Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Aρε μπερμιγχαμ δεν αλαζεις ποτε.. μαλακια μου ενω ξερω οτι εισαι τσιγκουνα στα γκολ σε πονταρα μαλακια μου μεγαλη... ολλα τα αλλα καλα βγηκαν.. τα αγγλικα.Αυριο νιουκαστλ-Αρσεναλ 2πλο και με την 2 ομαδα η αρσεναλ να κατεβει θα το πονταρω...

thanoulis21r

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.992
Μάγκες να δωσω δυο ματσακια για σημερα πιστευω εχουν πολύ μεγαλη τυχη να βγουνε... οβερ την κοτμπους και οβερ την ιπσουιτς δυαδουλα δυνατη....θα τα πουμε το βραδακι πιστευω να εχει επαληθευτει...καλη επιτυχια σε ολους σας...!! ;)
Μάγκες πήγε καλά η δυαδούλα που έδωσα και όποιος την έπαιξε πληρώθηκε...θα δώσω το μεσημεράκι μια καλή δυαδούλα ή τριαδούλα μπας και βγάλουμε κάνα φράγκο καπάκια σήμερα... :sunglasses:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Παναιτωλικος Ηρακλης αρχιζει σε λιγο, με τον Ηρακλη στο 2,20! Αξίζει? :P

Δεν ξερω κι αν κατεβαζει βασικους ο Ηρακλης  :huh:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Παναιτωλικος Ηρακλης αρχιζει σε λιγο, με τον Ηρακλη στο 2,20! Αξίζει? :P

Δεν ξερω κι αν κατεβαζει βασικους ο Ηρακλης  :huh:
Από οτι ειδα λειπει κι ο Ελευθερόπουλος, ο Παναιτωλικος τρενο στην β εθνικη, μάλλον για άσσο, αλλά δεν το ρισκαρω...

thanoulis21r

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.992
Γεια σας παιχταραδες...πολυ πραμα σημερα μιλαω κυριως για μας που παιζουμε ιντερνετ αλλα και στον οπαπ εχει καλο κουπονακι...Λοιπον εχουμε και λεμε σημερα παιζουμε οβερ την οφενμπαχ με ντορτμουντ και οβερ νιουκαστλ με αρσεναλ....πιστευω οτι θα γινει φεστιβαλ των γκολ σε αυτα τα δυο ματς...για οσους παιζετε οπαπ και χρειαζεστε και ενα τριτο για να κλεισετε τριαδα παιξτε διπλο ολυμπιακο για να τους κανετε πλακα με το 1,10...να δω ποτε θα κοψει τις τριαδες ο απαραδεκτος οπαπ...Αυτα, ας ελπισουμε οτι θα παμε ταμειο οπως εχθες καλα κερδη μαγκες....!! Τα λεμε βραδακι με απολογισμο... ;)

Le_Roi 1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
10
Πόντοι
1
Γεια σας παιχταραδες...πολυ πραμα σημερα μιλαω κυριως για μας που παιζουμε ιντερνετ αλλα και στον οπαπ εχει καλο κουπονακι...Λοιπον εχουμε και λεμε σημερα παιζουμε οβερ την οφενμπαχ με ντορτμουντ και οβερ νιουκαστλ με αρσεναλ....πιστευω οτι θα γινει φεστιβαλ των γκολ σε αυτα τα δυο ματς...για οσους παιζετε οπαπ και χρειαζεστε και ενα τριτο για να κλεισετε τριαδα παιξτε διπλο ολυμπιακο για να τους κανετε πλακα με το 1,10...να δω ποτε θα κοψει τις τριαδες ο απαραδεκτος οπαπ...Αυτα, ας ελπισουμε οτι θα παμε ταμειο οπως εχθες καλα κερδη μαγκες....!! Τα λεμε βραδακι με απολογισμο... ;)

Μαγκα μου ειναι κριμα να φας κουβαδακι για ματσακια με αποδοσεις κατω απο 1,40,προσπαθηεσε να θυμηθεις ποσα 1,05-1,20 εχουνε σπασει...... Και η 3αδα σου ποσο βγαζει? 2,5? Μπορεις να παρεις απο ενα σημειο καλυτερη αποδοση οποτε......

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Gonguevar ντεφορμε σε βλεπω, ελπιζω να μη τα εσπρωξες πολυ! Επαιξα ΟΦΗ στο draw no bet στο 2, τουλαχιστον δεν εχασα..Για μενα ζορικα τα κυπελλα, λεω να παιξω Ρεαλ απο ημιχρονο (ο Μουρινιο τους ετριξε τα δοντια) και ψαχνω ενα 2ο ματσακι για δυαδα σημερα

δε τα χωσα χοντρα αλλα ειναι αληθεια με πεταξε οξω

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
kai se emena στην 365 πριν 4 μερες σε ματς ισπανικον ομαδον στο 43 εδειχνε 1 κορνερ ενω πραγματικα ειταν 5  και ξαφνικα στο 50 απο 1 το αλαξε στα 7 κορνερ πουστιες συνεχεια προσοχη !!!!!!!!!!!
2 φορες σε μενα οτι το στοιχημα ηταν εκπροθεσμο οικτο δηλ

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπερα.... θα παιξω σε λιγο στον οπαπ 166=Αστον βιλα-Μπερνλι=1,    και 168=Νιουκαστλ-Αρσεναλ=οβερ. Αιτιολογω... Η αστον βιλα κατι πρεπει να κερδισει?!!.. Μια διακριση αν δεν την παρει στο λιγκ καπ, που θα την παρει?.. η Νιουκαστλ βαζει βασικους!!! Η αρσεναλ τους μισους βασικους, τα αλλα μισα θα ειναι τα μικρα της.Οποτε βλεποντας της αμυντικες αδυναμιες της νιουκαστλ στην εδρα της(εκτος εδρας τα πηγαινει καλυτερα μεσα στην εδρα της αφηνει χωρους στα μετοπισθεν στον αντιπαλο)Και οτι οι πιτσιρικαδες της αρσεναλ ειναι φωτια, και οτι ειναι νοκ αου το ματς, αλλα εχει παρατασι... οι ομαδες δεν ειναι ουτε στοουκ, ουτε γουεστ χαμ ξυλο, αμυνα, και αν μας κατσει και κερδισουμε!!! Ειναι ομαδες εξω καρδια... Και οτι δεν θα παν με το σκεπτικο να μην φοβηθει ο ενας τον αλλον και να πεξουν συγκρατιμενα..Περιμενω ανοιχτο παιχνιδι 3 γκολ οβερ....4-6 θα το επαιζα αν παιζανε ολοι οι βασικοι της αρσεναλ.Καλα κερδη σε ολους. θα παιξω την διαδα 54 ευρω.

Le_Roi 1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
10
Πόντοι
1
Πολλα λεφτα ρε συ για δεφτερο-τριτοκλασσατη διοργανωση, μπορουσες να μελετησεις πιο πολυ και να επαιζες ενα συστημα 3/7 η 3 στα 8 με 10-17 "φραγκα". Το ΟΒΕΡ στο "Νεοκαστρον" το βλεπουμε ολοι,αλλα το ειδανε και οι μπουκιδες,εξ ου και το 1,50!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Πολλα λεφτα ρε συ για δεφτερο-τριτοκλασσατη διοργανωση, μπορουσες να μελετησεις πιο πολυ και να επαιζες ενα συστημα 3/7 η 3 στα 8 με 10-17 "φραγκα". Το ΟΒΕΡ στο "Νεοκαστρον" το βλεπουμε ολοι,αλλα το ειδανε και οι μπουκιδες,εξ ου και το 1,50!
φιλε το μελετησα, και το ενα ματς και το αλλο.Το θεμα ειναι οτι σε πρωτοκλασατη διοργανωση βλεπε... Αρλε Λυων 1-1 ειχα γνωστο που το ειχε με Αλλα 2 στανταρτ σε 10 κουπονια.Δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο απλα να εχεις εμπιστοσυνη στον εαυτο σου και να μην φοβασε...Πρεπει να ξερεις και να χανεις..Υγεια μια πουτανα λιγοτερο σημερα...

Le_Roi 1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
10
Πόντοι
1
Δε νομιζω καποιος εμπειρος να επαιξε στο 1,40 την ΛΥΩΝ με το "ναβαγιο",υπαρχουν πολλα παραδειγματα προς αποφυγην. Σιγουρα ισχυει το "you gotta lose to know how to win".

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Δε νομιζω καποιος εμπειρος να επαιξε στο 1,40 την ΛΥΩΝ με το "ναβαγιο",υπαρχουν πολλα παραδειγματα προς αποφυγην. Σιγουρα ισχυει το "you gotta lose to know how to win".
υπάρχουν κάποια πρωταθλήματα που δεν αξίζουν τα 1.30,1.40,1.50 πόσο μάλλον τα διπλά σε αυτές τις αποδόσεις...
ένα από αυτά είναι και η Γαλλία...
διαφορετικό είναι το 1.40 στην Γαλλία και διαφορετικό είναι π.χ. στην Ολλανδία...
και φυσικά έχεις απόλυτο δίκιο...
πρέπει να χάσεις για να μάθεις να κερδίζεις...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
φιλε το μελετησα, και το ενα ματς και το αλλο.Το θεμα ειναι οτι σε πρωτοκλασατη διοργανωση βλεπε... Αρλε Λυων 1-1 ειχα γνωστο που το ειχε με Αλλα 2 στανταρτ σε 10 κουπονια.Δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο απλα να εχεις εμπιστοσυνη στον εαυτο σου και να μην φοβασε...Πρεπει να ξερεις και να χανεις..Υγεια μια πουτανα λιγοτερο σημερα...
Σωστα τα λες, πρεπει να ξερουμε να χανουμε κιολας, αλλα οταν λες οτι 9 χρονια χανεις και τον τελευταιο χρονο κερδιζεις και εχεις προφανως βγαλει τη χασουρα ολων των χρονων και βλεπω οτι παιζεις 54 ευρω για να βγαλεις 120-130 περιπου, μου φαινεται κομματακι δυσκολο με τετοια τακτικη να βγαλεις τη χασουρα...
Χωρις παρεξηγηση αυτα που ειπα, αλλα αν μπορουσες να μας πεις, οχι τα ποσά που εχεις παιξει, αλλα κατι δυνατο που εχεις πιασει, γιατι συμφωνω με τη λογικη της δυαδας, αλλα οταν παιζεις για αποδοση κατω του 3 σε δυαδα οπως αποψε, εμενα με προβληματιζει πολυ...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Λοιπον
Λεω να σκάσω ενα 50αρακι για αρη 1,και ολυμπιακο 2πλο..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Σωστα τα λες, πρεπει να ξερουμε να χανουμε κιολας, αλλα οταν λες οτι 9 χρονια χανεις και τον τελευταιο χρονο κερδιζεις και εχεις προφανως βγαλει τη χασουρα ολων των χρονων και βλεπω οτι παιζεις 54 ευρω για να βγαλεις 120-130 περιπου, μου φαινεται κομματακι δυσκολο με τετοια τακτικη να βγαλεις τη χασουρα...
Χωρις παρεξηγηση αυτα που ειπα, αλλα αν μπορουσες να μας πεις, οχι τα ποσά που εχεις παιξει, αλλα κατι δυνατο που εχεις πιασει, γιατι συμφωνω με τη λογικη της δυαδας, αλλα οταν παιζεις για αποδοση κατω του 3 σε δυαδα οπως αποψε, εμενα με προβληματιζει πολυ...
τα λεφτα που παιζω ειναι απο τα κερδη μου.Το μεγαλυτερο ποσο που εχω πιασει ειναι στα 1300 ευρω 8η 9 οβερ περσι με 9 ευρω αγγλια και αλλα 1500 ευρω στην τελευταια αγωνιστικη φετος της β ισπανιας. .....Δεν παω να βγαλω την χασουρα των περασμενων ετων λεω οτι φετος δεν ειμαι χαμενος το σαββατο που μας περασε εβγαλα 400 ευρω... εδω δεν μπορω να ποσταρω τα παντα δεν ειναι η δουλεια μου να βγαζω εδω οτι παιζω αλλα μερικα  κουπονια που εχω ορεξη και παιζω 100%

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
τα λεφτα που παιζω ειναι απο τα κερδη μου.Το μεγαλυτερο ποσο που εχω πιασει ειναι στα 1300 ευρω 8η 9 οβερ περσι με 9 ευρω αγγλια και αλλα 1500 ευρω στην τελευταια αγωνιστικη φετος της β ισπανιας. .....Δεν παω να βγαλω την χασουρα των περασμενων ετων λεω οτι φετος δεν ειμαι χαμενος το σαββατο που μας περασε εβγαλα 400 ευρω... εδω δεν μπορω να ποσταρω τα παντα δεν ειναι η δουλεια μου να βγαζω εδω οτι παιζω αλλα μερικα  κουπονια που εχω ορεξη και παιζω 100%
Εγω μαλλον δεν καταλαβα καλα, ή εσυ δεν το διατυπωσες σωστα, γιατι τουλαχιστον το παιξιμο σου απο ο,τι εχω  καταλαβει ειναι συντηρητικο και δε δικαιολογει να εχεις βγαλει χασουρα 9 ετων με αυτη την τακτικη οπως το βλεπω, το οτι εισαι κερδισμενος τον τελευταιο χρονο,σημαινει οτι ωριμασες και εμαθες απο τα λαθη σου και αλλαξες και βελτιωσες το παιξιμο σου, κατι που δυστυχως ο μεσος παικτης, δηλαδη οι περισσοτεροι, δεν κανουν και ειναι συνεχως στον κουβα, επιμενουν δηλαδη σε λαθος τακτικη...
Ευχαριστω και παλι για τη διευκρινηση.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
υπάρχουν κάποια πρωταθλήματα που δεν αξίζουν τα 1.30,1.40,1.50 πόσο μάλλον τα διπλά σε αυτές τις αποδόσεις...
ένα από αυτά είναι και η Γαλλία...
διαφορετικό είναι το 1.40 στην Γαλλία και διαφορετικό είναι π.χ. στην Ολλανδία...
και φυσικά έχεις απόλυτο δίκιο...
πρέπει να χάσεις για να μάθεις να κερδίζεις...
φιλε λιμπερο οσο για την ολλανδια που λες εξελσιορ-Αγιαξ 2-2  1,10 το διπλο. Το θεμα με το στοιχημα ειναι οτι δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο το 1,40 της λυων παιζοταν οχι επειδη στην γαλλια ειναι δυσκολα αλλα επειδη η λυων ειχε πιασει φορμα +τα μαυρα χαλια της χειροτερης ομαδας του πρωταθληματος της γαλλια αλλα και απο τις χειροτερες στην ευρωπη αν οχι η χειροτερη.

thanoulis21r

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.992
Μαγκα μου ειναι κριμα να φας κουβαδακι για ματσακια με αποδοσεις κατω απο 1,40,προσπαθηεσε να θυμηθεις ποσα 1,05-1,20 εχουνε σπασει...... Και η 3αδα σου ποσο βγαζει? 2,5? Μπορεις να παρεις απο ενα σημειο καλυτερη αποδοση οποτε......
αδερφε κοιτα οπαπ με τετοιεςσ αστειες αποδοσεις δεν παιζουν ουτε στη φυλακη...η δυαδα μου εδινε στο ιντερνετ 2,5 περιπου και την επαιξα 60 ευρω για μεροκαματακι ετσι παιζω εγω...οποτε πιστευω αξιζε...αλλο που εσπασε η ντορτμουντ το οβερ που πιστευω οτι ειχε ελαχιστες πιθανοτητες να γινει και αποκλειστηκε κιολας...προχθες πληρωθηκαμε καλα μπορεις να δεις...παμε γιάλλα...ανανεωνουμε ραντεβου για σημερα... :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom