Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 318 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    990

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
οχι εγω δε παιζω τετοια ποσα
το μεγαλυτερο μου ηταν στο μουντιαλ οπου επαιξα 300 ευρω πρωτο σκορερ τον κλοζε οπου πηρα 7500 με ποσοστο 25
αλλα αυτο το στοιχημα για μενα ηταν το μεγαλυτερο''κραχ'' τον bookmakers γιατι ολος ο πλανητης πηρε λεφτα απο τον κλοζε

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
οχι εγω δε παιζω τετοια ποσα
το μεγαλυτερο μου ηταν στο μουντιαλ οπου επαιξα 300 ευρω πρωτο σκορερ τον κλοζε οπου πηρα 7500 με ποσοστο 25
αλλα αυτο το στοιχημα για μενα ηταν το μεγαλυτερο''κραχ'' τον bookmakers γιατι ολος ο πλανητης πηρε λεφτα απο τον κλοζε
μουντιαλ εβγαλα πολλα χιλιαρικα αλλα πολλα κιλα ανχγος φιλε..... χιλιαρικα οχι αστεια

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Ναι αλλά πολλά βάζω όταν είμαι σίγουρος και μόνο στο νησί!
Όχι συχνα όμως, 3 φορές το έχω κάνει φέτος και βγήκαν και οι 3, είχα τύχη!
οχι εγω δεν θα το εκανα γιατι
1. δεν εχω την ανεση να ρισκαρω 2 χιλλιαρικα
2.ειμαι πολυ αγχωδης τυπος που και με 100 πονταρισμα το στομαχι μου φτανει στην καλτσα

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
μουντιαλ εβγαλα πολλα χιλιαρικα αλλα πολλα κιλα ανχγος φιλε..... χιλιαρικα οχι αστεια
εγω εβγαλα αυτα τα 7500
αλλα γενικα δεν θελω τα πολλα
ειμαι συντιρικος πολυ δηλαδη δε με χαλαει καθολου να παρω 60-100 ευρω
δεν τα εχω βρει ποτε στο δρομο
στη ζωη μου ειμαι λιγο σπαταλος
αλλα στο στοιχημα οχι

Επισκέπτης
δεν κυνηγας ανω των 2 φραγκων; η καρφωτα η κανα συστηματακι με λαθη 4-5  4-5-6
Πάνω απο 2 φράγκα τα παίζω με πολύ μικρά ποσα, εκτός απο κάποια που σε τέτοια ποσοστα τα παίζω χ2 η χ1 πληρωμένες διπλες και σπάνια τα χάνω, άμα δεις και τις πληρωμένες διπλες που έχω δώσει εδω δεν έχει χαθεί καμία!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ναι αλλά πολλά βάζω όταν είμαι σίγουρος και μόνο στο νησί!
Όχι συχνα όμως, 3 φορές το έχω κάνει φέτος και βγήκαν και οι 3, είχα τύχη!
Δοκίμασε άλλη μια φορά και..... :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: όλο δικό σου  :2funny: :2funny:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
και εγω το μισο ΤΤ απο εκει βγηκε αλλα μετα καλμαρα τωρα 100-200 την βδομαδα.... εφημεριδες μονο βαθμολογια και προιστορια, ολοι αυτοι ειναι παπατζηδες που λενε παιξε αυτο παιξε εκεινο...πρωτο γιατι ουτε αυτοι ξερουν τι θα γινει και δευτερο μηπως ξερουν και θελουν να χανουν ολοι γιατι τους εχουνε χωσει στις φυλλαδες οι εταιρειες για να οικονομανε;

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
και εγω το μισο ΤΤ απο εκει βγηκε αλλα μετα καλμαρα τωρα 100-200 την βδομαδα.... εφημεριδες μονο βαθμολογια και προιστορια, ολοι αυτοι ειναι παπατζηδες που λενε παιξε αυτο παιξε εκεινο...πρωτο γιατι ουτε αυτοι ξερουν τι θα γινει και δευτερο μηπως ξερουν και θελουν να χανουν ολοι γιατι τους εχουνε χωσει στις φυλλαδες οι εταιρειες για να οικονομανε;
ενταξει υπαρχουν πολλοι τροπη προβλεψης
στοιχηματισμου
υπαρχει ο τοκογλυφος ας πουμε
δηλαδη αυτος που σημερα θα επαιζε 1χ τη μιλαν με 1,25 ποσοστο

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
ενταξει υπαρχουν πολλοι τροπη προβλεψης
στοιχηματισμου
υπαρχει ο τοκογλυφος ας πουμε
δηλαδη αυτος που σημερα θα επαιζε 1χ τη μιλαν με 1,25 ποσοστο
ειμαι τυχοδιωκτης γενικα οποτε αυτα δεν τα βλεπω καν να με πεις για χ 2 οχι διπλη ευκαιρια ναι

Επισκέπτης
Απαγορεύονται οι Ταυροι πλέον σε αυτο το thread! :grin:

uploadednobull01funnyce3.jpg

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
γκολ η αρσεναλ!το πιασαμε  χ ημιχρονο 2 τελικο!αντε γαμησου κωλο-μιλαν! :rockon:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
0-[size=15pt]2[/size]

[move]Όλη η Ευρώπη στον κουβά[/move]
[move]στον κουβά[/move]
[move]στον κουβά[/move]

Παρακαλείται ο αξιαγάπητος Bull_ να μην διανοηθεί να κάνει αύριο πρόβλεψη  :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :bottom: :bottom: :bottom:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Mας γάμισε η Αρσεναλ γάτε.... :headbang:
0-[size=15pt]2[/size]

[move]Όλη η Ευρώπη στον κουβά[/move]
[move]στον κουβά[/move]
[move]στον κουβά[/move]

Παρακαλείται ο αξιαγάπητος Bull_ να μην διανοηθεί να κάνει αύριο πρόβλεψη  :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :bottom: :bottom: :bottom:
Γιατί ρε παπάρα...στη βασική μου δυάδα μέσα είμαι...αρκεί να μην μας κάνει καμια κηδεία η Φενερ στην παράταση :jerking:

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ρε αρειανακι αν δεν εχεις δει εστω και μια φορα τις ομαδες ολα τα αλλα ειναι συμπληρωματικα.
για παραδειγμα οποιος εχει δει φετος τη μιλαν (εξαιρουμενων καποιων γατων , ταυρων, σκυλιων κτλ) δε θα την πονταρε σημερα.
σε καλη μερια γατε

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Mας γάμισε η Αρσεναλ γάτε.... :headbang:Γιατί ρε παπάρα...στη βασική μου δυάδα μέσα είμαι...αρκεί να μην μας κάνει καμια κηδεία η Φενερ στην παράταση :jerking:
Δεν έχω να πω τίποτα άλλο.
Θα σε περιλάβει ο γάτος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Έπισα το οβερ στην Σεβίλλη έχασα το όβερ στην Μαντσεστερ και έπιασα το αντερ στην Μίλαν
Είχα και 5/7 στο νησί και τα 2 που έχασα χάθηκαν στις λεπτομέρειες!
Πήγα καλά, πολύ καλα!!!
:rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom