Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

brescia , milan για σημερα ...

και μια ψιλη μονακο ...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπερα.370=Αναγεννηση Καρδιτσας-Εθνικος=1=(ασσος),      375=Σουονσι-Καρντιφ=1=(ασσος),     376=Γουεστ Χαμ-Μπερμιγχαμ=οβερ=(3γκολ+),      394=Τσελσι-Λιβερπουλ=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες),    397=Σεβιλλη-Μαλαγα=0βερ=(3γκολ+),     413=Ιντερ-Ρομα=οβερ=(3γκολ+).Τα επαιξα 9 ευρω στον οπαπ συνολο αποδοσης κερδων 223 ευρω.Καλα κερδη σε ολους.

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Περιμενα χαντικαπ στο 1 γκολ υπερ Ολυμπιακου αλλα με βασικο Παντελιτς που να γινει ποτέ. Δεν ξαναπαιζω οβερ την ομαδα, στις 10 ευκαιριες κανουν 1 γκολ με το ζορι. Σημερα μ αρεσει το Χ της Οσερ-Λιλ και Χ2 Ρομα μες στην Ιντερ

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
οβερ για τσελσι και παοκ.
αποδοση δυαδας απο 4,8 εχως και 5,5

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
οτι ειναι πουτανα η μπαλα το γνωριζουμε χρονια αλλα πρεπει και να σε θελει εμενα δυστυχως δεν με θελει :headbang:
απολογισμος χασουρας σκωτσεζικο ντουζ απο ρειντζερ 20 ευρω στο κουβα :tickedoff:
και αυτο που λεω ειναι να σε θελει:

στοίχημα  Λέτσε - Παλέρμο (Πόσα γκολ θα σημειωθούν;) Πάνω από 2,5 Πάνω από 2,5 
Πάρμα - Φιορεντίνα (Πόσα γκολ θα σημειωθούν;) Κάτω από 2,5 Κάτω από 2,5
Τζένοα - Μίλαν (1 X 2) Μίλαν X                                           10.00 14.04 -
Τουν - Βασιλεία (1 X 2) Βασιλεία Βασιλεία
Αμπερντίν - Ντάνφερμλιν (1 X 2) Αμπερντίν Αμπερντίν

και μετα η σιχαμενη η μιλαν θελει και πρωταθλημα :headbang:
συν το νιωνιο που μου χαλασε αλλο ενα δελτιο :headbang: και ο κουβας δεν εχει πατο
τωρα μπορειται να με μπινελικωσεται ελευθερα :dunno:
α και μην ξεχασω δεν ξαναπαιζω λαιβ αγωνα δεν με παει ουτε εκει :headbang:

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.598
Πόντοι
6.495
Απο χθες ξανα στον οπαπ ακουμπαω λεφτα..
Απολυτη αποτυχια εχω καθως σε 6 αγωνες που επαιξα σε 2 παρολι δεν επιασα ουτε ενα..
Καλα με παει.. :jerking:

metavlitos

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
οτι ειναι πουτανα η μπαλα το γνωριζουμε χρονια αλλα πρεπει και να σε θελει εμενα δυστυχως δεν με θελει :headbang:
απολογισμος χασουρας σκωτσεζικο ντουζ απο ρειντζερ 20 ευρω στο κουβα :tickedoff:

στοίχημα   Λέτσε - Παλέρμο (Πόσα γκολ θα σημειωθούν;) Πάνω από 2,5 Πάνω από 2,5 
Τζένοα - Μίλαν (1 X 2) Μίλαν X                                           10.00 14.04 -

ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΜΩΣ.. ;) ;)
συν το νιωνιο που μου χαλασε αλλο ενα δελτιο :headbang: και ο κουβας δεν εχει πατο

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

στοίχημα   Λέτσε - Παλέρμο (Πόσα γκολ θα σημειωθούν;) Πάνω από 2,5 Πάνω από 2,5 

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

metavlitos

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
ποτε μα ποτε μην προσπαθητε να ρεφαρεται σε μερα που δεν σας παει γιατι ετσι ο κουβας μεγαλωνει :headbang: εγω τα λεω αλλα δε με ακουω :tickedoff:
την βαλενθια την εχω ηδη σαν κερδισμενη γαμω την τολουκα μου που παω και τα βρισκω ο κουλος :headbang:

στοίχημα
Τολούκα - Άτλας (1 X 2) Τολούκα X 10.00 5.73 -
Ρεάλ Μαδρίτης - Σοσιεδάδ (1 X 2) Ρεάλ Μαδρίτης Ρεάλ Μ.
Βαλένθια - Χέρκουλες (1 X 2) Βαλένθια ?
Πόρτο - Ρίο Άβε (1 X 2) Πόρτο Πόρτο
Έουπεν - Σταντάρ Λιέγης (1 X 2) Σταντάρ Λιέγης Σταντάρ Λιέγης

αλλο ενα σημερα που χαθηκε σε ενα αγωνα στην προσπαθεια να ρεφαρω :tickedoff:
η τελευταια μου προσπαθεια ειναι η λατινικη αμερικη με δικλιδες ασφαλειας αν χασω και εκει θα πεσω στο λιμανι του πειραια :headbang:
Φλουμινένσε - Μποταφόγκο (Άσος no bet (Tο ποντάρισμα επιστρέφεται σε εντός έδρας νίκη στην κανονική διάρκεια του αγώνα)) X ? 10.00 9.77
Botafogo SP - Σάο Πάολο (Draw no bet (Tο ποντάρισμα επιστρέφεται σε ισοπαλία στην κανονική διάρκεια του αγώνα)) Σάο Πάολο ?
Σάο Καετάνο - Paulista (Draw no bet (Tο ποντάρισμα επιστρέφεται σε ισοπαλία στην κανονική διάρκεια του αγώνα)) Σάο Καετάνο ?
Villa Nova - Κρουζέιρο (1 X 2) Κρουζέιρο ?
Ιντεπεντιέντε - Τίγκρε (Draw no bet (Tο ποντάρισμα επιστρέφεται σε ισοπαλία στην κανονική διάρκεια του αγώνα)) Ιντεπεντιέντε ?
Κλαμπ Αμέρικα - Gallos Blancos Queretaro (Draw no bet (Tο ποντάρισμα επιστρέφεται σε ισοπαλία στην κανονική διάρκεια του αγώνα)) Κλαμπ Αμέρικα ?

απο κυρηγμα καλα τα παω αλλα δε βαζω μυαλο σημερινος απολογισμος χασουρας κοντα στο 100 αρι
αν ρεφαρω τελευταια στιγμη καλως αλλα δεν το βλεπω με τη γκαντεμια που εχω :headbang:

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
πολυ κουβας  το σ/κ...
ευτυχως  γλυτωσαμε με ιντερ που  παρολιγο να μας τρελανει..
αυριο θα παιξουμε  δυνατα τον ΟΦΗ

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
περιμενω ατλετικο νασιοναλ να παρω 85 ευρουλακια :priest: :priest:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ποτε μα ποτε μην προσπαθητε να ρεφαρεται σε μερα που δεν σας παει γιατι ετσι ο κουβας μεγαλωνει :headbang: εγω τα λεω αλλα δε με ακουω :tickedoff:
την βαλενθια την εχω ηδη σαν κερδισμενη γαμω την τολουκα μου που παω και τα βρισκω ο κουλος :headbang:

στοίχημα

η τελευταια μου προσπαθεια ειναι η λατινικη αμερικη με δικλιδες ασφαλειας αν χασω και εκει θα πεσω στο λιμανι του πειραια :headbang:
Φλουμινένσε - Μποταφόγκο (Άσος no bet (Tο ποντάρισμα επιστρέφεται σε εντός έδρας νίκη στην κανονική διάρκεια του αγώνα)) X ? 10.00 9.77
Botafogo SP - Σάο Πάολο (Draw no bet (Tο ποντάρισμα επιστρέφεται σε ισοπαλία στην κανονική διάρκεια του αγώνα)) Σάο Πάολο ?
Σάο Καετάνο - Paulista (Draw no bet (Tο ποντάρισμα επιστρέφεται σε ισοπαλία στην κανονική διάρκεια του αγώνα)) Σάο Καετάνο ?
Ιντεπεντιέντε - Τίγκρε (Draw no bet (Tο ποντάρισμα επιστρέφεται σε ισοπαλία στην κανονική διάρκεια του αγώνα)) Ιντεπεντιέντε ?
Κλαμπ Αμέρικα - Gallos Blancos Queretaro (Draw no bet (Tο ποντάρισμα επιστρέφεται σε ισοπαλία στην κανονική διάρκεια του αγώνα)) Κλαμπ Αμέρικα ?

απο κυρηγμα καλα τα παω αλλα δε βαζω μυαλο σημερινος απολογισμος χασουρας κοντα στο 100 αρι
αν ρεφαρω τελευταια στιγμη καλως αλλα δεν το βλεπω με τη γκαντεμια που εχω :headbang:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
περιμενω ατλετικο νασιοναλ να παρω 85 ευρουλακια :priest: :priest:
ολοι στη λατινικη αμερικη το ριξαμε βλεπω α ρε ξενυχτη που εχει να πεσει :2funny: :2funny:
εμενα μου τα χαλαει η σαο παολο :tickedoff:
οτι παιζω να μην το παιζεται νομος :2funny:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175

στοίχημα

το αρπαξε η σαο παολο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom