Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
εγω θα ελεγα και οχι παραπανω απο δυο κουπονια ... δυο το πολυ ...

ντρεπομαι αλλα σημερα επαιξα ιντερ ...

τεσπα ...

μεχρι να πιασουμε αποδοσεις της προκοπης ...

να υγειαινουμε και να  :knockinb: ...
Οταν παιρνεις λεφτα.. :) να μην ντρεπεσαι!!..Οι μπουκ εχουν κλησει.. σπιτια ανθρωπον..Την περασμενη εβδομαδα εχασα συνολικα 600 ευρω που τα 550 ηταν κερδη(δεν εχει σημασια)Δεν μου ειπαν οι μπουκ... παρτα πισω.. εκανες μαλακια.. ηθελες να τα κανεις 1500 για να τα βγαλεις..Και παρτα πισω...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Οταν παιρνεις λεφτα.. :) να μην ντρεπεσαι!!..Οι μπουκ εχουν κλησει.. σπιτια ανθρωπον..Την περασμενη εβδομαδα εχασα συνολικα 600 ευρω που τα 550 ηταν κερδη(δεν εχει σημασια)Δεν μου ειπαν οι μπουκ... παρτα πισω.. εκανες μαλακια.. ηθελες να τα κανεις 1500 για να τα βγαλεις..Και παρτα πισω...

και γιατι δεν τα εκανες αναληψη??

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ντορτμουντ - σαλκε...........
Φιλε το ντορτμουντ σαλκε, ειναι σαν να παιζει ΠΑΟΚ Ολυμπιακος. Στην σαλκε δεν τρωνε μουσταρδα.. επειδη ειναι κιτρινη.. Ειναι το μεγαλυτερο ντερμπι στην γερμανια...(φανατικο μισος)Σαν ομαδα συμφωνω ειναι η ντορτμουντ καλυτερη.. και κατα πασα πιθανοτητα.. η φετινη πρωταθλητρια της γερμανιας.. Και η σαλκε ειναι χαλια.. αλλα τετοιο ντερμπι προσωπικα.. δεν θα το ακουμπουσα..Και σε αυτην την αποδοση.. μονο αποδεκτο του οπαπ.. Στον οπαπ δεν ειναι μαλακες..

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Συμφωνω!!!Και ενα ακομα... Πολυ σημαντικο... Ποτε δεν βαζουμε την ιδια ομαδα.. σε παραπανω.. απο ενα κουπονι.. Σημερα φιλος ειχε τον ολυμπιακο βολου σε 5 κουπονια και εχασε τον ολυμπιακο βολου και στα 5...Τον ρωτησα... γιατι εβαλες τον ολυμπιακο βολου σε 5 κουπονια..Μου απαντησε..Ρε σειρα ο ολυμπιακος βολου ειναι η βαση μου..Του ειπα παρε τα παπαρια του μπεου τωρα.. και γυρνα στην βαση σου..Ουτε την μπαρτσελονα... με βασικους σε 5 κουπονια..Το κανουν αυτο οι απειροι(ο φιλος αυτος παιζει εδω και ενα χρονο)Το εκανα και εγω συναιχεια.. μου λεγανε(οι παλιοι)χρηστο κανεις μαλακια... κοψε την ιδια ομαδα.. σε πολλα κουπονια... αν την χασεις.. θα τα πεταξεις ολα.. τους ελεγα ελα μωρε σιγα, αφου την πιστευω.. και εχανα ολα τα κουπονια.. για μια ομαδα.. μετα ημουν χαλια ψυχολογικα.. γιατι δεν ειχα αλλα λεφτα να παιξω..Και ελεγα δεν θα το ξανακανω.. και συνεχεια το εκανα..Μια ομαδα ποτε σε πανω απο ενα κουπονι... Ειναι απο τα πιο Σημαντικα πραγματα, στο στοιχημα αυτο!!!
να συμφωνουμε εν μερη.εγω ποτε δεν παιζω την ομαδα μου να κερδισει.αντιθετως την παιζω(οταν την παιζω σπανια)μονο στην κοντρα.την ομαδα που αντιπαθω την εχω παιξει παρα πολλες φορες και μαλιστα το 90% των πονταρισματων ηταν για να κερδισει.οταν παιζεις επαγγελματικα και δεν παιζεις στραγαλια τα παραπανω δεν σε απασχολουν.
οσο για την ιδια ομαδα σε πολλα κουπονια.αναλογα πως βλεπεις το ποτηρι.οταν την χανεις ειναι :jerking: .οταν ομως την πιανεις σε ολα τα κουπονια ειναι :rockon:ο φιλος σου ειναι :jerking: :jerking:που επαιξε 5 κουπονια.δεν τον φταιει ο βολος.δλδ ας πουμε οτι εκανε 5 τριαδες= 15 αγωνες.ποσες πιθανοτητες πιστευεις οτι εχει να πιασει 10-12 ματς(γιατι για να βγαλει 3 ταμεια στα 5 κουπονια και να ειναι επανω δεν θα πιασει 9 στα 9 ματς ωστε να κανει ακριβως 3 ταμεια γιατι καπου θα εχει και λαθος χημεια)πιστευω να καταλαβαινεις τι εννοω εφοσον ασχολεισαι.αρα πρεπει να πιασει 10-12 ματς.νομιζεις οτι εχει μεγαλες πιθανοτητες??και για Το αλλο ας πουμε οτι κανεις 3 δυαδες.αν δεν βαλει κοινη ομαδα πρεπει να βρει συνολο 6 ομαδες.αν βαλει ομως μια κοινη θα πρεπει να βαλει αλλες 3.αρα τι εχει παλι περισσοτερες πιθανοτητες?? :think: :think:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Γιατι με το φτωχο μου το μυαλο.. ηθελα να τα κανω 1500... και να τα βγαλω.. και βαρουσα οτι να ναι..

ετσι ειναι ο νομος της χασουρας τυπε... οταν ζητας τα πολλα χανεις και τα λιγα... τι λιγα αρκετα καλο ποσο ειταν...

μισθος 8ωρου στην σημερινη ελλαδα....

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ετσι ειναι ο νομος της χασουρας τυπε... οταν ζητας τα πολλα χανεις και τα λιγα... τι λιγα αρκετα καλο ποσο ειταν...

μισθος 8ωρου στην σημερινη ελλαδα....
Ετσι ειναι οπως Τα λες!!...Οταν κανουμε μαλακια την πληρωνουμε..<Ευτυχως> Εχω ολους τους φιλους μου κουμαροσκυλα Του κερατα.. :)(σαν εμενα)... και μου κανουν.. και τους κανω παρεα ..και παρηγορια στην χασουρα :)

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ την¨Ίντερ την έπαιξα στο live στο ημίχρονο που ήταν 0-0, με απόδοση 2,2 ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ετσι ειναι οπως Τα λες!!...Οταν κανουμε μαλακια την πληρωνουμε..<Ευτυχως> Εχω ολους τους φιλους μου κουμαροσκυλα Του κερατα.. :)(σαν εμενα)... και μου κανουν.. και τους κανω παρεα ..και παρηγορια στην χασουρα :)

το στοιχημα ειναι το μικροτερο σταδιο στα σαιτ αυτα..

που να δεις τα ποκερ και τα καζινο.......

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Εγώ την¨Ίντερ την έπαιξα στο live στο ημίχρονο που ήταν 0-0, με απόδοση 2,2 ;)
Kαι εγω εκανα την μαλακια.. και δεν επαιξα την Αρσεναλ με την Εβερτον.. στο 0-1 που την εδινε 6 στο live.. στην βετ365..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ο ΟΠΑΠ δινει 1,20 την γανδη με την λιρς..Μαλιστα.. δινουν 1,20 Με ολο τον σεβασμο.. αυτο που θα πω.. στον πανιωνιο του βελγιου..Και το διπλο για ομαδα που καιγεται.. 8,75 Μαλιστα..Θα παιξω το διπλο.. σε ενα συστημα αυριο 3-4 Θα το κολλησω με το διπλο της σαλκε..Και θα βαλω και το διπλο του αγιαξ 10αρακι.Και μετα θα βαλω και το διπλο της σιβασπορ εντιμο πρωταθλημα το τουρκικο το 7,50αρακι μου φτανει..Χωρις πολλαπλασιαστη 3-4 :)

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Ο ΟΠΑΠ δινει 1,20 την γανδη με την λιρς..Μαλιστα.. δινουν 1,20 Με ολο τον σεβασμο.. αυτο που θα πω.. στον πανιωνιο του βελγιου..Και το διπλο για ομαδα που καιγεται.. 8,75 Μαλιστα..Θα παιξω το διπλο.. σε ενα συστημα αυριο 3-4 Θα το κολλησω με το διπλο της σαλκε..Και θα βαλω και το διπλο του αγιαξ 10αρακι.Και μετα θα βαλω και το διπλο της σιβασπορ εντιμο πρωταθλημα το τουρκικο το 7,50αρακι μου φτανει..Χωρις πολλαπλασιαστη 3-4 :)
πόσο έχει αυτο;

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
1.50 ευρώ έχει χωρίς πολ/στή, καλή πρόταση για 1.50 ευρώ :thumbsup: , ακόμα και με χ2(διπλή ευκαιρία) να τα παίξεις όλα αυτά μια χαρά είναι :), εγώ θα παίξω τα 3 παιχνίδια που είπες εκτός από τη Σίβασπορ σε σύστημα 2,3 με μέγιστο κέρδος 150 ευρώ χωρίς πολλ/στή :) (εγώ θα βάλω το 2 και θα μου στοιχήσει 2,40)

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ντρεπομαι αλλα σημερα επαιξα ιντερ ...

ηταν "ντροπη" λογω μικρης αποδοσης ...

αποδοσεις κατω απο 2 ειναι μακροχρονια χασουρα ... και αν θες το αναλυουμε ...

draw no bet της σαλκε στο 4 ... ενδιαφερον ...

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
1 Γάνδη - Λιρς (Στοιχηματισμός ‘Υπέρ’ Lierse  Η’  Ισοπαλία @ 3.94)
2 Ντόρτμουντ - Σάλκε (Στοιχηματισμός ‘Υπέρ’ Σάλκε @ 5.61)
3 Ajax - De Graafschap (Στοιχηματισμός ‘Υπέρ’ Ντε Γκράαφστσαπ  Η’  Ισοπαλία @ 6.51)

Αποδόσεις* Ποντάρισμα Πιθανό κέρδος
144.23        €2.00           €286.46

Αυτά έπαιξα, καλη επιτυχία

ΥΓ. ακριβώς το ίδιο δελτίο στον οπαπ το πιθανό κέρδος θα ήταν 120 ευρώ :rolleyes:

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Εχω παιξει δελτιο που στον ΟΠΑΠ εδινε 43 αποδοση και στο νετ 117, τι περιμενεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom