Τραγική η μέρα σήμερα, ότι και αν πόνταρα έσπαγε, με ελάχιστες εξαιρέσεις . Το μόνο θετικό ότι δεν ανοίχτηκα πολύ (όμως έχασα σχεδόν ότι έβγαλα από ένα εξαιρετικό μεσοβδόμαδο κουπόνι και το γκολ της βερντερ πόνεσε πολύυυυ) όπως πιστεύω ότι και ο περισσότερος κόσμος έπαιξε χαλαρά γιατί "καλά" σημεία (1,7-2,3) είχε λίγα λόγω κακού προγράμματος. Αυτό που μετανιωσα είναι ότι δεν έπαιξα τη δυάδα στουτγκάρδη-γιουβε που ήμουν έτοιμος γιατί θεώρησα ότι σε τόσο κακή προσωπική μέρα δεν έπρεπε να συνεχίσω να παίζω.
Για αύριο, θα συνεχίσω επίσης πολύ συντηρητικά και θα επιλέξω κάποια από τα επόμενα που σκέφτομαι για την ώρα:
-Μπέτις (στανταράκι)
-Καβάλα (το μόνο αξιόπιστο από ελλάδα-φοβάμαι το υπερφόρτωμα αλλά αν ο Μάκης θέλει ευρώπη..)
-Λιβαδειά (με το αγρίνιο μου φάνηκε εξαιρετικός για β' εθνική, τυχαίο ότι δεν κέρδισε)
-Σουόνσι over (αίμα και άμμος που στην Ελλάδα σημαίνει 0-0, εκεί 2-2 και βάλε..)
-Μίλαν (την πολυλατρεμένη Τζένοα την πιάνω σερί 4 αγωνιστικές-βασικά όχι εγώ αλλά ο tipster της kingbet και τον ακολουθώ)
-Αμβούργο (δεν υπάρχει κανένα τοπικό ντέρμπι, σα να λέμε οσφπ-χαλκηδόνα ένα πράγμα)
-Τσέλσι (ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί ενώ το κέντρο είναι μπουρδέλο, η τσέλσι πήρε σεντερ-φορ ενώ έχει τον killer ντρογκμπά για 1-2 σούπερ σαιζόν ακόμα..)
-Παοκ (ή άσος ή ισοπαλία, διαλέγω το πρώτο)
ΥΓ Είχα γράψει και την προηγούμενη εβδομάδα, ότι 3-4 εβδομάδες τα πράγματα πήγαιναν καλά (αντικειμενικά-επαλήθευση των φαβορί. Για παράδειγμα το αεκ-αρης θα ήταν καλό αντικειμενικά να κάτσει στον άσο για το μέσο παίκτη. Στην Ελλάδα που μάθαμε την αεκ ήταν no bet ή Χ2 αλλά αν ήταν αντίστοιχες ομάδες πχ στην ολλανδία που δεν ξέρουμε τις ειδικές συνθήκες θα είχαμε πέσει στον άσο). Φοβάμαι ότι από αυτό το σκ αρχίζει η αντεπίθεση των book (;), της ατυχίας (;) όπως θέλετε πείτε το...Βέβαια, όπως έχουμε ξαναπει τα πάντα είναι στην τελική επιλογή και τύχη του καθενός και αν ένα σκ το 70% των φαβορί κερδίσει, δεν σημαίνει ότι θα είμαστε απαραίτητα κερδισμένοι ή αν κερδίσει το 50%, δεν σημαίνει ότι θα είμαστε απαραίτητα χαμένοι.
ΥΓ Καμιά πρόταση για αύριο;;