metavlitos
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ
Τι απόδοση βγάζουν και τα 3?Καλησπερα.216=Ρεντινγκ-ΚΠΡ=οβερ=(3γκολ+), 219=Χερεθ-Μπαρτσελονα=οβερ=(3γκολ+), 221=Νεκαξα-Μοναρκας=οβερ=(3γκολ+) Τα επαιξα 2 ευρω...Στο ιντερνετ...Καλα κερδη σε ολους.
An εβγαιναν με 2 ευρω επαιρνα 16,87..Τι απόδοση βγάζουν και τα 3?
Το λογικό είναι να τα πιάσεις...αν και δεν είναι και τόσο εύκολο 2 διπλά που έπαιξες στην Αγγλία...το πιο επικίνδυνο είναι το Νιούκαστλ - Άρσεναλ για μένα...όπως και να έχει το πιο πιθανόν να το πιάσεις...καλή επιτυχίακαλημερα επειδη θελω να βγαλω τα σπασμενα θα πονταρω το εξης:
Νιούκαστλ - Άρσεναλ
1 X 2
πρόβλεψη: Άρσεναλ 1.62
Γουλβς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
1 X 2
πρόβλεψη: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1.42
Έβερτον - Μπλάκπουλ
1 X 2
πρόβλεψη: Έβερτον 1.48
Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης
1 X 2
πρόβλεψη: Μπαρτσελόνα 1.16
3.95 Συνολικές αποδόσεις
Ποντάρισμα ανά στοίχημα
78.99 EUR
πιστευω οτι ειναι σιγουρα και ασπαστα αλλα απο τα σιγουρακια την εχω πατησει
πιστευω ειναι μια τιμια επιλογη αλλα δεν θελω να παρω κανεναν στο λαιμο μου βασικα για γνωμες τα ποσταρα και οχι να με ακολουθησει καποιος.
εντιτ χρηστο διαλεξα καποια απο τα δικα σου σημεια και πονταρα 3 ευρω σε εξι αγωνες αν βγουν θα μου αποφερουν κοντα στα 80 ευρω ειδωμεν
υπαρχει και αλλο δελτιοΤο λογικό είναι να τα πιάσεις...αν και δεν είναι και τόσο εύκολο 2 διπλά που έπαιξες στην Αγγλία...το πιο επικίνδυνο είναι το Νιούκαστλ - Άρσεναλ για μένα...όπως και να έχει το πιο πιθανόν να το πιάσεις...καλή επιτυχία
ΥΓ.θα μπορούσες αντί για την αρσεναλ να βάλεις τον ασσο της Μαντσεστερ σιτι
υπαρχει και αλλο δελτιο
στοίχημα Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης (Χάντικαπ 0:1) Μπαρτσελόνα ? 10.00 3.08
Τότεναμ - Μπόλτον (1 X 2) Τότεναμ ?
Μάντσεστερ Σίτι - Γουέστ Μπρομ (1 X 2) Μάντσεστερ Σίτι ?
αλλα λεω μηπως στραβωσει κατι γιατι η σιτυ με πουλησε μεσοβδομαδα
ωραιο στησιμο η μπαγερν να την χαιρομαστε
και εγω πηγα να παιξω στο λαιβ την μπαγερν οταν ηταν 2-2 και ευτυχως δε προλαβαΧωρίς υπερβολή, όποιος παίζει φαβορί στη Γερμανία είναι άξιος του κουβά.
Εγώ έτρεχα να προλάβω το μεσημέρι την Χέρτα και δυστυχώς πρόλαβα.
Δεν υπάρχει πιο βρώμικο πρωτάθλημα. Μπροστά στη Γερμανία, η Β' Ελλάδος είναι καθρέπτης...