babinos077
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Απιστευτο το Νιουκαστ - Αρσεναλ απο 0-4 εγεινε 4-4 :o
καποιος εχει να δωσει καποια γνωμη για την sportingbet?
καλη απο αποψη διαχειρησης χρηματων και εξυπηρετησης?
εχει μεγαλη ποικιλια παιχνιδιων βλεπω....
και εγω οποτε εχω κανει αναληψη δε μου εχουν ζητησει ποτε αντιγραφα και παπαριες για μενα η καλυτερηΣε αναλήψεις που έχω κάνει (και χοντρών ποσών) δεν μου ζήτησαν αντίγραφο ταυτότητας, πιστωτικής κάρτας που ζητάνε άλλες εταιρίες. Εύκολα και απλά τους πήρα τα λεφτά! ;)
Αν παίζεις τρελά στοιχήμτα, π.χ. παρολί δέκα αγώνων, το μέγιστο ποσό κερδών φτάνει τα 7.500 ευρώ, ενώ παλιά ήταν απεριόριστο.
Απιστευτο το Νιουκαστ - Αρσεναλ απο 0-4 εγεινε 4-4 :o
πόσο να έδινε το χ μετά το 0-4 άραγε , αν το έπιασε κανα τρελός κάποιος θα φάει καλά σήμερα
Επιτέλους ταμείοΕγώ αυτά που βλέπω για σήμερα είναι
Μάντσεστερ Σίτι - Γουέστ Μπρομ 1(1,41)
Μανίσασπορ - Φενέρμπαχτσε 2(1,89)
Ουντινέζε - Σαμπντόρια 1(1,59)
Συνολική απόδοση: 4,28 τα έπαιξα 25 ευρώ με πιθανό κέρδος 82ευρώ
ΥΓ1.Επίσης καλός είναι και ο άσος στο Τορίνο - Σασσουόλο με πολύ καλή απόδοση,αλλά δεν το παίζω γιατί ακούστηκε πολύ και ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται με τη βρωμιά στη Β'ιταλίας
ΥΓ2. Κάτι περίεργο συμβαίνει με το παιχνίδι Ζυρίζη - Λουκέρνη, ο οπαπ τον ασσο τον δίνει 1,95 και στο ιντερνετ το βρίσκεις 1,85
Συμφωνω ειναι βρωμικο το πρωταθλημα.. καλητερα να παιξεις νορθ κονφερανς.. δηλαδη 6 κατηγορια αγγλιας.. παρα Α γερμανιας..Σε αξιοπιστια η Α1(νορθ κονφερανς 6 κατηγορια) Τοπικο αγγλιας.. ειναι πιο αξιοπιστη..Παιδια απορω πως ακομα παιζουμε γερμανια(προσωπικα την εχω κοψει μαχαιρι οταν εχασα δυαδα 1,30 ενα οβερ της στημενης βερντερ βρεμης το ειχα κανει 54 ευρω απο παντου φαινοταν οβερ κατι σαν το σημερινο πιτερμπορο σαουθαμπτον)Η γερμανια ειναι βρωμικη αφου η εισαγγελια στην γερμανια ειχε δωσει στην δημοσιοτητα 200 παιχνιδια στην β εθνικη αλλα και μερικα στην α για ενδειξη στημενων αγωνων ακομα και σε αγωνες ουεφα γιοροπα λινγ και τσαμπιονγς λινγ γερμανικων ομαδων κτλ αλλα ακομα δεν εχουν διευκρινιστει δεν τους εχουν πιασει με λιγα λογια.. Γερμανια και τριχες κατσαρες..Χωρίς υπερβολή, όποιος παίζει φαβορί στη Γερμανία είναι άξιος του κουβά.
Εγώ έτρεχα να προλάβω το μεσημέρι την Χέρτα και δυστυχώς πρόλαβα.
Δεν υπάρχει πιο βρώμικο πρωτάθλημα. Μπροστά στη Γερμανία, η Β' Ελλάδος είναι καθρέπτης...
Επιτέλους ταμείο
Μαν ειναι οπως τα λενε οι φιλοι δεν θελει τιποτα και πληρωνει αμεσα φιλος μου εχει κανει και 2000 ευρω αναληψη και 1200 τον εχω δει και να τα παιρνει..Τωρα για μενα λιγο καλυτερη (μην πω πολυ) ειναι η βετ365 γιατι ειναι αμιγος αγγλικη!!! η sportingbet.. εχει βαλει το χερι του ο βαρδινογιαννης(εχει νομιζω 20% μετοχες ετσι ειχα ακουσει δεν το εχω κανει εξακριβωση) αλλα ειναι καλη.. αφου την εχω δει... απο κολιτους δεν θελει τιποτα.. να την εμπιστευτης..καποιος εχει να δωσει καποια γνωμη για την sportingbet?
καλη απο αποψη διαχειρησης χρηματων και εξυπηρετησης?
εχει μεγαλη ποικιλια παιχνιδιων βλεπω....
Ενταξη δεν μπορουμε να γραφουμε τα παντα.. Οπως μπορει ο καθενας..Πέτυχα και σε αποδοση 8,8 το ημιχρονο τελικο Γιουβεντους/Γιουβεντους που αρχιζει σε λιγο και ειπα να το παιξω με 10 ευρω απο τα κερδισμενα του προηγουμενου δελτιου...αντε παμε για το δευτερο σερι ...οταν γραφω εδω τι παιζω παντα τα πιανω και τα αλλα δελτια που δεν τα γραφω τα χανω
Το βρήκα στην betfair στις αποδοσεις ανταλλακτηρίου...δες στην ερωτηση που λέει ''Να κερδισει η Γιουβεντους και τα 2 ημίχρονα?'' στο ΥΠΕΡ έχει 8,8 μπες και δες ;)μ δύσκολο να βγει αλλά με τέτοια απόδοση αξίζει το ρίσκορε φιλε σορρυ κιολας αλλα που βρηκες γιουβεντους/γιουβεντους 8?
εγω στη 365 σε παιχνιδια που το διπλο δινει 5 βρισκω τετοια περιπου αποδοση στο 2/2
Λες? δεν το δειευκρινίζει καθόλου...αλλά τώρα που το λες έτσι θα είναι αλλιώς γιατί να έχει και αυτό και το ημίχρονο/τελικό δεν έχει νόημα.τέτοια απόδοση κι ολας....δεν πειράζει έτσι κι αλλιώς για έκπληξη το παιξα..φιλε μηπως συνεβη το εξης
μηπως επαιξες οχι 1-0 στο πρωτο ημιχρονο 0-0 στο δευτερο
ΑΛΛΑ 1-0 στο πρωτο και 1-0 στο δευτερο
δηλαδη να κερδισει ο ασος και τα δυο ημιχρονα σαν να ξεκινα το 2ο απο το 0?
μαλλον αυτο το κοβω να εγινε
μπετφερ για μενα μεγαλοι απατεωνες
Έτσι είναι τελικά...μαλακία μου νόμιζα ότι ήταν ημίχρονο/τελικό...δεν πειράζει 8,50 απόδοση είχε άξιζε το ρίσκοΜΑΛΛΟΝ ΕΝΝΟΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΗΜΙ.ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΑΛΙ Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡ 0-0 .