Επισκέπτης
Η Μπορτνω με την παρί ήταν!δεν πιστευω η διπλη να ηταν η καστορια;
μηπως ειχες καμια πληροφορηση απο γνωστο στα γιαννενα;
Η Μπορτνω με την παρί ήταν!δεν πιστευω η διπλη να ηταν η καστορια;
μηπως ειχες καμια πληροφορηση απο γνωστο στα γιαννενα;
μονοφαγας ο ταυρος; ή μηπως φοβηθηκε τον κουγια και εκανε την πάπια; ασε που ειναι και απο τα πρεζονια που βριζουνε τον κιασσο.Η Μπορτνω με την παρί ήταν!
Μονοφαγάς δεν είμαι...μονοφαγας ο ταυρος; ή μηπως φοβηθηκε τον κουγια και εκανε την πάπια; ασε που ειναι και απο τα πρεζονια που βριζουνε τον κιασσο.
γι αυριο επαιξα αρκετα στο Χ2 της αρσεναλ και σκοπευα να παιξω ακομη περισσοτερα στη σεβιλλη αν την εβρισκα στο 1,5 τουλαχιστον, αλλα ξεκινησε στο 1,49 και εχει πεσει απο χτες στο 1,43
Ξουτ ξουτ...γι αυριο επαιξα αρκετα στο Χ2 της αρσεναλ και σκοπευα να παιξω ακομη περισσοτερα στη σεβιλλη αν την εβρισκα στο 1,5 τουλαχιστον, αλλα ξεκινησε στο 1,49 και εχει πεσει απο χτες στο 1,43
Ξουτ ξουτ...
Εγώ σκέφτομαι μόνο αντεράκια οβεράκια!!!!Τι θα παίξουμε αύριο ρε ταύρε?Είναι αστείες οι αποδόσεις!Εγώ μόνο την Πόρτο σκέφτομαι και κάνα umderάκι overάκι...
Σιγά το γκολ. τέτοια τρώνε οι τερματοφύλακες κάθε μέρα!Εγώ σκέφτομαι μόνο αντεράκια οβεράκια!!!!
πάρε εδώ να δεις το γκολ που έφαγε ο τέρμας μας????
[youtube=425,350]cU83b0PIkFM[/youtube]
Εχεις δει πολλούς ρε μπαγλαμά να πηδάν έξω απ'το τέρμα για να περάσει η μπάλα???Σιγά το γκολ. τέτοια τρώνε οι τερματοφύλακες κάθε μέρα!
Πλάκα κάνω ρε παπαρίδη!Εχεις δει πολλούς ρε μπαγλαμά να πηδάν έξω απ'το τέρμα για να περάσει η μπάλα???
Είδε την μπάλα και είπε<<ουιι μια μπάλα>> κι έκανε στην άκρη για να μην τον πετύχει???
Ο Εσνάιντερ το είχε βάλει τότε???πολύ το χάρηκα γιατί δεν τον πήγαινα καθόλου τον μανταλάκιαΠλάκα κάνω ρε παπαρίδη!
Με εκνευρίζουν τα γκολ απο την σεντρα γενικά, όπως στον τελικο Αρσεναλ-Σαραγόσα που περίμενα να δω τα πενανλτι και ο μαλακας με το μουστάκι το έφαγε απο το κεντρο!
Δεν θυμάμαι ποιος το έβαλε αλλά θυμάμαι έτσι πως το έβλεπες απο την τηλεόραση έγινε στο δεξι το τερμα και ο Σιμαν είχε ακριβως την ίδια αντίδραση όπως όταν το έφαγε απο τον Ροναλντίνιο στο Μουντιαλ!Ο Εσνάιντερ το είχε βάλει τότε???πολύ το χάρηκα γιατί δεν τον πήγαινα καθόλου τον μανταλάκια
Μπράβο λες και ήταν copy-paste ;)μόνο που του Ροναλντίνιο ήταν από στημένο ενώ του Εσναϊντερ έκανε κάτι σαν σέντρα σουτΔεν θυμάμαι ποιος το έβαλε αλλά θυμάμαι έτσι πως το έβλεπες απο την τηλεόραση έγινε στο δεξι το τερμα και ο Σιμαν είχε ακριβως την ίδια αντίδραση όπως όταν το έφαγε απο τον Ροναλντίνιο στο Μουντιαλ!
Του Εσναίντερ δεν ήταν σεντρα σουτ, κατευθείαν σουτ ήταν γιατί είδε τον Σιμαν να βοσκάει!Μπράβο λες και ήταν copy-paste ;)μόνο που του Ροναλντίνιο ήταν από στημένο ενώ του Εσναϊντερ έκανε κάτι σαν σέντρα σουτ
Το μυαλό σου και μια λίρα ήταν απευθείας σουτ...δν τα θυμάσαι καλά... ;)Του Εσναίντερ δεν ήταν σεντρα σουτ, κατευθείαν σουτ ήταν γιατί είδε τον Σιμαν να βοσκάει!
Σε ποιον να κάνει σέντρα ρε άσχετε, στο 119 ήταν και πάνω απο το κέντρο δεν ήταν κανείς!Το μυαλό σου και μια λίρα ήταν απευθείας σουτ...δν τα θυμάσαι καλά... ;)
ρε τσακαλια πως το βλεπεται?για σημερα τα μονα που βλεπω ειναι τους αγωνες της μιλαν
και πιθανο χ της μπαρτσα