You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
thanoulis21r
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.992
Μάγκες να δωσω δυο ματσακια για σημερα πιστευω εχουν πολύ μεγαλη τυχη να βγουνε... οβερ την κοτμπους και οβερ την ιπσουιτς δυαδουλα δυνατη....θα τα πουμε το βραδακι πιστευω να εχει επαληθευτει...καλη επιτυχια σε ολους σας...!! ;)
bobas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
οβερ εθνικος αστερα ξανθη
οβερ ολυμπιακος βολου
νικη ολυμπιακου βολου
Gonguevar ντεφορμε σε βλεπω, ελπιζω να μη τα εσπρωξες πολυ! Επαιξα ΟΦΗ στο draw no bet στο 2, τουλαχιστον δεν εχασα..Για μενα ζορικα τα κυπελλα, λεω να παιξω Ρεαλ απο ημιχρονο (ο Μουρινιο τους ετριξε τα δοντια) και ψαχνω ενα 2ο ματσακι για δυαδα σημερα
Μολις εβαλε γκολ η Χερακλες!H 365 ΤΩΡΑ dinei thn Xερακλες στο 3,10
Θυμιζω οτι εδινε 1,75 μεσο ορο σε ολες τις εταιριες και η 365 λιγο πριν τον αγωνα το εβαλε 3,10
liberog0
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
όταν έπαιζα και εγώ στην bet365 έκανε τέτοιες παπαριές συχνά...Μολις εβαλε γκολ η Χερακλες!
Θυμιζω οτι εδινε 1,75 μεσο ορο σε ολες τις εταιριες και η 365 λιγο πριν τον αγωνα το εβαλε 3,10
το θέμα είναι ότι δεν στα πληρώνει...
επικαλείται κάποιον όρο που λέει για προφανή λάθη και κάτι τέτοιες μαλακίες...
αν τελικά λήξη άσσος και κάποιος τον έχει ποντάρει στο 3,10 ,ας το αναφέρει εδώ αν τον πληρώσουν τελικά...
θα έχει ενδιαφέρον...
2-0 ειναι...όταν έπαιζα και εγώ στην bet365 έκανε τέτοιες παπαριές συχνά...
το θέμα είναι ότι δεν στα πληρώνει...
επικαλείται κάποιον όρο που λέει για προφανή λάθη και κάτι τέτοιες μαλακίες...
αν τελικά λήψη άσσος και κάποιος τον έχει ποντάρει στο 3,10 ,ασ το αναφέρει εδώ αν τον πληρώσουν τελικά...
θα έχει ενδιαφέρον...
Όποιος το προλαβε, ας μας πει στο τελος του αγωνα τί αποδοση των πληρωσαν.
Καλησπερα παιδια επαιξα σημερα... 30 ευρω!!!... 119=Ιπσουιτς-Νορθαμπτον=οβερ, 121=Μπερμιγχαμ-Μρεντφορντ=οβερ...Σημειωση.. δεν παιζω οβερ παιδια αλλα με τις αλλες μαλακιες που εχει σημερα (κυπελα ειναι ολλα μαλακιες) προτιμω να παιξω αγγλια και οβερ.Καλα κερδη σε ολουςΥΓ..Κυπελα ειναι και η αγγλια, αλλα αγγλια ειναι το πιο καθαρο ποδοσφαιρο στον κοσμο για μενα..
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
απο 2.20 στον οπαπ επεσε στο 1.752-0 ειναι...
Όποιος το προλαβε, ας μας πει στο τελος του αγωνα τί αποδοση των πληρωσαν.
ελα ρε μπερμιγχαμ ξερω πως εισαι σφυχτη ομαδα αλλα μια φορα βγες οβερ ας ειναι και στο 2 ημιχρονο για να δουμε...ΥΓ.. Ειτε 1 ειτε 1000 ευρω παιδια το ιδιο κανει για μενα..YΓ2.. Τα διπλα ματς βλεπε σημερα ρεαλ μαδριτης... αυτη ειναι η μαλακια,0-0 και η ισπανια ειναι προς αποφυγη!!! Στα κυπελα η ρεαλ εχασε απο δελτα εθνικη προπερσι, αλκορκον 4-0!!! φετος 0-0 με γ εθνικη ομαδα μεγαλη βελτιωση.... Πιστευω στον επαναληπτικο 1,02 που θα το δινει θα περασει...δεν το εχουν στο dna τους οι ισπανοι το κυπελο...Καλησπερα παιδια επαιξα σημερα... 30 ευρω!!!... 119=Ιπσουιτς-Νορθαμπτον=οβερ, 121=Μπερμιγχαμ-Μρεντφορντ=οβερ...Σημειωση.. δεν παιζω οβερ παιδια αλλα με τις αλλες μαλακιες που εχει σημερα (κυπελα ειναι ολλα μαλακιες) προτιμω να παιξω αγγλια και οβερ.Καλα κερδη σε ολουςΥΓ..Κυπελα ειναι και η αγγλια, αλλα αγγλια ειναι το πιο καθαρο ποδοσφαιρο στον κοσμο για μενα..
παπαριες τα λεφτα δε θα τα παρεις!
μου ειχε τυχη willhill παλια να εχει αγωνες ελληνικους μπασκετ που ειχαν γινει!εννοειται πως υπαρχει στους ορους για αυτα τα λαθοι και δε πληρωνεσε!
στη δικη μου περιπτωση ηταν too much να διεκδηκησω τα λεφτα που επαιξα ενω ειχαν γινει οι αγωνες!λογικο!
αλλα αν 5 λεπτα πριν τον αγωνα εδινε 3.25 το επαιξες το κερδισες και σου κανουν κονξες να τα διεκδικησεις!
γιατι αυτοι να εισαι σιγουρος αν την ιδια στιγμη πονταρες το χ η το διπλο με λαθος παλι αποδοσεις δε θα σου επεστρεφαν ευρω!
for sure αυτο
μου ειχε τυχη willhill παλια να εχει αγωνες ελληνικους μπασκετ που ειχαν γινει!εννοειται πως υπαρχει στους ορους για αυτα τα λαθοι και δε πληρωνεσε!
στη δικη μου περιπτωση ηταν too much να διεκδηκησω τα λεφτα που επαιξα ενω ειχαν γινει οι αγωνες!λογικο!
αλλα αν 5 λεπτα πριν τον αγωνα εδινε 3.25 το επαιξες το κερδισες και σου κανουν κονξες να τα διεκδικησεις!
γιατι αυτοι να εισαι σιγουρος αν την ιδια στιγμη πονταρες το χ η το διπλο με λαθος παλι αποδοσεις δε θα σου επεστρεφαν ευρω!
for sure αυτο
liberog0
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
γενικά έτσι είναι και έχεις δίκιο...σε κυπελλακια δεν πονταρω ουτε τον..πυρετο μου παιχτες!
τα κοιτάς,τα ψάχνεις και αν δεν υπάρχει τίποτα τα αφήνεις στην τύχη τους...
αλλά μην ξεχνάμε ότι κάθε κανόνας έχει και τις εξαιρέσεις του...
υπάρχουν κάτι ευκαιρίες που βγαίνουν καθαρά από ειδησιογραφία απίστευτες...
αξίζει να αφιερώσεις 5 λεπτάκια...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K