώ ότι ο βασικός στόχος ήταν το Διηπειρωτικό το οποίο και κατέκτησε!!!
Φιλούρες! :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Την Τσέλσι την κατεβάσανε στο 1.20 στον Οπάπ...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Για σήμερα έχω ξεχωρίσει τον βάζελο , την Πόρτο και το over της Ρόμα η οποία δεν αποκλείω να κάνει και την "έκπληξη"!
Ακόμη έχω παίξει στο Ουέφα σύνολο γκολ 13-15 με απόδοση 8,00 αν και όπως βλέπω τώρα το κατεβάσανε στο 5,00! :rockon:

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ ρε μάγκες χτες έπαιξα 30 ευρώ οβερ σεβίλλη και μάντσεστερ και πήρα τα αρχίδια μου :grin:
Έπαιξα όμως και 3 ευρώ στη πλάκα διπλό 'αρσεναλ και ρόμα.Πλάκα θα έχει να περάσει η "πλάκα".Ψιλά βέβαια αλλά τουλάχιστον να μη μπαίνουμε μέσα.

Επισκέπτης
Μπράβο λες και ήταν copy-paste ;)μόνο που του Ροναλντίνιο ήταν από στημένο ενώ του Εσναϊντερ έκανε κάτι σαν σέντρα σουτ :rockon:
Όταν λέω ότι είσαι άσχετος να με ακούς bullακο, αν αυτό θεωρείς σεντρα σουτ δεν ξέρεις και τι σχήμα έχει η μπάλα! :birdman:

[youtube=425,350]pdwJ3JPO6TU[/youtube]

handst

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Όπως θα βρείτε στο μοναδικό παλιό μου post εδώ μέσα είχα γράψει ότι είχα παίξει 3 χιλιάδες στο Σέλτικ-Μπαρτσελόνα διπλό ακολουθώντας τον τίπστερ μου. Μερικοί έγραψαν ότι κάνω χαβαλέ και για αυτό δεν ασχολήθηκα ξανά με το φόρουμ. Αν το έκανα θα έδινα δικαιώματα ότι κάνω χαβαλέ ή διαφήμιση στον τίπστερ μου.

Σήμερα ξαναπαίζω 3 χιλιάδες ευρώ στο 1 ημ.,  1 τελικό της Τσέλσι στο 1.60 έξω κατόπιν προτροπής του τίπστερ μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom