Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
ή να χαντακωθείς περισσότερο...
πιστεύει κανείς ότι οι μπουκ που προσφέρουν live,μας λυπούνται και θέλουν έτσι να μας δώσουν κάτι πίσω???
σωστότατος...

οι μπουκ σου δινουν μια ευκαιρια

το τι θα την κανεις ειναι δικο σου θεμα.

το αλλο με τις αποδοσεις δεν νομιζω οτι το επιασες.
ειναι προφανες οτι οταν  παιζεις στον οπαπ με τις 15-20% χαμηλοτερς αποδοσεις μαλλον δεν παιζεις σωστα αλλα μαλακισμενα

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Φιλοι Μου. Εδω και 10 χρονια που παιζω στοιχημα...  Σε ολες τις εταιριες του ιντερνετ...Και φυσικα στον οπαπ... Ειμουν στα 9 χρονια χαμενος.Εδω και εναν χρονο, ειμαι πανω!!Απο το αρχικο μου κεφαλαιο, για πονταρισμα...!!!Που θελω να καταληξω...Δοκιμασα τα παντα αλλα αυτο που καταλαβα για να κερδισεις στο στοιχημα πρεπει να.. 1.. Να ρισκαρεις στο απροοπτο...2 Οτι Παιζεις να μην το φοβασαι...Το στοιχημα δεν ειναι κατι καταληκτικο αλλα κατι απροοπτο...Εκει πονταρουν οι μπουκ..Αλλιως θα ημουν πλουσιος!!Το στοιχημα ειναι κατι το απροοοπτο δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο!!!!Μπαρτσελονα-Χερακλες=0-2 1,05 ο ασσος!!!!Συγνωμη αν κουρασα, δεν το εκανα επιτηδες φιλικα χρηστος...

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
τι να πω ρε μαν εσυ παιζε οπαπ. :huh:
εγώ απλώς ρώτησα τι το κακό έχει ο οπαπ...ή ανάποδα τί καλό έχει ένας μπουκ στο internet...
τις απαντήσεις τις ξέρω...και πολύ καλά μάλιστα...
έχω να σου δώσω χιλιάδες παραδείγματα και από τις δύο απόψεις αν θές...
θα σου πώ όμως μόνο ένα χαρακτηριστικό...
στο παγκόσμιο κύπελο έπαιξα καμιά 20-αριά δελτία και έχασα μόνο ένα...τύχη πές το...κολοφαρδία πες το...ικανότητα...όπως θες...
το θέμα όμως είναι ότι τα έλεγα σε φίλο,που δεν έχει την δυνατότητα να παίζει στο internet, και ήταν χαμένος στην τελική και πολύ μάλιστα...ξέρεις γιατί???
γιατί τότε ο οπαπ έδινε στα παιχνίδια το γκολ-γκολ και νόμιζε ο φίλος μου,που δεν ήξερε από αυτά,ότι θα του χαρίσουν λεφτά και έπαιζε κάτι τέτοια και φυσικά έχανε...
που θέλω να καταλήξω???
καλό το internet αλλά αν δεν προσέχεις και παρασυρθείς από την πληθώρα των προσφερθέντων γεγονότων...κλάψε μάη μου...
δεν κατηγορώ κανέναν ούτε προτείνω τίποτα...απλά επισημάνσεις κάνω και δίνω τροφή για σκέψη...
14 χρόνια εμπειρία νομίζω ότι πρέπει να την προσφέρω και όποιος θέλει παίρνει κάτι...

οι μπουκ σου δινουν μια ευκαιρια

το τι θα την κανεις ειναι δικο σου θεμα.

το αλλο με τις αποδοσεις δεν νομιζω οτι το επιασες.
ειναι προφανες οτι οταν  παιζεις στον οπαπ με τις 15-20% χαμηλοτερς αποδοσεις μαλλον δεν παιζεις σωστα αλλα μαλακισμενα
αν εσύ είσαι τόσο δυνατός σαν χαρακτήρας να παίξεις την τριάδα ,που θα έπαιζες στον οπαπ, στο internet σε καλύτερες σαφώς αποδόσεις, και να κλείσεις το p/c και/ή να μην ξαναπαίξεις,μπράβο σου και μαγκιά σου...
πόσοι όμως μπορούν να το κάνουν αυτό???
ως γνωστόν η διάρκεια είναι αυτή που γονατίζει τον παίχτη...

eleooooos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
222
Πόντοι
281
αν εσύ είσαι τόσο δυνατός σαν χαρακτήρας να παίξεις την τριάδα ,που θα έπαιζες στον οπαπ, στο internet σε καλύτερες σαφώς αποδόσεις, και να κλείσεις το p/c και/ή να μην ξαναπαίξεις,μπράβο σου και μαγκιά σου...

Είναι ίσως ο κυριότερος λόγος που με κρατάει παρ'ότι θέλω να κάνω εναν λογαριασμό στο internet απο το να τον κάνω..Οτι το να παρασυρθείς είναι το ευκολότερο πράγμα...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Συμφωνο παιδια!!!, Ο οπαπ σε σχεση με τους μπουκ του εξωτερικου, μας κλεβει!!!!!Εγω παντως παιζω οπαπ..θελω με το που κλεινω την τριαδα η διαδα η το συστημα να πληρωνομα!!!Παντως η λογικη λεει στο ιντερνετ.....

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Είναι ίσως ο κυριότερος λόγος που με κρατάει παρ'ότι θέλω να κάνω εναν λογαριασμό στο internet απο το να τον κάνω..Οτι το να παρασυρθείς είναι το ευκολότερο πράγμα...
ακριβώς αυτό θέλω να επισημάνω με τα γραφόμενά μου...
καλό,χρυσό το internet αλλά για λίγους...
οι υπόλοιποι νάχαμε να λέγαμε...βάζω και μένα μέσα γιατί πέρασα αυτό το στάδιο με πλήρη αποτυχία...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ναι,αλλα μπορει στο live να βρεις μια ευκαιρια που ειναικαι γαμ@...
Γι παραδεθγμα Κυριακη βραδυ, που ειδα τη Μαρσειγ στο 13,0 αποδοση, δε μπορεσα να αντισταθω και με δικαιωσε, πολυ απλα, γιατι απο την αρχη δε με επειθε οτι θα κερδισει η Λολ και η ξεροκεφαλια μου με οδηγει πολλες φορες σωστα να πονταρω σε αυτον που ειναι πισω και που δινει μεγαλη αποδοση και να δικαιωθω....
Αυτο ειναιτο απροοπτο που λεμε εδω μεσα και οτι τα παντα ειναι δυνατ και αυτο ειναι που μου αρεσει να εκμεταλευομαι...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ακριβώς αυτό θέλω να επισημάνω με τα γραφόμενά μου...
καλό,χρυσό το internet αλλά για λίγους...
οι υπόλοιποι νάχαμε να λέγαμε...βάζω και μένα μέσα γιατί πέρασα αυτό το στάδιο με πλήρη αποτυχία...
Το θεμα το εχω πει, ρο ειχε πει καιο Χρηστος10, οταν κατι δεν παει καλα το αλλαζεις, ετσι και στο στοιχημα, χανεις συνεχεια?Αλλαζεις τακτικη, αυτην που νομιζεις οτι θα σου ωσει, ασχετο τι θα γινει στο τελος, αλλα να αλλαξεις αφου δεν βλεπεις προκοπη...

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
εγώ απλώς ρώτησα τι το κακό έχει ο οπαπ...ή ανάποδα τί καλό έχει ένας μπουκ στο internet...
τις απαντήσεις τις ξέρω...και πολύ καλά μάλιστα...
έχω να σου δώσω χιλιάδες παραδείγματα και από τις δύο απόψεις αν θές...
θα σου πώ όμως μόνο ένα χαρακτηριστικό...
στο παγκόσμιο κύπελο έπαιξα καμιά 20-αριά δελτία και έχασα μόνο ένα...τύχη πές το...κολοφαρδία πες το...ικανότητα...όπως θες...
το θέμα όμως είναι ότι τα έλεγα σε φίλο,που δεν έχει την δυνατότητα να παίζει στο internet, και ήταν χαμένος στην τελική και πολύ μάλιστα...ξέρεις γιατί???
γιατί τότε ο οπαπ έδινε στα παιχνίδια το γκολ-γκολ και νόμιζε ο φίλος μου,που δεν ήξερε από αυτά,ότι θα του χαρίσουν λεφτά και έπαιζε κάτι τέτοια και φυσικά έχανε...
που θέλω να καταλήξω???
καλό το internet αλλά αν δεν προσέχεις και παρασυρθείς από την πληθώρα των προσφερθέντων γεγονότων...κλάψε μάη μου...
δεν κατηγορώ κανέναν ούτε προτείνω τίποτα...απλά επισημάνσεις κάνω και δίνω τροφή για σκέψη...
14 χρόνια εμπειρία νομίζω ότι πρέπει να την προσφέρω και όποιος θέλει παίρνει κάτι...

καλα τα λες αλλα αμα δεν ξερεις τι ισχύει στο νετ beting τι μπας και μπλεκεις?(ο φιλος σου δλδ)

ναι δεν μπορω να κλεισω το pc  αλλα μπορω να ξαναπαω στο προποτζιδικο  ;)

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
καλα τα λες αλλα αμα δεν ξερεις τι ισχύει στο νετ beting τι μπας και μπλεκεις?(ο φιλος σου δλδ)

ναι δεν μπορω να κλεισω το pc  αλλα μπορω να ξαναπαω στο προποτζιδικο  ;)
και να ξαναπάς στο προποτζίδικο άντε να παίξεις ένα δελτίο ή και δύο...
στο p/c όμως μπορείς να παίζεις όλη την μέρα...μέχρι να στεγνώσεις φυσικά...
είναι σαν να έχεις ένα καζίνο μέσα στο σπίτι σου...
τεσπα μεγάλα παιδιά είμαστε,υπεύθηνοι και υπόλογοι των πράξεών μας...
καλή μας τύχη...

eleooooos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
222
Πόντοι
281
Ναι,αλλα μπορει στο live να βρεις μια ευκαιρια που ειναικαι γαμ@...
Γι παραδεθγμα Κυριακη βραδυ, που ειδα τη Μαρσειγ στο 13,0 αποδοση, δε μπορεσα να αντισταθω και με δικαιωσε, πολυ απλα, γιατι απο την αρχη δε με επειθε οτι θα κερδισει η Λολ και η ξεροκεφαλια μου με οδηγει πολλες φορες σωστα να πονταρω σε αυτον που ειναι πισω και που δινει μεγαλη αποδοση και να δικαιωθω....
Αυτο ειναιτο απροοπτο που λεμε εδω μεσα και οτι τα παντα ειναι δυνατ και αυτο ειναι που μου αρεσει να εκμεταλευομαι...

Πάντως χωρίς να διαφωνώ σε αυτα που λες για το κυριακάτικο ματσ μπορώ να πώ  επειδή το έβλεπα στη Νοva οτι μόνο αν δεν το έβλεπες θα πόνταρες να το γυρίσει η Μαρσέιγ...Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε βέβαια η εικόνα ριζικά ,αλλά στο πρώτο φαντάσου πως το είχα παίξει Χ και είχα απογοητευτεί πλήρως...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Πάντως χωρίς να διαφωνώ σε αυτα που λες για το κυριακάτικο ματσ μπορώ να πώ  επειδή το έβλεπα στη Νοva οτι μόνο αν δεν το έβλεπες θα πόνταρες να το γυρίσει η Μαρσέιγ...Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε βέβαια η εικόνα ριζικά ,αλλά στο πρώτο φαντάσου πως το είχα παίξει Χ και είχα απογοητευτεί πλήρως...
Βρε συ, εγω δεν το εβλεπα, αλλα το ενστικτο συν του οτι και η αποδοση ειναι και γαμω, ρισκο παιρνω, τι νομιζεις, αλλα και απο την αλλη, το 1-0 ειναι ευθραυστο αποτελεσμα, δε θελει πολυ,ειδικα σε αλλοπροσαλο πρωταθλημα, ενω αποψε που επιασα την Τρελεμποργκ, ενστικτο και αποδοση με εοδηγησαν, συν την αδιαφορια των ομαδων, λεω, γιατι να μην ρισκαρω???
Οπως ειπε και ο Χρηστος, μεγαλο ρολο παιζει το να μην φοβασαι...

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
και να ξαναπάς στο προποτζίδικο άντε να παίξεις ένα δελτίο ή και δύο...
στο p/c όμως μπορείς να παίζεις όλη την μέρα...μέχρι να στεγνώσεις φυσικά...
είναι σαν να έχεις ένα καζίνο μέσα στο σπίτι σου...
τεσπα μεγάλα παιδιά είμαστε,υπεύθηνοι και υπόλογοι των πράξεών μας...
καλή μας τύχη...

φιλε μου σχεδον το ιδιο ειναι και στο προποτζίδικο μπορείς να παίζεις όλη την μέρα...μέχρι να στεγνώσεις...το παν ειναι να εχεις αυτοσυγκρατηση.απλα τα προπο κλεινουν κατα τις 21.00-22.00, το pc ποτε.αν εισαι καμενος ειτε προπο ειτε νετ θα καεις!!!

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
φιλε μου σχεδον το ιδιο ειναι και στο προποτζίδικο μπορείς να παίζεις όλη την μέρα...μέχρι να στεγνώσεις...το παν ειναι να εχεις αυτοσυγκρατηση.απλα τα προπο κλεινουν κατα τις 21.00-22.00, το pc ποτε.αν εισαι καμενος ειτε προπο ειτε νετ θα καεις!!!
αναφέρομαι σε νορμάλ καταστάσεις και μόνο στο στοίχημα...
και τα λέω αυτά παίρνοντας παράδειγμα από τον εαυτό μου...
στο internet 2 χρόνια που το προσπάθησα έχασα πολλά...και όταν λέω πολλά,εννοώ πολλά...
πριν στον οπαπ είμουν κερδισμένος και παρασύρθηκα και εγώ από τις αποδόσεις και τις επιλογές που υπάρχουν στο inernet...
που πας ρε καραμήτροοο...
τώρα τρία χρόνια χρόνια που γύρισα στον οπαπ έβγαλα την χασούρα και κερδίζω κιόλας...
το σκεπτικό μου και ο τρόπος παιχνιδιού μου δεν έχει αλλάξει...
το μόνο που άλλαξε είναι αυτό...
γι'αυτό και δεν προτείνω σε κανέναν το internet...και να μην θές,άν χάσεις το πρώτο,θέλοντας να ρεφάρεις ξαναπαίζεις και πάει λέγοντας...και χάνεις και το καθαρό μαυλό που έχεις...βασικό...αλλά συνηθισμένο και επόμενο...
στον οπαπ έπαιξες,έχασες,τελείωσες...την άλλη μέρα πάλι...
το βασικό είναι η αυτοσυγκράτιση...κάτι τόσο απλό,αλλά τόσο δύσκολο στην τελική...

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
δεν λεμε και πολυ διφορετικα πραγματα.ναι το βασικό είναι η αυτοσυγκράτιση αμα την εχεις το νετ μια χαρα ειναι!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μωρε εχει και ο οπαπ την παγιδα του, το κινο...

Το μονο διαλειμα που κανουν αυτοι οι καμενοι ειναι την ωρα που κλεινουν 3-5 πανε για φαι και μετα παλι τα ιδια...  :jerking: :jerking: :jerking:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Παντως αυτο που κανει ο οπαπ με την β εθνικη, να μην μπορεις να παιξεις μονο β εθνικη ελλαδος ειναι απαραδεκτο!!!!!Τωρα και με το κυπελο ελλαδος, που ειναι οι αγωνες??? Πανθρακικος-Αεκ,  Αετος Σκυδρας-Πανσεραικος,  Εορδαικος-Παοκ,    Ηλιουπολη-Ολυμπιακος,  Κοζανι-Παναθηναικος Ρε οπαπ.... Εχεις Ξεζουμισει ολο τον κοσμο, δωσε μας την δυνατοτητα να παιξουμε, και λιγο την ...β εθνικη και το κυπελο ελλαδος!!!   

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
αστερας τριπολης στο 2.2
καραμπουκσουρ (τουρκια ) πανω απο 0,5 γκολ  στο 2