Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

Επισκέπτης
Έτσι είναι τελικά...μαλακία μου νόμιζα ότι ήταν ημίχρονο/τελικό...δεν πειράζει 8,50 απόδοση είχε άξιζε το ρίσκο
win both halfs ειναι αυτο που επαιξες φιλαρακι.ειναι 0-1 στο ημ η γιουβε και πρεπει να βαλει γκολ στ β σαν να ειναι 0-0.δεν ειναι κακη επιλογη με αρκετο ρισκο ομως.μακαρι να σου γινει

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Επειδη η ισπανια δεν ειναι αγγλια.Και το ισπανικο πρωταθλημα ειναι μεσογειακο.Φυσικα δεν εχει την βρωμα την ελληνικη..Το πρωι ενας δασκαλος μου... που επαιζε στοιχημα... πρωτου ερθει στην ελλαδα.. μεσο οπαπ!!.. ειναι τωρα 54 ετων..Αυτος επαιζε ισπανια στο παρανομο.. δεν ξερω που ακριβως.. ακομα και Γ εθνικη ισπανιας..Δηλαδη ειναι της ισπανιας.. περι του στοιχηματος..Μου ειπε το πρωι.. οτι η βιγιαρεαλ με την λεβαντε.. ειναι οτι ειναι ο ΠΑΟΚ με Τον Απολλων Καλαμαριας..Δηλαδη πρωτα ξαδερφια.. με λιγα λογια..Φυσικα ασυναισθητα  τον προσπερασα..Οτι ειναι στην επαρχια περιφερια της βαλενθιας και ειναι διπλα το ξερω απλα δεν ηξερα οτι ειναι ξαδερφακια.. μαλλον τωρα το καταλαβα οτι ειναι.. :)

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Επειδη η ισπανια δεν ειναι αγγλια.Και το ισπανικο πρωταθλημα ειναι μεσογειακο.Φυσικα δεν εχει την βρωμα την ελληνικη..Το πρωι ενας δασκαλος μου... που επαιζε στοιχημα... πρωτου ερθει στην ελλαδα.. μεσο οπαπ!!.. ειναι τωρα 54 ετων..Αυτος επαιζε ισπανια στο παρανομο.. δεν ξερω που ακριβως.. ακομα και Γ εθνικη ισπανιας..Δηλαδη ειναι της ισπανιας.. περι του στοιχηματος..Μου ειπε το πρωι.. οτι η βιγιαρεαλ με την λεβαντε.. ειναι οτι ειναι ο ΠΑΟΚ με Τον Απολλων Καλαμαριας..Δηλαδη πρωτα ξαδερφια.. με λιγα λογια..Φυσικα ασυναισθητα  τον προσπερασα..Οτι ειναι στην επαρχια περιφερια της βαλενθιας και ειναι διπλα το ξερω απλα δεν ηξερα οτι ειναι ξαδερφακια.. μαλλον τωρα το καταλαβα οτι ειναι.. :)
επαρχια της βαλενθια;η επαρχια του λεβαντε :think: :think: :think:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

δηλαδη η βιγια ηταν στημενη και η αρσεναλ ή μαν. γιου ηταν στα ισια ?

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ είδα τα στιγμιότυπα απο το Νιουκαστλ-Αρσεναλ...πραγματικά οι διαιτητές γάμησαν την Άρσεναλ έδωσε 2 αστεία πέναλτι και ένα φαουλ στον Ντιαμπι που παραλιγο να του κοψει ποδια δεν το έδωσε καν,εκεί τα πήρε και άρπαξε τον άλλον απο το σβέρκο και πηρε κοκκινη

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

βασικα δεν ειδα κανενα απο τα τρια ...

νταξει υπαρχουν στημενα . θεωρω οτι ειναι πολυ λιγοτερα αποσα που νομιζουμε . και οι αλλοι παιζουν μπαλα , δεν ειναι αχρηστοι ...

υγ : εκτος απτη τορινο πουναι αχρηστη + να παναγαμηθει ... :dancing:

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
babinos077 μπραβο για σημερα!!
τους γαμησες!!
παντα τετοια!!

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
επιασα και την Γιουβε με 8,50 αποδοση 200+ ευρώ ο απολογισμος για σημερα :2on1:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Πλησιαζει το τσαμπιονς λιγκ..

λεω να παιξω στοιχημα προκρισης την μπαρτσελονα και την τσελσυ...

συνολικη αποδοση 1.62....

ψιχουλα.... αλλα ανα βαλεις καλο χρημα κατι θα παρεις....

