Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
κατω απο 11 κορνερ οντενσε
ημιχρονο Χ τελικο οντενσε
τελικο σκοπ 1-0 2-0
κατω απο 11 κορνερ σλοβαν λιμπερετς
να μην σκοραρουν κ οι δυο ομαδεσ
κατω απο 2,5 γκολ
ολεεεεε  γονγκουεβαρ καλος τον !!! ριξεεε κανα καντιλι να γουσταρουμεεε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
κατω απο 11 κορνερ οντενσε
ημιχρονο Χ τελικο οντενσε
τελικο σκοπ 1-0 2-0
κατω απο 11 κορνερ σλοβαν λιμπερετς
να μην σκοραρουν κ οι δυο ομαδεσ
κατω απο 2,5 γκολ

γαμω την τροποποιηση γαμω
μολις τα γραψα ολα στραβωσαν
0-1 η οντενσε 11 κορνερ η λιμπερετς και 1-2
ολα στραφι
μολις τα γραψα λες να ειναι μηνυμα?????
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ρισκαρω αλλη μια φορα για σημερα τελευταια ελπιζω να δω αν βγει

οντενσε ανατροπη στο 3,75
χανει 1-0 στο ημιχρονο
και οβερ 2,5 γκολ

λιτεκς λοβετς 1
και οβερ

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Για αλλη μια φορα η Δευτερα και το live, αποδεικνυονται πανακια για μενα σε αυτο το παιχνιδι...
ΕΝα αντιπροσωπευτικο δειγμα απο τα παρολακια ειναι αυτη η δυαδουλα

25/10/2010 Γκέτεμποργκ v Τρέλεμποργκς ΦΦ
(Τελικό αποτέλεσμα) Τρέλεμποργκς ΦΦ 23.00 Κανένα Κερδισμένο
2 25/10/2010 Καϊσέρισπορ v Μπεσίκτας
(Τελικό αποτέλεσμα) Καϊσέρισπορ 3.40 Κανένα Κερδισμένο

Οταν η Τρελεμποργκ εχανε 1-0, δε μπορεσα ποτε να καταλαβω γιατι εδινε 23,0 αποδοση και φυσικα δε μπορεσα να μην την χτυπησω και φυσικα την Καισερισπορ στο 0-0, αλλα νομιζω οτι ηταν στις αρχες του Β' ημιχρονου, γι αυτο και μονο 3.40
Την Τρελεμποργκ, οταν την ειδα στο 29.0 και πηγα να την πονταρω με καλυψη στο Χ, για αλλη μια φορα εβαλε το γκολ και ισοφαρισε :tickedoff:
Δε πειραζει ομως κι αυτο δεν ηταν ασχημο...
δυστυχως κατι τρυαδουλες στο τσακ δεν καθησαν, αλλα τουλαχιστον τα συστηματακια ηταν επαρκη να μου δωσουν και αυτα ενα καλο κερδος.
ΖΗΤΩ η Στοιχηματικη Δευτερα και παλι... ;)

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Για αλλη μια φορα η Δευτερα και το live, αποδεικνυονται πανακια για μενα σε αυτο το παιχνιδι...
ΕΝα αντιπροσωπευτικο δειγμα απο τα παρολακια ειναι αυτη η δυαδουλα

25/10/2010 Γκέτεμποργκ v Τρέλεμποργκς ΦΦ
(Τελικό αποτέλεσμα) Τρέλεμποργκς ΦΦ 23.00 Κανένα Κερδισμένο
2 25/10/2010 Καϊσέρισπορ v Μπεσίκτας
(Τελικό αποτέλεσμα) Καϊσέρισπορ 3.40 Κανένα Κερδισμένο

Οταν η Τρελεμποργκ εχανε 1-0, δε μπορεσα ποτε να καταλαβω γιατι εδινε 23,0 αποδοση και φυσικα δε μπορεσα να μην την χτυπησω και φυσικα την Καισερισπορ στο 0-0, αλλα νομιζω οτι ηταν στις αρχες του Β' ημιχρονου, γι αυτο και μονο 3.40
Την Τρελεμποργκ, οταν την ειδα στο 29.0 και πηγα να την πονταρω με καλυψη στο Χ, για αλλη μια φορα εβαλε το γκολ και ισοφαρισε :tickedoff:
Δε πειραζει ομως κι αυτο δεν ηταν ασχημο...
δυστυχως κατι τρυαδουλες στο τσακ δεν καθησαν, αλλα τουλαχιστον τα συστηματακια ηταν επαρκη να μου δωσουν και αυτα ενα καλο κερδος.
ΖΗΤΩ η Στοιχηματικη Δευτερα και παλι... ;)
Στατιστικα παντως σε γενικες γραμμες η δευτερα και η παρασκευη δεν ειναι παντα καλη για τους παιχτες...και μαλιστα εχω ακουσει οτι παιζονται μεγαλα ποσα και δυσαναλογα με τη σπουδαιοτητα των αγωνων(κι αυτο γιατι θελουν να ρεφαρουν αμεσα τα χαμενα του σκ). Εγω σπανια παιζω τελικα αποτελεσματα...προτιμω γκολ στο ζωντανο!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
μαγκες λιβε και ξερο ψωμι  μεχρι την τελεφτεα στιγμι παντα!!!!!!!!!!!! τουλαχιστον το πονταρισμα πισο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
μαγκες λιβε και ξερο ψωμι  μεχρι την τελεφτεα στιγμι παντα!!!!!!!!!!!! τουλαχιστον το πονταρισμα πισο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Καλο ειναι αλλα θελει και τυχη. Οι αποδοσεις ειναι πολυ καλυτερες.
Χθες γυρω στο 70 επαιξα την λυων σε αποδοση 2.60.................αλλα τελικα πηρα τ αρχιδια μου  :S  κατοπιν εορτης ειδα οτι εβρεχε... αλλιως δεν θα το επαιζα.
Η αρλ χθες πηρε τον δευτερο βαθμο της στο πρωταθλημα  :headbang:.....ολα στη καμπουρα μας  :tickedoff:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ακομα και τωρα μαζευω, κοιταω τον λογαριασμο και ανεβαινει και εχει ακομα...
Ενα καλο πονταρισμα που εκανα,με οχι ομως τοσο μεγαλη αποδοση οσο τα προηγουμενα, αλλαμε γερο πονταρισμα, ηταν τα διπλα στο ημιχρονο των Mιλαν και Καρντιφ
1 25/10/2010 Λιντς v Κάρντιφ
(Ημίχρονο) Κάρντιφ 3.25 Κανένα Κερδισμένο
2 25/10/2010 Νάπολι v Μίλαν
(Ημίχρονο) Μίλαν 3.40 Κανένα Κερδισμένο

Παροτι μου φαιναται πλεον μικρη αποδοση για δυαδα καθοτι πλεον κυνηγαω μεγαλυτερες αποδοσεις, ενοιωθα σιγουρια για αυτην και δε μπορουσα να μην την πονταρω, την εχω πονταρει και στα τελικα αποτελεσματα τους, αλλα το κυριοτερο βαρος το εριξα στα ημιχρονα γιατι ειχε μεγαλυτερες αποδοσεις...
Παντως, Δευτερς και παρασκευες, οντως ειναι ναποδες μερες για τους παικτες και γι αυτο τοτε τα παω καλυτερα, γιατι παιζω αναποδα αποτελεσματα,εξαλλου ειναι και λιγοι αγωνες και δε μπερδευεσαι να ψαχνεις, κουκια μετρημενα δηλαδη...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Τα γκολ στο ζωντανο ειναι μια καλη ευκαιρια, αλλα ειναι και δικοπο μαχαιρι πολλες φορες, ειδικα προς το τελος του αγωνα που μεγαλωνουν οι αποδοσεις, οπως εχω ξαναπει, υπαρχουν πρωταθληματα, οπως το αγγλικο που μπαινουν και μερικες φορες πανω απο δυο γκολ στις καθυστερησεις του αγωνα...
Εκει αν εχεις διαισθηση και τολμη, κανεις καλη μπαζα..

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Καλησπερα..Σημερα διαδα ρισκου Λιντς-Καρντιφ=1 ΑΣΣΟΣ,    Σοσιεδαδ-λα κορουνια=ΟΒΕΡ. αιτιολογω... Η λιντς το θελει πιο πολυ, απο την καρντιφ... Στην συγκεκριμενη χρονικη στιγμη!!!Η καρντφ και να χασει, δεν χαλασε και ο κοσμος...Η λιντς εχει πανω απο το κεφαλι της ενα σωρο ομαδες,η καρντφ μονο την κπρ.. Που την παρασκευη η κπρ εφερε ισοπαλια με την τελευταια της βαθμολογιας.Τωρα η λιντς δεν ειναι τελευταια.. εχει φανελα... εχει ποιοτητα.. 1σσος ρισκου.η λογικη λεει οβερ.. Η χ ισοπαλια. η ακομα και 2πλο βαση προιστοριας και βαθμολογικης καταστασης και της εικονας τον 2 ομαδων.Παιζω 1!!!η λιντς ειναι και πιο ασταθης... Το σημειο αυτο βγαινει εναντια στο ρευμα της λογικης αλλα στο 2,55 τον αγοραζω.Το δευτερο παιχνιδι, ειναι βαση εικονας θα ελεγε καποιος ΑΝΤΕΡ και ΙΣΟΠΑΛΙΑ.Αλλα αν δεν  νικησει σημερα καποιος, ο ενας τον αλλον... ποιον θα νικησουν??.Η Λογικη λεει Ασσο η ισοπαλια με αντερ.Ναι αλλα 2,10 το οβερ στον οπαπ στην ισπανια θα το τιμησω με την λογικη το οτι ισπανια ειναι τεχνικες ομαδες και οτι σε κανεναν δεν θα κανει η ισοπαλια και φυσικα το ποσοστο 2,10 δεν ειναι γαλλια η ισπανια με 80% αφρικανους. γιαυτο το ρισκο την Διαδα μου 15 ευρω. 
Εδω φιλε Χρηστο, οπως ειπα και πριν, δεν ξερω αν το θελει πιο πολυ η Λιντς,αλλα σου εξηγησα τους λογους που δε με πειθει η Λιντς και φυσικα μια καλυτερη ομαδα που εχει μεγαλυτερη ή ιση αποδοση απο μια χειροτερη, καλο ειναι να την προτιμας και να μην την υποτιμας..
Στα μεσα του 2ου ημιχρονου και ειναι ηδη 0-3 το σκορ... :pipa2:

eleooooos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
222
Πόντοι
281
Έχω πιάσει Χάλμσταντ - ΑΪΚ 2 (2,75) ,Εβιάν - Σεντάν Χ (2,90) και περιμένω το Χ στο Νάπολι - Μίλαν για να πάρω 800 ευρώ....Αλλιώς μεγαλώνει ο κουβάς του ΠΣΚ σε 120 ευρώ....ΠΑΜΕ ΡΕ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΟΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ....!!!!

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Έχω πιάσει Χάλμσταντ - ΑΪΚ 2 (2,75) ,Εβιάν - Σεντάν Χ (2,90) και περιμένω το Χ στο Νάπολι - Μίλαν για να πάρω 800 ευρώ....Αλλιώς μεγαλώνει ο κουβάς του ΠΣΚ σε 120 ευρώ....ΠΑΜΕ ΡΕ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΟΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ....!!!!

αντε,μακαρι ρε ναπολι! :rockon:

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ρισκο και οποιος θελει
χαβρη πανω απο 0.5 γκολ
ναπολι να σκοραρει στο 2ο ημιχρονο
Ραβενα 2
και κατω απο 9 κορνερ στο ρεαλ σοσιεδαδ

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
:think: :think: :think:
Αντικρουομενα συμφεροντα εχουμε φιλε, εγω θελω να το κρατησει για να παρω κι αλλα μαζι με το σιγουρο πλεον διπλο της Καρντιφ...
Αιντε το πολυ να βαλω και γω Χ την Ναπολι, να καλυψω τη δυαδα και να σου ευχηθω καλη επιτυχια για να καλυψεις τη χασουρα σου.. ;)

eleooooos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
222
Πόντοι
281
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Το ιδιο και γω φιλε, σορυ :-..
Τελικα, δεν περιμενα την Μιλαν σε τειλο αποτελεσμα, η δυαδα που περιμενα ηταν  Καρντιφ τελικο και Καισερισπορ τελικο και οχι ΜΙλαν που νομισα, οποτε το πιασα και αυτο, πρεπει να εχω κανει ρεκορ κερδισμενων δελτιων σημερα,  αν εχεις ρεντα τελικα, ο,τι παιζεις σου καθεται...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom