Φιλε μου ζαν κλοντ ρισκαρα.. εξαλου Το διευκρινησα οτι ο ασσος ειναι εναντια στο ρευμα της λογικης απο την αρχη του κειμενου μου.Και οτι βαση εικονας των 2 ομαδων ειναι διπλο!!!!!για το οβερ της σοσιεδαδ δεν μου ειπες κατι??? τεσπα φιλε μου,Εδω ειμαστε για να κερδισουμε τους μπουκ!!! Οχι την φιλοδοξια μας.Με εκιμηση χρηστος.
Προσεξε, Χρηστο, ηταν εναντια στη λογικη αυτο που εκανες, οπως κανω και γω κυριως, αλλα οταν βλεπω αποδοση ιση με το φαβορι στο αουτσαιντερ, ειναι αλλιως το πραγμα...
Αν εδινε 4,0 στη Λιντς, θα το σκεφτομουν αλλιως και θα με ειχε παρασυρει και μενα, αλλα τελικα η λογικη επικρατησε μαζι με την ουσια ;), δηλαδη με τη μεγαλυτερη αποδοση ...
Δε θελω να σε κατηγορησω,αλλα κατα τηη γνωμη μου και οπως αποδειχτηκε, το παιξιμο σου ηταν λαθος απο την αρχη, εκανες σκεπτικο τυπου Φωντα, δε μπορεις ουτε εσυ ουτε εγω να ορισεις ποιος θελει ποιο πολυ το ματς και δεν εχει και σημασια τελικα, δηλαδη η Καρντιφ, γιατι να μην πιασει την κορυφη???Για να μη χαλασει τη διαθεση της Λιντς???Δεν μπορω να το διανοηθω αυτο το σκεπτικο..
Οσον αφορα το over, συγχωρα με, αλλα δεν ασχολουμαι καν με αυτο το αθλημα και δεν μπορω να εκφερω γνωμη και μπραβο σου φυσικα αν το επαιξες
...