Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Την Ισπανία πόσο τη δίνει η betfair???δυστυχως ναι..δω στη μπετφερ ειναι στο 1,97
Την Ισπανία πόσο τη δίνει η betfair???δυστυχως ναι..δω στη μπετφερ ειναι στο 1,97
Έλεος!Παίξτο στον Οπάπ!δυστυχως ναι..δω στη μπετφερ ειναι στο 1,97
δε λεω για κατακτηση ρε [size=15pt]Ι[/size]ταδες..
για το ματσ με τους αιωνιους λουζερ λεω..
Παρλαπίπα,ζαλίστηκες από την πούτσα του Βίγια χτες???δε λεω για κατακτηση ρε [size=15pt]Ι[/size]ταδες..
για το ματσ με τους αιωνιους λουζερ λεω..
Εγώ το βρίσκω 3,5 αλλά δεν νομίζω ότι είναι και μεγάλη ευκαιρία...η βραζιλ ειναι στο 3 στην 365
εγω ειχα παιξει αργεντινη στο 7,5Εγώ το βρίσκω 3,5 αλλά δεν νομίζω ότι είναι και μεγάλη ευκαιρία...
Πολύ μπέρδεμα ρε φίλε!Όλα είναι πιθανά...στην Ολλανδία είχα ρίξει κάτι ψιλά και μάλλον δεν πρόκειται να ποντάρω κάτι άλλο στο συγκεκριμένο στοίχημα!εγω ειχα παιξει αργεντινη στο 7,5
και ισπανια στο 5,5....
ποια βλεπεις εσυ?
Λες???Πολύ μπέρδεμα ρε φίλε!Όλα είναι πιθανά...στην Ολλανδία είχα ρίξει κάτι ψιλά και μάλλον δεν πρόκειται να ποντάρω κάτι άλλο στο συγκεκριμένο στοίχημα!
δυσκολευουν μαγκα....καλα τα πας.για πες τπτ και για τα επομενα
να σου πώ που κάνεις λάθος???
ο φίλος πόνταρε 30 ευρώ για να πάρει 480.πού όμως τα πόνταρε???
στο να πάρει η πορτογαλία την πρόκριση στα πέναλτυ...χέσε μάη μου sorry yγια την έκφραση
δλδ σε τρία γεγονότα. χ ο αγώνας, χ η παράταση, και νίκη στα πέναλτυ μιας ομάδας
αν τα ποντάριζε δηλαδή μόνο στο χ στον κανονικό αγώνα και έπερνε καθαρά 70 θα τον χαλούσε???
άσχετα που δεν ήρθε...
κατάλαβες το λάθος???η πλεονεξία φίλε μου...η πλεονεξία...
μαγκες μιν μου χαλατε τον γκονγκουεβαρ !!! ειναι μπετολαγονικο δυνατο !!!!!αλλα οταν μου τον τσαντιζετε δεν τα πιανει καλα τα σημεια γκονγκουεβαρ αραγε τι συμαινει???εσυ το ειχες σιγουρο πως θα βαλει γκολ η πορτογαλια η ισπανια?
η ποροτγαλια εχασε ευκαιριαρα πριν κανει το 1-0 η ισπανια
και μεχρι τοτε το παθχνιδι ηταν μοιρασμενο
ποσο δυσκολο ηταν να τελειωσει 1-1 η 0-0 και στην παρατασηνα μην γινει κατι ρε παιδι μου
και να το παρουν οι κολοι στα πεναλτυ
τα 30 Ε τα θεωρουσα χαμενα
δεν τα επαιξα με την λογικη οτι κερδισα
αλλα οπως ειπα αξιζε το ρισκο για 2 ισοδυναμες ομαδες
μην μπω σε λεπτομεριες..