Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

eleooooos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
222
Πόντοι
281
Πάει...έληξε...Πραγματικά κάνανε ότι μπορούσαν οι Ναπολιτάνοι και ας έπαιζαν με 10 απο το πρώτο ημίχρονο....Είχαν και κάποιες ευκαιρίες να ισοφαρίσουν....Ήταν ματσάρα (για αυτούς που δεν το είχαν στοιχηματίσει)....Κρίμα γιατί έπιασα τα άλλα 2 που μου φαίνονταν πιο δύσκολα...Τι να πώ....Πάω να πιώ μια τεκίλα Ελ Κουβαδόρ να πνίξω το πόνο μου....
Υ.Γ. Σας ευχαριστώ για τι συμπαράσταση

eleooooos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
222
Πόντοι
281
(Υ.Γ. 2) Ά ,ξέχασα να αναφέρω ότι ενώ έβλεπα το ματς στο ίντερνετ κάποια στιγμή γυρνάω το βλέμα μου προς τη τηλεόραση όπου είχα το ΣΚΑΙ και μαντέψτε ποιον είδα να μιλάει εκείνη τη στιγμή...Τον Μητσοτάκη...Περίμενα να το γυρίσει η Νάπολι μετά.....

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ρισκο και οποιος θελει
χαβρη πανω απο 0.5 γκολ
ναπολι να σκοραρει στο 2ο ημιχρονο
Ραβενα 2
και κατω απο 9 κορνερ στο ρεαλ σοσιεδαδ
3/4 γαμω
να βαζε και γκολ  χαβρη....

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Πάει...έληξε...Πραγματικά κάνανε ότι μπορούσαν οι Ναπολιτάνοι και ας έπαιζαν με 10 απο το πρώτο ημίχρονο....Είχαν και κάποιες ευκαιρίες να ισοφαρίσουν....Ήταν ματσάρα (για αυτούς που δεν το είχαν στοιχηματίσει)....Κρίμα γιατί έπιασα τα άλλα 2 που μου φαίνονταν πιο δύσκολα...Τι να πώ....Πάω να πιώ μια τεκίλα Ελ Κουβαδόρ να πνίξω το πόνο μου....
Υ.Γ. Σας ευχαριστώ για τι συμπαράσταση
Καλο ειναι να παιζεις δυαδουλα με γερο πονταρισμα και μετα ριχνεις και τον τριτο αγωνα σε καρφι τριαδα, με μικροτερο πονταρισμα της δυαδας φυσικα(εσυ επιλεγεις πόσο) αλλα και σε συστημα αν θελεις, αυτο κανω προσωπικα και αν πιασω τη δυαδα,μετα στα @@ μου και καποιες φορες που εχει κατσει και η τριαδα,ακομα καλυτερα, αποψε, δε μου καθησε καποια τριαδα, αλλα μου καθησαν αρκετες δυαδες και σε συστηματακια δυαδες που ενταξει απλως καλαυψη κανουν στο συστημα και μερικες φορες και κατι ψιλα.......

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Αν ειχες παιξει πρωτα τους δυο αγωνες, θα τους ειχες πιασει και θα ειχες καλη καβατζα και μετα εφοσον ειχες βαλει και τριαδα το Χ, θα μπορουσες να κανεις καλυψη και με τη Μιλαν, αλλα και με τη ΝΑπολι αν ηθελες, εφοσον θα περιμενες το Χ, για να παρεις καλα κερδη, απλως θα καλυοπτες το πονταρισμα σου στη τριαδα, ωστε να μη χασεις ουτε ευρω...

eleooooos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
222
Πόντοι
281
Δυστηχώς δεν έχω μπει στη διαδικασία να φτιάξω λογαριασμό κλπ και παίζω απο ΟΠΑΠ οπότε δε μπορώ να κάνω κάλυψη online...Πόσες φορές έχω πιάσει 2 μεγάλες αποδόσεις και έχω χάσει ενα ούτε εγώ δε ξέρω...Είναι η πλεονεξία που σε πιάνει τη στιγμή που γράφεις το δελτίο για περισσοτερα οπότε την πατάς...Γενικώς κυνηγάω συνολική απόδοση γύρω στο 15 αν και σήμερα ήταν η διπλή...Πάντως όπως και να έχει το Χ στη Νάπολι ήταν αυτό που θα πόνταρα στάνταρ ενώ τα άλλα μου ήρθαν τελευταία στιγμή ,άρα δεν θα την γλίτωνα...

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Δυστηχώς δεν έχω μπει στη διαδικασία να φτιάξω λογαριασμό κλπ και παίζω απο ΟΠΑΠ οπότε δε μπορώ να κάνω κάλυψη online...Πόσες φορές έχω πιάσει 2 μεγάλες αποδόσεις και έχω χάσει ενα ούτε εγώ δε ξέρω...Είναι η πλεονεξία που σε πιάνει τη στιγμή που γράφεις το δελτίο για περισσοτερα οπότε την πατάς...Γενικώς κυνηγάω συνολική απόδοση γύρω στο 15 αν και σήμερα ήταν η διπλή...Πάντως όπως και να έχει το Χ στη Νάπολι ήταν αυτό που θα πόνταρα στάνταρ ενώ τα άλλα μου ήρθαν τελευταία στιγμή ,άρα δεν θα την γλίτωνα...

:new_shocked: :new_shocked:

ακομα παιζεις οπαπ??? :headbang:

ελεοοοοος δλδ.... :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Φιλε μου ζαν κλοντ ρισκαρα.. εξαλου Το διευκρινησα οτι ο ασσος ειναι εναντια στο ρευμα της λογικης απο την αρχη του κειμενου μου.Και οτι βαση  εικονας των 2 ομαδων ειναι διπλο!!!!!για το οβερ της σοσιεδαδ δεν μου ειπες κατι??? τεσπα φιλε μου,Εδω ειμαστε για να κερδισουμε τους μπουκ!!! Οχι την φιλοδοξια μας.Με εκιμηση χρηστος.

eleooooos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
222
Πόντοι
281
Το πρόβλημα είναι στο αν παίζεις σωστά (το σωστά είναι σχετικό γιατι πάρα πολύ σημαντικός είναι και ο παράγων τύχη) αλλά όλα έχουν σημασία...Προσωπικά το κύριο πρόβλημα στον ΟΠΑΠ δεν είναι οι αποδόσεις αλλά το ότι δε μπορώ να στοιχηματίσω online για να καλύψω παιχνίδια όταν βλέπω οτι μου μένει μόνο ένα για να πάω ταμείο...Τώρα θα μου πείς γιατί δεν κάνω τότε έναν λογαριασμό στο ίντερνετ...Απλά για κάποιους λόγους δεν γίνεται..

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Φιλε μου ζαν κλοντ ρισκαρα.. εξαλου Το διευκρινησα οτι ο ασσος ειναι εναντια στο ρευμα της λογικης απο την αρχη του κειμενου μου.Και οτι βαση  εικονας των 2 ομαδων ειναι διπλο!!!!!για το οβερ της σοσιεδαδ δεν μου ειπες κατι??? τεσπα φιλε μου,Εδω ειμαστε για να κερδισουμε τους μπουκ!!! Οχι την φιλοδοξια μας.Με εκιμηση χρηστος.
Προσεξε, Χρηστο, ηταν εναντια στη λογικη αυτο που εκανες, οπως κανω και γω κυριως, αλλα οταν βλεπω αποδοση ιση με το φαβορι στο αουτσαιντερ, ειναι αλλιως το πραγμα...
Αν εδινε 4,0 στη Λιντς, θα το σκεφτομουν αλλιως και θα με ειχε παρασυρει και μενα, αλλα τελικα η λογικη επικρατησε μαζι με την ουσια ;), δηλαδη με τη μεγαλυτερη αποδοση ...
Δε θελω να σε κατηγορησω,αλλα κατα τηη γνωμη μου και οπως αποδειχτηκε, το παιξιμο σου ηταν λαθος απο την αρχη, εκανες σκεπτικο τυπου Φωντα, δε μπορεις ουτε εσυ ουτε εγω να ορισεις ποιος θελει ποιο πολυ το ματς και δεν εχει και σημασια τελικα, δηλαδη η Καρντιφ, γιατι να μην πιασει την κορυφη???Για να μη χαλασει τη διαθεση της Λιντς???Δεν μπορω να το διανοηθω αυτο το σκεπτικο..
Οσον αφορα το over, συγχωρα με, αλλα δεν ασχολουμαι καν με αυτο το αθλημα και δεν μπορω να εκφερω γνωμη και μπραβο σου φυσικα αν το επαιξες:huh:...

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
:thumbsup: και φυσικα οταν σου εχει στραβώσει ενα ματς που εχεις μπεταρει κατι μπορει να σωσεις στο λαιβ

ή οταν σου εχει κατσει ενα πολυ καλο παρολι εκτος απο το τελευταιο ματς που βλεπεις στο λαιβ και ασφαλιζεις το αρχικο πονταρισμα σου κοντραροντας το.

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
ή οταν σου εχει κατσει ενα πολυ καλο παρολι εκτος απο το τελευταιο ματς που βλεπεις στο λαιβ και ασφαλιζεις το αρχικο πονταρισμα σου κοντραροντας το.

και παλι σωστος!!!!

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
:thumbsup: και φυσικα οταν σου εχει στραβώσει ενα ματς που εχεις μπεταρει κατι μπορει να σωσεις στο λαιβ
ή να χαντακωθείς περισσότερο...
πιστεύει κανείς ότι οι μπουκ που προσφέρουν live,μας λυπούνται και θέλουν έτσι να μας δώσουν κάτι πίσω???

το τι αποδοσεις παιζεις ειναι μερος του να παιζεις σωστα
σωστότατος...

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
ή να χαντακωθείς περισσότερο...
πιστεύει κανείς ότι οι μπουκ που προσφέρουν live,μας λυπούνται και θέλουν έτσι να μας δώσουν κάτι πίσω???
σωστότατος...

τι να πω ρε μαν εσυ παιζε οπαπ. :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom