metavlitos
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
οτι ειναι πουτανα η μπαλα το γνωριζουμε χρονια αλλα πρεπει και να σε θελει εμενα δυστυχως δεν με θελει
απολογισμος χασουρας σκωτσεζικο ντουζ απο ρειντζερ 20 ευρω στο κουβα
και αυτο που λεω ειναι να σε θελει:
στοίχημα Λέτσε - Παλέρμο (Πόσα γκολ θα σημειωθούν;) Πάνω από 2,5 Πάνω από 2,5
Πάρμα - Φιορεντίνα (Πόσα γκολ θα σημειωθούν;) Κάτω από 2,5 Κάτω από 2,5
Τζένοα - Μίλαν (1 X 2) Μίλαν X 10.00 14.04 -
Τουν - Βασιλεία (1 X 2) Βασιλεία Βασιλεία
Αμπερντίν - Ντάνφερμλιν (1 X 2) Αμπερντίν Αμπερντίν
ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΜΩΣ.. ;) ;)
και μετα η σιχαμενη η μιλαν θελει και πρωταθλημα
συν το νιωνιο που μου χαλασε αλλο ενα δελτιο και ο κουβας δεν εχει πατο
τωρα μπορειται να με μπινελικωσεται ελευθερα
α και μην ξεχασω δεν ξαναπαιζω λαιβ αγωνα δεν με παει ουτε εκει
οτι ειναι πουτανα η μπαλα το γνωριζουμε χρονια αλλα πρεπει και να σε θελει εμενα δυστυχως δεν με θελει
απολογισμος χασουρας σκωτσεζικο ντουζ απο ρειντζερ 20 ευρω στο κουβα
και αυτο που λεω ειναι να σε θελει:
στοίχημα Λέτσε - Παλέρμο (Πόσα γκολ θα σημειωθούν;) Πάνω από 2,5 Πάνω από 2,5
Πάρμα - Φιορεντίνα (Πόσα γκολ θα σημειωθούν;) Κάτω από 2,5 Κάτω από 2,5
Τζένοα - Μίλαν (1 X 2) Μίλαν X 10.00 14.04 -
Τουν - Βασιλεία (1 X 2) Βασιλεία Βασιλεία
Αμπερντίν - Ντάνφερμλιν (1 X 2) Αμπερντίν Αμπερντίν
και μετα η σιχαμενη η μιλαν θελει και πρωταθλημα
συν το νιωνιο που μου χαλασε αλλο ενα δελτιο και ο κουβας δεν εχει πατο
τωρα μπορειται να με μπινελικωσεται ελευθερα
α και μην ξεχασω δεν ξαναπαιζω λαιβ αγωνα δεν με παει ουτε εκει
ισως και ΜπορντοΠαίξτε διπλό τη Ρόμα να ρεφάρετε
περασε η τριαδα ντουισμπουργκ,χερακλες,παλερμο και αναμενουμε την δευτερη καβαλα,λιλ,ιντερ.
ποτε μα ποτε μην προσπαθητε να ρεφαρεται σε μερα που δεν σας παει γιατι ετσι ο κουβας μεγαλωνει εγω τα λεω αλλα δε με ακουω
την βαλενθια την εχω ηδη σαν κερδισμενη γαμω την τολουκα μου που παω και τα βρισκω ο κουλος
στοίχημα
Τολούκα - Άτλας (1 X 2) Τολούκα X 10.00 5.73 -
Ρεάλ Μαδρίτης - Σοσιεδάδ (1 X 2) Ρεάλ Μαδρίτης Ρεάλ Μ.
Βαλένθια - Χέρκουλες (1 X 2) Βαλένθια ?
Πόρτο - Ρίο Άβε (1 X 2) Πόρτο Πόρτο
Έουπεν - Σταντάρ Λιέγης (1 X 2) Σταντάρ Λιέγης Σταντάρ Λιέγης
αλλο ενα σημερα που χαθηκε σε ενα αγωνα στην προσπαθεια να ρεφαρω
η τελευταια μου προσπαθεια ειναι η λατινικη αμερικη με δικλιδες ασφαλειας αν χασω και εκει θα πεσω στο λιμανι του πειραια
Φλουμινένσε - Μποταφόγκο (Άσος no bet (Tο ποντάρισμα επιστρέφεται σε εντός έδρας νίκη στην κανονική διάρκεια του αγώνα)) X ? 10.00 9.77
Botafogo SP - Σάο Πάολο (Draw no bet (Tο ποντάρισμα επιστρέφεται σε ισοπαλία στην κανονική διάρκεια του αγώνα)) Σάο Πάολο ?
Σάο Καετάνο - Paulista (Draw no bet (Tο ποντάρισμα επιστρέφεται σε ισοπαλία στην κανονική διάρκεια του αγώνα)) Σάο Καετάνο ?
Villa Nova - Κρουζέιρο (1 X 2) Κρουζέιρο ?
Ιντεπεντιέντε - Τίγκρε (Draw no bet (Tο ποντάρισμα επιστρέφεται σε ισοπαλία στην κανονική διάρκεια του αγώνα)) Ιντεπεντιέντε ?
Κλαμπ Αμέρικα - Gallos Blancos Queretaro (Draw no bet (Tο ποντάρισμα επιστρέφεται σε ισοπαλία στην κανονική διάρκεια του αγώνα)) Κλαμπ Αμέρικα ?
απο κυρηγμα καλα τα παω αλλα δε βαζω μυαλο σημερινος απολογισμος χασουρας κοντα στο 100 αρι
αν ρεφαρω τελευταια στιγμη καλως αλλα δεν το βλεπω με τη γκαντεμια που εχω
ολοι στη λατινικη αμερικη το ριξαμε βλεπω α ρε ξενυχτη που εχει να πεσειπεριμενω ατλετικο νασιοναλ να παρω 85 ευρουλακια
το αρπαξε η σαο παολοποτε μα ποτε μην προσπαθητε να ρεφαρεται σε μερα που δεν σας παει γιατι ετσι ο κουβας μεγαλωνει εγω τα λεω αλλα δε με ακουω
την βαλενθια την εχω ηδη σαν κερδισμενη γαμω την τολουκα μου που παω και τα βρισκω ο κουλος
στοίχημα
Τολούκα - Άτλας (1 X 2) Τολούκα X 10.00 5.73 -
Ρεάλ Μαδρίτης - Σοσιεδάδ (1 X 2) Ρεάλ Μαδρίτης Ρεάλ Μ.
Βαλένθια - Χέρκουλες (1 X 2) Βαλένθια ?
Πόρτο - Ρίο Άβε (1 X 2) Πόρτο Πόρτο
Έουπεν - Σταντάρ Λιέγης (1 X 2) Σταντάρ Λιέγης Σταντάρ Λιέγης
αλλο ενα σημερα που χαθηκε σε ενα αγωνα στην προσπαθεια να ρεφαρω
η τελευταια μου προσπαθεια ειναι η λατινικη αμερικη με δικλιδες ασφαλειας αν χασω και εκει θα πεσω στο λιμανι του πειραια
Φλουμινένσε - Μποταφόγκο (Άσος no bet (Tο ποντάρισμα επιστρέφεται σε εντός έδρας νίκη στην κανονική διάρκεια του αγώνα)) X ? 10.00 9.77
Botafogo SP - Σάο Πάολο (Draw no bet (Tο ποντάρισμα επιστρέφεται σε ισοπαλία στην κανονική διάρκεια του αγώνα)) Σάο Πάολο ?
Σάο Καετάνο - Paulista (Draw no bet (Tο ποντάρισμα επιστρέφεται σε ισοπαλία στην κανονική διάρκεια του αγώνα)) Σάο Καετάνο ?
Villa Nova - Κρουζέιρο (1 X 2) Κρουζέιρο ?
Ιντεπεντιέντε - Τίγκρε (Draw no bet (Tο ποντάρισμα επιστρέφεται σε ισοπαλία στην κανονική διάρκεια του αγώνα)) Ιντεπεντιέντε ?
Κλαμπ Αμέρικα - Gallos Blancos Queretaro (Draw no bet (Tο ποντάρισμα επιστρέφεται σε ισοπαλία στην κανονική διάρκεια του αγώνα)) Κλαμπ Αμέρικα ?
απο κυρηγμα καλα τα παω αλλα δε βαζω μυαλο σημερινος απολογισμος χασουρας κοντα στο 100 αρι
αν ρεφαρω τελευταια στιγμη καλως αλλα δεν το βλεπω με τη γκαντεμια που εχω
και εσυ κολλημενος στα λαιβ σκορς εισαιτο αρπαξε η σαο παολο