Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 318 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    990

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Όπως θα βρείτε στο μοναδικό παλιό μου post εδώ μέσα είχα γράψει ότι είχα παίξει 3 χιλιάδες στο Σέλτικ-Μπαρτσελόνα διπλό ακολουθώντας τον τίπστερ μου. Μερικοί έγραψαν ότι κάνω χαβαλέ και για αυτό δεν ασχολήθηκα ξανά με το φόρουμ. Αν το έκανα θα έδινα δικαιώματα ότι κάνω χαβαλέ ή διαφήμιση στον τίπστερ μου.

Σήμερα ξαναπαίζω 3 χιλιάδες ευρώ στο 1 ημ.,  1 τελικό της Τσέλσι στο 1.60 έξω κατόπιν προτροπής του τίπστερ μου.
Φιλε, δε χρειαζεται να σου πει ο tipster σου  να παιξεις 1ημ-1τελ την Τσελσι. Και επειδη προφανως μιλας για τον nomikario, εχει καποιες επιτυχιες, αλλα οι προτασεις του ειναι προφανεστατες. Αντιθετως, το γαμισι που εχουν φαει πολλοι απο προτασεις τετοιων αποδοσεων τους εχει τσακισει τα κοκκαλα...

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Από χτες έπαιξα Χ2 τον Ολυμπιακό στην sportingbet με απόδοση 3.60

loli

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2006
Like
8
Πόντοι
0
μαγγες δεν ξερω για ημιχ. αλλα ο γαυρος τελικο σκορ ειναι 1-1 !!!! και ασ λενε οι τσιπερ και οι πιπερ οτι θελουν!
αποψη για καλη μπαζα!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
μαγγες δεν ξερω για ημιχ. αλλα ο γαυρος τελικο σκορ ειναι 1-1 !!!! και ασ λενε οι τσιπερ και οι πιπερ οτι θελουν!
αποψη για καλη μπαζα!
+10000
Tα ματσακια σημερα ειναι δυσκολα βλεπω να περνανε Σαλκε χ2 και Ρεαλ 1.
Για τον Ολυμπιακο δεν θα ειναι εκπληξη ο ασσος αλλα εγω θα το παιξω ημιχρονο τελικο χ-χ και σκορ 1-1.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Εβαλα και κατι ψιλα σε ενα τρελο.

Πορτο- Σαλκε 1-2 Η.Τ αποδοση 37.50
Τσελσι- Ολυμπιακος 1-Χ Η.Τ αποδοση 18
Ρεαλ - Ρομα  2-1 σκορ αποδοση 6.50

Συστημα 1,2,3
Πολλαπλασιαστης 6

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εβαλα και κατι ψιλα σε ενα τρελο.

Πορτο- Σαλκε 1-2 Η.Τ αποδοση 37.50
Τσελσι- Ολυμπιακος 1-Χ Η.Τ αποδοση 18
Ρεαλ - Ρομα  2-1 σκορ αποδοση 6.50

Συστημα 1,2,3
Πολλαπλασιαστης 6
Πας για τα πολλά...η Πόρτο αν γίνει ανατροπή νομίζω ότι θα γίνει ανάποδα!Και εγώ το παίζω αυτό το συστηματακί κυρίως με σκοράκια 4-2 ή με ημίχρονα τελικά 1/Χ , 2/Χ !

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Πας για τα πολλά...η Πόρτο αν γίνει ανατροπή νομίζω ότι θα γίνει ανάποδα!Και εγώ το παίζω αυτό το συστηματακί κυρίως με σκοράκια 4-2 ή με ημίχρονα τελικά 1/Χ , 2/Χ !
Τους Γερμανους δεν τους φοβαμαι εκτος, ειναι τρελη η ανατροπη αλλα τους εχω ικανους να κανουν το διπλο οποτε γιατι οχι ανατροπη.
Σημερα ειναι ποιο δυσκολα τα παιχνιδια απο τα χθεσινα.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ρε κιαρατάδες έλλειψα και βρήκατε την ευκαιρία να βγάλετε την χολή σας? :knuppel:
Και εσύ ρε γκαντεμόταυρε αφού δεν την πιάνεις ποτέ την Μίλαν τι θες και την παίζεις?
Όσον αφορά τους "εχθρούς" της Μίλαν θα τους υπενθυμίσω ότι η ομάδα σε μια κακή "παικτική" της χρονιά έχει σηκώσει 2 κούπες!!! :dancing:
Και για όσους δεν ξέρουν τα της ομάδας τους πληροφορώ ότι ο βασικός στόχος ήταν το Διηπειρωτικό το οποίο και κατέκτησε!!!
Φιλούρες! :rockon:
Αεκ δεν έχεις ξεχωρίσει;

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Η ρεάλ έχει φτάσει 1,85.
Αν ανέβει ακόμη λίγο, θα την παίξω και ας χάσω.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αεκ δεν έχεις ξεχωρίσει;
Όχι αδελφέ ΑΕΚ στο 1.30-1.40 δεν παίζω έτσι όπως είναι τώρα!Η Ξάνθη δεν είναι κακή ομάδα και ο Κωστέ θα κάνει αλχημείες με την ενδεκάδα...οπότε μακρυά!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Όχι αδελφέ ΑΕΚ στο 1.30-1.40 δεν παίζω έτσι όπως είναι τώρα!Η Ξάνθη δεν είναι κακή ομάδα και ο Κωστέ θα κάνει αλχημείες με την ενδεκάδα...οπότε μακρυά!
σας έπαιξα κόντρα με χετάφε, γρια και βάζελο και δικαιώθηκα ( αν εξαιρέσεις το ματς με τον ηρακλή που ακόμη δεν έχω καταλάβει τι έγινε).
Σήμερα κάτι μου λέει ότι θα κερδίσετε, δεν παίζει ρατζίνσκι, η ξάνθη είναι κουρασμένη (οι ίδιοι και οι ιδιοι παίζουνε)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
σας έπαιξα κόντρα με χετάφε, γρια και βάζελο και δικαιώθηκα ( αν εξαιρέσεις το ματς με τον ηρακλή που ακόμη δεν έχω καταλάβει τι έγινε).
Σήμερα κάτι μου λέει ότι θα κερδίσετε, δεν παίζει ρατζίνσκι, η ξάνθη είναι κουρασμένη (οι ίδιοι και οι ιδιοι παίζουνε)
Ναι αλλά δεν αξίζει σε τέτοια απόδοση...δεν είναι ματς για 1.30!!!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66

Ώστε εσύ έφταιγες για όλα και όχι ο Φερέρ!!!!!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Ώστε εσύ έφταιγες για όλα και όχι ο Φερέρ!!!!!
Όχι..εγώ έφταιγα...την κόντραρα και με ήρακλη και με πανιώνιο και με γαύρο στο τηγάνι και με αστέρα τρίπολης και με την ξάνθη στο κύπελλο...δηλαδή σε όλες τις ήττες σας :grin:
Πάντως για σήμερα συμφωνώ με τον gatto για βάζελο και πόρτο και με τον φίλο μου τον ΒΡΑΣΙΔΑ για το 1-1 σκορ στο Τσέλσι-Ολυμπιακός...και στην ανατροπή δηλαδή 1/Χ :rockon:νομίζω αξίζει το ρίσκο για μερικά ψιλά,έτσι για την αδρεναλίνη :rockon:

Υ.Γ.1 ΒΡΑΣΙΔΑ,Σάλκε δεν βλέπω για μπαμ...2 μπαμ θεωρώ πιθανά σήμερα,της ρόμα και του γαύρου(αυτό κι αν θα είναι ΜΠΑΜ) :rockon:

Υ.Γ.2 gatto μη με χτυπάς σήμερα γιατί δεν είμαι καλά... :'(

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ναι αλλά δεν αξίζει σε τέτοια απόδοση...δεν είναι ματς για 1.30!!!!
στο ανταλλακτήριο είναι 1,50.
Αν και ήδη έπαιξα βάζελο ( τους άλλους τους είδα λίγο με τον Αρη.... ποιον αρη) και είμαι μεταξύ ρεάλ (1,85 περίπου)και άντερ (2,16)στον ίδιο αγώνα

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Κυριοι καλησπερα. Κηδεια θα κανουν αποψε οι books αν βγουν οι τρεις ασσοι. Εγω, απο τους τρεις (οπως εχω προαναφερει), θα επιλεξω αυτον της Πορτο. Μεταξυ Πορτο και Σαλκε η διαφορα ειναι χαωδης. Πολυ πιο γρηγοροι,πολυ πιο τεχνιτες,πολυ πιο εμπειροι οι Πορτογαλοι. Βασικα, αυτο ειναι το παιχνιδι του πρωτου γκολ. Αν το βαλει η Πορτο και ανοιχτουν οι Γερμανοι, που αρχικως θα παιξουν κλειστα, πιστευω οτι η Πορτο θα τους ξεκωλιασει. Αν τωρα το πρωτο γκολ το βαλει σε καποια αντεπιθεση η Σαλκε, μαλλον η πλαστιγγα του ξεκωλιασματος (ως προς την προκριση) θα γειρει στην αλλη πλευρα. Οποτε για σημερα πονταρω τρια στοιχηματα. Πορτο 1, Πορτο πρωτο γκολ κι 'ενα τριτο ασχετο για να 'χω κατι και απο το νησι. ΚΠΡ 2. Αυτα προς το παρων.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Κυριοι καλησπερα. Κηδεια θα κανουν αποψε οι books αν βγουν οι τρεις ασσοι. Εγω, απο τους τρεις (οπως εχω προαναφερει), θα επιλεξω αυτον της Πορτο. Μεταξυ Πορτο και Σαλκε η διαφορα ειναι χαωδης. Πολυ πιο γρηγοροι,πολυ πιο τεχνιτες,πολυ πιο εμπειροι οι Πορτογαλοι. Βασικα, αυτο ειναι το παιχνιδι του πρωτου γκολ. Αν το βαλει η Πορτο και ανοιχτουν οι Γερμανοι, που αρχικως θα παιξουν κλειστα, πιστευω οτι η Πορτο θα τους ξεκωλιασει. Αν τωρα το πρωτο γκολ το βαλει σε καποια αντεπιθεση η Σαλκε, μαλλον η πλαστιγγα του ξεκωλιασματος (ως προς την προκριση) θα γειρει στην αλλη πλευρα. Οποτε για σημερα πονταρω τρια στοιχηματα. Πορτο 1, Πορτο πωτο γκολ κι 'ενα τριτο ασχετο για να 'χω κατι και απο το νησι. ΚΠΡ 2. Αυτα προς το παρων.¨ετσι είναι όπως τα λες. η πόρτο παίζει εντυπωσιακά, πολύ τρέξιμο, γρήγορη ομάδα, επιτίθεται από παντού αλλά κάτι δεν μου κολλάει (άσε που έτσι έπαιξε με σπορτινγκ εκτός , τρελός κουβάς, έχασε τα άχαστα και άλλοι τα έβαζαν).
οι γερμανοί δε θα δώσουν καθόλου χώρο, θα παίσει και πολλή κλοτσιά

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
¨ετσι είναι όπως τα λες. η πόρτο παίζει εντυπωσιακά, πολύ τρέξιμο, γρήγορη ομάδα, επιτίθεται από παντού αλλά κάτι δεν μου κολλάει (άσε που έτσι έπαιξε με σπορτινγκ εκτός , τρελός κουβάς, έχασε τα άχαστα και άλλοι τα έβαζαν).
οι γερμανοί δε θα δώσουν καθόλου χώρο, θα παίσει και πολλή κλοτσιά
Το 1-0 του πρωτου αγωνα, οντως ειναι υπουλο. Αυτο που με κανει να προτιμω την Πορτο (οχι μονο αποψε), ειναι οτι κανει πολλες ευκαιρειες. Απο κει και περα, αν ειναι και λιγο τυχερη νομιζω οτι δε θα εχει προβληματα. Σφιχτη πισω ειναι,ανεμος οι παικτες μπροστα... Το μονο που ισως με φοβιζει, ειναι οτι στατιστικως ενα απο τα τρια αποψε μπορει να σπασει...

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Το 1-0 του πρωτου αγωνα, οντως ειναι υπουλο. Αυτο που με κανει να προτιμω την Πορτο (οχι μονο αποψε), ειναι οτι κανει πολλες ευκαιρειες. Απο κει και περα, αν ειναι και λιγο τυχερη νομιζω οτι δε θα εχει προβληματα. Σφιχτη πισω ειναι,ανεμος οι παικτες μπροστα... Το μονο που ισως με φοβιζει, ειναι οτι στατιστικως ενα απο τα τρια αποψε μπορει να σπασει...
Το σκορ είναι δύσκολο. ΔΕν ξέρω μήπως η πόρτο αν και φύσει επιθετική ομάδα παίξει συγκρατημένα. Η Σάλκε με τη μπάγερν πίσω έμπαζε αλλά μπροστά ήταν επικίνδυνη.
Ϊσως να και να συγχέω τη νικη με την πρόκριση ( η πρώτη είναι σαφώς ποι πιθανή)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom