τι να πω ρε μαν εσυ παιζε οπαπ.
εγώ απλώς ρώτησα τι το κακό έχει ο οπαπ...ή ανάποδα τί καλό έχει ένας μπουκ στο internet...
τις απαντήσεις τις ξέρω...και πολύ καλά μάλιστα...
έχω να σου δώσω χιλιάδες παραδείγματα και από τις δύο απόψεις αν θές...
θα σου πώ όμως μόνο ένα χαρακτηριστικό...
στο παγκόσμιο κύπελο έπαιξα καμιά 20-αριά δελτία και έχασα μόνο ένα...τύχη πές το...κολοφαρδία πες το...ικανότητα...όπως θες...
το θέμα όμως είναι ότι τα έλεγα σε φίλο,που δεν έχει την δυνατότητα να παίζει στο internet, και ήταν χαμένος στην τελική και πολύ μάλιστα...ξέρεις γιατί???
γιατί τότε ο οπαπ έδινε στα παιχνίδια το γκολ-γκολ και νόμιζε ο φίλος μου,που δεν ήξερε από αυτά,ότι θα του χαρίσουν λεφτά και έπαιζε κάτι τέτοια και φυσικά έχανε...
που θέλω να καταλήξω???
καλό το internet αλλά αν δεν προσέχεις και παρασυρθείς από την πληθώρα των προσφερθέντων γεγονότων...κλάψε μάη μου...
δεν κατηγορώ κανέναν ούτε προτείνω τίποτα...απλά επισημάνσεις κάνω και δίνω τροφή για σκέψη...
14 χρόνια εμπειρία νομίζω ότι πρέπει να την προσφέρω και όποιος θέλει παίρνει κάτι...
οι μπουκ σου δινουν μια ευκαιρια
το τι θα την κανεις ειναι δικο σου θεμα.
το αλλο με τις αποδοσεις δεν νομιζω οτι το επιασες.
ειναι προφανες οτι οταν παιζεις στον οπαπ με τις 15-20% χαμηλοτερς αποδοσεις μαλλον δεν παιζεις σωστα αλλα μαλακισμενα
αν εσύ είσαι τόσο δυνατός σαν χαρακτήρας να παίξεις την τριάδα ,που θα έπαιζες στον οπαπ, στο internet σε καλύτερες σαφώς αποδόσεις, και να κλείσεις το p/c και/ή να μην ξαναπαίξεις,μπράβο σου και μαγκιά σου...
πόσοι όμως μπορούν να το κάνουν αυτό???
ως γνωστόν η διάρκεια είναι αυτή που γονατίζει τον παίχτη...