asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
οτι γραφει παιξτο κοντραΈλα ντε κάθε φορά λέει χάσαμε αλλά μπαίνουμε δυναμικά αυτή τη φορά για ταμείο
οτι γραφει παιξτο κοντραΈλα ντε κάθε φορά λέει χάσαμε αλλά μπαίνουμε δυναμικά αυτή τη φορά για ταμείο
Να βαλουμε κανα σπιτι;;;μπαρι-ιντερ 1X........
βαλε το εξοχικο σου για να εχεις καπου να μεινεις σε περιπτωση στραβης..Να βαλουμε κανα σπιτι;;;
για το πουτσο ειναι αυτοςσαν τον παπατσωρη του γκαζετα τοσους μηνες ενα ταμειο δεν εχει βγαλει
κοροιδο πιανεσε.ο καλυτερος ειναι ο παπα(πας)τσωρης.τα παιζεις αναποδα και σιγουρο ταμειογια το πουτσο ειναι αυτος
Ρε Σταμ δε μου προτείνεις κανέναν άσσο για το Π-Σ-Κ, για να παίξω ακριβές σκορ 0-3 μπας και πάω κανά γερό ταμείο?
Αλμερια - Μπαρτσελόνα είπες άσσο ήρθε 0-3,
Μπάρι - Ιντερ άσσο ήρθε 0-3
...
Γι αυτό σου λέω λέγε καναν άσσο για πσκ,να πάιξουμε 0-3 μπας και κονομισουμε τπτ
Συμφωνω!!!Και ενα ακομα... Πολυ σημαντικο... Ποτε δεν βαζουμε την ιδια ομαδα.. σε παραπανω.. απο ενα κουπονι.. Σημερα φιλος ειχε τον ολυμπιακο βολου σε 5 κουπονια και εχασε τον ολυμπιακο βολου και στα 5...Τον ρωτησα... γιατι εβαλες τον ολυμπιακο βολου σε 5 κουπονια..Μου απαντησε..Ρε σειρα ο ολυμπιακος βολου ειναι η βαση μου..Του ειπα παρε τα παπαρια του μπεου τωρα.. και γυρνα στην βαση σου..Ουτε την μπαρτσελονα... με βασικους σε 5 κουπονια..Το κανουν αυτο οι απειροι(ο φιλος αυτος παιζει εδω και ενα χρονο)Το εκανα και εγω συναιχεια.. μου λεγανε(οι παλιοι)χρηστο κανεις μαλακια... κοψε την ιδια ομαδα.. σε πολλα κουπονια... αν την χασεις.. θα τα πεταξεις ολα.. τους ελεγα ελα μωρε σιγα, αφου την πιστευω.. και εχανα ολα τα κουπονια.. για μια ομαδα.. μετα ημουν χαλια ψυχολογικα.. γιατι δεν ειχα αλλα λεφτα να παιξω..Και ελεγα δεν θα το ξανακανω.. και συνεχεια το εκανα..Μια ομαδα ποτε σε πανω απο ενα κουπονι... Ειναι απο τα πιο Σημαντικα πραγματα, στο στοιχημα αυτο!!!2 νομοι αχαστοι για το στοιχημα
ΠΟΤΕ δεν πονταρεις την ομαδα σου και την ομαδα που αντιπαθεις και
2ο ΠΟΤΕ δεν πονταρεις ομαδες που εχουν προεδρους λερες βλεπε μ(πεο)