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλημερα.Εβαλα με ενα οπαδο του ηρακλη στοιχημα 27 ευρω.. οτι θα νικησει ο ΠΑΟΚ με 2 γκολ διαφορα αυριο..ΥΓ.. Το εβαλα γιατι μου εσπασε τα @@ :)..ΥΓ..2 Στοιχημα παντως.. στον οπαπ Η στο ιντερνετ δεν το παιζω.. ειναι δυσκολο παιχνιδι..Ασχετα που το βλεπω ασσο.Αλλα δεν ξερω.. μετα απο μια νικη προκριση.. τα μυαλα των ποδοσφαιριστων.. αν θα ειναι προσγειωμενα η οχι..(ανθρωποι ειναι)οποτε δεν το πονταρω..Δηλαδη ασχετος που ο παναθηναικος περσι μου εκλεψε το πρωταθλημα.. σαν οπαδος του ΠΑΟΚ δεν νιωθω, οτι θελω να τους πατησω..Γιατι το ενιωσα και το εβγαλα,  με τον ολυμπιακο.. στο κυπελο.. Οποτε μου εφυγε το συναισθημα.. θελω να τους φαω..Προσπαθω να προσεγγισουμε στοιχηματικα.. αυτο το παιχνιδι αλλα και σθναισθηματικα.. απο αποψης κινητρου.. απο τους παικτες του ΠΑΟΚ..γιατι θα παιχθει πολυ...ΥΓ3..Υποθετικα το κινητρο... ειναι μεγαλυτερο για τον παναθηναικο..Αλλα επειδη δεν ειναι αγγλια.. εδω.. και ειναι ελλαδα.. η ανατροπη στην βαθμολογια του ολυμπιακου δεν υφισταται ασχετος που μαθηματικα ειναι ακομη ο παναθηναικος στην διεκδικηση του πρωταθληματος..ΥΓ4...Αρα καταληγουμε στο Χ ;)

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Τραγική η μέρα σήμερα, ότι και αν πόνταρα έσπαγε, με ελάχιστες εξαιρέσεις . Το μόνο θετικό ότι δεν ανοίχτηκα πολύ (όμως έχασα σχεδόν ότι έβγαλα από ένα εξαιρετικό μεσοβδόμαδο κουπόνι και το γκολ της βερντερ πόνεσε πολύυυυ) όπως πιστεύω ότι και ο περισσότερος κόσμος έπαιξε χαλαρά γιατί "καλά" σημεία (1,7-2,3) είχε λίγα λόγω κακού προγράμματος. Αυτό που μετανιωσα είναι ότι δεν έπαιξα τη δυάδα στουτγκάρδη-γιουβε που ήμουν έτοιμος γιατί θεώρησα ότι σε τόσο κακή προσωπική μέρα δεν έπρεπε να συνεχίσω να παίζω.

Για αύριο, θα συνεχίσω επίσης πολύ συντηρητικά και θα επιλέξω κάποια από τα επόμενα που σκέφτομαι για την ώρα:

-Μπέτις (στανταράκι)
-Καβάλα (το μόνο αξιόπιστο από ελλάδα-φοβάμαι το υπερφόρτωμα αλλά αν ο Μάκης θέλει ευρώπη..)
-Λιβαδειά (με το αγρίνιο μου φάνηκε εξαιρετικός για β' εθνική, τυχαίο ότι δεν κέρδισε)
-Σουόνσι over (αίμα και άμμος που στην Ελλάδα σημαίνει 0-0, εκεί 2-2 και βάλε..)
-Μίλαν (την πολυλατρεμένη Τζένοα την πιάνω σερί 4 αγωνιστικές-βασικά όχι εγώ αλλά ο tipster της kingbet και τον ακολουθώ)
-Αμβούργο (δεν υπάρχει κανένα τοπικό ντέρμπι, σα να λέμε οσφπ-χαλκηδόνα ένα πράγμα)
-Τσέλσι (ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί ενώ το κέντρο είναι μπουρδέλο, η τσέλσι πήρε σεντερ-φορ ενώ έχει τον killer ντρογκμπά για 1-2 σούπερ σαιζόν ακόμα..)
-Παοκ (ή άσος ή ισοπαλία, διαλέγω το πρώτο)

ΥΓ Είχα γράψει και την προηγούμενη εβδομάδα, ότι 3-4 εβδομάδες τα πράγματα πήγαιναν καλά (αντικειμενικά-επαλήθευση των φαβορί. Για παράδειγμα το αεκ-αρης θα ήταν καλό αντικειμενικά να κάτσει στον άσο για το μέσο παίκτη. Στην Ελλάδα που μάθαμε την αεκ ήταν  no bet ή Χ2 αλλά αν ήταν αντίστοιχες ομάδες πχ στην ολλανδία που δεν ξέρουμε τις ειδικές συνθήκες θα είχαμε πέσει στον άσο). Φοβάμαι ότι από αυτό το σκ αρχίζει η αντεπίθεση των book (;), της ατυχίας (;) όπως θέλετε πείτε το...Βέβαια, όπως έχουμε ξαναπει τα πάντα είναι στην τελική επιλογή και τύχη του καθενός και αν ένα σκ το 70% των φαβορί κερδίσει, δεν σημαίνει ότι θα είμαστε απαραίτητα κερδισμένοι ή αν κερδίσει το 50%, δεν σημαίνει ότι θα είμαστε απαραίτητα χαμένοι.

ΥΓ Καμιά πρόταση για αύριο;;

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Καλημερα.Εβαλα με ενα οπαδο του ηρακλη στοιχημα 27 ευρω.. οτι θα νικησει ο ΠΑΟΚ με 2 γκολ διαφορα αυριο..ΥΓ.. Το εβαλα γιατι μου εσπασε τα @@ :)..ΥΓ..2 Στοιχημα παντως.. στον οπαπ Η στο ιντερνετ δεν το παιζω.. ειναι δυσκολο παιχνιδι..Ασχετα που το βλεπω ασσο.Αλλα δεν ξερω.. μετα απο μια νικη προκριση.. τα μυαλα των ποδοσφαιριστων.. αν θα ειναι προσγειωμενα η οχι..(ανθρωποι ειναι)οποτε δεν το πονταρω..Δηλαδη ασχετος που ο παναθηναικος περσι μου εκλεψε το πρωταθλημα.. σαν οπαδος του ΠΑΟΚ δεν νιωθω, οτι θελω να τους πατησω..Γιατι το ενιωσα και το εβγαλα,  με τον ολυμπιακο.. στο κυπελο.. Οποτε μου εφυγε το συναισθημα.. θελω να τους φαω..Προσπαθω να προσεγγισουμε στοιχηματικα.. αυτο το παιχνιδι αλλα και σθναισθηματικα.. απο αποψης κινητρου.. απο τους παικτες του ΠΑΟΚ..γιατι θα παιχθει πολυ...ΥΓ3..Υποθετικα το κινητρο... ειναι μεγαλυτερο για τον παναθηναικο..Αλλα επειδη δεν ειναι αγγλια.. εδω.. και ειναι ελλαδα.. η ανατροπη στην βαθμολογια του ολυμπιακου δεν υφισταται ασχετος που μαθηματικα ειναι ακομη ο παναθηναικος στην διεκδικηση του πρωταθληματος..ΥΓ4...Αρα καταληγουμε στο Χ ;)
Πιστεύω το αποτέλεσαμ θα εξαρτηθεί με το αν θα παίξει τελικά ο Σισέ...αν δεν παίξει ποιος μπορεί να σκοράρει σε ένα τέτοιο ντέρμπι στην Τούμπα?

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Πλησιαζει το τσαμπιονς λιγκ..

λεω να παιξω στοιχημα προκρισης την μπαρτσελονα και την τσελσυ...

συνολικη αποδοση 1.62....

ψιχουλα.... αλλα ανα βαλεις καλο χρημα κατι θα παρεις....

Για μένα, υπάρχουν 4 κραχτά φαβορί (Μίλαν, Μπάρτσα, Ρεάλ, Μαν. Γ.), ένας που έχει περάσει ήδη (Τσέλσι) και 3 ψιλοντερμπάκια.

Με μια πρόχειρη σκέψη, νομίζω ότι και από τους 16 αρχίζει το φάγωμα των φαβορί (τσέκαρε και τα προηγούμενα χρόνια) οπότε τουλάχιστον ένας από τους τέσσερις θα τον πιεί. Και η Αρσεναλ είναι πολύ απρόβλεπτη με τα φορμαρίσματα-ντεφορμαρίσματα της. Σαν ομάδα (φανέλα και Βενγκέρ) τη σιχαίνομαι, στοιχηματικά ποτέ δεν την ακουμπάω..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Πιστεύω το αποτέλεσαμ θα εξαρτηθεί με το αν θα παίξει τελικά ο Σισέ...αν δεν παίξει ποιος μπορεί να σκοράρει σε ένα τέτοιο ντέρμπι στην Τούμπα?
Εβγαλε 2πλο ο ατρομητος.. πηστευω.. μπορει να σκοραρει ο παναθηναικος.. αν δεν παιξει ο σισε..

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.598
Πόντοι
6.495
Για μένα, υπάρχουν 4 κραχτά φαβορί (Μίλαν, Μπάρτσα, Ρεάλ, Μαν. Γ.), ένας που έχει περάσει ήδη (Τσέλσι) και 3 ψιλοντερμπάκια.

Με μια πρόχειρη σκέψη, νομίζω ότι και από τους 16 αρχίζει το φάγωμα των φαβορί (τσέκαρε και τα προηγούμενα χρόνια) οπότε τουλάχιστον ένας από τους τέσσερις θα τον πιεί. Και η Αρσεναλ είναι πολύ απρόβλεπτη με τα φορμαρίσματα-ντεφορμαρίσματα της. Σαν ομάδα (φανέλα και Βενγκέρ) τη σιχαίνομαι, στοιχηματικά ποτέ δεν την ακουμπάω..
Μεγαλο φαβορι την Μιλαν του Αλεγκρι δεν την λες απεναντι στην Τοτεναμ ..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλημερα.. Θα παιξω αυριο 375=Σουονσι-Καρντιφ=1=(ασσος),    376=Γουεστ Χαμ-Μπερμιγχαμ=οβερ=(3γκολ+),     394=Τσελσι-Λιβερπουλ=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες) εδω μαλιστα κοντρα στην παραδοση.. που ειναι τινγκα.. στο Αντερ.. μου βρωμαει το οβερ..Στο τελευταιο θα το δω και στο live.. Γιατι περιμενω να προηγηθει η λιβερπουλ..Ετσι το αντιλαμβανομαι καπως σαν σκεψη..Η φυγη του Τορες..Οι μεταγραφες του σουαρες.. και του καρολ.. αλλα πιο πολυ το σπαταλισμα των χρηματων... εβγαλε στον κοσμο μια σησπειρωση.. οτι οι καινουργιοι ιδιοκτητες της λιβερπουλ.. ανΤιλαμβανονται οτι ηρθαν... σε μια μεγαλη ομαδα.. και οτι θελουν να την ξαναφερουν.. εκει που της αξιζει.. στην κορυφη της αγγλιας..Αυτο μου εβγαλε στο παιχνιδι με την στοουκ(το ειδα ολο).. Οτι ο κοσμος τραγουδουσε.. με πολυ κεφι.. και ηταν μεσα στην χαρα(καμια σχεσι με αλλες φορες εδω ειχαμε γελια μεσα απο την καρδια τους)...  Οτι  γινετε.. κατι καλο στην ομαδα.. και οτι υπαρχει ελπιδα...Αρα αν θα βαλουμε την οποια υποτιμηση ..της τσελσι.. απεναντι στην λιβερπουλ.. εχουμε ενα ενδεχομενο η λιβερπουλ.. μετα απο αυτα τα γεγονοτο(μεταγραφες.. κλιμα ενοτητας.. Με την μορφη σαν παικτη.. και τωρα σαν προπονητη.. τον κενι νταγκλις που των γουσταρουν.. ενωσε τα αποδυτηρια.. τον κοσμο.. που γουσταρει την δοικηση.. της ομαδος.. μετα απο τις πραξεις της.. εχουμε εδω και καιρο.. το καλητερο κλιμα.. ενοτητας.. ποδοσφαιριστων.. προπονητη.. διοικησης.. και φυσικα του κοσμου.. ολοι ενωμενοι σαν γροθια..)Να μπορεσει να παρει κατι καλο μεσα στο λονδινο..Εμεις ας παρουμε το γκολ-γκολ :)

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Επαιξα    για   πλακα   στην  365   ακριβες  σκορ   τον  Ολυμπιακο  Βολου  με   τον  Ατρομητο    στο   1-1   και  ακομα  μεγαλυτερη  εκπληξη   το  Ολυμπιακος  -  Ξανθη    στο  2-2 .
Ολοι  εχουμε   δικαιωμα  στην  μαλακια  :grin:

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Καλημέρα, για σήμερα δε βλέπω κανένα τρανταχτό φαβορί και είπα να παίξω ένα δελτίο με εκπλήξεις...
Μπρέσια-Μπάρι 2(4,17)
Μπολόνια-Κατάνια 1(2,01)
Τουν-Βασιλεία 2(1,87)
Γαλατάσαράι-Εσκισεχιρσπορ 2(4,64)
Ρεαλ Μαδρίτης-Σοσιεδάδ 1(1,15)
Συνολική απόδοση: 86,16...Το έπαξα 2 ευρώ, με πιθανό κέρδος 170.32 ευρώ...σχεδόν απίθανο να κάτσει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom